icon

Ako riešiť hádky o panenstvo a dôveru?

29. nov 2023

Ahojte baby mam 24 rokov z manželom sme spolu už 5 rokov o panenstvo som prišla v 19 z mojim mužom nikoho iného som nemala a ani nechcem mať proste som si len povedala ze moje telo nieje hračka pre každého tak som sa rozhodla ze bude patriť len jednému lenže ide tu Oto ze ja ho strašne ľúbim viem ze aj on mňa lebo nie každý chlap bi sa kvôli tej žene vedel rozplakat pred jej rodinou no stalo sa to tak ze keď sme to skúsili prvý krát no nie on ja lebo predomnou mal veľa žien ze vraj len tak na jednu noc nemal žiadny súcit zo ženami žiadnej neveril len tak pre zabavu no tak bolo to tak ze som mu vlastné nedokázala zesom panna neviem prečo čo sa stalo to len stoho dôvodu ze som nekrvacala až keď som išla domov do sprchy utrela som sa toaletným papierom a tam málo množstvo krvi a preto som bola preneho vraj ja ta jedinečná mame skvelí vzťah aj sexuálny život lenže stále sa hádame ze vraj som určite mala už dakoho tak preto vás prosím o rádu co mam robiť aby sme si není čili život shlupostami

klementinka58
29. nov 2023

@viestta o com bola ta prva diskusia?

viestta
29. nov 2023

@klementinka58 o tom istom, len tam bolo viac o tom aky je ten ich "skvelí vzťah"

jaskolka
29. nov 2023

Máte jedinečný vzťah a stále sa hádate, lebo ty si určite (podľa neho) dakoho mala, lebo si nekrvacala po sexe... 🙈🙈🙈Neviem, stále ešte sme v 21 storočí?

mikadooo
29. nov 2023

Ježišu 🙄. Tak mu povedz, že ver never tvoja vec. Ja viem čo viem a nemienim ti nič dokazovať. Ak si myslíš, že si nebol môj prvý tak mi to jednoducho dokáž... A hotovo. Bože ako sorry, veď je to úplne jedno, keď on preťahoval baby ako sa mu zapáčilo, akože nechápem... By som sa mu rehotala do tváre a nie riešila že juj panebože ako ho mám presvedčiť, že bol pre mňa jediný??? Popracuj prosím pre vlastné dobro na svojom sebavedomí. Ty nepotrebuješ ho o ničom presviedčať. Ak je to nejaký fatálny žiarlivec, môžeš sa aj na kocky poskladať, aj tak ho nepresvedčíš. Ak ti neverí, je to jeho problém, nie tvoj...

guliver19
29. nov 2023

Trapne, mas mat rozum aby si ho stopla hned ked zacne s touto infantilnou temou😀.
A troska ako zo stredoveku je to cele😃, asi ste zaostali

andreakg
29. nov 2023

To akože fakt? Ešte keby že on je tiež panic a čakáte jeden na druhého,ale on si užíval a ty šúchaš nohami.?

slovakboy
29. nov 2023

Pri pretrhnutí blany nemusí tiecť ani krv a ani to nemusí muž cítiť. On súdi teba podľa teba. Podľa mňa ma nejaký psychický problém a vzal si do hlavy že ho klameš. Môže to byt aj zacinajuca schizofrénia. Alebo je žiarlivý chorobne. Pozor na neho. Bol vždy taký? Ak nie tak sa môže ešte spamätať.

eniaq
Odpoveď bola odstránená
autor
29. nov 2023

@eniaq no nie všetky muži sú rovnaké a on chcel mať akože pannu vlastne aj mal tie ostatné boli len hračky, hračky pre každého on chcem mať hračku ktorá bude len jeho a nie aj ostatných a ja proste súhlasím však každý muž má to isté čo aj iný muž ci je chudý,stredný,či tučný každý chlap ho ma tak neviem prečo ma tu iný súdia

maximiliana
29. nov 2023

@eniaq a ty si tiez "nepouzity"?

maximiliana
29. nov 2023

Autorka chcela som ti napisat, ze aj vsetky zeny maju to iste, ale vlastne to nie je pravda... niektore, na rozdiel od teba, maju aj mozog a neboja sa ho pouzit 😆

danielle799
29. nov 2023

Sa asi musíte veľmi nudiť, keď po 5 rokoch, toto rozoberate....

eniaq
Odpoveď bola odstránená
viestta
29. nov 2023

@eniaq omg, vitaj späť. Dlho si bez nás nevydržal a sotva si došiel už sa lutujes

jj298
Odpoveď bola odstránená
tiezjedna
29. nov 2023

@autorka "nie všetky muži sú rovnaké"?? Ten tvoj je určite lietadlo, máš pravdu. A ty tiež🙄 Hlavne OCHRANU dievča používaj, ochranu!!! Lebo keď sa vy dvaja namnožíte, tak to bude skoro až hmatateľný prúser pre inteligenčnú latku ľudstva

autor
29. nov 2023

@tiezjedna a ? Kde máš problém my sa nechávame po 5 rokov a le proste vždy mi to spomenie co je na tom zle ze som nemala ni akého iného okrem neho máš stym problém?

tiezjedna
29. nov 2023

@autorka ni aký pro blém 😂

viestta
29. nov 2023

My s tým problém nemáme. Problém máš ty, a obrovský. Vybrala si si za muža najväčšieho blbca z celého chotára ale ty to pripustiť nechceš. Ale poteším ta, o ďalších 5 rokov si na tie jeho blbé reči o panenskej blane zvykneš a potom s ním prežiješ ešte ďalších 30, 40 šťastných rokov.

autor
29. nov 2023

@viestta ty sa láskavo nestaraj co ja mam za muža staraj sa o toho svojho som rada ze ho mam len niekedy mam plnú hlavu z jeho hádkami o panenstvo ale určite sa to vyrieši tak láskavo nemudruj ako keby si bola veľmi múdra

autor
29. nov 2023

@maximiliana aha fajn nemám mozog a kvôli čomu? kvôli tomu ze som nechcela mat veľa sexuálnych partnerov dokonca ani 2. aha a ty ten mozog ako ze máš ato len kvôli tomu ze si každému rozdavala alebo skôr podarovala na jeden deň ? Hm

maximiliana
30. nov 2023

Pocuj, Somezeda, som rada, ze mas taky prehlad o mojom zivote. Vidis, mozno som pri tom pocte, ktory mi prisudzujes mala radsej predavat ako darovat, mala by som velky dom 😂 A teraz vazne. O nepouzivani mozgu u teba okrem ineho svedci aj tvoj pisomny prejav. Tak sa prestan zavzdusnovat, lebo udrzat si panenstvo do 19ky nie je zas az take umenie. A kedze ten tvoj Adonis kedysi tr***l prvu ligu, mozno to robi aj dnes a teba obvinuje, ze si nebola panna, aby si ocistil svedomie. Chlapsky plac pred rodinou je cista manipulacia a ty mu to zeries.

trema
30. nov 2023

Ale veď to nikoho nezaujíma, či si mala 1 alebo 20 partnerov.. problém je, ze máš muža d*bila

jaskolka
30. nov 2023

Autorka, to je v poriadku, ze ty si nechcela mať viac sexuálnych partnerov, a ze si mala len jedného. V poriadku nie je prístup tvojho priateľa, lebo skutočne je strelene, co rieši.
Nie každá žena krváca pri prvom styku, a nemusí to ju ani vôbec bolieť, dokonca sú aj také, co si to užijú aj s vyvrcholením. To je taky knižný a filmový blud, ze každá musí krvácať ako na jatkach, a musí šialene ju to bolieť a neviem co ešte. Ja som absolútne nekrvacala a absolútne to ani nebolelo. A čo, mal môj vtedajší partner robiť cirkus, lebo "som nebola panna"? 🙈🙈
Ty vieš najlepšie, co si bola panna a ak to jemu nestačí, tak je to jeho vec a problém.

karolinakr
30. nov 2023

Cela tato hadka by mala zmysel, keby bol on panic a mal vyčitky, že ty si sa preňho nešetrila
Vzhĺadom na to, že sexoval prvu ligu, i keby si nebola panna, mal by byť blahosklonný
Nemôže druhemu vyčítať hriechy, čo sám robí a vo vašom prípade muž bol ďalekohorší než ty..

iwesska
30. nov 2023

Mna na tomto vyleve skor zaraza,ze kym ty si cakala na toho praveho,on bral zeny ako kus masa,trtkal to rad radom a prave takeho si si vybrala?😳 A teraz sa mu mas za to este ospravedlnovat? Si si ista,ze si stale jeho jedina a nezakryva tymto problemom nieco?

klaridka
30. nov 2023

Normálne mu povedz, že tak fajn, nebola som panna, sme si kvit... a už Ti nebude mať čo vyčítať, veď ani Ty si s ním nespala ako s panicom... Hotovo, 5 rokov zbytočne prehádaných , mohla si to spraviť hneď na začiatku !

sense
30. nov 2023

On je kreten.... Len toľko k tvojmu mužovi a nabudúce mu povedz ze mal dávať lepší pozor na biológii a vedel by viac o panenskej blane a ešte by som mu chrstla do tváre ze ak ty tiež neveríš jemu ze ostatne boli len hračky ale možno ani jedna nevydržala so žiarlivý kretenom

letfenixa
30. nov 2023

Mňa v takýchto diskusiách udivuje, koľko ľudí žiaka nejaký stupeň vzdelania bez akejkoľvek stopy slovenskej gramatiky. @autorka zalozila si diskusiu za akým účelom? Lebo diskusia znamená výmenu názorov, nie pritakávanie nad kávou kamarátkou.

ema22270
30. nov 2023

🤦‍♀️