Ako reagovať na neveru z minulosti?
Dnes som sa dozvedela, ze manzel spaval s bratovou zenou, este predomnou a predtym nez sa dali aj oni dokopy. So svagrinou dobre vychadzam, teda aspon som si to myslela. Teraz spatne mi aj dochadza, preco mi manzel hovoril, ze jej nemam tak doverovat - vesat vsetko na nos. Po 5.rokoch manzelstva, sa dozviem, ze to vedeli vsetci okrem mna, dokonca aj svokrovci. So svokrou mam pritom lepsi vztah nez s mamou…
Svagrina sa ma velakrat vypytovala, ako s manzelom, ci nam to funguje, ci som spokojna. Chcela niekedy vediet az privela detailov. Nerozumiem, kde to zijem, preco mi to nepovedali skor.. nesudila by som, len by som ju mozno brala trochu inak. Teraz si pridem ako hlupana, ze som sa jej zverovala ako kamaratke….
Neviem ako sa teraz spravat, ci sa tvarit, ze je mi to uplne sumafuk, alebo sa jej na to opytat. 😏 co si myslite? Mna ani nestve, ze spolu spavali, ale ze mi “kamoska” zatajila take informacie, rovnako aj manzel. Aj ked to bolo davno…
Fuuha no mal ti to povedať, ako bolo to dávno ak je dobrý chlap tak si to len vyjasniť..skor ma zaráža to že jednu ženu ojazdili dvaja bratia to je na mňa moc 🤮 ale teda vec morálky a názoru ..ešte viac sa čudujem že si ju ten druhý vzal za ženu..ak to teda podľa Teba vie aj on ak nie no chudák..to je ešte horšie než tvoj prípad..
Aké ste s nadhľadom niektoré... ;) som zvedavá jak by skysli tváre vám keby sa to stane. Nahodou pride hadka a kam pojde k nej na truc vyzalovat sa. Islo o fyziku nie len psychiku predtym.Treba si dať pozor na muža....tajnostkar ale keď to vedeli aj svokrovci treba im to ŠPLECHNUŤ nejak tak ze "takže tajnosti môžeme čakať ešte všeličo " ale len 1x nech vedia.
🩶
Ako tak citam dalsie a dalsie komentare, tak vidim, ze mnohym ludom tu chyba pochopenie, ale hlavne pokora.
Nejak az prilis robite rozdiel medzi tym, ak ma zena dvoch priatelov po sebe, a ked nahodou su ti priatelia aj bratia.
V jednom pripade je normalna a v druhom nechutna chudera?
To vazne damy?
No vidiš. Je to minulos5 treba aj veriť a nepokaziť to pekne čo je medzi vami.
@moonlight1210 za mňa je na chybe chlap. Mal jej to povedať, aby sa vyhli takejto trápnej situácie.
Ako sa cítiš? Povedz jej o tom.Mam pocit,z tvoj vzťah k nej sa týmto zmenil, ak si jej zdieľala všetko,tak je otrasená tvoja dôvera v ňu.Povedz jej o Tom a ak budete chcieť, môžete na Tom vzťahu pracovať alebo ochladne.Mozni sa spýtaj samej seba, čo by si teraz potrebovala?Od nej, od muža? Vysvetlenie, pochopenie, vypočutie....
No ty kokos akoze to ako si sa to dozvedela je tiez top, aj tvoj muz teraz v ociach tvojich rodicov kadejako vypada, je divne ze muzov brat ako vidno nie je s tym stotozneny takze tipujem ze si to medzi sebou nevyhovorili alebo sa to tiez dozvedela az neskor ked uz bol s nou vo vztahu alebo co..no ako nechcela by som, drz sa, a ona vypada akoby lutovala ze nie je s tvojim a vzala brata ked uz nemohol byt on (cize odkopol on ju?) alebo odkopla ona jeho a teraz to lutuje..ktovie
Bože to je taka somarina co tu riešite až strach.
Mávni rukou a zabudni
No tak v minulosti boli frajeri, no a čo? Pre niečo sa predsa rozišli nie? A vzala si jeho brata!
Čas plynie, všetko je teraz ináč. Hotovo
Veľakrát sa tu rieši, či povedať kamoske, že viete te muz ju napríklad podviedol. Veľakrát je to tu poľné žien, že nie, netreba sa starať. Ja osobne si myslím, že viac boli to , že ti niekto dôveruje a ty mu to zatajis.
Malinku to poveaat . Viac neviem čo k tomu .
@autorka ...aj mi je trosku smiešne z vasej situacie, aj mi je ťa trošku ľúto. Ale celkom si viem predstaviť ako táto situácia vznikla a preco to tajili. Muz ti to podla mna vysvetlil logicky a zrozumitelne (to ale nemeni nic na tom, ze ti to mal poved pri nejakej vhodnej prilezitosti on, pretoze bolo viac nez iste, ze raz sa to dozvies). Odohralo sa to davno pred tebou, je to jeho minulost. Jeho brat vedel do coho ide, kedze o ich vztahu vedel, ty si tu sancu nemala. A mozno ani nikto nepredpokladal, ze sa nakoniec privyda do rodiny 😀 Ale...keby ti to povedali, dala by si svagrine sancu vytvorit si s nou nejaky blizsi, kamaratsky vztah? Urcite nie. Tak ako svagrina predpokladala (a preto prosila vsetkych o utajenie) by si ju rovno odpisala a nepustila si ju " k telu" (to by urcite urobila vacsina z nas). Ty si teraz musis zvazit, aky je svagrina clovek, ci az na toto "tajomstvo" ju más rada, rozumieti si, a hlavne ako prebiehali vase rozhovory, ci naozaj cielene vyzvedala alebo proste bola tema, bavili ste sa ako kamosky-svagrine, ona sa postazovala a spytala, ci vy ste v pohode a klape vam to...lebo je fakt veľký rozdiel rozprávat sa a vyzvedat. To, ze ste sa parkrat bavili o intimnostiach, este neznamena, ze po svojom byvalom - tvojom terajsom skace na kazdom rohu (ako to tu presvedcivo predpokladaju niektore komentujuce) 😀
Podla mňa preháňas, spal s nou dávno pred tebou a to ze si ona následne klofla jeho brata je sprostý osud, nemali to vôbec vyťahova, to je cele bodka, sama píšeš ze ani ty si mu nevesala na nos všetkých sexuálnych partnerov, co ked si aj ty spala nahodou s niekym kto bol kedysi jeho dobry kamos 🤦♀️...robíš z komara somára
To, ze spolu spavali by mi az tak nevadilo (vsak to bolo davno) ako to, ze to pred mnou tajili. Trosku blba situacia a este blbsia ako to vyslo najavo.
Nerob z toho telenovelu.
Jedna vec mi veľmi vadí, a to ze v tom celom príbehu používate výraz "spala s ním". Znamená to ze nemali spolu vzťah iba spolu spavali? Alebo riadne spolu chodili a v tom ich vzťahu mali sex?
Ak je to to druhé, tak si sama vyrábas problémy tam kde niesu, veľmi detinské a nevyzrete správanie toto
Čiže ona bola zamilovaná najprv do tvojho muža a potom do jeho brata? Je to divne.
Otázka je prečo to všetci tajili, skrývali. Veľmi nepríjemné..
To je chore..teraz neviem ci je chora ona že bratov obrabala,alebo jej muž že mu nevadilo že ju brat pichal,alebo tvoj muž že mu nevadi že jeho brat picha to co on už opichal 🤣🤣fuj grc..
Teda dalo by sa nad tym povzniest ak ste z nejakej osady,alebo malej dedinky kde žijete len 3rodiny .inak mi to hlava nebere. Zbalila by som sa asi na par mesiacov odtial 🤮
Z toho, co pises, mi pride, ze najviac cela ta konstelacia s*rie tvojho svagra, manzelovho brata. Ze jeho zena najskor bola s tvojim muzom, skoncila u neho a je este aj neschopna (ako tvrdi tvoj muz). Nevie sa cez to preniest a preto to u nich o to viac skripe (aj v posteli). A preto z neho ta horkost vyletela, ked bol opity. A ked sa jednalo o temu, ktora ma - tehotenstvo - s intimnym zivotom co do cinenia...
Manzel ti to podla mna nechcel povedat s ohladom na brata, ktoreho to zoziera. Mas plne pravo vydusit ho (resp. zobrat si casu), kolko budes potrebovat na spracovanie situacie. Urobit si radost je urcite dobry napad.
A na svagrinu by som pozerala ako na pokrytca a nebavila sa s nou.
fuu tak to situacia jak hovado, az nerealne, ako v nejakej telenovele..... mna by vtedy asi slahlo byt tam namiesto teba.... poduroven ludi mas okolo seba, myslim ze mas naviac. a vrchol vsetkeho ze cakas babatko..... s tou svagrinou a svagrom by som sa stykala co najmenej teraz a s muzom sa uprimne porozpravat preco to zatajil a co s tym mieni robit ( ak mu na tebe zalezi), kedze sa ta to dost dotklo.....
Mozno to bolo ako ti muz povedal ale skor si myslim, ze sa takto dohodli hned, ze ti to nepovedia a dufali, ze na to neprides...no preratali sa a necakali, ze sa tvoj svagor takto preriekne. Ako vravim, niet nad uprimnost, nech je akakolvek. Tvoj vztah so svagrinou je zalozeny na klamstve (tak by som to prirovnala k tejto zatajenej veci), co je uplne zle. Keby boli k tebe uprimni hned na zaciatku, uz to mohlo byt davno za Vami a mozno, fakt len mozno, by ste sa dnes na tom uz len zasmiali 😉. Je pravda, ze s najvacsou pravdepodobnostou, by ste nemali az taky blizky vztah, ako ste mali doteraz ale vtedy by ste aspon nevedeli, o co prichadzate 😉...za to teraz si moze sypať popol na hlavu kolko chce, cas sa vratit neda a najlahsie je, sa ospravedlnovat za nieco, co ti nikdy nemali v plane povedat. Pravda vzdy vyjde na javo, to je fakt. Ked trochu vychladnes, ozvi sa jej...napis jej to, co citis. Ja by som sa napr. s nou aj stretla a do oci jej povedala, aka som z nej sklamana. Ze vsetky tie veci, ktore sa ta o vas vypytovala a co vsetko si jej povedala...ze sa citis ako hlupana. Akoze nechcem to blbo povedat ale myslim si, ze hlavne ju mrzi len to, ze si na to prisla a nie to, ze ti to nepovedali. Akoze nemyslim si, ze ta nema uprimne rada. To z jej strany vobec nemuselo byt falosne...nuz ale teraz tazko vediet, kde je pravda 😕
Autorka, tak toto je riadna bomba. To je ako z filmu. Tvoj švagor mi príde ako totálny buran, ale v podstate ti urobil službu, lebo by si sa to asi nikdy nedozvedela, takze sa mu nabudúce mozes pred rodinou poďakovať, že keby si nepustil ústa na špacír, nič nevieš do dnes. No a tvoja švagriná ťa berie za “sestru”, ktorá by najradšej brala aspoň na sex späť tvojho muža. A neviem, žeby sa sestry tak do detailov bavili o sexe. 😄 Ale podarilo sa jej ostať v rodine, už za akých okolností, nech si každý utvorí záver. A tvoj muž? No, to by bolo najväčšie sklamanie.
@katkami123 ja normalne pozerám na niektoré komenty, ze vsak co bolo to bolo a kašli na to uz teraz. Keby to bolo "o nicom" tak to muz autorke normalne povie. A mila svagrinka sa nepýta, ako im to klape v posteli. V živote som sa o tomto so svagrinou nebavila. Ani sme si nemenili chlapov v rodine 👎
A súhlasím uplne s
@dadka_bb nie, nie je normálne si "posuvat" chlapov v ramci rodiny. A všetci sú s tým ok🤦♀️
@dadka_bb môže a nemusí... som písala vyššie, ze poznám podobnú situáciu. A ta bola teda realna a vypálili ako poriadna bomba nakoniec.🤦♀️ ja osobne neviem si predstaviť, žeby som si to "rozdavala" so svagrom (je jedno kedy) a potom sá spolu s rodinami stretli pri nedelnajsom obede 🙈
Ale možno aj to je teraz ta "ina doba" 👌
Hmm.. podla mna az vyedy sa svet zmeni, az vtedy nebudu vojny a hladomor….ked zeny na koniku budu uprimne a nebudu sa hrat na panie dokonale🤨😂😂😂😂 akoze damy naozaj??? Nestiham sa divit, ako tu vacsina by ste mavlibrukou “a vsak co, uz sa stalo, bolo to davno, netreba riesit”…normalne by ste tu aj niektora napisali ze Co ta je do toho mila autorka…😂😂 akoze ja sa uplne bez hanby priznam, ja som ziarliva. Asi by ma v tej situacii rozpucilo prisamboh, co ako si citam tu situaciu, ako sa to stalo, to seherezada dovidopo oproti tomu🙈 chcela by som vidiet tu kopu z vas, ktore ste akoze s tym uuuplne okej no vsak ju obrabal davno nechaj to plavat, co by ste robili v tej situacii, lebo poriadne sa ziadna z vas nad tym nezamyslela. Paradoxe z celej situacie lutujem okrem autorky samozrejme, toho svagra, chudak uz to nedokazal v sebe dusit. Myslim si, ze nikdy sa s tym nevyrovnal, a aj ked su bratia, ista sutazivost tam je(mozno aj prave preto). Je az zarazajuce, ze tvoj manzel o tom komunikoval so svagrinou, proste poza tvoj chrbat sa o tom dohadovali a mna praveze najviac dostalo to ze Ona ho prosila aby ti to nevravel. WTF?!?! Normalne mam nervy aj za teba😂 kokos to kde sme, to ze pisete ze to je normlana vec pod vas, okej, ale preco to tajit prosim vas???? Hnus jeden hnuuuuus je to o to vacai, ze autorka doteraz jedna jedina!!!! Nevedela o nicom, presne akoby to bolo nieco hrozne, tajne, vazne, zamotane..?!?!…ktovie😳 mile damy fakt by som vas chcela vidiet v tej situacii, ako by ste s kludom anglicana sa nad tym pousmiali ze vsak a co uz🤷🏼♀️🤦🏼♀️😂😂😂neprislo by vam to ponizujuce? Trapne? Nevysvetlitelne? Podpasovka?lebo tu sa nebavime o byvalke, ktoru no povedzme raz za cas, par mesiacov kozno rokov, stretne kdesi v potravinach ci na obede. Tuto prosim pekne chrapal so zenou ktore bola, je a teda aj bude v RODINE🤯akoze keby moj muz chrapal so sestrou sesternicinho muza a nahodne sme sa stretli na rodinnej oslave a sme rodina tak si poviem jeeejda trapas no ale svet je maly..ale tuto slecna chrapala s jednym bratom, potom si zacala s druhym, este aj zostala v rodine, a tuto manzelka roky o nicom mimo celej rodine nevie, a vy akoze No vsak co uz, co bolo bolo…
Tak sa vratim k tomu, ze budem uprimna a ano ja aom ziarliva zena a totizto ak ja sa toto, a za tak sialenych a dramatickych okolnosti dozviem, podakujem svagrovi hoc ano, poznamka bola nemiestna, ale myslim si ze sa len snazil byt v tej opitoze vtipny aby to zo seba dostal, svagrinu neignorujem ale teda poviem jej svoje, ze ma na crlej ciare sklamala, a toto si kamaratky toboz sestry!!!!! 🤯, no a manzel by mal hodnu chvilu tichu domacnost so mnou teda🤨….pretoze este oni dvaja za tvoj chrbat komunikovali o tomto probleme…mna by vystrelo od nervov. Pretoze nepovedat to, hned na zaciatku a ked o tom kazdy v rodine vedel, uz len z principu, ze si pridem teraz ako totalna krava, by som bola naozaj tymto poznacena. Riesenie zatial mila autorka nemam, asi len to vyssie spomenute, a velmi ma to mrzi, nie je to normalna situacia, uz sa stalo a treba sa s tym naucit zit. Sumafuk ci to bolo predomnou, opakujem, nie je to hocjaka neznama, je to tvoja svagrina, tvoja rodina. Meverim, se teraz sa ako budete normalne dalej stretavat na oslavach, kavickach, budu mat aj oni dieta mozno, a takto pekne sa budete hrajkat a stretavat, a nikdy v zivote vam nikomu ani len na um nezide, ze ti muz prasil svagrinu. Wtf a este aj tie jej cudne chore reci, ze ak by aj ten jej bol taky ako ten tvoj… fuj no mam dost, lebo teraz to mabralo uplne iny rozmer. Drz sa a prajem klud a zdravicko s babatkom💪🏼😊
Toto nepisem casto ale vazne neverim, ze tato tema je skutocna.
A ak je to nahodou pravda, tak svagrina by ma trapila najmenej, najviac by ma sklamal manzel, ze ma oklamal a tomu by som to riadne dala vyzrat, aj celej rodine co bola do toho zapojena.
Najhorsie je ak nemozes verit najblizsim. Ak klamu v takejto blbosti tak zrejme este v milion veciach a neberu ta vobec vazne. Inak by si to k tebe nedovolili.
@lienka.7 toto presne. Si pridem ako sibnuta ziarlivka, ale neviem jak by som to rozdychala presne pri tom obede napriklad..
@autorka co ta to otocit? Poloz im dvom zasadnu otazku: ako by sa citili, ak by to bolo opacne? Nieco podobne asi ako sa citi tvoj svagor vlastne.
Ako by reagoval tvoj muz? Uplne kludne by sa s tym zmieril a hlavne- nikdy na to nemyslel?? A co svagrina, na tvojom mieste?? Bola by uplne v pohode, ze sak davno zabudnute??
Necitala som celu diskusiu, ale nebol tu nazor nejakeho chlapa prosim vas? To by ma tiez zaujimalo… Dik🧐