icon

Ako prekonať hanbu pri intímnom styku?

27. aug 2026

Ahojte, mam noveho priatela a uz sa schyluje k styku...ja mam z toho blby pocit, lebo mam 80kil a byvaly priatel ma kvoli vahe dost ponizoval.
Ako to prekonat? Ten neprijemny pocit?.ja sa normalne bojim,ze sa vyzleciem.a on ujde, hoci asi si vie predstaviť,vo je pod satami...

Strana
z3
bobrik11
3. sep 2026

Tú scénu, keď sa zoblečieš a on utečie, by som chcel vidieť. 😀😀

anonym_67ead0
3. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_60161c vyska 171cm, cvicim silovo rok a pol

@anonym_autor hlavne bud k nemu uprimna a normalne mu povedz ako sa citis,ako to citis a z coho mas strach.Komunikacia,komunikacia je zaklad.

autor
4. sep 2026
@bobrik11

Tú scénu, keď sa zoblečieš a on utečie, by som chcel vidieť. 😀😀

@bobrik11 ja teda nie 😂

sense
4. sep 2026

Mám cca tvoju výšku , mala som aj tvoju váhu aj nižšiu aj vyššiu. A ešte žiaden chlap neušiel. On ťa už predsa videl, nechodíš oblečená predsa vo vreci. Chlapom skôr vadia v posteli zeny, ktoré ležia a čakajú, že to chlap odmala ako nejaké to kilo navyše. A takisto sú muži ktorí nemajú radi "hrkajucu kostru" ,ako vravel jeden môj známi.
A 80kg je nadváha nie obezita. Takže pokiaľ už 1,5roka správne silovo cvičis,tak to vidieť je aj napriek nízkemu úbytku vahy. P.s. tiež mám IR a hypotyreozu, tak viem koľko boja je za každým schudnutym kg,ale práve kvôli tomu tréningu je vidno rozdiel hlavne v cm

Strana
z3