Ako prekonať hanbu pri intímnom styku?
Ahojte, mam noveho priatela a uz sa schyluje k styku...ja mam z toho blby pocit, lebo mam 80kil a byvaly priatel ma kvoli vahe dost ponizoval.
Ako to prekonat? Ten neprijemny pocit?.ja sa normalne bojim,ze sa vyzleciem.a on ujde, hoci asi si vie predstaviť,vo je pod satami...
Ak sa citis zle kvoli vahe, preco s tym nic nerobis. Ked sa o tom pobavite, povies, ze chces schudnut, tak normalny chlap neujde a pocka par mesiacov na tu nizsiu vahu.
@anonym_1ef4f4 ako vieš ze nic nerobim? Mam inzulinovu rezistenciu a hypotyreozu..nejde to tak lahko, napriek strave a cvičeniu.
A uplne odveci tvoj komentár, nechcem cakat teraz pol roka.kvoli.tomu... alebo rok
nabehneš v pyžame a zhasneš
@anonym_e758ea 😅😰
no treba si to nastavit v hlave inak ti schudnutie nepomoze, Z osobnej skusenosti schudla som s 86 na 57kg, stud ma nepresiel a nevedela som sa uvolnit ani potom stale som sa hanbila, teraz mam sice po porodoch dvoch deti trosku viac 64 ale pri poslednom partnerovy sa nehanbim hlava sa na to nastavila a sme viac ako v pohode
@anonym_autor povedz mu predtým ako sa cítiš a uvidíš čo ti povie či má zmysel sa mu vôbec ukazovať lebo ak by mal blbé poznámky jedine tak prostredník by som mu ukázala a odišla
@anonym_autor tak asi si všimol, že máš 80 kíl. Či je slepec? Množstvo žien má nadváhu a obezitu a aj muži a chodia aj na kúpaliská, aj sex majú a dokonca aj starí ľudia sexujú. Či si myslíš, že len ľudia do 65 kg majú sex?? 😱
Ak mas take pocity este nie si nato pripravema alebo bie je medzi vami ta spravna chemia - hovorim z vlastnych skusenosti.
@anonym_autor tak asi si všimol, že máš 80 kíl. Či je slepec? Množstvo žien má nadváhu a obezitu a aj muži a chodia aj na kúpaliská, aj sex majú a dokonca aj starí ľudia sexujú. Či si myslíš, že len ľudia do 65 kg majú sex?? 😱
@anonym_aff520 ale nemyslim,.len neviem ake maju pocity ti objemnejsi.
Ak mas take pocity este nie si nato pripravema alebo bie je medzi vami ta spravna chemia - hovorim z vlastnych skusenosti.
@anonym_eea3ca chemia tam je, fakt velka. Len mam z tamtoho kus obavy
@anonym_autor povedz mu predtým ako sa cítiš a uvidíš čo ti povie či má zmysel sa mu vôbec ukazovať lebo ak by mal blbé poznámky jedine tak prostredník by som mu ukázala a odišla
@mullerova46 asi by nemal, vyzera,ze.ma.zerie, je fakt zlaty
no treba si to nastavit v hlave inak ti schudnutie nepomoze, Z osobnej skusenosti schudla som s 86 na 57kg, stud ma nepresiel a nevedela som sa uvolnit ani potom stale som sa hanbila, teraz mam sice po porodoch dvoch deti trosku viac 64 ale pri poslednom partnerovy sa nehanbim hlava sa na to nastavila a sme viac ako v pohode
@anonym_eb4f7e tak su taki, co by to vzali v pohode a taki, co by to jepredychali..
nádych, výdych, ak cítiš vzájomnú príťažlivosť a je to super muž, tak hoď stud za hlavu a uži si to - žijeme len raz a je šťastie stretnúť niekoho, s kým je láska pekná 🙂 Asi má oči, tak vie, ako vyzeráš - skúsila by som sa usmiať a skočiť pohlave. Bola by si prekvapená, ako málo sa zhoduje mužský a ženský pohľad na zovňajšok - vezmi si, ako veľa mužov je pupkatých a ani ich nenapadne, že nie sú dokonalým darom ľudstvu! 😀 uži si nežnosti a stud skús prekonať úsmevom a uvidíš, dobre bude 🙂 veľa šťastia
@anonym_e758ea to jej teda radiš 🙄
@anonym_autor autorka, nový priateľ je s tebou, lebo sa mu páčiš. Nie každému chlapovi sa páčia chudé ženy....
Mal som baby od 45 po 95 kil a ak ma pri styku nieco odradzalo nikdy to nebola vaha, taka baculka na ktorej je pri sexe poznat ze to chce a ako velmi ta vyrajcuje 10x viac ako 45 kilove poleno. Nikdy to nebolo o vahe.
@anonym_autor to nie je kilami, ale sebavedomím, tam ten predtým ťa zhadzoval, tak máš blok. Aj keby si teraz na mieste mala 50 kilo, tak by si sa hanbila. ( Za ovisnuté prsia, za malé prsia, za veľké prsia, za krátke nohy, za dlhé nohy, , ...
@mullerova46 asi by nemal, vyzera,ze.ma.zerie, je fakt zlaty
@anonym_autor tak potom sa neboj, možno máš len zbytočné obavy
🙂 ved ťa neuvidí prvýkrát, hádam ste sa už stretli a "má oči" vidí, že si plnoštíhla, tak vie do čoho ide, keby nechcel, už by bol ex. Hlavu hore dievča.
Skús mu povedať narovinu, že si mala zle skusenosti kvôli váhe a tak trošku máš obavy. Však keď je s tebou,tak mu to zrejme nevadí kolo vážiš. Ak sa zdôveríš a on to pochopí,potom sa budeš vedieť aj viac uvoľniť.
Myslim si ze sa bojis zbytocne, ved vie kolko vazis, vie si predstavit ako asi vypadas napriek tomu sa schyluje k tomu.. neboj bude cely stastny ze nieco bude.. To ze tvoj byvaly bol blb neznamena ze vsetci su taky.
@anonym_autor chodte spolu na plavaren kupalisko. Tam.odhalis 90%
Veľa mužom sa páčia ženy krv a mlieko, alebo aj troška pri sebe, niektorí vyhľadávajú len takéto ženy, tak možno ten tvoj je ten typ, keďže sa do teba zaľúbil. Ber to tak, že nik nie je dokonalý....hlavne buď prirodzená a bude to super
Veľa mužom sa páčia ženy krv a mlieko, alebo aj troška pri sebe, niektorí vyhľadávajú len takéto ženy, tak možno ten tvoj je ten typ, keďže sa do teba zaľúbil. Ber to tak, že nik nie je dokonalý....hlavne buď prirodzená a bude to super
@7miriam77 To skor beru to, co sa da. Ty by si si vybrala tucneho muza, ak mozes chudeho? Nevidim, ze by sa tu vsetky bili o chudaka unbeholfena.
@7miriam77 To skor beru to, co sa da. Ty by si si vybrala tucneho muza, ak mozes chudeho? Nevidim, ze by sa tu vsetky bili o chudaka unbeholfena.
@anonym_1ef4f4 každému sa páči niečo iné a každý má iný vkus. Tak prečo si s ňou začínal, veď 80 kg vidíš aj v oblečení. A všetky ženy predsa nie sú chudé ako cez kopirák a sú zadané, vydaté.....
@anonym_1ef4f4 no ja by som si vybrala skor tucneho ako chudeho, mne sa chudi muzi nepacia a zas.unbeholfen je asi extrem.
Vybral si tebe a s tvojí váhou, tělem počítá. I v oblečení je většinou vidět, jestli je člověk štíhlý nebo silnější. Kdyby jsi se mu nelíbila, tak s tebou není. Láska není jen o kráse.
Keď som začínala s mojim mužom mala som asi 78kg. On to vôbec neriešil. Tam bola taká chémia že my sme týždeň boli v posteli. A to on je aj bol vysoký veľký muž. Ale nie tlstý ani obézny. Len proste široké ramena, veľký chrbat, ploche brucho.
Neboj sa, ked ta chce, bude ta chciet aj nahu, chlapom staci ta predstava nahej zeny a tuzby po styku;) uzi si to
@anonym_autor To si fakt robíš problémy kvôli 80 kg? Moja žena mala pred operáciou žalúdka 160 kg (BMI 58) a vedela ma v posteli tak rozpáliť. Teraz má už len BMI 35, ale stále ma priťahuje. Neviem, aké by to bolo pri tebe, taku chudý ženu som nemal. Ale určite by som ťa kvôli váhe neponizoval. V najhoršom by som si ťa vykrmil. 🙂

Ak sa citis zle kvoli vahe, preco s tym nic nerobis. Ked sa o tom pobavite, povies, ze chces schudnut, tak normalny chlap neujde a pocka par mesiacov na tu nizsiu vahu.