icon

Ako oživiť sex po dlhej dobe?

16. nov 2021

Pekný večer prajem prišla som si sem asi pre nejakú radu 😄 sme spolu s priateľom 5 rokov ale teraz posledné cca 4 mesiace sa doma len obchádzame keďže máme toho v práci obaja veľa a nejako nám to vychádza tak že sme spolu naozaj málo... všetko funguje super náš vzťah sa nezmenil až na jednu vec...sexu máme naozaj máličko a keď ho už máme tak je to taká rýchlovka a možno aj trochu nuda nie v Tom zmysle že by to nebolo dobré ale už je to také "otrepané". Máme aj nejaké hračky a tak ale už to nie je úplne ono chcelo by to nejakú zmenu trošku. Pripadá mi to ako keby sme boli šťastný pár a že sex ani nepotrebujeme. Prosím vás ktorá máte podobnú skúsenosť ? Ako ste to zmenili aby váš sex bol zas super? Viem že každý má rád niečo iné ale možno mi dáte nejaký nápad 🙂 ďakujem

Strana
z2
mandarinka555
17. nov 2021

@michaela_murinova Tak potom nepíš, že "MY" nesexujeme....kto je to my ??? Mala si napísať, že ja nesexujem a nie v množnom čísle....

janickacrazy
17. nov 2021

@snowflake07 no u nás to neplatí, môj muž miluje sexi prádlo a keď si ho dám tak je ako odtrhnutý z reťaze, takže fakt ho nemôžem používať príliš často, samozrejme že sa mu páčim aj v bavlnenom pyzamku, aj vo vreci, ale sexi prádlo je proste sexi 😇

snowflake07
18. nov 2021

@janickacrazy a on ma na úchylku na krajky , alebo že sú čisté?Ja normálne nosím pekné,krajkove čisté prádlo,takže asi by mu oči nevypadli,keby že si dám podväzky,lebo niekedy pod šaty aj tie nosím.Ine je keď má žena 25 rokov a peknu pevnu postavu a iné to je po 3 pôrodoch s pomarančami po nohách,kde z padväzku vytŕčajú šunky.Tym nechcem povedať,že sa žena mužovi po pôrodoch nepáči ,ale ako raz povedali kamoši mala by už mať trošku súdnosti.Tvoj muž je nadržaný z toho,že tým prádlom mu dávaš najavo,že ho chceš a jemu zablikaju oči že je sex z tvojej strany.

janickacrazy
18. nov 2021

@snowflake07 tak sexi prádlo myslím napr. tangace a podväzky a to naozaj bežne nenosím do práce, zvlášť teraz, keď je zima 😂😂😂

mareri
Odpoveď bola odstránená
magda15
Odpoveď bola odstránená
wawna
29. nov 2021

kup si krasne sexi pradlo a sprav mu striptyz . A potom si na neho sadni a zbytok už vieš

Strana
z2