icon

Ako efektívne znížiť chuť na sex?

28. okt 2024

Ahojte, má niekto niečo osvedčené po čom stratí alebo aspoň zníži chuť na sex?

Strana
z2
zuzanaam
28. okt 2024

manželke kotvičník a macu a Tebe vitex jahňací. Za tým účelom ho pestovali mnísi.

autor
29. okt 2024

@janickacrazy máme jedno dieťa, už 6r. Vyčerpanosťou to nebude,ona má nízke libido..ja si myslím že veľa žien to tak má ..len sa to dnes nenosí. Možno skutočne pre ženu(pre väčšinu) je prirodzené len určité obdobie kedy sú plné sexuálne aktívne úrovňou muža

autor
29. okt 2024

@zuzanaam čiže vitex jahňací znižuje libido?

vikiki29
29. okt 2024

Možno to nebude nízke libido, ale len nedostatok chémie, príťažlivosti z jej strany. Ja som pri mojom ex tiež myslela, že mam nízke libido, resp. žiadne, dokonca som mala pocit, ze asi budem asexuálna, ale všetko vyriešila zmena partnera. Ex nemal záujem pracovať na vzťahu, odcudzili sme sa. Treba poriešiť vzťah samotný a nie bylinky na zníženie libida.

zuzanaam
29. okt 2024

áno

mantilka
1. nov 2024

Problém bude skôr v nesprávnom postoji k sexu alebo málo vzájomnej príťažlivosti alebo jej zakomplexovanost kvôli postave alebo má po pôrode bolesti.
Väčšina žien nemá problém s libidom skôr je to problém s únavou alebo zanepeazdnenostou pri deťoch.
Skús sa viac venovať žene pri sexe, aby pri každom sexe mala orgazmus akýmkoľvek spôsobom.
Ak je po pôrode a máva bolesti treba používať lubrikanty a pred samotnou penetraciou musí byť poriadne vzrusena.
Keď má rôzne zábrany treba veľa komunikovať alebo nájsť človeka ktorému verí a poučí ju ako správne nazerať na sex.
Sú ženy, ktoré majú rôzne predsudky, zábrany a potom to libido nie je poriadku.

mantilka
1. nov 2024

Ak mate problémy kvôli viere, manželka je puritanska je aj náboženská literatúra o sexe. Môžeš mi kľudne napísať.

Strana
z2