Ako sa vyrovnať s nezáujmom partnera?
Potrebujem sa vyplakať. Bola som vydatá, hlavným kameňom úrazu bolo to, že muž so mnou nechcel spať, nakoniec sme sa rozviedli. Roky som tým trpela, žena sa cíti jednoducho nechcená, veľa bolesti to spôsobilo, sebavedomie zrazené. Momentálne mám priateľa rok, sex bol super, fungovalo to. Teraz však posledné dva týždne absolútne nemá záujem. Kupil byt, pomáham mu s kompletnou prerabkou. Nechá ma nosiť ťažké rozbité kusy nábytku, zbijat omietku, vynášať sut… Dnes som ráno bola v práci, hneď po robote na byt, makať, potom rýchlo na nákup spraviť mu večeru, upratať, večer som chcela mojkanie. Vravel že nechce, že sa prejedol, ale že keď chcem, že bude ležať. Rýchlo sa “vysporiadal”, ja som samozrejme nestihla, mu vravím, že nevadí, že nech “dorobi” rukou. Šiel do kúpeľne a povedal, “ja chcem ísť spať, ale musím ta ešte dorobiť inak budeš nasrata”. Poslala som ho spať…cítim sa momentálne ako odpadkový kontajner, pripomenulo mi to pocity nechcenosti… Som smutná, a neviem, či mám byt tolerantejsia, alebo robím ja chybu? Strašne ma boli, že ja sa snažím mu byt nápomocná ako najviac viem, a on ma takto pošle do prdele… je takýto posledné dva týždne, tvrdí že je unavený, včera mi pred spaním povedal idem spať, už mi nedávaj ani pusu, ani na mňa nehovor, dotyky môžeš iba letmé… 🥲🥲🥲
@h2 nič, idem si pobaliť kufre a naštartovať raketoplán, v tomto živote ma už nič vhodne nestretne 😀
Ale stretne, nehádž flintu do žita.
@hopsas chyba bude na strašne vysielača. Moc vysiela žiarenia 😀
Aha, takze cely den makas ako otrok a skaces mu okolo zadku aby ta konecne pretiahol a on akurat otrci 🍆 a obsluz sa… no dobre. Tak len tolko k tomu - nechapem, co sa stazujes, ze nebol happy end, ved si mala tolko isto casu ako on, tak koho je to chyba?? Nabuduce nestaci nabytok prenasat a so zbijackou makat, sut vynasat, varit, prat, zehlit, zarabat, musis aj v tejto oblasti na sebe popracovat a nie ho zbytocne zatazovat rucnymi pracami 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🙄
ty nie si zena, ty si masina.. ved sa ta ten chlap boji.. si ho radsej vyhoni, lebo by si ho ustvala.. ked chces, aby chlap s tebou chcel mat sex, musis byt zenska.. trosku maksia, trosku menej vykonna, nechat sa aj na rukach ponosit.. ja teda nie som chlap, ale keby hej, neviem, ci by som chcela sex s robocopom..
mozes letiet raketoplanom kam chces, sebe sa nevyhnes.. a ty chces nieco, ale robis vsetko pre to, aby si to nedosiahla
Akoze dva tyzdne si nemala kazdodenne sex tak sa uz citis nechcena? Neprehanaj prosim ta. Chlap neni stroj a moze citit unavu a nechut na sex. Ked si taka hystericka tak sa ani necudujem, ze pouzije raznejsie slova aby sa vyvaroval nejakej snahe, naslednemu sklamaniu spojenemu s vycitkami.
Po prve, nerob mu otroka a pomahaj mu len do takej miery aby si ty nebola utahana jak kon. Po druhe, nebud nasilna, ked sa on sam citi teraz unaveny.
Ahoj autorka, ty fakt sama nevidíš akú chybu robíš? Veď to sa ani nedá čítať ako mu slúžiš a podkladáš sa. Máš s ním dieťa? Či to je od bývalého a už ste nasáčkovaní u tohto ďalšieho v JEHO byte? Ešte povedz že ty platíš aj polku jeho hypo, energie, všetky nákupy do domácnosti a pomyslím si, že chúďa tvoje dieťa. A ty sem prídeš riešiš toto. 🙄
Nemyslíš vážne,že ste už u neho v byte? Ty kde sa tak ponahľaš?
Dva týždne nechce a už je oheň na streche? Fuuuu nechcem ta súdiť ale … keby povieš že 2 mesiace aspoň ok to už sa niečo asi deje možno stres, únava, nejaký blok … ale dva týždne a už je zle 🤣🤣🤣 a podľa jeho reakcie čo si opísala ma už aj on sám obavy z toho že ta ma “odmietnuť” lebo vie že povie nie a bude zle … to že ty chceš kazdy deň by nemalo znamenať že ten druhy sa bude báť ta odmietnuť lebo budeš nasrata … mali by ste si asi ujasniť čo od seba čakáte, pri práci, veľkej prerabke bytu a iných stresovy čo s tým súvisia a ešte návrh aj tlaku zo strany partnera na sex by sa ani mne veru nechcelo
A chlap si v tom byte co preraba iba vala sunky? On nemoze byt unaveny? No tak si ho obcas radsej vyhoni, je to jednoduchsie ako skakat na tebe kazdy vecer. A este ked si hysterka a robis cirkus, ked nemas sex a nonstop ho uhanas. Teraz byvas kde, ze syn spi na gauci? Skor by som toto riesila, ako to, ze ta niekto kazdy den nevyprasi,
A prečo po práci ideš hneď, i neho makať s potom ešte variť. Jedna vec je pomoc a druha vec je makať ako mula na niečom co nie je tvoje.
A áno keby ma odbije tak sprosto ako teba tiež sa urazim, lebo ôk ešte by som chápala človek jje unavený nemá chuť na sex ale dať jednu pusu alebo objatie zas taky fyzicky výkon nie je.
Apropo keby mi chlap povie sex ôk ale ja budem ležať tak si to spravím radšej sama
Mne z toho príspevku obaja vyznievate zvláštne... Ty robíš roboty ako 5 chlapov na stavbe, potom ešte nakúpiť, varis, ešte upratať a ešte máš v sebe aj energiu na "mojkanie". Veď mňa by to už (aj keby náhodou dákym zázrakom pri tom všetkom) prešlo už pri jeho slovách ze on nechce ze sa prejedol, ale ze si ľahne a ty si poslúž🙈🙈
Píšeš, ze 2 týždne nebol sex, lebo je unavený a ty už toto vystrajas? Veď každý môže byť unavený, teraz navyše ešte aj také počasie je divné, po zime únava, prerábate byt (ci len ty tam dries a on sedí?)
Trochu si daj spiatočku, nerob zo seba "nad človeka" lebo podľa mňa ste vyčerpaní obaja a unavený vysťaveny človek reaguje často úplne inak, ako keď je oddýchnuty.
@nops preeeeeeesne!!!!!!!
Aj ked nosenie tazkych veci,Zbijanie 😮😮😮😮🙈🙊🙀,nahanacka...
Ok,MOZNO z lasky...by som to pochopila..
Ale NEDAVAJ MI UZ ANI PUSU
Ty brdo....vrchol drzosti...
Od zajtra by bol single,to si pis...
Vsak keby o teba stal,by praveze chcel aj pusu,aj hladkanie a dotyky,pritulenie koli dobremu zaspavaniu.
A "musim ta dorobit rukou,inak budes nas...ta"
Zena,utekaj rychlejdie ako vladzes!!!!!
Takehoto blbc si uz predsa mala!
Nerob nic chlapske!
Si zena!!!
Z pohladu chlapa: robis vsetko, nic za to nechces. Win-lose situacia. Bohuzial jeho zaujima len jeho win. Je to katastrofa. V zivote som mojek zene nedovolil dotrepat z auta do domu (15 metrov) ani len karton mlieka 12kg, kdeze stare nabytky a omietky 🤬
Ked veris ze sa zmeni, tak si naivna. Je to debil, a debil zostane debilom. Na druhej strane, ty toto vsetko dovolis a ticho suchas nohami. Dovtedy mu to prejde, dokym nepovies dost.. Ale aby ti toto pisali cudzie zeny na MK, ty by si sa mala uvedomit..
Dvaja veľmi divní jedinci
Asi nie ... kupil byt, pomáhaš mu s prerábkou, robite si to spolu, .. to čo robiš ty, robíš z vlastnej vôle, určite ťa nenúti robiť ťažké práce, lebo keby si povedala, že to nevies, nepustila by si sa do toho za žiadnu cenu... vecera ? Predpokladam, ze nebola len pre teba, ale aj pre oobch.. a o to ze p otazkej fyzicky narocnej praci mas chut na sex, on mať predsa nemusí, a keď uz ste sli do toho a povedal citujem ja chcem ist spat ale musim ta este dorobiť lebo budeš nasraná, ty si bola ta ktora ho poslala spat nasrana urazená .. takze nikto ta do riti neposlal .. ja na tom nevidim, nič zle.. robiš vsetko z vlastnej vôle a sťažuješ sa.. a čo tak spoločne si dohodnúť voľný deň ?
Rob iba tolko, kolko ti organizmus dovolí a vsetko by malo akosi fungovat na spolocnej báze.
Zena ved ty si dobrovolna handra na vsetko 😱
Nerob to
Minule tu bola diskusia, že žena chodila na stavbu "len" upratovat a nejake lahsie prace, to sa tu ženy predbiehali ktora komplet sama postavila dom alebo aspon zarovno s chlapom všetky práce. Takze autorka, nie si jediná s takým trafenym pristupom.
Môže byť ten tvoj len unaveny ale tiež by ma toto mrzelo. Ty si v tomto smere nesies zranenia z minulého vztahu. Normalne mu to vysvetli prečo ťa táto situácia zamrzela a že to nie je o urazenosti. A angazuj sa v byte v rámci svojich možností, urcite sa nezoder.
Stala si sa jeho kamos,vlastne ani to uz nie..nemas absolutne ziadnu sebauctu voci sebe a to ti on len ukazuje..aj ten predchadzajuci a bude aj ten buduci,ak nic nezmenis na svojom spravani..bud ZENA,hyckaj sa,staraj sa o seba,nemaj potrebu ist na 200% a najma nerob muzsku robotu,ked mas muza,potom nemoze mat nijak na teba chut..
@pet888 presne, ženy toto robia, lebo podvedome veria, že za výkon dostanú lásku a uznanie. Ale u mužov toto neplatí, žiaden muž neobdivuje ženu za to že ochotne robí zarovno s ním alebo mu vyvára,vypeká, robí full servis v prémiovej kvalite. Taká žena presne ide do kategórie "kamoš" alebo "mama". Sama v tomto smere mám problém, mám k tomu sklony ísť na milión %, ale vedome sa brzdím.
Autorka, ste spolu krátko, je šanca zmeniť to, po roku to pôjde ľahšie ako po 10. Ale musíš si to aj ty uvedomiť.
Z vlastnej skúsenosti, nesnaž sa tak veľmi, absolútne mu nepomáhajú s ťažkými vecami, NIE JE TO VAS BYT, JE JEHO, a s ľahkými vecami, nenukaj sa nech ta požiada, TVOJ CAS JE TVOJ A MA URCITU HODNOTU a nie ze on dostane všetko na tanieri. on robí okolo svojho, ty pracuješ, po práci makáš v JEHO byte a ešte mu robíš domáci servis. pánko zabudol kde je sever, treba mu to pripomenut, alebo ho nechať tak.
Prepáč, ale handru zo seba robíš ty. Ty chodíš makať na jeho byt? Ak je to pravda a makáš ako za chlapa, obdivujem ťa, kde berieš tú energiu. Ibaže by to tak potom nebolo… Druhá vec je, že makať na stavbe/byte je naozaj vyčerpávajúce, tak je logické, že sa unaví. A porovnávať sex so ženou s honením? Čo sa týka výkonu, to nie je to isté, nie? A potom, aká musíš byť stíhačka, keď sa ti chlap bojí povedať nie. Sa nečuduj, že sa radšej spakuje na gauč a tam si to urobí sám… Divní ste obaja a urážať sa za odmietnutý sex je to posledné, v čom je problém.
Žiaden normalny chlap v normalnej situacii nebude dva tyždne odmietať sex, na to zober jed. Keď si nemastí valašku, tak určite má inú. Je to smutné, ale je to tak. Dva týždne môžeš odmietať sex tak max. keď máš chorobu, alebo nejaký zdravotný problém. Pre mňa je dosť ťažké vydržať už len počas krámov, ten týždeň. Takže dva týždne chlap sex odmietať nebude, na to zabudni. Keď sa nedá, tak sa nedá, ale dobrovoľne určite nie. Jedine, že by mu niečo bolo.

Ahá, čiže nie je to tak, že si honí, lebo on sa ešte len chystá?! No to je dobré! To je, ako keby si ho pristihla s holou ženou v posteli, ako sa už už chystajú mať sex, ale on by ti tvrdil, že ťa nepodviedol (lebo to nestihli). 🤦🏻♀️