icon

Ako riešiť vzťah s milujúcim cholerikom?

22. mar 2024

nechcem tu rozduchat plamene vasni a hadky, a ani nic podobne a ani urazky prosim vopred. Ak chcete komentovat v zlom, radsej to nerobte. prosim vas, uz tiez mam hlavu v zmetku pre mna je to nepochopitelne tiez a neviem si sama poradit niekedy myslim, ze najlepsie je odist.
chapem ze neni normalne co teraz napisem. ale muz je milujuci, nezny, sladky, roztomily, kvetinky nosi, sarmantny, priatelsky, kupi mi co chcem, charizmaticky, stara sa o mna pekne, navari, sem tam uprace, je prijemny, stale ma chvali, ospevuje aka som uzasna krasna, ako ma stastie, ze ma stretol, ze je stastny, je opatrny ohladuplny, pocuva ma, kazdy den mame takmer dokonaly sex, je velmi vasnivy, nepije, nefajci, je rodinne orientovany, berie ma vzdy na vylety, do kina a pod ( zijeme spolu v taliansku, je talian )naozaj mi dokazuje svoju lasku, robim si co chcem, som nezavisla zena,
mame prakticky idealny a idylicky vztah, ktory nam moze hocikto zavidiet navonok. Ale ! jedno obrovske ale je tu ktore sa hanbim pred niekym hovorit. vsetko vyzera az prilis sladko no neviem ako to povedat.hmmm je extremny ale ze az extremny cholerik a ma uplne zatmenie pred ocami od agresie a hnevu nevie skontrolovat sa, no pocas hadok ma neraz preplieskal ci uz po tvari alebo po chrbate. Stalo sa to za tie roky asi 10 krat, ale hrozne som sa citila ponizene, ako decko, proste nechapem to. Ako moze taky uzasny chlap ma agresivne preplieskat len tak, za to, ze na seba kricime a ja nesuhlasim s nim. Potom sa na druhy den sopravedlnuje klaci, prosi, a zas vsetko ide do starych kolaji, povie mi ze mal zatmenie a ze zacneme odznova, ze ho to trapi a je smutny. *donesie kvety ja mu odpustim za par dni a ideme dalej. o mesiac znova zatmenie. A takto to ide uz par rokov. prosim nesudte ma, ja len nechapem ako moze byt taky uzasny gentleman a pozorny chlap milujuci, ktory dokazuje lasku denne takmer mne, ako moze byt zaroven taky agresivny cholerik ze pocas hadok ma preplieskava. ja som mu nikdy nevratila. prosim nesudte ma vazne mam 29 aj on. zijem tu spolu, robime a tajk ako casnici

enmery
23. mar 2024

Jej slová Ťa zaboleli a jeho bitka Ťa nebolí?z
Zaujímavé. Ak Ti žena opíše realitu, je tvrdá...tvoj bijúci priateľ je naopak milujúci partner. S tebou to nemá zmysel, akože fakt.

katkami123
23. mar 2024

@bessie12
Gratulujem k svadbe a posielam aspoň takúto 💐💐💐

katkami123
23. mar 2024

@enmery
Ona to má v hlave prekrútené. Presne ten tyran tu má litánie aký je milujúci RODINNE založený (mne vtedy išlo oči vyočiť) partner. A my jej musíme len pekne písať. Henten ju môže aj prizabiť, to ona vzťah s ním za hlavu len tak nehodí.

michmich
23. mar 2024

Neviem si predstavit, ze by si ma niekto kupil kyticou alebo dovolenkou 😳 Sa pozri do zrkadla na tu zensku, ktorej staci dezert aby sa nechala prefackat. Kokos dezertov aj kytic a sprostosti inych si kupim aj sama preboha. A akoze sex by som s nim potom ako mi jednu zavali nemala, by sa mi hnusil 🤯

autor
23. mar 2024

Dneska má tak rečami vyprovokoval že sa celá trasiem..ma tak nasral plus mám pms..a som ja naňho dnes rukami zaútočila a prepleskkala ho a aj stoličke s ním drmacala...a povedala mu nech ide do pi
.že je kreten..
A on sa smial a potom sa zavrel do izby...

autor
23. mar 2024

Nikdy som to neurobil ale už dnes mi pretiekla trpezlivosť ty hovado. Také reči provokačné..a on ti za mnou dôjde akoby nič sa nedialo.mam nervy.

bessie12
23. mar 2024

@katkami123 dakujem. Pripravy su uz v plnom prude 😍

Autorka, ale ty ho nebi. Nezniz sa na jeho (pod)uroven. Ty sa jednoducho zbal a odid. Aj ked chapem, ze ti dosla trpezlivost. Lenze nasilie nikdy nic nevyriesi.

aurora33
23. mar 2024

No vy ste obaja veľmi pokazené kusy. Jeden lepsi ako druhý 😀😀😀😀 pre dobrí ľudstva sa len prosim, nerozmnožujte.

crazy_cat_lady
23. mar 2024

Vy ste sa tusim dlho hladali ... Najprv si ho opisovala ako agresivneho manipulatora, ale podla toho co si teraz napisala, nemas tiez daleko k agresii ..

zooeynka
23. mar 2024

Nerozumiem preco si este u neho v byte....

katkami123
23. mar 2024

Niekto ti tu napísal sprostosť, že VRAJ Talianka by sa pobila tiež, tak si sa toho chytila a utekala mu tiež niečo vrátiť. V podstate zo všetkých tých rád, aj žien, ktoré ti tu písali vlastné skúsenosti, že treba vzťah ukončiť, si si vybrala tú najväčšiu hlúposť.

Nad fyzicky silnejším chlapom nikdy nevyhráš. Od tých hlúpych rečí ako by ho Talianka vyfliaskala (čo pochybujem, prizabil by v amoku rovnako aj Talianku, aj Slovenku) si teraz akurát koleduješ od neho pri najbližšej príležitosti o mega výprask, aby si sa naučila, že na neho ruky ty dvíhať nebudeš. Nad psychicky chorým človekom nikdy nevyhráš, len ty to stále nechápeš.

Za ďalšie, smial sa, tvári sa, že nič, lebo dosiahol tými rečami presne aj to, čo chcel - vytočil ťa, pokazil ti náladu. Dokonca teraz môže všade hovoriť, ze si ho zbila, to, čo ty nedokážeš pred okolím za cely ten čas.

Pochybujem o tvojej inteligencii, keď sa teraz vyberieš zmlátiť chlapa, ktorý ťa 5 rokov bije, podľa mňa ani ty nie si v poriadku. Písala si tu blbosti a prívlastky aký je zlatý, chrumkavý a neviem aký a realne, keď opisuješ život s ním, tak nič z toho nie je.

Naozaj mi napíš, načo s takým chlapom si? To prečo sa ho tak držíš? On je chorý na hlavu, tam niet nad čím diskutovať, ale aj ty si? Lebo ja nechápem, čo tu predvádzaš. IQ tykve.

andrea_ff
23. mar 2024

Dievča zlaté, komu niet rady, tomu niet pomoci 🤷.... Nemáš s ním deti, nie ste manželia.....ja NECHAPEM, čo ťa tam ešte drží? Čo sa budeš hanbiť doma, že si odišla z IT? Radšej budeš trpieť toto? Keď sa ti toto páči a myslíš si, že takto sa má chovať pár, tak prosím. Máš to v hlave pomýlené 🤦..... Len pre boha živého, nemajte spolu deti. Ľutovala by som ich neskutočne, aby museli bývať s takýmito vymetencami. Fuj!

januska12323
23. mar 2024

Tak vlastne všetko je v poriadku nie? Ešte aj ten sex ti neodoprie na viac ako pár dní. Láska ako hrom.

autor
23. mar 2024

@katkami123 ja som nepovedala že ma plieskava 5 rokov..to je blbosť..posledné dva roky cca

autor
23. mar 2024

@crazy_cat_lady lebo ma vytočil

autor
23. mar 2024

@michmich mna si nekupuje..ja mu to proste odpustim ľahko až príliš stačí jedno dobré správanie ja som sprostá

autor
23. mar 2024

@andrea_ff neviem asi sa hanbím všetkého odísť a tak..keď sa vrátim.po 5 rokoch na sk mno neviem

zooeynka
23. mar 2024

Sa tvaris akoby si neviem aky skvely job v IT mala....robis casnicku, halooo to mozes robit aj na svk, urcite mas skvelu taliancinu, uchytis sa uplne v pohode aj doma. Partner ta bije a ty pomylena si myslis aky skvely vztah mas. O tom lovebombingu si si precitala? Lebo presne to robi ten tvoj nasilnik, neotvorilo ti to oci? Nikomu cudziemu nemusis vesat na nos preco si opustila Taliansko a chlapa, nikoho do toho nic nie je. Ale ajtak mam pocit ze ty ho opustit nechces, radsej raz za cas znesies par faciek ako riesit. A to ze si sa do neho fyzicky pustila ty to malo aky vyznam? S nasilnym magorom zacinas bitku? Si normalna? Keby ti "v sebeobrane"uvalil taku, ze ti zuby vybije tak budes spokojna?

aandrea9
23. mar 2024

A tento jeho stav príde vždy, ak s ním nesuhlasis?

minenkak
23. mar 2024

Odchádzam z tejto diskusie,príspevky autorky sa už nedajú čítať

marlene
23. mar 2024

Bude sa to stupnovat. Nedajboze ak oridu deti a ty sa stanes od neho financne zavisla. Utekaj kym sa da. Bola som za takeho vydata . Odisla som potom co mi zlomil ruku a hodil po mne dvere , ktire predtym vytrhol z pantov. Pred ocami mojho vtedy 3 rocneho syna. Bol presne taky isty ako ten tvoj. Po kazdej facke( ked som napr. nasla zabaleny darcek nahodou, alevi ked som povedala nueco s cim nesuhlasil - napr. Mne sa pacili vysoke skrinky az po strop v kuchyni jemu nie ) na druhy den prisla velka scena s darcekmi, kyticami, placom a velkymi vyznaniami lasky… ku koncu nasho manzelstva som uz nevedela cim ho zase „ vyprovokujem“. To ze som sa pozbuerala a opustila ho , povazujem za najlepsie rozhodnutie mojho zivota. Mozno by som tu uz dnes ani nebola. Ake je to velmi tazke. Mne nikto neveril , co sa u nas deje - on vystupoval ako milzjuci manzel, ktory ma musi chranit- pomaly ale isto ma odtrhol od mojej rodiny a priatelov. Utekaj kym sa da.

zooeynka
23. mar 2024

Baby cim to je, ze je tolko nasilnych magorov? Vychova? Geny? Cim to je?

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
23. mar 2024

v podstate je to tragedia, tym ludom by mal niekto ukazať ako taka laska vyzera, ja so tu dala kvantum knih a dokumentov, to jak by si hrach na stenu hadzal, myslim autorka, že sme už konverzaciu viedli či je tvoj mily z Talianska, Indie alebo Marsu, evidentne maš v p..i si to prečitat, ked stale dookola riešiš to iste..Davala som tu knihy psychiatra, ten je absolutny majster v svojom obore, po lopate rozobera zakutia a zahyby duše a rozpleta to klbko..daju sa kupiť aj e knihy, ked si v zahraniči, ale to by si musela na sebe chcieť pracovať..všetci tito fňukači maju jednu spoločnu vlastnosť, nechcu na sebe pracovať, vždy chcu hladať chybu inde, len nie v sebe a je im zatazko prečitať si odbornu knihu a porozmyšlať, či to je alebo nie je pravda
Každý tento fňukač chce, aby sa problemy vyriešili tym, že sa druhi zmenia a budu plniť ich
Lenže takto to nefunguje
Tvoj svet sa zmeni ,ked sa zmeniš ty

enmery
Autor odpoveď zmazal
10zabka
23. mar 2024

nerozumiem, prečo si vlastne zakladala tému. Žiadna odpoveď ti nie je dobrá. Ani z voza, ani na voz. Priznaj si sama, že ti to vlastne vyhovuje tak, ako to je. Ak by ti to nevyhovovalo, už dávno by si zdvihla kotvy a osamostatnila sa. Je ti dobre tak, ako to je. Nech ťa aj otĺka. Hrdosť nemáš žiadnu, odísť nevieš a ani nechceš. Vieš ako sa hovorí: komu není zhůru dáno, v apatyce nekoupí. Si toho ukážkou. Priam ukážkovou.

autor
23. mar 2024

@aandrea9 nie vždy..iba keď ja vybuchnem jedom a nervami a keď zurim alebo mu mega odporujem

vilma7
24. mar 2024

Hlavne zr si milá autorka svoje manželstvo opisovala pomaly ako idylické. Ved sa teda otlkajte z lásky, keď dá neviete k sebe správať normálne. Tu už ani nevieš čo asi normálne je....

aurora33
24. mar 2024

@zooeynka tym, že je veľa hlúpych žien, ktoré to trpia.

katkami123
24. mar 2024

Takze za posledné 2 roky ťa zbil 10x. Čím viac čítam tvoje príspevky, tým je to iba horšie. S tebou je to strata času.