icon

Ako riešiť rozdielne názory na ochranu?

9. sep 2026

Ahojte, rada by som si vypočula vaše názory na moju momentálnu situáciu v novom vzťahu. Randím s mužom par dní a prišiel na rad sex. Tu mi jasne dal najavo, že on sa nikdy nechránil a ani chrániť nikdy nebude s čím ja absolútne nesúhlasim. Nemôžem brať antikoncepciu a tak som mu navrhla alternatívy no ani s jednou nesúhlasí. Proste preušovane a bodka. Povedala som mu, že teda sa nezhodneme a nemá zmysel pokraovať načo začal citovo naliehavať a manipolovať. Ako ďalej postupovať?

Strana
z2
zuzubb007
10. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_82295c Žiadny ale z nejakého dôvodu mám výčitky a viem že ich mať nemám no..

@anonym_autor obyčajný manipulátor, od takého veľmi rýchle utekaj a bez výčitiek

lindusss2016
10. sep 2026
@anonym_autor

@pasomnica Práveže nechcem. Aj som mu to zreteľne napísala ale on ide stále svoje

@anonym_autor ved ho zablokuj

anonym_3c0be6
10. sep 2026

No tak mu viac neberiem telefon. Ak vyvoláva, zopakujem mu moju požiadavku, veď nechceš žiadnu pohlavnú pliagu…. 🤷‍♀️

lucik194
10. sep 2026

chlapovi napisat, ze kedze nechce ochranu, vy dvaja sa nemate o com bavit. navrhla si riesenie, neprijal ho.

v sucasnej dobe, kedy je skakanie z jednej postele do druhej celosvetovy sport, by som s chlapom bez ochrany nesla......

proste zablokovat a neriesit. je to obmedzenec, nech si najde taku, co mu da bez ochrany.
a vycitky? ake vycitky? nemaj prosim Ta ziadne vycitky. na svete je urcite chlap, ktory bude respektovat aj tvoj nazor, ale este sa nevyskytol v tvojej blizkosti...... on pride.

crazy_cat_lady
10. sep 2026

Dobre si spravila.. a citoveho vydieraca zablokuj

magdalienka11
10. sep 2026

@anonym_autor je to kreten

lucylaw
10. sep 2026

Nie je náhodou z Nových Zámkov/zo Šale? 😅 Lebo s takýmto som si písala pár týždňov dozadu a presne toto mi zadrel,že on v živote ochranu na sebe nemal a ani nemieni mať a totálne ma zabil tým,že keď to zdôvodnil tým,že "On je kompletne obrezaný a nebude si na neho naťahovať nejakú umelinu" 😂 no ja som skoro odpadla a spýtala som sa ho,či vie o tom,že obriezka nechráni pred tehotenstvom a pohlavnými chorobami,tak mi zadrel,že tehotná určite nebudem a že snáď som zdravá 😂 pritom on mi napísal,že spal minimálne s raz takým počtom žien,ako som mala ja chlapov 😂 no chlapec veľmi rýchlo u mňa skončil 🤭

autor
10. sep 2026
@lucylaw

Nie je náhodou z Nových Zámkov/zo Šale? 😅 Lebo s takýmto som si písala pár týždňov dozadu a presne toto mi zadrel,že on v živote ochranu na sebe nemal a ani nemieni mať a totálne ma zabil tým,že keď to zdôvodnil tým,že "On je kompletne obrezaný a nebude si na neho naťahovať nejakú umelinu" 😂 no ja som skoro odpadla a spýtala som sa ho,či vie o tom,že obriezka nechráni pred tehotenstvom a pohlavnými chorobami,tak mi zadrel,že tehotná určite nebudem a že snáď som zdravá 😂 pritom on mi napísal,že spal minimálne s raz takým počtom žien,ako som mala ja chlapov 😂 no chlapec veľmi rýchlo u mňa skončil 🤭

@lucylaw Nie ale zmýšľa rovnako. Že už ma za sebou viac žien, je skúsený a vie sa ovládať. Pri vete, že ma sebou viac žien ma odrovnalo :D

7miriam77
10. sep 2026

Máva nechránený sex vždy, kto vie s koľkými spal a čo za choroby pochytal a ty premyslas o sexe s ním a ešte máš aj výčitky???? Pošli ho do riti a zablokuj

anonym_98dc77
10. sep 2026

Stoj si za svojim. Pripadne nezelane tehotenstvo a???
Uz len to ako ta chce zmanipulovat by ma znechutilo.

anonym_4b0ee9
10. sep 2026

@anonym_autor na Slovensku sa teraz velmi rozsirili pohlavne choroby a to syfilis, kvapavka, herpes, chladymie a filcky kôli socialnym sietam ponukajuc nezavezny sex a samotnym sexualnym sluzbam za peniaze, cize ak tvoj novy partner odmieta bezpecny sex formou kondomu ktory ta nie voci vsetkym tymto chorobam ochrani 100%, ziaden sex by som s nim vobec nemala, je to cisto promiskuitny roznasac, hovedo.

anonym_4b0ee9
10. sep 2026
@anonym_autor

@lucylaw Nie ale zmýšľa rovnako. Že už ma za sebou viac žien, je skúsený a vie sa ovládať. Pri vete, že ma sebou viac žien ma odrovnalo :D

@anonym_autor a viac chlapov uz za sebou rovnako nema😉?

anonym_eab60f
10. sep 2026

Vyser sa na neho..

pr85
10. sep 2026

@anonym_autor Tes sa na pohlavné choroby (vrátane HIV) a nechcene tehotenstvo.

anonym_4c7e59
10. sep 2026
@lucylaw

@lucylaw Tak aj ja mám úplnú obrezku, ale sám viem, že hoci obriezka skutočne znižuje riziko pohlavných chorôb, nie je to na 100 % a ochrana je nevyhnutná.

lilian183
10. sep 2026

@anonym_autor už by bol bývalý.

anonym_a622cc
10. sep 2026

Ako dalej postupovat? Nooo chalan si asi nezatr..á 🤣 A ked ano tak isto nie s tebou ;) Vybavene

sergejj
10. sep 2026

@anonym_autor posli ho do pice

rozculena
10. sep 2026

@anonym_autor už si ho kopla do riti??

anonym_8a98f4
10. sep 2026
@anonym_autor

Začal tlačiť, že ako ma lubi. Že už nikoho iného nenájdem a podobne reči. Nechce akceptovať že odchádzam a nemá zmysel pokračovať

@anonym_autor Skúša tvoje hranice. Nezáleží mu na tebe. Absolútne ťa nerešpektuje. Je sebecký a manipuluje ťa, aby ťa dostal do postele a potom zmizne. Mysli na seba a svoje zdravie. A len tak mimochodom - nátlak na sex je trestný čin.

autor
10. sep 2026
@rozculena

@anonym_autor už si ho kopla do riti??

@rozculena áno

anonym_8a98f4
10. sep 2026
@anonym_autor

@rozculena áno

@anonym_autor A nedaj sa zmanipulovať, keď ti bude vypisovať, že sa zmenil a aby si mu dala šancu. Už sa prejavil. Takýto človek sa nezmení nikdy. Zablokuj ho rovno.

komir63
10. sep 2026

@anonym_autor ...on sa nikdy nechránil, ani sa chrániť nebude...Kopni ho do gúľ s odôvodnením, že nie on, ale TY sa potrebuješ chrániť, primárne pred tehotenstvom a sekundárne pred nejakou "pliagou".

Strana
z2