Ako prekonať hanbu pri intímnom styku?
Ahojte, mam noveho priatela a uz sa schyluje k styku...ja mam z toho blby pocit, lebo mam 80kil a byvaly priatel ma kvoli vahe dost ponizoval.
Ako to prekonat? Ten neprijemny pocit?.ja sa normalne bojim,ze sa vyzleciem.a on ujde, hoci asi si vie predstaviť,vo je pod satami...
@anonym_60161c vyska 171cm, cvicim silovo rok a pol
@anonym_autor hlavne bud k nemu uprimna a normalne mu povedz ako sa citis,ako to citis a z coho mas strach.Komunikacia,komunikacia je zaklad.
Tú scénu, keď sa zoblečieš a on utečie, by som chcel vidieť. 😀😀
@bobrik11 ja teda nie 😂
Mám cca tvoju výšku , mala som aj tvoju váhu aj nižšiu aj vyššiu. A ešte žiaden chlap neušiel. On ťa už predsa videl, nechodíš oblečená predsa vo vreci. Chlapom skôr vadia v posteli zeny, ktoré ležia a čakajú, že to chlap odmala ako nejaké to kilo navyše. A takisto sú muži ktorí nemajú radi "hrkajucu kostru" ,ako vravel jeden môj známi.
A 80kg je nadváha nie obezita. Takže pokiaľ už 1,5roka správne silovo cvičis,tak to vidieť je aj napriek nízkemu úbytku vahy. P.s. tiež mám IR a hypotyreozu, tak viem koľko boja je za každým schudnutym kg,ale práve kvôli tomu tréningu je vidno rozdiel hlavne v cm

Tú scénu, keď sa zoblečieš a on utečie, by som chcel vidieť. 😀😀