icon

Ako prekonať hanbu pri intímnom styku?

27. aug 2026

Ahojte, mam noveho priatela a uz sa schyluje k styku...ja mam z toho blby pocit, lebo mam 80kil a byvaly priatel ma kvoli vahe dost ponizoval.
Ako to prekonat? Ten neprijemny pocit?.ja sa normalne bojim,ze sa vyzleciem.a on ujde, hoci asi si vie predstaviť,vo je pod satami...

Strana
z2
anonym_62a77c
27. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_1ef4f4 no ja by som si vybrala skor tucneho ako chudeho, mne sa chudi muzi nepacia a zas.unbeholfen je asi extrem.

@anonym_autor Aj ja mám pekne pestované bruško, že som pred týždňom robil poriadky v skrini a vyše 20 pekných košieľ som vyhodil, lebo som sa do nich nezmestil.

anonym_4fcbe7
27. aug 2026
@anonym_62a77c

@anonym_autor To si fakt robíš problémy kvôli 80 kg? Moja žena mala pred operáciou žalúdka 160 kg (BMI 58) a vedela ma v posteli tak rozpáliť. Teraz má už len BMI 35, ale stále ma priťahuje. Neviem, aké by to bolo pri tebe, taku chudý ženu som nemal. Ale určite by som ťa kvôli váhe neponizoval. V najhoršom by som si ťa vykrmil. 🙂

@anonym_62a77c ale ona zrejme nema uchylaka na bizony

anonym_33eb40
27. aug 2026
@anonym_1ef4f4

@7miriam77 To skor beru to, co sa da. Ty by si si vybrala tucneho muza, ak mozes chudeho? Nevidim, ze by sa tu vsetky bili o chudaka unbeholfena.

@anonym_1ef4f4 mne sa chudí chlapi nepáčia

anonym_33eb40
27. aug 2026

@anonym_autor nie sú všetci chlapi na chudé, niektorí sú doslova na plnšie ženy, bude to aj jeho prípad, inak by s tebou nebol a k ničomu by sa neschylovalo. A nie je to tým, ako tu ktosi napísal, že berú, čo je. Naozaj sú takí, ktorí si z možností chudá alebo kyprejšia, vyberú radšej tú pri tele, lebo ho to viac vzrušuje.

anonym_60161c
27. aug 2026

A výška?
Je rozdiel 80 kg na 160 cm a 80 kg na180 cm alebo u človeka so svalstvom alebo tukom
Možno to vôbec nieje tak zlé ako to vidíš ty

autor
27. aug 2026
@anonym_60161c

A výška?
Je rozdiel 80 kg na 160 cm a 80 kg na180 cm alebo u človeka so svalstvom alebo tukom
Možno to vôbec nieje tak zlé ako to vidíš ty

@anonym_60161c vyska 171cm, cvicim silovo rok a pol

autor
27. aug 2026
@anonym_33eb40

@anonym_autor nie sú všetci chlapi na chudé, niektorí sú doslova na plnšie ženy, bude to aj jeho prípad, inak by s tebou nebol a k ničomu by sa neschylovalo. A nie je to tým, ako tu ktosi napísal, že berú, čo je. Naozaj sú takí, ktorí si z možností chudá alebo kyprejšia, vyberú radšej tú pri tele, lebo ho to viac vzrušuje.

@anonym_33eb40 asi ano🥺ale vidíš tie nazory, normalne tu človeka urazia, ze si ho vybral preto, ze na inu nemal

autor
27. aug 2026
@anonym_62a77c

@anonym_autor Aj ja mám pekne pestované bruško, že som pred týždňom robil poriadky v skrini a vyše 20 pekných košieľ som vyhodil, lebo som sa do nich nezmestil.

@anonym_62a77c mne u muzov brusko nevadi, pokial nevyzeraju ako v 8-9.mesiaci :D

autor
27. aug 2026
@anonym_62a77c

@anonym_autor To si fakt robíš problémy kvôli 80 kg? Moja žena mala pred operáciou žalúdka 160 kg (BMI 58) a vedela ma v posteli tak rozpáliť. Teraz má už len BMI 35, ale stále ma priťahuje. Neviem, aké by to bolo pri tebe, taku chudý ženu som nemal. Ale určite by som ťa kvôli váhe neponizoval. V najhoršom by som si ťa vykrmil. 🙂

@anonym_62a77c dakujem za povzbudenie. Ano,viem ze su muzi, ktorym sa pacia aj take zeny. Jeden moj kamos ma manzelku, co ma 140kg

autor
27. aug 2026
@hederamonstera

Neboj sa, ked ta chce, bude ta chciet aj nahu, chlapom staci ta predstava nahej zeny a tuzby po styku;) uzi si to

@hederamonstera dufam,ze ano, dakujem za povzbudenie 🍀

autor
27. aug 2026
@anonym_8ffe60

Keď som začínala s mojim mužom mala som asi 78kg. On to vôbec neriešil. Tam bola taká chémia že my sme týždeň boli v posteli. A to on je aj bol vysoký veľký muž. Ale nie tlstý ani obézny. Len proste široké ramena, veľký chrbat, ploche brucho.

@anonym_8ffe60 78 uz mi pripada iné ako 80😅hoc su to len dve kila
Jaaaj aj ten moj ma siroke plecia, je taky mohutny, taky sexos

autor
27. aug 2026
@dahliaa

Vybral si tebe a s tvojí váhou, tělem počítá. I v oblečení je většinou vidět, jestli je člověk štíhlý nebo silnější. Kdyby jsi se mu nelíbila, tak s tebou není. Láska není jen o kráse.

@dahliaa dakujem ♥️

autor
27. aug 2026
@7miriam77

@anonym_1ef4f4 každému sa páči niečo iné a každý má iný vkus. Tak prečo si s ňou začínal, veď 80 kg vidíš aj v oblečení. A všetky ženy predsa nie sú chudé ako cez kopirák a sú zadané, vydaté.....

@7miriam77 presne, aj moja kolegyna ma asi 100kg a je vydata a je to taka zlata žena!

anonym_751813
27. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_1ef4f4 ako vieš ze nic nerobim? Mam inzulinovu rezistenciu a hypotyreozu..nejde to tak lahko, napriek strave a cvičeniu.
A uplne odveci tvoj komentár, nechcem cakat teraz pol roka.kvoli.tomu... alebo rok

@anonym_autor aj choré ženy bývajú bez nadváhy 😉

anonym_50dac1
27. aug 2026
@anonym_autor

@7miriam77 presne, aj moja kolegyna ma asi 100kg a je vydata a je to taka zlata žena!

@anonym_autor priateľ má koľko kg? Ako vyzerá?

anonym_28b26c
28. aug 2026
@anonym_eb4f7e

no treba si to nastavit v hlave inak ti schudnutie nepomoze, Z osobnej skusenosti schudla som s 86 na 57kg, stud ma nepresiel a nevedela som sa uvolnit ani potom stale som sa hanbila, teraz mam sice po porodoch dvoch deti trosku viac 64 ale pri poslednom partnerovy sa nehanbim hlava sa na to nastavila a sme viac ako v pohode

@anonym_eb4f7e Ako sa ti podarilo takto úžasne schudnúť, a za aký čas?

autor
28. aug 2026
@anonym_751813

@anonym_autor aj choré ženy bývajú bez nadváhy 😉

@anonym_751813 ja nehovorim,ze nebyvaju, len vysvetlujem, preco to nejde tak hladko

autor
28. aug 2026
@anonym_50dac1

@anonym_autor priateľ má koľko kg? Ako vyzerá?

@anonym_50dac1 115, ale cvici, je velmi vysoky

anonym_a3d1dc
28. aug 2026

kašli na to..píšeš, že chémia tam je, tak smelo do toho..ani nečítaj komentáre typu, že aj choré ženy bývajú chudé (len aby ti to nenapísala práve tá, ktorá má ešte viac kg ako ty)..ten chlap má určite oči, takže vie s kým chodí a keď by ťa nechcel kvôli váhe, tak by s tebou nebol a musíš to zistiť len práve takto..čo by si robila potom, keď by ste mali spolu dieťa/deti (teda neviem, či už nejaké nemáš) a by si pribrala po pôrode? proste keď je to ten pravý, tak ťa bude chcieť vždy 😉

luizina
28. aug 2026
@anonym_33eb40

@anonym_33eb40 presne tak, moja kamarátka mala okolo 100kg, nizsia zena, ale sexappealu na rozdavanie. Vzdy sa vedela krásne obliect a chlapi po nej saleli. Veru, neni to vždy o vahe.
@autorka kasli na vahu, ten chlap ta chce a ty chces jeho, tak si to proste uzivaj.

anonym_a77375
28. aug 2026

kašli na to, uži si to s ním. ja vážim ešte viac ako ty a ten môj je zo mňa neskutočne vzrušený, rád na mňa pozerá. a on je štíhly, fešný chlap

anonym_50dac1
28. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_50dac1 115, ale cvici, je velmi vysoky

@anonym_autor keby si sa nepáčila, nebol by s tebou. Kila neries

katarinka963
28. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_1ef4f4 no ja by som si vybrala skor tucneho ako chudeho, mne sa chudi muzi nepacia a zas.unbeholfen je asi extrem.

@anonym_autor aku máš výšku

lenja1
28. aug 2026

Ak máš cca 170-175 cm a vahu 80 tak čo riešiš to je úplne ideál. Ten tvoj vie ako Vypadáš tak smelo do toho. Sebavedomie ti pomôže viac ako keď budeš riešiť blbosti. Moja má tiez viac kilo a keď chodí občas doma nahá tak s nej nemôžem 😉

kristina2412
28. aug 2026

Prečo ideš do toho s tým, že sa mu nebudeš páčiť? Napadlo ťa ,že ho možno rajcujú ženy krv a mlieko? Mne sa nepáčia vychudnutí muži a s takým by som ani na rande nešla, lebo veď vidím aj cez oblečenie... O minulých skúsenostiach by som mu nehovorila, každý chlap chce mať pri sebe bohyňu, nie ublíženú chuderu. A ty si opakuj, že nemôže byť každý chlap idiot, ako tvoj bývalý.... Tam, kde je láska , nemá miesto ponižovanie a už vôbec nie nejaké sledovanie kíl.

hefo
28. aug 2026
@lenja1

Ak máš cca 170-175 cm a vahu 80 tak čo riešiš to je úplne ideál. Ten tvoj vie ako Vypadáš tak smelo do toho. Sebavedomie ti pomôže viac ako keď budeš riešiť blbosti. Moja má tiez viac kilo a keď chodí občas doma nahá tak s nej nemôžem 😉

@lenja1 Úplne super to nie je, podľa približnej kalkulácie BMI je to nadváha, ale zas nič tragické.

Za mňa ako muža by som povedal, že my dobre vidíme, ako približne objemná ktorá žena je, takže ak nemá blbé poznámky pri oblečenej, nemá dôvod ani pri nahej!

anonym_095933
29. aug 2026

Mne sa tvoja váha nezdá tragická, ja mám teda pri tej výške o 5kg menej a nepripadám si nejaká hrozná a neatraktivna. Jasne, pracuj na sebe, ale myslela som po úvodnom príspevku, že máš 155cm keď je to vôbec téma. Uzi si to

klara546
29. aug 2026

Po tme. Ja by sex za bezneho svetla nikdy nemala a to mam 58kg a miery ukážkové

anonym_8b88de
Včera o 11:07
@anonym_1ef4f4

Ak sa citis zle kvoli vahe, preco s tym nic nerobis. Ked sa o tom pobavite, povies, ze chces schudnut, tak normalny chlap neujde a pocka par mesiacov na tu nizsiu vahu.

@anonym_1ef4f4 Čo sa tu do nej navážaš, že prečo s tým nič neurobí, keď nepoznáš jej ostatné zdravotné okolnosti.
Chlap, keď nebude spokojný, nech ťahá čiaru. Príde iný, ktorý si ju bude vážiť takú, aká je.

anonym_1ef4f4
Včera o 11:11
@anonym_8b88de

@anonym_1ef4f4 Čo sa tu do nej navážaš, že prečo s tým nič neurobí, keď nepoznáš jej ostatné zdravotné okolnosti.
Chlap, keď nebude spokojný, nech ťahá čiaru. Príde iný, ktorý si ju bude vážiť takú, aká je.

@anonym_8b88de ked budes tucna alebo stara, tak o teba nebude rovnako zaujem, ako o nizkeho, skaredeho a podpriemerne schopneho a zarabajuceho chlapa. Potom moze tahat ciaru ta baba.

Strana
z2