icon

Ako rozoznať, či mu ide o vzťah alebo o sex?

neferneferuaton
22. jún 2023

Ahojte da sa vôbec rozoznať ci ide muzovi len o sex alebo o viac?

Strana
z2
mirka414
24. jún 2023

To podľa mna nik dopredu nevie …

any_soj
24. jún 2023

@neferneferuaton jasné že sa dá 🙂 Odporúčam ohľadom znakov, čo si všímať na druhom, či je vôbec schopný vzťahu, skutočnej lásky prvú časť podcastu Ako si nevziať tela - 10 spôsobov, ako vstúpiť do zlého vzťahu.
A teda ja som si bola istá, že mu nejde len o sex už dávno pred svadbou (teda závisí čo si predstavis pod dávno :D chodili sme spolu 15m pred svadbou, poznali sme sa kus dlhšie). Vzájomné sme sa pri sexe darovali jeden druhému až po svadbe, a aj to nie vo svadobnú noc - lebo naša prvá noc v spoločnej posteli bola o mojej migréne a o ňom, ktorý mi držal a chodil čistiť misu na zvracanie. Romantika :D . Ale v úplnej slobode a istote, že ma miluje. A na druhý deň, keď ma, v tom čase kvôli zdravotným problémom 100 kilovu, prvý krát videl vyzlečenú - tú slobodu prajem naozaj každému. Bola som si absolútne istá, že ma miluje, skutočne miluje, že by uprednostnil moje dobro pred svojím, že je schopný obetovať sa pre mňa, keď treba, že žasne nado mnou a páčim sa mu aj fyzicky, hoci som sa v tom čase nepáčila ja sebe...
https://podcasts.apple.com/sk/podcast/10-spôsob...

dominikamacakova
24. jún 2023

Každému chlapovi ide najskôr o sex... Alebo čo si myslíš, že teraz sníva o tom ako budete mať tri deti a dve hypotéky. Preber sa 😂

marekmalmarekmal
25. jún 2023

@majlo1234 aha, takze hned..... Muz nech zenu vyskusa a potom zahodi, hej? Ako take topanky... TO ČO ZA RADY TU DÁVATE?!!!!

luka1891
25. jún 2023

@neferneferuaton Myslím si, že je dôležité to, aby si vedela Ty sama, o čo ide Tebe. Ak hľadáš vážny vzťah, mala by si tak aj pristupovať ku konkrétnemu mužovi. Začínať vzťah na nedôvere (o čom vypovedá už samotná Tvoja otázka) nemá veľkú perspektívu, či už by tomu mužovi išlo o čokoľvek. Istota nie je v nikom a v ničom. Aj neviazaný sex na večierku sa môže vyvinúť do stabilného vzťahu. No však aj naopak, zámer budovania vážneho vzťahu môže skončiť skôr ako vôbec začne a to ešte aj bez sexu. 🤭🫢 Dôležité je nielen mať rovnaké alebo aspoň podobné predstavy o budúcnosti, dôležitá je však aj fyzická a sexuálna kompatibilita. Bez vzájomného pozitívneho pôsobenia"chémie" je úplne bezpredmetné riešiť a vedieť o čo komu ide.

majlo1234
25. jún 2023

@marekmalmarekmal paneboze je to len sex. Pokial je dobrovolny z oboch stran, preco nie?

toskanka
25. jún 2023

@majlo1234 K tejto téme dala autorka tak málo informácií, že aj škoda diskutovať. Sama potrebujem na intímne zblíženie viac času, ale myslím si, že skorý sex, na ktorý sú pripravení obaja, nebýva príčinou problémov.

cecilia29
25. jún 2023

Čakaj do svadby a máš istotu

majlo1234
25. jún 2023

@toskanka presne, ja som sice nikdy nebola uplne typ na sex na jednu noc, ale nemyslim si, ze pocet dni/tyzdnov pred prvym sexom je nejako relevantny pre kvalitu buduceho vztahu

toskanka
25. jún 2023

@majlo1234 A hlavne, toto by si mali odkomunikovať ešte pred sexom, čo obaja od toho očakávajú 🙂 Ak by sa s partnerom na tuto tému komunikovať nedalo, tak by žiadny sex nebol.

jano1010
25. jún 2023

O sex nám ide vždy :D Predstavenie niekomu z jeho blízkych, z vnútorného kruhu, nemusia to hneď byť rodičia, je dobrým indikátorom, či to niekam chce smerovať. Na druhej strane, ak si atraktívna, tak sa pôjde kamarátom iba pochváliť, v tom prípade sú dôležité jemu blízke ženy, sesternice, podobne...

lacibo
28. jún 2023

@neferneferuaton ci sa ma zaujem stretnut aj s tvojimi blizkymi, kamaratmi, ci ta naopak predstsvi on svojim..ci sa zaujima o tvoju pracu, skolu a pod..o tvoje plany v zivote- vtedy mu nejde len o sex ale o teba

Strana
z2