icon

Ako riešiť neustále sexuálne narážky partnera?

29. jan 2025

Ahojte.Ja neviem či som ja už divná alebo čo.Ide o to že partner má na mňa neustále sexuálne narážky deň čo deň a ja už začínam byť s toho znechutena a podráždene reagovať.Každy dotyk končí obchytkavanim za prsia,medzi nohami, reči akú mám riť,zohnem sa hneď že mám pekné prsia a doslovne sa už cítim ako niejaka slapka. Nič od neho nepočujem pekne len poď má pofajkať, nechceš má pofajkať a podobne.Aj som mu povedala že mi to vadí a už je to na mňa moc ale to keby hádžem hrách o stenu mám lepšiu odozvu.Ani neviem čo chcem poradiť vlastne len som to potrebovala dostať zo seba.

Strana
z2
pralinka25
30. jan 2025

@misiak7777 no ak ti vyhovuje ze vzdy ked prejde okolo teba ta chyti medzi nohami, za prsia alebo ti pleskne po zadku a je jedno ci si umyvas zuby, ceses vlasy, chystas sa do prace, vykladas umyvacku, robis veceru, vypisujes prihlasku decku do skoly, zametas alebo vesias pradlo ok. ze je to miesto pozdravu, objatia, beznej pusy. mne to vzrusujuce ani chcemicke nepripada. ja osobne nemyslim na sex nepretrzite 24/ 7 ked si umyvam zuby nepride mi ruka v rozkroku nijak vzrusujuca ani sexi. ked vykladam umyvacku a mylsim este na 100 dalsich veci ktore musim stihnut a niekto sa obsmieta strka mi ruku do gati alebo macka prsia tiez ma to nenavnadi. ked akykolvek rozhovor o comkolvek skonci sexualnou narazkou aj ked to s tym nema nic spolocne je absolutne otravne. a to rozhodne nie som ziadna mniska ani puritanka. ukazat zaujem pritazlivost a vzrusenie sa da totizto aj uplne inak a nie takto prvoplanovo pubertalne a nadrzane a hlavne neustale. lebo to o com autorka pise nie je len obcas alebo raz za den. ona pise o obtazujucom neustalom spravani pri vsetkych moznych dennych cinnostiach.
mozno tebe pride fajn umyvat riady kym on ti smatra medzi nohami. mozno prvych par razy ale denne a pri kazdom umyvani po niekolkych rokoh asi ani nie. rovnako tak sa ti to moze zdat vtipne ked raz za cas prejde okolo teba pri umyvani zubov a zmackne ti prso. hihi ale ked to bude robit rano aj vecer kazdy den uvidis ze tozabava nebude pretoze uz ti ho v ten den zmackol pri obuvani sa do prace, pri vykladani nakupu, pri miesani zeleniny .....
skratka coho je moc toho je prilis. ak sa vam paci akykolvek bezny dotyk ktory medzi sebou mate v sexualnom duchu ok. vacsine skor nie.

misiak7777
30. jan 2025

@pralinka25 a kde som písala že nemáme bežné objatia, pusy? 🙂 Bežne mi nosí len tak kvety, prekvapenie a to aj po rokoch 🙂 áno aj pri umývaní zubov ma chytí za prsia alebo ja za rit🙂 a áno niekedy som nervózna, minule schytal mokrú hubku do čela 😃😃 ale chvalabohu máme medzi sebou ako humor, tak aj rešpekt a úctu. Ale pravda, máme po 40, tak hádam sa nám ukludnia hormóny 🙂

pralinka25
30. jan 2025

@misiak7777 no ale chapes ten rozdiel medzi vami a autorkou u nich to tak nie je. nepise o beznych pusach a objatiach ani o humore. a to je to co sa ti tu snazim vysvetlit. podla toho co ona pise tak oni sa spolu bezne len tak nesmeju, pretoze on vsetko otaca na sex. proste ju tym neustale obtazuje az tak ze ma na neho averziu. je to proste ine u vas a u nich.
a nehovorim ze si to pisala ty. ja cely cas pisem o autorke a pohlad preco jej to vadi. chcela som ti ukazat ten rozdiel. je ine ked ta z 5 razov co si umyvas zuby chyti raz. a je rozdiel ked by ta obtazoval neustale.
to je ako ked si das cokoladu. super dat si ju ako bodku za obedom, vecerou ale uplne nieco ine je keby ta niekto nutil jest rok cokoladu ako jedine jedlo dna.

bielasovicka
30. jan 2025

@misiak7777 myslím, že si túto tému vôbec nepochopila

enmery
30. jan 2025

@misiak7777 Mám Ťa rada. Aj Tvoje komenty. Ale túto tému si absolútne nepochopila. 😉

misiak7777
31. jan 2025

@enmery asi áno 🙂 včera som mala vzdorovací deň 😅

pralinka25
31. jan 2025
Strana
z2