icon

Ako riešiť partnerovu túžbu po častom sexe?

23. dec 2023

Mám 19 a môj priateľ má 24. Sme spolu krátko asi iba 5 mesiacov.
No ale stále toľko sexu koľko on požaduje 🙃 je na mňa proste veľa. Je mu jedno či mám svoje dni či nie .
Áno tieto prvé mesiace by mali byť také tie ešte zamilované . Ale niekoľkokrát za deň je trochu veľa.
Niekedy je tak že deň pauza. Ale väčšinou to chce hneď potom večer alebo skoro ráno. ( Nie nebývame spolu iba som teraz pri ňom na sviatky lebo má voľno )
Aj cez správy strašne vyžaduje sexuálny kontakt. 😩 Niekedy na to náladu nemám. A nech som mu to vysvetľovala akokoľvek on to nevie pochopiť. Dokonca ani to že to nechcem cez menštruáciu. Necítim sa pri tm takto dobre a nevyzerá že by ho to trápilo .

Strana
z2
walentina7
Odpoveď bola odstránená
t1nusa
24. dec 2023

@medda_beda je to možné, že mám iný pohľad na
vec, ktovie 🤷🏻‍♀️ jednoducho si neviem predstaviť sexuálne fungovať po 5 mesiacoch a už vôbec nie s niekym takým, ako autorka píše a pre mňa by bolo jeho naliehanie absolútne “no go” a “tudy cesta nevede”… keď poviem nie znamená to nie a chlap sa môže pre mňa za mňa aj na hlavu postaviť

miadi
24. dec 2023

@t1nusa tak si nepredstavuj ! Ty si ty a ona je ona. Riesis blbosti prepac, Keby snim spala po 5m tak by bol uplne rovnaky . Len by to zistila neskor a stratila by tak viac casu s nespravnym partnerom . Mozno by sa nevydrzal tak dlho ovladat a cakat na ten sex a ukoncil by vztah skor ale to uz nezistime, je to uplne jedno . Taketo kecy jej nijak nepomozu. Autorka radim ti rozist sa snim. Nehodite sa k sebe on mà vacsie libido ako ty a nema voci tebe ziaden ohlad , ide mu len o seba aby sa on odbavil je mu fuk ze tebe to nie je prijemne. Nerob si nasilie, Tvoja jedina chyba je za mu vzdy vyhovies na svoj ukor.

martinka13
24. dec 2023

Nerob nič, pri čom sa necítiš dobre. Nie si jeho otrokyňa. Doporučujem rozchod, keď už teraz na Teba neberie absolútne ohľad. Bude to len horšie.

slovakboy
24. dec 2023

Viem pochopiť, že je nadržaný, mladý, ty pekná, sám si to robiť nebude a toľko dopamínu čo mu zaleje mozog s tebou je silná droga. Zažil som to a vtedy ozaj aj rozum ide do úzadia. A s tým aj jeho empatia k tebe. Preto určité pochopenie pre neho mám. Čo je ale neprípustné je, že sa nesnaží to zmeniť v čase kedy by mohol. Kedy je pri rozume. Že si neprizná, že je to aj jeho problém a dá sa riešiť buď askézou, alebo liekmi. Keď môžu ženy brať hormonálne tabletky, môže si aj on pomôcť liekmi, ktoré by mu psychiater a možno aj obvoďák predpísali na zníženie libida. Sú neškodné. Ak je toto jediný problém a on je inak chápavý aj empatický, tak by bola škoda ukončiť vzťah bez pokusu riešiť problémy. Musí si to ale uvedomiť a spolupracovať. Ty keď uvidíš jeho snahu, sa budeš na neho inak pozerať a možno sa aj s láskou prekonáš a vyhovieš mu častejšie. Žena fyzicky zvládne viac ako muž čo sa počtu stykov týka. Ty to ale psychicky nemusíš si teda myslím. A práve tá jeho neúcta ti vadí. Keby ju prejavil možno by si zmenila názor a dokonca by ste si to užili viac. Hold v mladom veku je ten nepomer potrieb veľký, potom sa to zladí a môže to byť veľmi skvelé.

t1nusa
24. dec 2023

@miadi boože no tak pardon, že som vyjadrila svoj názor 🙄 autorka pridala diskusiu tak musí rátať s rôznymi názormi

medda_beda
24. dec 2023

@t1nusa No kebyže s ním sexuálne nežiješ tak to ani nezistíš a rovnaký by bol aj po 2 rokoch.Takže 2 roky stratené s človekom ktorý je nevyhovujúci.Život je krátky.
Je úplne v poriadku, že 5 mesiacov je pre teba krátka doba.Nie je na tom nič zlé, každý je iný.
Pre mňa osobne je lepšie niečo takéto vedieť skôr.

Čítala som článok o jednej žene ktorá sa takto stretávala s mužom presne 5 mesiacov.Po prvej noci sa jej tak zhnusil ako človek, že už takto čakať nebude.Bol milý, sympatický, slušný a zrazu jej spôsobil traumu lebo mal sexuálne úchylky.

misiak7777
24. dec 2023

@slovakboy brať lieky na zníženie libida? Môj ty bože 😃😃😃 však je evidentné, že majú rozdielne libida a potreby.

slovakboy
24. dec 2023

@misiak7777 áno majú rozdielne libido. Teraz. Možno sa to neskôr zmení a nebude musieť brat on lieky a ona to bude chcieť častejšie. Teraz ho odmieta lebo sa jej nepáčia jeho spôsoby. Uznávam že brat lieky na to je už dosť extrém.

veselo_neveselo
24. dec 2023

Tak je nacase sa naucit, ako sa chovat ked niekto systematicky prekracuje tvoje hranice, a nerespektuje tvoje potreby. Musis si stat za svojim. A asi je cas aj otvorit tazku diskusiu o vasom vztahu.

Navyse, sexualne si nesadnete, taky rozdiel v apetite nie je dlhodobo udrzatelny, a casom to bude este horsie. To mas dalsi bod na premyslanie pocas sviatkov.

anabel2341
24. dec 2023

Chlap by mal rešpektovať ženu, ja keď poviem že sa dnes necitim nato mam bolesti alebo ma niečo boli alebo keď nemám proste naladu musí to rešpektovať tak isto ako keď jeho niečo boli 🙂

iwesska
24. dec 2023

Vy dvaja sa nikdy v posteli nezosuladite. Ukonci to,nech si najde nejaku rovnako nadrzanu samicu. Za mna je to tiez cez MS extremne nechutne, vsade krv 🤢 a on sa na tom este ukaja. Toto by bola za mna konecna.

misiak7777
24. dec 2023

@iwesska aspoň to lepšie čvachtá😂😂😂

autor
24. dec 2023

@misiak7777 🤣 to je skôr zabíjačka vždy .

iwesska
24. dec 2023

@misiak7777 😂 Bleeeh...

ema22270
29. dec 2023

Ako cez MS by som to ani nerobila - ved tym si mozes narobit celkom velke gyn.problemy. Tie nase dni predsa na nieco sluzia, nech si telo oddychne, vycisti sa ... samozrejme, su sposoby ako sa uspokojit vzajomne aj pocas toho, ale sexom by som to neskusala. A ked to nevie pochopit, tak to ta asi ani nelubi... ide mu len o jedno. A hlavne, nie ste kompatibilni v tomto a tam nie je co riesit.

adrianajozko
6. mar 2024

@eniaq ono sa to rozbehne ked stretnes tu pravu. Aj ja s manzelom az po 40 ale na 200%. Je to uzasne.

eniaq
Odpoveď bola odstránená
adrianajozko
6. mar 2024

@eniaq tak treba hladat a dufat naozaj uz budem mat 48 rokov a nikdy nebudem lutovat 20 rocne manzelstvo o nicom len lutujem ze som sa s terajsim manzelom nezoznamila aj cosi skor skoda tych rokov lebo som si mohla uzit zivot skor a dlhsie, myslela som si ze uz nestretnem muza svojich snov ale mylila som sa zivot je teraz nadherny a nechapem ze som stracala svoj cas s niekym co ma nevedel uspokojit a nedokazala som svoj zivot naplno zit. Dakujem bohu za fb a dufam ze nam to vydrzi do konca zivota. Ten sex je velmi dolezity a pre zivot velmi potrebny a ked stretnes partnera ktory ma podobny apetit ako ty tak toto je k nezaplateniu. Este aj ked mam menzes tak sa tesim ako uspokojim manzela rukou,ustami a podobne no je to nieco neopisatelne. A hlavne sme na rovnakej vlne rozpravame si rozne eroticke pribehy ktore nas velmi vzrusuju a este viac to znasobuju a to ma na tom velmi bavi a tesim sa na manzela . Cely den si piseme a volame a vzrusujeme sa jednoducho sme sa nasli a za to dakujem a este na to vsetko aj sa nam podarila dcerka nasa princezna zdravucka krasnucka a dobra no cela tatinko milujem ich navzdy.

Strana
z2