Ako prekonať obavu z nahoty pri sexe?
Zdravim, možno to niekomu bude pripadať ako vymyslená téma alebo sa bude pohorsovat, ze riesim nezmysly. Som tu prihlasena už dlhsie, ale mamička nie som. Mám 20r a posledne som mala sex pred 3 rokmi s frajerom, s ktorým som bola dlhšie a vedela som, že ma lubi pre to aká som a nerieši vzhľad. Aspoň to boli moje pocity. Ide o to, že teraz mám šancu po 3 rokoch sa s niekým vyspať a strašne mam na to chuť. Tešila som sa, ale potom som si všimla, že nie som uplne v tip top forme a nie som so sebou uplne spokojna. Pritom bežné si prídem pekná. No vyzlečená už ani tak nie. Hlavne zadok mi príde taky neforemny. A potom si vravim, že ved som mlada a teraz su asi roky života kedy vyzeram najlepšie a nechcem to premeškať. Ani neviem co tym chcem povedať a co chcem počuť. Mali ste niekedy s tymto problem? Pacite sa sami sebe takto? Ci to len treba prekonať prvy krat? Trosku sa bojim, že sa kvoli mojmu perfekcionalizmu nebudem môcť ani uvoľniť.
@mauduska teraz si mi pripomenula jedneho mojho frajera (nic v zlom, prajrm ti, aby ten tcoj bol nakoniec iny pripad)... tiez bol krestan, mal vtedy 25 rokov a panic a teda sme spolu chodili, ale ked sa schylovalo k niecomu intimnejsiemu, tak chlapcovi z toho stresu vzdy klesol 🤷♀️ insk bol zlaty, dobry, ozaj fajn chalan, ale mne sa nechcelo trpezlivo cakat do svadby 😁 no tak sme sa nakoniec rozisli. Po nejakej dobe mi zacal vypisovat, ze to strasne lutuje a ze by to chcel so mnou skusit, ale ja som nesuhlasila, takze neviem, ako to s nim dopadlo. Neskor sa ozenil, ma dve deti, urcite je dobry manzel aj otec, ale na moj vkus velmi nudny clovek s nudnym zivotom. Tym teraz nemyslim, ze mal skusit 20 bab, aby s nim bola sranda, ale proste jedna vec je fakt - sexualna energia je to, co nam dava chut do zivota, iskry v ociach, elan, energiu atd. Ze sa niekomu zda masturbovanie ako nieco neprirodzene, neciste, nevhodne, tomu celkom neviem porozumiet. Patri to k poznaniu seba sameho, k milovaniu svojho ja, k sebalaske....
Nejde o frajera. Ide len o sex pár krát. Ale poznám ho už dlho a preto mi to nie je uplne ukradnuté. Najviac ma trapi zadok, ze mam kus celulitídu. Možno keby nahodim sukňu. Ale to aj tak pojde dole, takže to nepomôže zakryť.
Preco chces zakryvat to, co si, kym si? Nauc sa milovat samu seba, pozeraj na seba pekne. Ako ta maju milovat ini, ak to sama nedokazes?
Klud, chlapa v posteli fakt zaujímajú úplne iné veci.
Takže nehľadáš vzťah, len sex? A prečo, prosím Ťa? Ja tento dnešný trend "kamarátstiev s výhodami" nechápem. Maj trochu sebaúcty, toto predsa nechceš a nepotrebuješ. A ak naozaj áno a ide Ti len o to jedno, tak fakt nejakú ochabnutú riť nerieš, môže Ti to byť ukradnuté. ☹️
No mate asi pravdu. Možno to ani riešiť nebude.
Prečo vyhladavam take? No mam chut na sex, ale vzťah riešiť nechcem. Radšej počkám, kým mi niekto padne do oka aj povahou. A kým takého nájdem môžu prejsť aj roky. Nechápem ako mi to uberie zo sebaúcty, keď urobím to, na čo mam chut. Ved mi za to neplati. 😄
@nikolka1986 prečo? lebo má malý penis alebo je impotent? jemine.. keby mu nikdy nestál by mi to povedal a ak má malý penis tak neviem. Aha, viem. V živote som nemala sex a on bude môj prvý, takže ani nebudem vedieť, aké je to mať sex s niekým, kto má penis väčší... 🤦♀️
Ja nechápem, prečo všetci riešia tieto veci. Pevná riť, pevné veľké prsia, veľký penis, brutálne svaly. Akože :D To nie sme ľudia, ale nejaké sexuálne mašinky, alebo ako mám tejto tvojej poznámke rozumieť? Nemôžem milovať niekoho, kto nie je aspoň priemer? Ja fakt nechápem... Nemám veľa blízkych priateľov, takže neviem, ale ak ľuďom skutočne záleží na takýchto povrchných veciach, tak sa ani mak nečudujem, že máme na Slovensku takú vysokú rozvodovosť.
@nikolka1986 neviem, prečo sa ju tu viaceré snažíte presvedčiť, že každý musí sexovať ako besný ... veď to je blbosť, to čo robí väčšina je jedna vec, sú tu aj inak žijúci ľudia ako @mauduska a je to v poriadku, hoci sú v menšine. Je to jej presvedčenie, tak jej ho nespochybňujte a nesnažte sa presvedčiť o tom, že to nie je správna cesta.
@mauduska ahojky, sestra, aj sme to tak mali, vydržali sme až do svadby cez 4 a pol roka( teda, pre mňa to až taký problém nebol, chlapi to majú ťažšie), mali sme 22, 23 rokov, z môjho pohľadu iba svet diktuje čo má ako byť, iba vtedy si ľudia nesadnu v tejto oblasti, keď myslia iba na telesný pôžitok a nehľadajú v tom niečo viac, prajem krásny manželský život, dlhý a požehnany a veľa detí... 🙂
@mauduska Nic v zlom, ale si velmi naivna. Ak on nikdy nemasturboval, ako vies, ze nie je impotent? Vies vobec co je ranna erekcia u muzov? Ma ju kazdy chlap, ak je zdravy cca od puberty a je to nieco, co ovplyvnit nevie. Je to priroda a cele vase krestanske nauky su postavene “na hlavu”. Je v poriadku, ze ti tvoj snubenec klame? Samozrejme, ze klame. To, ze ty nemasturbujes, to ti kludne uverim, ale to, ze on nie, ti neuveri ziadna zena, ktora zije alebo zila s muzom. Muz je pohlavne inak nastaveny ako zena. Nie som veriaca, ale ani som nikdy nebola ani nie som pohlavne promiskuitna. Ta vasa krestanska nauka, cloveku sa v 21. storoci musi rozum zastavovat, ked to cita…pohlavny akt musi byt vzdy zavrseny ejakulaciou do posvy, nie mimo, ziadny kondom, ziadna antikoncepcia, len metoda plodnych a neplodnych dni….mas 21, do cca 45 planujes kolko deti? Aspon 10 nie? Ved pan Boh nam doprial, co na tom, ze deti nebudu mat co do huby, lebo tolko deti je nerealne uzivit a dat im vsetko vratane vzdelania, hlavne ze Boh doprial. Zelam ti uprimne aby si nebola po svadbe sklamana. Nie z velkosti penisu (na 99,9% ho ma priemerny) ale z inych veci, na ktore prides az ked sa zobudis zo svojho krestanskeho sna.
@natalienka12 a ak ten Boh je , a zobudis sa ty z tvojho ateistickeho sna ,mozno to zistis az po smrti,co potom?
Preco si myslis,ze tvoja pravda vyssie uvedena je ta naozaj jedina pravdiva? Lebo v dnesnej dobe je vsetko nenormalne normalne a normalne nenormalne.
@misenka3 Ja neriesim, ci niekto veri v Boha alebo nie, vies? Riesim choru krestansku nauku o sexualite, ktoru nevymyslel Boh ale sfanatizovana cirkev, teda ludia. Ty neries ci ja v nieco verim alebo neverim, ani ja teba neriesim.
@emmeke Samozrejme, ze jej klame 😂😂😂 a klamstvo je vacsi hriech ako keby masturboval nie? No naivka veri.
@natalienka12 dakujem ti za adekvatnu odpoved. Zaujalo ma vsak ako si mozes byt ista,ze ju klame? A ked je to co pises ty klamstvo? Nesud.
Ja teda mám na sex úplne iný pohľad ako
@mauduska, ale prečo ju všetky presviedcate že to majú zle? je to čisto ich vec ako sa rozhodli, tak to budú mať a podľa situácie to budú riešiť.. nechápem to poucovanie čo sa tu deje, veď je to ich život.. ja poznám aj pár, ktorý sa nepoznal predtým ako sa zobrali (a nešlo o žiadnu reláciu na Markíze, ale o nejaký náboženský spolok, kde nejaký pán tvoril páry a tie sa hneď zobrali) sú spolu viac ako 20r a vyzerajú veľmi šťastne..
Čo sa týka témy - chlap pri sexe určite nerieši aku má jeho partnerka celulitídu, väčšie nároky na ženské telo majú ženy ako muži.. teda určite existujú aj povrchní muži, takého by som sa však stránila..
@natalienka12 nie si veriaca, ale musis napisat veriacej zene, ze jej nauka je postavena na hlavu? Co tak tolerovat iny sposob zivota, hoci je celkom odlisny od dnesnych "nauk" nasho sveta?
@mauduska a to akoze spolu ani nebyvate pred svadbou? Akoze husteeeee...
No vela stastia kazdopadne... a hlavne aby si nebola prekvapena a sklamana...
@0silvia0 Ja som napísala niekde, že jej spôsob života netolerujem? Či nemám právo si vyjadriť svoj názor? Je mi jedno, ako žije, len som napísala, že je naivná a na veľa vecí príde až časom, v čom sa so mnou stotožnili viaceré.
@misenka3 Ja som si istá, že ju klame. A ak ju neklame, tak nie je zdravý v sexuálnej oblasti.
@natalienka12 podla toho co pise vie co robi a chce to tak aj jej partner. Nemusi jej tu teraz 150 zien dokola vypisovat to iste, ona sa rozhodla a je to jej vec. Varovali ste ju vsetky skusene zeny, je to len na nej... jej volba, jej zivot, jej sex...

@mauduska tak to je fakt zaujimave, nech vam to spolu klape a budte stastni.