icon

Ako riešiť podozrenie na neveru manžela?

8. sep 2024

Bože ženy… mne asi vyskočí srdce.. Manžel bežne zaspáva pri zapnutom telefóne keďže ma pustený film.. Teraz zaspal tak som mu ho isla vypnúť a že idem si este pozrieť jeho foto zo zoo(boli sme včera).. v tom tam vidím jeho fotky kde je sám- podozrivé.. Sledujem teda appky a zrazu vidím zoznamovacie appky. Kliknem na jednu a tam si hľadá baby. S jednou konkrétne si dohaduje stretko na piatok.. akože áno, mame to teraz ťažké vo vzťahu, neklape to možno ako by malo. Teraz budeme spolu 10 rokov, sme manželia a máme dve male detičky 2 roky a 4 roky.. Nikdy som si nemyslela, že by som toto riešila.. Čo inak očakávať ako to, že mi chce byt neverný.. keď ktovie ci už v minulosti nebol.. Teraz neviem čo robiť.. či to zajtra na neho vybaliť alebo počkať do toho piatku, že či fakt nepríde domov z prace a ake dá výhovorky? čo by ste robili vy?
Pre mudrlantky, že som mu nemala liezť do telefónu. No nemala, ale stalo sa a asi som aj rada.. Nechcela by som byt podvádzania a netusit o tom..

miroslava21
14. sep 2024

Podstatne je, zw on si zacal pisat na pokeci. Az potom zistil, ze si to videla a preto uz prestal pisat. Keby si to nahodou nezistila, tak on by si veselo dohadoval stretka.

janka_23
14. sep 2024

Presne ako som napisala, niečo zacal tušiť tak sa na teba pripravil. Mala si to riešit hneď a nie čakať. Opil ta rožkom a je spokojný. Teraz si už bude dávať väčší pozor

lindusss2016
14. sep 2024

Odhliadnuc od toho, že ti nahovoril pekné báchorky, najväčším problémom je, že dôvera medzi vami žiadna neexistuje. On prezerá tvoj telefón, ty jeho... Aj keď ťa teraz toto trosku upokojí, už budeš navždy zažívať stres a neistotu, keď si vezme telefón do ruky, keď bude hodinu meškať, atď... A teda ako si ho opísala nám, to tiež nie je zrovna vyjadrenie lásky. Porozmýšľaj, či si v manželstve šťastná, či sa cítiš milovaná, či cítiš vo svojom mužovi oporu, porozumenie, bezpečie... Mne to nejak nevychádza 🤷

autor
14. sep 2024

ja tu nikde nepíšem, že teraz je všetko ok a že s ním zostanem

buberova
14. sep 2024

Keby som vedela že idem dať niekomu telefón do ruky, tiež by som všetko v ňom upratala tak ako mi vyhovuje.. a čo on má zadaný chlap čo chodiť na pokec?! Ďakujem pekne za taký vzťah

kamatopo
14. sep 2024

🤣🤣🤣 Tak ten vie inak pretočiť.,, si myslel, že si to ty,, lezis vedľa neho on si píše s,, niekym,, a ty nemáš ani mobil v ruke a on si myslí že píše s tebou. Počuj a není on z tých čo si myslia, že všetci sú tak sprostí ako je on chytrí? No toto mať doma čo len debila zo mňa mňa bude robiť tak ma odvezu🤦. On ťa nema co skúšať či surfovať po pokeci. On ma s tebou žiť a tvoriť harmonický vzťah a zázemie pre deti.

grof_monte_christo
14. sep 2024

Viem ze ty to vnimas úplně inak, co je pochopiteľné. Mňa by aj mrzelo, ze to nedotiahol do konca a tým pádom by som sa ho mohla ľahšie a rýchlejšie zbaviť. Lebo mne je tvoj muž nesympaticky aj bez tejto historky s pokecom a nechcela by som s nim žiť.

mk22
14. sep 2024

Toľko si čakala do piatku a bola zvedavá na jeho vysvetlenie, až si zistila, že to celé robil, aby si ziarlila. Bud ta ma za chuderu, že táto verzia ti stačí, alebo si chalan mysli aký dobrý je klamár.
Ty si nemala čakať, snáď mu neveríš, že bol v tom ze si písal s tebou?
Mal tam ďalších 6 konverzácii, to všetkých 6 si bola ty?? Celý týždeň si sama písala, že jej no stop prihlásený a píše, že to vidíš, že píše.
Tak tie konverzácie zmazal, predtým ako ti ukázal telefón.
Klamár ostane klamárom.
Vytvori si nový nick a možno už teraz ich ma tri.
Aj si mu teda oznámila, že končíš a chceš sa v kľude dohodnúť?
Tak ako si to písala v týždni?
Vy nemáte normálny úprimný vzťah, založený a ucte a dôvere.. Chodíte si do telefónov, u teba si prečíta ako nadavas na neho, tak on si ide rýchlo založiť pokec lebo veď sa chytíš, to ako vedel??? +
Možno to zistil, keď videl ze večer obzerás jeho telefón.. A ostal opatrný.
Také bachorky keby mne povedal, sa zasmejem. Ze co si o mne mysli ze všetkých tých 6 ci koľko nickov som bola ja?
Ci ta kava to si bola ty, a ostatné si len tak kecal?

mandzula
14. sep 2024

@mk22 a mozno ma chlap prelezenu aj celu storku tu na MK a v rukave par tromfov, ktore cochvila vytiahne.

autor
14. sep 2024

@mk22 on nemal ďalších 6, on mal s jednou asi 6 sprav, ostatne boli lem ahoj a nič viac. To ho ale teraz neobhajujem, to len uvádzam na pravú mieru ako to bolo. Ja som sa ho opýtala ze či mysli že som sprostá a že či mu toto uverím. Že čo akože tým chcel dosiahnuť lebo jedine čo dosiahol bolo to, že mu nebudem veriť už vôbec a ako som písala tak nestihli sme to ďalej lebo sa malý zobudil. Takže dneska budeme o tom pokračovať že čo bude ďalej

mk22
14. sep 2024

@mandzula ktovie, ale takú kravinu, že chcel som aby si žiarila..
To si myslel ze všetky tie konverzácie, autorka písala ze ich bolo viac rozpissnych, že všetky sú jeho žena?
Ta co je doma vedľa neho a stará sa o deti, to kto mu odpisoval??
Ja by som pokec ani neriešila.. Riešila by som fyz útoky, ktoré autorka spomenula.

grof_monte_christo
14. sep 2024

@mk22 Tiež to tak vidím. Bez ohľadu na pokec je to zlý manžel.

mk22
14. sep 2024

@grof_monte_christo nejaký pokec by ma absolútne netrápil..ani počet konverzácii, to na veci nič nemení, že je to klamár. A vbc bysom týždeň nečakala na to ci pôjde nepôjde a ako to vysvetli.

mk22
14. sep 2024

Tak potom komu celý týždeň celé dni písal??
Sama si to tu 3x denne napísala, je na telefóne, je prihlásený, píše.. Ze to vidíš ze píše.
To bolo tých 6sprav?
Nebud hlúpa.
Klame ta až sa z neho prasi. Tu nie je čo ďalej vysvetľovať.
Nakoniec za celý týždeň písania si, čo si sama videla.. Napísal 6sprav jednej.. A 6x ahoj?? A ďalších 10 konverzácii zmazal..
Haha, blbecek.
Ani by ma ďalej nič nezaujímalo.

watermelon
14. sep 2024

@mk22 presne tak! Toto som sem sla prave napisat. Cely cas sa tu riesi pokec, ale fyzicke utoky sa odignorovali.

Autorka, byt tebou, uz davno je to ukoncene. Nie kvoli pokecu, ten je uplne nepodstatny.

janka_23
14. sep 2024

@mk22 inak takto sa správajú manipulatori, že všetko otočia proti tebe a ze všetko je vlastne tvoja vina. Presne tak ako to urobil manžel autorky. A súhlasím ze pokec je ich najmenší problém, na mňa iba raz muž položil ruku a v tom momente som to ukončila. Nechápem ze s nim ešte chce niečo riešiť a vysvetľovať si. Taki ľudia sa nemenia

lindusss2016
14. sep 2024

A kto zacal konverzaciu s tou babou akoze tebou? Ona ci on? Lebo ak on, tak to presne vybral spomedzi vsetkych zien na pokeci teba, lebo chcel, aby si ziarlila? To su take klamstva, ze by ma este viac nasral.

mk22
14. sep 2024

@lindusss2016 a, stačilo mu iba 6 správ, z toho prvá je pozdrav, aby spoznal ze je to jeho žena?? A ináč skromný chlapec, 6sprav, a už bola dohodnutá káva na piatok. Si padli do ocka po 6 vetách?

dharmasanata
14. sep 2024

To sa dalo čakať, mala si ho konfrontovať hneď 🤷vymyslel si rozprávku, lebo isto videl že si prihlásená často na pokeci ..

lindusss2016
14. sep 2024

@mk22 ano, chemia tam zjavne fungovala 🙈 ja verim, ze autorka nie je hlupa, ale chapem, ze je v soku a ze ma v hlave teraz asi rozne scenare. Zazila som nieco podobne, ale ja ked som si precitala tie klamstva, co moj ex pisal tej sympatickej babe, tak mi bolo az zle. Ze je rozvedeny, motal jej hlavu tym, aky je scitany a opisoval jej tam MOJE oblubene knihy, ako na neho zaposobili, atd... 🤮 Mali ist spolu do kina na film, ktory som mu ukazala ja, ale potom zdupkal a napisal jej, ze bude mat u seba deti 🤦 normalne sa vratil domov akoby nic, mali sme vtedy naozaj zle obdobie a on zacal zrazu chodit vysmiaty, stastny, ale ku mne hnusny nadalej. Trvalo to medzi nimi par dni, co si pisali, kym som to zistila. Potom som jej napisala pravdu ja a ona sa mi ospravedlnila. Jeho som vysmarila z bytu, po tyzdni sa vratil s obrovskou kyticou a s prosikom, ako on ma miluje a bla bla... Sprosta krava som mu to vtedy odpustila, lebo sme mali dve malicke deti, ale nakoniec sa to aj tak skoncilo rozvodom, toto bol len jeden dielik do skladačky, ale moju doveru ruinoval systematicky, mne to ublizovalo. Mat tak vtedy taku guraz, aku mam teraz, odidem davno. Ale to uz teraz vidim, ze takyto nastrbeny vztah je odsudeny na zanik.

oktober3
14. sep 2024

Mne tam hlavne chýba láska.
Manipuluje. Chce to hodiť na teba.
Vyhľadal tu možnosť. Dokonca on tebe čítal správy
Toto nie je láska a dôvera.

Ak ti čítal správy, ktoré si písala kamarátke , tak sa mohol nad tým zamyslieť, a nejako vzťah oživiť. Venovať sa tebe, rodine. Aby vás nestratil..
On si miesto toho nainštaloval zoznamky..

Toto nie je láska.
Ale chápem, že rozvod nie je ľahký ...
No aj tak si myslím, že si zaslúžis zaspávať vedľa niekoho, koho milujes a on miluje teba

retatka
14. sep 2024

Haha tie báchorky ako pre jednoduchšiu ženu .Je to ukážkový manipulátor ,všetkému si na vine ty .
Už tvojim správaním si sa prezradila ,veď sa ťa stále pýtal čo ti je .Už keď niečo chcem zistiť ,správanie nemením ,nedám na sebe nič poznať .Ďalšia vec už mobil blokoval ,nedostala si sa doň ,vedel že si mu ho lustrovala.Preto si dával už pozor a na stretko nešiel ,logické predsa .A napokon času mal dosť na prípravu bachoriek a zahľadení dôkazov .Malo žien by čakalo neviem dokedy keď podstata bola ,že išiel na Pokec .Tu by bola u mňa stopka a hneď by som to vtedy riešila.
Ale neboj sa ,nateraz sa uspokojíš s bachorkami a ani nebudeš vedieť a bude vypisovať a stretávať sa ďalej .Takí muži sa nemenia ,len to lepšie skrývajú .A vás vzťah je chorý aj v tom ,že si lustrujete mobil,nulová dôvera ,agresia .Porozmyslaj ,či v tomto marazme chceš vychovávať deti a aký príklad im dáš do života.

iv007
14. sep 2024

Mne je normalne nevolno z takychto muzov😔 Naco idu do manzelstiev a zakladaju si rodiny?! Nech su stari mladenci a vypisuju si cely zivot a dohaduju stretka. U mna by tento muz klesol uplne na dno, pretoze jeden inteligentny chlap nema cas na taketo traposiny. Navyse si ta nevazi ako zenu a matku jeho deti.

maciatkolulu
14. sep 2024

@iv007 nie len chlapi,ver tomu,že aj ženy....

moonlight1210
14. sep 2024

Ano, povedal ti rozpravku. Jej jednotlive casti si odporuju, ako ich pridaval, ked si predkladala nove argumenty.

Nie, nemyslel si, ze si to ty. Vie, ze je to ina zena.

Ano, chcel ist na tu kavu a najskor by sa nebranil aj niecomu viac. Predoslal jej, ze je pred rozvodom, takze vlastne je oficialne dusevne volny, len pravne este nie.

Ano, vytusil, ze to vies. Nebol si ale isty, ci len hadas, alebo si nieco nasla, teda ides na istotu. Pri tom prvom rozhovore (tusim na ihrisku) sa snazil zistovat, ci to naozaj vies a kolko asi vies (podla stupna nastvania na neho, resp. sebaistoty v tvojom hlase, ked hovoris o nevere).

A cim viac budes vytahovat detailov, aby si vyargumentovala a obhajila svoje pravo na podozrenie z nevery, tym viac mu umoznis, aby tu rozpravku, co ti narychlo vyfabuloval, vysperkoval, popravil a upresnil (“Ale predtym si to hovoril inak.” “To sme sa len zle rozumenli, zlato, ja som tym myslel toto, len som sa zle vyjadril. Ty si to zle pochopila, zle si to pamatas, vymyslas si, nic take som nepovedal, …” - taka klasika.).

tim23
14. sep 2024

Ktovie či nemá účet na MK a všetko si prečítal tu 😁

samasima
14. sep 2024

@tim23 presne to si myslím, že si číta aj toto tu a preto si vymyslel rozprávku

autor
14. sep 2024

@samasima pochybujem.. konik nenavštevuje a je toto anonymne, určite nepozerá kazdu založenú diskusiu či tu o ňom nepíšem.. on čakal že to poviem kamoskam a mame

samasima
14. sep 2024

A v tvojom mobile si to nemohol prečítať?

ema22270
14. sep 2024

Mna napriklad zarazilo, ked si napisala ze ta uz aj fyzicky napadol, co to znamena? Ako ta fyzicky napadol?