icon

Ako priniesť viac radosti do spálne?

jedenzdvojice
23. sep 2024

Kto z vas, chodi do spalne iba spat, lahnut, zapnut si mobi a cumiet do nehol aj ked vedla vas je partner? Ruku na srdce, so zamyslenim sa, hmm, "aj by som sa mu venovala, ale na co ?! " Uz mi to niekedy pripada, ako keby som mal pykat za nieco! Ako to riesite vy?

Strana
z2
jedenzdvojice
autor
23. sep 2024

@viestta nemame rozne potreby

viestta
23. sep 2024

@jedenzdvojice ale mate. Ty potrebujes, jej to nechyba. Co to je ak nie rozne potreby?

opica_skorica
23. sep 2024

@jedenzdvojice poradit? Treba odlozit mobily, vypnut tv a zistit, co chce pomasirovat. Chrbat, ruky, nohy,… a tak postupne sa moze naladit.

luccija
23. sep 2024

@jedenzdvojice a ako často sa to stane?tak niečo robíš zle...nepýtaj sa také trápne vety odloz jej mobil a rob tak, aby chcela

jedenzdvojice
autor
23. sep 2024

@luccija aj by som rad, ale

bobaas
23. sep 2024

@jedenzdvojice pri vete "pomáham jej" som ju pochopila

viestta
23. sep 2024

@bobaas aj ja. Pomaha, lebo vecer chce tutu-mutu... Tutu-mutu ako odmena za "pomoc" v jeho domacnosti🙄

hipollita
23. sep 2024

Nepytaj sa jej, ci nieco bude, to je podla mna najhorsie co mozes urobit. Namiesto toho zacni nieco s nou hned robit a najma skor nez zacne pozerat do mobilu…A suhlasim s tym, ze ako sa voci nej spravas cely den, tak sa to odrazi aj vecer na nalade 🙂

mikadooo
23. sep 2024

@jedenzdvojice hmm ono sa to ťažko radí takto na diaľku, keď tú tvoju priateľku nepoznáme... Na prvý pohľad mne nepríde, že by si robil niečo extrémne zle. Ale ako vidíš, niektoré ženy sú extra citlivé na hocičo, možno je to aj prípad tvojej partnerky, čo ja viem... Takže fakt asi jedine otvorená komunikácia, u nás sa komunikácia dobre otvára pri dobrom víne. A riešiť nie samotný sex, ale len tak nechať konverzáciu plynúť a skôr by som riešila vzťah ako taký, ako sex /v rámci toho vzťahu sa dostanete určite aj k sexu, akurát by som to vzala neutrálne, či ten sex nepotrebuje, alebo je unavená už večer a nemá chuť, alebo prečo, alebo či jej stačí možno mojkanie/túlenie pri telke, respektíve aká je jej predstava/. A potom jej vysvetliť, že ten sex potrebuješ ty. Možno zistiť pri ďalšej fľaši vína, či jej v sexe s tebou niečo vadí/nemá rada 🤷, alebo by bola radšej, keby si niečo robil ináč... A potom hľadať kompromis (napr. že ok, trebárs každú stredu ona sa premôže, odloží ten mobil, dáte nejaký romantický film, nech sa naladí a hajde na to /alebo piatok, s tým, že v sobotu môže spať a ty uvaríš obed alebo čo/ a ty dáš extra dlhú predohru s masážou všetkých partií atď atp. Neviem. Fakt ťažko radiť. No a keď budete sexovať, viac sa jej venovať, viac skúšať, čo sa jej páči, tak aby sa jej to naozaj páčilo. No a všeobecne celý týždeň, možno viac pozornosti a nehy počas bežného dňa, bez očakávania sexu večer... Len tak nezištne byť nežný a pozorný. Ale neviem, strašne záleží aj od povahy, lebo ja som zas psí čumák, mne by to po čase liezlo na nervy. (Zas ja som presne ten typ, že romantik by sa pri mne obesil na špagát podľa mňa 😄. Na mňa kľudne platí aj "ťuťu muťu" aj dáme sex, aj zajtra dáme sex, mne je to úplne jedno, proste áno/nie, vybavené, nepotrebujem žiadnu posteľ s ružami a sladké rečičky, buď mám chuť, alebo si viem chuť spraviť, alebo som v xantypa móde a proste zajtra 🤷). Jo a mobilujem v obývačke. V spálni moc nie.

janickacrazy
23. sep 2024

@jedenzdvojice koľko máte rokov? Ako dlho ste spolu, máte aj deti? Predtým to bolo ok?

888elizabeth
25. sep 2024

@opica_skorica veď "Shit-Testy" robíme všetky. Skúšame nášho muža, či je ten pravý, či je to ten muž, ktorého sme spoznali, či sa nechá alebo nenechá vyhodiť z rovnováhy, či vie čo chceme alebo nie. Sama neviem, ako by som ten výraz preložila. A čo sa týka môjho manžela, tak je konečne vyrovnaný, sebavedomý, cieľavedomý a vyžrauje takú prirodzenú atraktívnu mužnosť.

opica_skorica
25. sep 2024

@888elizabeth zaujimave. Mozno niektore zeny skusaju chlapov, ze ci su ti pravi. Neviem.

Osobne doverujem svojej intuicii a to mne staci.

domkakvet
25. sep 2024

@jedenzdvojice zrejme nebude vo vasom vztahu nieco v poriadku, nevidim nic na tom, ked sa obcas zoberie mobil, ale ak takto funguje kazdy den.

peknyvladko
3. okt 2024

@jedenzdvojice kup svojej starej sexy pyzamo. Mna to zhavi

mk1111111111
3. okt 2024

@peknyvladko on je nazhaveny, ona nie

peknyvladko
3. okt 2024

@robertoo1 a ostatni co pisete o komunikacii. Co by akoze podla vas take vykominikovali?
Ona nema voci nemu ziadnu “burning desire”. On je pre nu len taky kamarat, spolubyvajuci, staratel sa, spoluprovider. Nic vzrusujuce z coho sa jej zapaluju lytka ako ked vidi toho tajomneho kolegu s hlbokymi ocami a silnymi rukami s ktorym nemusi chodit na nakupy. No dobre povedala by mu tuto pravdu, co sa nikdy nestane a co cakate ze sa potom stane???

peknyvladko
3. okt 2024

@mk1111111111 hej mas pravdu, na prvy krat som nepochopil

Strana
z2