Ako riešiť sex počas rozvodu?
Ahojte, zaujíma ma váš názor. Rozvádzame sa, ale stále žijeme v jednej domácnosti (vyplatenie je možné až po rozvode). Ako to povedať, chýba mi sex. Aj sme sa dohodli, že túto časť aj napriek rozvodu budeme riešiť ešte spolu, ale moja podmienka bola, nech nechodí na pokec, ktorý si vytvoril. Mne je proti srsti s ním spať, keď neviem či dakde bol s inou. Pointa je, že na ten pokec predsa začal chodiť. On tvrdí, že sa so žiadnou nestretol. Mne je zas blbé hľadať si niekoho, kým nie sme rozvedení alebo spať s hocikým. Čo by ste robili vy? Nie som malé decko, že by som nevydržala, ale sex sme mávali pravidelne a teraz zrazu nič. Pri všetkých tých stresoch by trochu odreagovania dobre padlo. Tak ma zaujíma váš názor, pohľad na vec. Či skúsiť nejakú dohodu alebo ozaj len vydržať kým nás nerozvedú?
Že je divné, že chceš sex od chlapa, s ktorým sa rozvádzaš a ešte si kladieš podmienky, čo on môže a nemôže 🤷. Váš vzťah aj tak nemá budúcnosť, nevidím dôvod prečo by si ešte nemala začať randiť a riešiť zoznamky. Jedine, že by si to s tým rozvodom nemyslela až tak vážne???
prosim ta, tu sa zavzdusnuju nad tebou zeny, co sexuju raz za mesiac po tme a aj to, lebo ich chlap uprosil. zeny, co maju kvalitny sexualny zivot a chlapa fantastickeho milenca by ti napisali, aby si si to uzila, lebo neexistuje zaruka, ze chlapa, ktory je dobry v posteli stretnes 3 dni po rozvode (vid tu nekonecne temy, aki su chlapi v posteli sebci, alebo este horsie, sexovat nechcu). mne je smiesne, ked tu v podobnych diskusiach citam, ze zena robi chlapovi matrac, to svedci presne o tom obmedzenom nazore, ze sex si uziva len chlap. ja sa nechystam rozvadzat, ale viem sa uplne vzit do tvojej situacie, lebo tiez mame s muzom skvely a casty sex a neviem si predstavit, ze by som zrazu bola bez. a byvali susedia sa rozviedli, po case zacali spolu spavat a dali sa znova dokopy. nevidim na tom nic odsudeniahodne.
Vo vzťahu bez dôvery, komunikácie, po podvodoch a zrade, by mi chlap nebol absolútne príťažlivý na sex. Odpudive vlastnosti,
Tak bud sa rozvadzam a nas vztah ochladol a nieje cesta to davat dokopy alebo s nim mam sex a hladame cestu spat. To je potom ako o com ten vas rozvod? Nerozumieme si mame ine konicky, ine plany ale vrzneme si lebo este niesme rozvedeny? 🙈🙈🙈Potom sa vas bude sudca pytat ci spolu intimne zijete tak co poviete? Ano spime spolu lebo sme stale manzelia? Nonsens
Buď sa máte radi alebo nie. Sex je predsa aj o láske... nie??
Pre chlapa je to veľmi ľahko pochopiteľná rovnica.
Sex je sex, je to najsilnejší pud v prírode, bez neho nebude existovať rozmnožovanie potrebné pre ďalší život. Je dôležitý pre obe pohlavia, či si to priznávame alebo nie.
Láska je láska. Je to ušľachtilý cit, chvíľkové pominutie mysle, keď nám ideálne predstavy zahmlievajú skutočnú realitu. Láska je krásna, ale k rozmnožovaniu nie je podstatná a aj bez lásky sa môžu rodiť deti.
Chlapi vedia sex a lásku jednoducho oddeliť. Pokiaľ to vie urobiť žena, tak je to niečo nenormálne či nemorálne? 🙄
Autorka je dospelá žena, ktorá vie v sexe čo chce a nebojí sa to povedať. Presne ako Carrie Bradshaw, hlavná hrdinka ženského seriálu Sex v meste. 😉
Uz som stara.😵💫
Ja ťa ak chápem prečo sa rozvádzate . No ide o to ako to cítiš ty . Jedine sa s ním dohodnutý aby používal ochranu ak náhodou pôjde za inou aby ťa zbytočne nenakazil . Ďalšia vec to či budeš mať s ním sex alebo nie môže byť druhým .... Však koľké páry preferujú 3ku alebo s iným párom si striedajú partnerov . Takze ako sa rozhodneš je na tebe nie na druhých
Ja som toto zažila. A chápem tvoje pohnútky. Trošku je pravdy v komentári o jeho vychcanosti a tvojom zúfalstve (či už citovom alebo sexuálnom). Ale vezmes len človek,co to zažil,vie pochopiť o čo ide. Ja som si v tejto situácii pomohla tým, že som sa odosobnila. Brala som ten sex len ako sex. Netvrdím,že to bolo ľahké. Ale bol to veľký krok v ústrety úplnému odlúčeniu, ktoré potom nasledovalo. Vlastne sa mi tým len sexom nakoniec vzdialil. Zrazu som sa na nás dokázala pozrieť z nadhľadom a pochopila som veľa veci,ktoré by som asi tak rýchlo nepochopila,keby ten náš proces odlúčenia prebiehal "normálne". Vôbec neľutujem, že to bolo tak,ako to bolo a som presvedčená,že to nemohlo byť inak. Ak sa vieš k tomu postaviť chladnokrvne, odosobniť sa od myšlienok na pokec atď, tak smelo. Ak ťa to stále máta, možno by som skúsila odpovedať na ponuku. Možno je niekde iskierka,ktorú treba len správnym spôsobom rozdúchať.
Tak neviem co je divne na tom spavat so svojim stale manželom..spať s niekým neznámym je akoze lepsie, ci nebodaj morálnejsie? ..druha vec je to, ze ako to skomplikuje prebiehajúci rozvod..je to trochu zradné..ak sa odstrihávaš postupne, sex to moze brzdit..je to na tebe, ako sa s tym vysporiadaš
Ty sa pytas nás, co by sme robili my, opisala si svoje problémy, ale napísala si aj to, ako ste sa dohodli a aké peripetie más z toho, ze rozvadzajuci manzel má konto na sieti, kde si moze písať a sa zoznamovat so ženami. Ak by si z toho sexu s ním otehotnela, ktorý nazývas pred nami iba potreba a pritom nám vysvetlujes, ze moze spat reálne s inymi zenami, potom tu snad zalozis novy príspevok jak čaptavý Charlie Chaplin s otázkami na nás a na sudcu, ci vás rozvedú, ked si necakane a nechcene tehotná z potrieb a dohôd, ktoré mohli byt z jeho strany este aj porušené. Veď keď sa s niekým nechces rozvadzat a ukoncovat vztahy, tak preco balamutis jeho, zatahujes do toho aj cudzie ženy - nás a vyjednávas tu pred nami sama so sebou, ze este s nim budes doma varit kašičku a navzajom sa krmit a potom padne svet s rozvodom, lebo za 10 minut od rozvodu sa vyplatite a za 15 minut sa jeden z vas odstahuje. Úprimne, placku na tvojej úrovni by som nechcela, byt ním, ale ked más s nim nejaké problemy ako hracie automaty a podobne, nie si o moc mudrejsia a normálnejsia od neho, si na jeho úrovni, si mu úroveň, lebo inak by si sa pakovala od neho v mlcanlivosti, ze sa rozvadzate, rozviedla by si sa rada a pakovala dalej zivotom sama a nie ho stŕhala a brzdila, co on robit má a nemá, s kym ma dovolene spat a s kym nie a ze este musi teba strpat v jeho potrebach, ked uz v merku nemate spolocnu buducnost, to musi aka šťanda urobiť, ošťatá. A preco svoje otázky neadresujes na vasu najblizsiu rodinu, sa hanbíš? Ved sa ukáž, kto si ty. Nemas na to, ze sa ani nevies o svojom živote rozhodnúť, ci sa rozviest chces a ked áno, aby si si nasla nového. Si brzda krížená s pracovníčkou robiacou na verejnom stanicnom wc, ktora nedokaze rozmyslat nikdy vobec o nicom a preto je odkazana na rozmyslanie a radenie sa od cudzich zien, ci sa ma vyspat zopar tyzdnov do uzatvorenia rozvodu s manzelom, od ktoreho sa boji, ze ju podvadza v rozvodovom konaní. Toto som tu este nezazila a musim len skonstatovat, ze minule, co tu písala svoj príspevok jedna pani , ci moze robit predavacku, hoci jej nejde matematika, jej vzdavam hold oproti tebe. A prajem ti, aby ta ani nerozviedli, aby si zostala pri muzovi na svojej úrovni, kam patríš. Teš sa, ze sex ti chýbať nebude tým pádom. To je pre teba všetko.
Len potom pozor pri rozvode, ak spolu intímne žijete, nemusia vás rozviesť, môžu nariadiť poradňu
Preco sa rozvadzate? Vsak normalne fungujete dalej spolu
Ak si ty požiadala o rozvod, môže byť sex z jeho strany dôvod, aby vás vôbec nerozvedú. Možno len preto súhlasil.
No neviem...pri rozvode sa prihliada aj na skutočnosť čo spolu sexuálne žijete 🤷
Ja ked som podala o rozvod tak som ho nenavidela aj ked ma prosil v telefone o navrat ja som uz bola 360km daleko a keby nebolo toho sprosteho sudcu tak by nevedel ani moju adresu.
Len ti chcem pripomenut ze prva otazka sudcu je ci spolu byvate a ci spolu zijete intimne,takze pozor aby vas este aj rozviedli. Nepodlahni pokusenie a lepsie by bolo keby sa on odstahoval . Alebo ty ak mas kde. Aby to nebola od tvojho ex este vypocitavost,pretoze vas nerozbedu a ty budes splacat vsetky jeho dlhy.
Preco si nenajds niekoho iba na sex?
Na jednej strane Ti rozumiem a na druhej je to strasne tazka situacia. Este Ta to k nemu pritahuje, lebo nebyt vsetkych tych svinstiev, co Ti urobil, tak by si ho aj mala rada si myslim... A na druhej vies, ze mu to uz nemozes tolerovat. Neporadim Ti, ako sa rozhodnes, budes si niest za to zodpovednost sama, ale chcela som Ti povedat, ze Ta chapem. A ze gambler bude vzdy gamblerom, jedine, ze by sa Ti podarilo zrusit BSM bez rozvodu, lenze klamarom moze ostat. A ak to nie je ani z lasky, ja osobne by som sa pri tom citila ako vyuzita (aj keby ste sa vyuzili navzajom, je to len 2x vyuzitie, neneguje sa to, ono sa to skor nasobi...). Kazdopadne drzim palce, situacia je to tazka, tak nech z toho vyjdes so vztycenou hlavou 🙂
Nie si zúfalka a podmienka je tiež v pohode.Prečo to nevyužiť vo svoj prospech😉
To si robíš kozy ?? 😀
Pekný bordel takýto život 🙈
Ahoj,nechcelo sa mi citat tieto komentare zbytocne tak neviem ci to tu je ale na sude pri rozvode sa budu pytat na sex,tusim 6m. Je dobre nemat sex, jedine ze sa dohodnete ze obaja to popriete a potom uz si robte ako uznate vy za vhodne 🙂

Nezodpovedný ľahostajný že pôžičky za chrbtom spravil to predpokladam, spraví ti to aj s inou. Privazujes si na krk niečo koli " posteli " a nepohnes sa ďalej budeš stagnovat. Nuz kto chce kam.. bude ta akurát využívat a keď zistí že aj iná je bude ti na krk hádzať že ste rozvedený . Žiarlivost je zla hm