Ako sa vyrovnať s neverou manželky?
Ahojte. Prosím poraďte, nemám sa o tom s kým vyrozprávať... Nikdy som si nemyslel, že na vlastnej koži zažijem neveru, najväčšie poníženie a bolesť akú som kedy zažil. So ženou sme boli šťastní, dával som jej dostatok pozornosti, spoľahlivosti, lásky, orgazmov, darčekov, všetkého... povedala to aj sama. Nikdy som jej nijak neublížil...Sme spolu 20rokov zobratý a máme dve deti. Minulého roku v lete ju začal „oblbovať“ jeden známy zákazník (starší o 15rokov). Kaleráby jej tlačil do hlavy asi 5mesiacov, keď ju často navštevoval v práci na predajni. Od decembra s ním trávila navyše 1-2hodiny za týždeň v jeho aute (ja v bolestiach po operácií doma v posteli ..), od februára sa už aj bozkávali, od marca aj spolu sexovali v jeho aute. Selfíčka, emotikony, vyznania lásky aké som ja nikdy nezažil od nej... Plánovali si už aj spoločnú saunu, ich sex a plány sa stupňovali.. (Vraj bol nanič milenec, ale aj tak to s ním robila, aby ho urobila šťastným). Bola medzi nimi bohužiaľ aj láska (alebo „zaslepenosť“?). Moja žena („slušná, svedomitá“) vraj mala občas aj výčitky svedomia, ale aj napriek tomu tento paralélny (milenecký) vzťah nechcela/nevedela ukončiť, lebo zažívala niečo „nové a iné“ ako so mnou (tajné dobrodružstvo). Bolo na nej vidieť, že je „šťastnejšia“, začala cvičiť jógu, mobil si už začiatkom roka zaheslovala a stále ho skrývala. Na konci apríla po dlhšom podozrievaní som zistil z jej mobilu, že mi je neverná (mne, manželstvu, rodine, deťom, vzťahu). So všetkým sa mi potom dopodrobna priznala. Dotyčný „zákazník“ sa ju ešte 2mesiace po prevalení znova pokúšal získať za milenku (telefonáty a návštevy v práci o ktorých sa mi žena bála povedať- a to ma ranilo znova- že nebola ku mne úprimná ako sme si po prevalení nevery sľúbili, že mi niečo zasa tajila.. + po prevalení mi tajila ešte aj iné veci). Veľmi ťažko to znášam aj teraz. (Mal som infarktové stavy, pichanie srdca, plytké dýchanie, vysoký tlak,.. úzkosť, závraty a depresie mám doteraz). Sebadôvera na bode nula. Neprešiel deň, aby som na to nemyslel a neplakal. Veľmi to bolí ak ťa zradí a sklame človek na ktorom ti najviac záleží, od ktorého to fakt nečakáš, ktorému som dal všetko (lásku, seba, rodinu, zázemie, krásne bývanie pod Tatrami, dôveru, city, pozornosť,...). Žene som odpustil (veľmi ľutuje čo spravila, chce byť lepšia a do konca života verná, máme deti, máme 20r vzťah, zázemie...) ale nezabudol, ani nikdy nezabudnem. Je ťažké začínať odznova, znova budovať dôveru, rešpekt, lásku, vzťah. Ľudia, prosím vás, ak vám záleží na vašom partnerovi nikdy ho nepodveďte a vážte si to čo máte, lebo je veľmi ľahké prísť o všetko čo budujete celý život. Klamať, pretvarovať sa, tajiť, zrádzať, ubližovať je ľahké, skúste byť radšej úprimní a verní... Ľahšie by som to celé prekonával, keby tá nevera bola jednorázová (napr. v opitosti), a nie milenecký vzťah (s emóciami, bozkami, sexom a to všetko s triezvou hlavou). Ak ste zažili niečo podobné, ako ste to vyriešili? Zahojil to čas? Budem ešte v živote šťastný? Mám si nájsť aj ja milenku/jednorázovku? Uľaví sa mi potom aspoň trochu? Ja som jej bol celý život verný. Píšte prosím len tí, ktorí ste neveru/paralélny vzťah naozaj zažili na vlastnej koži. Kým som ja neveru nezažil, tiež som tvrdil, že je neodpustiteľná. Tatranec (40r.)
@jaroslav777101 velmi zle forum si si vybral na vylev. Tu ta tieto “ zeny “ daju dole este viac a zdeptaju este viac ako si… rozhodol si sa odpustit tak podla toho aj zi. Ak nad tym budes stale premyslat nikdy sa cez to neprenesies. Daj tomu sancu a ver, ze bude dobre a snazte sa obaja
Choďte na parovu terapiu.
Asi tam bolo niečo hlbšie a nie len záujem druhého muža.
Nie nemáš ju podviesť, čomu to pomôže.
Ako sa hovorí odpustiť áno, zabudnúť nie.
Či tak nejak?
@jaroslav777101 dotyčný milenec je riadny bastard. Cielene sa zameral na vydatú. Sa hovorí, že "bolo koze dobre, išla sa šmýkať na ľad". To je prípad tvojej manželky. Je si tebou príliš istá, tak riskla. Keby si bola vedomá, že si nenecháš srať na hlavu, že nie si až taký dobrák, tak to neurobí a stopne na začiatku. A potom ti klamala zase. Proste zase riskla. Nedá sa jej veriť. Choď si zasúložiť, mentálne sa odstrihni od nej a nech sa plazí, ak chce tak veľmi zachraňovať manželstvo. Je to bezcharakterná puča.
@zuzanapjat napisala "Choď si zasúložiť"
Zabudla si napísať kam ma ísť súložiť. 😉
@fido69 no veď sú také podniky, nevieš? Alebo stačí aj do baru večer prísť a dajaka sa možno nájde, ak je dotyčný trochu fesi. 😉
@janickacrazy Ty si tu súlož predstavuješ ajo Hurvínek válku. 😂
@juliacenc hej už sa to tu zvrháva, a "odbornikov" so sprostymi rečami pribúda.
@fido69 tak vo filmoch to tak vždy býva 😁
@jaroslav777101 Nemôže ťa ľúbiť, keď sa zaľúbila do iného. Či? Ľúbi aj teba aj jeho? Zaujímavý trojuholník.
@zuzanapjat iný by ju kopol do riti a poslal za starcom
@earlgrey že do neho bola slepo zaľúbená no už k nemu necíti nič(odkedy sa "prebrala") berie ho ako najväčšiu chybu v živote čo urobila. mňa že vždy ľúbila aj stále ľúbi...
@fido69 k odborníčkam nech ide. Dúfam, že adresu mu nebude treba vyhľadávať. Chlap ktorý verí, že to žena oľutovala a že to berie ako najväčšiu chybu v živote (ale až potom ako na to on prišiel, inak by sa pelešila aj roky) je fakt ... až mi ho je ľúto. Ja keby som svojho podviedla tak ma pošle tak do p*** až sa mi to 3x vráti v ozvene. Ale ja mám CHLAPA, nie bábovku doma.
@jaroslav777101 Postarala by som sa o to,aby sa to jeho zena dozvedela. Kludne by som nabehla k nim domov a pred zenou si to s nim vyriesila.
@jaroslav777101 ok tak si sa rozhodol pokracovat. Ale teda pokračuj a nemysli na to. Myslim to vazne. Proste si povedz, ze ok stalo sa, je to prec a zena ma lubi a rozhodla sa pre mna. Snazi sa a to je podstatne. Lebo keby sa nesnažila, tak je to na prd.
@jaroslav777101 Najlepšie keby ti niekto povedal kto to zažil, to že bola zaľúbená a už nie je, či sa to vlastne sa dá, takto odlubit takto na povel, keďže to skončilo tým, že si na to prišiel, nie preto, že ona sa spamätala.. Ale keď jej veríš, tak fajn, lebo ty ju najlepšie poznáš. Reči tu sú všelijaké, ale neber to osobne.
stastna zena nema paralelny vztah proste ty si vsetko idealizujes a najma seba
zeny nemaju rady take tie precitlivene typy chlapov lebo k take
u cloveku tazko mat uctu
@jaroslav777101 Zažil som. Nakoniec sme sa vrátili k sebe po čase. Či sa dá odpustiť? Dá, ale len keď budete na novom vzťahu pracovať, vtedy to pekné časom prekryje to zlé. Rany na duši sa zahoja, ale jazvy ostanú navždy. Kľudne mi napíšte. Rád poradím keď sa bude dať
neznášam chlapov ktorý plačú pre lásku... riešiť si to mal ako chlap.
@deti95060810 Ja som to riešil ako chlap. On to riešil ako srab, ale v base som sedel 2 dni ja a nie on. Ale neľutujem hoci by som sedel aj rok. Chlap sa má zachovať ako chlap aj v takej ťažkej situácii. To, že dnes nesedí v invalidom vozíku je zásluhou toho, že som dal slovo manželke, že už mu neublížim
No zmocnil sa jej Profik, iste to nebolo jeho prve posmyknutie, ako u tvojej zeny, skor ma take 2* do roka, stary slintos. Tazko povedat, ako to teba rozlozi. Uz sa ti moze zdat, ze je to za vami a zrazu budes stat pred ich dverami a hovorit jeho zene, ze jej stary je okresny inseminator. Mozno by aj nebolo na skodu, keby zenska bola v strehu, skor ako jej stary curevnik dotiahne domov kvapavku. Ale mozno tusi, alebo ho sexualne odmietala a on sa zariadil inde. Jeden chlapik z rodiny mal na chlp rovnaky pribeh, po roku si vybavil kupele na chrbticu😅a sexualne sa odviazal.
Vodka a pomsta... Najlepsie chutia chladene. 🤕
@jaroslav777101 nie je tomu tak davno,ked som z takeho vztahu odisla. A preco?lebo ta bude zozierat to,co mna. Kazde pipnutie telefonu,kazda chvila,ked telefon chyti a tuka do neho,kazdy odchod partnera co i len natankovat auto,lebo budes sa pytat sam seba,ci ozaj sla tam,kam vravela,bude ta desit kazde jej zdrzanie,kazde nezdvihnutie telefonu. Budes sa s nou milovat a uz nikdy nebudes taky odviazany,v myslienkach ti prebehne hlavou,ze len nedavno to robila s niekym inym. Dovera bude fuc a ak sa na niecom pochytite,bude to chciet velku davku sebazaprenia,aby si jej to kazdym razom nevytkol. A potom zistis,ze si tam,kde si nechcel byt. Sice,si s manzelkou aj nadalej,ale budes sa chovat ako stihacka,ludia,ktori netusia,kde je/bol problem ju budu lutovat,ake je chuda,lebo ju drzis pod papucou a povies si,ze to nie si ty,ty sa takto chovat nechces a nedokazes a zistis,ze ak sa spagat roztrhne,tak ten uzol uz ostane na vzdy. Uz to nikdy nebudes “ty”, ten stary “ty”.
Si určite skvelý chlap, ktorý vie o čo chce bojovať... všetko to bude záležať na nej...ako sa bude k tebe správať a ako ti dá najavo, že ťa naozaj miluje... veľmi ti držím palce, aby sa to urovnalo, aby si nikdy nemal pocit viny, aby si jej to nepripomínal a neustále nevyčítal, aby si sa vedel povzniesť nad to všetko a veril jej, aby si ju miloval....bude náročné zladiť myšlienky, pocity, skutky tak, aby si netrápil seba ani ju ... držím palce... všetko sa dá keď chcú obidvaja....ale hlavne bude to chcieť veľa veľa úsilia pracovať hlavne so sebou samým.... urovnať si to v sebe, v hlave, v srdci, prijať to, vyrovnať sa s tým a nikdy, nikdy sa k tomu nevracať... akonáhle sa začneš vracať do minulosti, tak ťa to prevalcuje ... veľa síl prajem
No takto... " Bez vetra sa ani lístok nepohne"...
To, že si ty myslíš,že doma je/bolo všetko úplne v poriadku, nič jej nechýbalo, ešte neznamená,že to tak aj skutočne bolo...
Na 99.9% jej niečo chýbalo...a možno ti to denne opakovala 10x a aj tak si to nezachytil...
Kto miluje, neubližuje.. ale je sakra rozdiel medzi milovať a mať rád..

@jaroslav777101 jej to posilnilo akurat tak stehenne svaly z tej sukacky v aute 🤣 Hlavne, ked ju budes bozkavat si spomen ako ten starec mal svojho vtaka v jej puse 😂