Ako oslovujete manžela?
Ahojte, chcem sa len opýtať ako sa s manželom oslovujete. My sme spolu 4 roky a doteraz sme si inak ako láska, macko, zlatko, a tak podobne nepovedali. Ja som mu nikdy menom nepovedala. On mi v nedeľu povedal menom. Prišlo mi to zvláštne až som z toho ostala smutná 🤦♀️😅 viem ze mena mame na to aby sme ich používali. Ale menom mi hovoria všetci. A mňa vždy zahrialo pri srdci keď mi hovoril láska, ..... No teraz sa cítim fakt zvlaštne. Alebo je to postupom času už normálne? 😅 Lebo neteší ma to keď ma oslovuje menom
@mariejenka abo čuješ😅😅😅😅
@lulupulu My sa vzdy oslovujeme zdrobneninami, az mi to pride divne niekedy. Ale skusala som to zmenit, nereagoval na meno 😀 .
Niekedy menom, niekedy zlato, niekedy láska. Ono proste záleží od situácie, ale nerobím z toho nejako vedu keď mi jeden deň povie menom 😀
@lulupulu zdrobneninami sa nemeria laska vo vztahu. Kolko parov poznam,co sa oslovuju laska,milacik a prasia prvu ligu.... Ja mojho oslovujem menom,on mna volava zlato a podobne,neznasam som to. Mne to prislo neosobne a uz ked mi povedal laska,konecna 🤣 vie,ze nemam rada tieto oslovenia,snazi sa ma aj menom,volat.
Ja muža tatik a on mňa Kamil 🤣
Zlato,láska atď...aj v robote jed naňho kričím cez celú miestnosť láska 😅 všetci to berú ôk a takto sa voláme už 16rokov...menom sme si povedali možno 2x aj to bolo divne 😀
Pred deťmi sme si hovorili menom. Dokonca mi prišlo vždy smiešno keď si niekto na verejnosti povie, že "pusinka, prosím ťa..." 😨 No a potom keď starší začal rozprávať a všetko opakovať, tak zrazu mi začal hovoriť nie mama, ale menom mi povedal. Tak sme sa začali s mužom po dohode oslovovať "maminka" a "tatík". Teraz keď sme niekde bez deti, tak mi to normálne ťažko lezie z úst osloviť ho menom. Asi aj jemu, lebo môj muž sa nesere, koľkokrát mi v obchode bez detí povie maminka. Alebo aj pred kamošmi keď sme bez deciek 😀
Menom, dokonca ho asi ako jedina nevolam Darko (Darius) ale Daro 🤣
@lulupulu aj menom aj prezývkami niekedy sa oslovujeme mama , tato. Ako sa podarí.
My sa menom neoslovujeme, manžel moje meno vysloví len keď hovorí o mne niekomu inému a aj to mi znie divne 😂 Hovoríme si rôzne, ja jemu “mufo, láska, bejbe”.. On mne zväčša “žena” 😂 Paradoxne naše deti muža oslovujú krstným menom, netuším prečo, keďže odo mňa to nepočujú 🤷🏻♀️
@lulupulu je to individuálne, dôležité je, aby sa vám to páčilo obidvom. Nerozumiem, prečo si smutná z toho, že ťa neoslovil menom, to, že ťa neoslovil tvojím menom, neznamená, že ťa nemiluje a naopak, muži kľudne podvádzajú manželky, ktoré doma oslovujú zlatíčko, miláčik....mimichodom, ja takéto oslovenia neznášam, mám meno a chcem, aby som bola oslovovaná menom. Zo začiatku mal partner pokusy osloviť ma aj ináč, ale povedala som mu, že to nemám rada, ja ho tiež oslovujem krstným menom. Mne sa nepáči ani keď sa manželia oslovujú mamina a tatino, ale ak to vyhovuje om dvom, tak je to Ok
@mariejenka "sluchaj tu", to je perfektné!!! Ja mám najradšej, keď ma oslovuje tak, ako mám meno v rodnom liste, nie zdrobnelinou. Som asi vadná, ale tak sa mi to páči.
Oco 😂 neznasam tieto oslovenia mama/oco ale ťažko prerábat. Potom aj inak samozrejme ale teda väčšinou menom. Ked ma vytoci aj celým menom 😂
Ten môj je iba Prdkáč :D alebo Prdkáčik....ja som zase Slintáčik :D neviem či sme sa niekedy oslovili menom.....na verejnosti to veru vzbudí pohľady
@elizabet173 ja som Mária, a ked daco vyparatim🤣ta na mna spusti Mariiiia😃
Inak som sa ho opytala,ze "sluchaj tu, vraveli sme si niekdy nejak inak ako menom? A muz,ze...joj, kedysi v druhohorach,som mal také botanicke obdobie,a som ta oslovoval jahôdka🤣🤣🤣..ozaj som na to aj zabudla,alebo vytesnila z pamäte.
Mojko a ked ma nasere tak Roooobert,lebo to neznasa 🤣
ako kedy ... niekedy menom, obcas tak sladko: moja laska, milacik, zlatko ... obcas mi povie Tia - Maria .. ked sa zaspini, tak je prasiatko, ja som zase kuriatko 😁😁
@lulupulu my sme spolu už 14.rok, z toho 9 rok manželia a teda doteraz sa oslovujeme láska, zlato atď, proste keď ho mam osloviť menom tak len keď o ňom s niekym hovorím, inak doma mi proste do úst to jeho meno nejde 😂 a z jeho strany rovnako, nepamätám kedy mi povedal menom naposledy
26 rokov spolu a menom, zdrobneninou mena jedine, konkretne Zuzka, Zuzinka a Peťko, Peťulko
Menom ale krajšie 🙂 ked ms hnevá tak mu poviem tak ako má napísané v rodnom liste 😃
@petulda333 rooobert... Omg ☺️🤩 to si viem uplne predstaviť.... "Gajsen" by bol ďalší stupeň nastvanosti😂
Nepoužívam jeho meno nakoľko sa mi nepáči 😅 najlepšie že chce aby sa tak volalo naše dieťa 😂 to budem radšej následne oslovovať ,, dieťa " než použiť to meno 😀

@lulupulu my sme spolu vyše 18 rokov a menom si nehovoríme. Ja jemu lasko, tato, zlatino.. on mne podobne. Ak sa natahujeme tak si hovoríme priezviskom - on mne mojim rodným 😂 ale to skôr ako sranda. Menom iba ked o sebe niekomu hovoríme v rámci debaty