Ako sa vyrovnať s nezáujmom partnera?
Potrebujem sa vyplakať. Bola som vydatá, hlavným kameňom úrazu bolo to, že muž so mnou nechcel spať, nakoniec sme sa rozviedli. Roky som tým trpela, žena sa cíti jednoducho nechcená, veľa bolesti to spôsobilo, sebavedomie zrazené. Momentálne mám priateľa rok, sex bol super, fungovalo to. Teraz však posledné dva týždne absolútne nemá záujem. Kupil byt, pomáham mu s kompletnou prerabkou. Nechá ma nosiť ťažké rozbité kusy nábytku, zbijat omietku, vynášať sut… Dnes som ráno bola v práci, hneď po robote na byt, makať, potom rýchlo na nákup spraviť mu večeru, upratať, večer som chcela mojkanie. Vravel že nechce, že sa prejedol, ale že keď chcem, že bude ležať. Rýchlo sa “vysporiadal”, ja som samozrejme nestihla, mu vravím, že nevadí, že nech “dorobi” rukou. Šiel do kúpeľne a povedal, “ja chcem ísť spať, ale musím ta ešte dorobiť inak budeš nasrata”. Poslala som ho spať…cítim sa momentálne ako odpadkový kontajner, pripomenulo mi to pocity nechcenosti… Som smutná, a neviem, či mám byt tolerantejsia, alebo robím ja chybu? Strašne ma boli, že ja sa snažím mu byt nápomocná ako najviac viem, a on ma takto pošle do prdele… je takýto posledné dva týždne, tvrdí že je unavený, včera mi pred spaním povedal idem spať, už mi nedávaj ani pusu, ani na mňa nehovor, dotyky môžeš iba letmé… 🥲🥲🥲
Pozri to ty zo seba (nevedomky)robíš chlapa ... Nie on ti dovolí vláčiť ťažké veci špinavé ale ty to robíš sama.... Pomáhas mu s prerabkou miesto toho aby si zavolal kamaráta a ty by si im urobila napríklad fajny obed..... Nie ty si zo seba urobila chlapa a robota....dva v jednom.... Makas ako otrok večer varíš pratas Full servis a večer chces sex...... A milostivy pán si ľahne nech ešte aj v tomto všetko urobíš za neho...... Celé zle..... Musíš byť viac ženská a nerobiť to všetko čo robíš.... A nech sa snaží on nech vie že ťa nemôže mať nonstop keď si zmyslí....resp nemusí sa cítiť žiadaný tebou ešte aj po 16 hodinovej šichte čo si si odmakala.... Nie!... Buď hlavne ženou.... Nie jeho kolegom pri prerábke.... Nie sluzkou čo mu aj o polnoci navarí uprace a ešte na neho aj skočí s radosťou (ja viem že to robíš z lásky a preto že chces pomôcť )ale nie je to dobré..... Nenechaj so sebou takto zametať..... Berie ťa ako samozrejmosť ale že totálnu a to podľa mňa žiadneho chlapa nepriťahuje..... Urob si aj svoj program nebuď mu k dispozícii 24/7 .... Ma ťa istú už a preto vie že sa nemusí v ničom snažiť ..... A keď ty nezačnes byť viac ženská a menej dostupná tak si raz dva nájde inu o ktorú bude musieť viac bojovať....
takéto tu vypisovať ... sa hanbím aj za teba. Kúsok sebaúcty a chochmesu by neuškodil ...
@belllinka tu nejde deľbu práce a ty to veľmi dobre vieš . Za to že ty si makala s mužom na prerábke z teba nerobí ten kvalitnejší a schopnejší kus ženy , oproti tým čo takéto práce nerobia a len teda sedia s nalakovanými nechtami ako si to pomenovala. Jednoducho aj ty máš potrebu byť tým mužom v tom vzťahu , ale vo vzťahu má byť iba jeden muž , viac sa tam nevojde a teda ak ich je viac tak sú z toho len problémy. Takých obetavých super žien už bolo opustených pre krehké krásky sa namaľovanými nechtami že sa to ani spočítať nedá . Okrem toho nevidím nič zlé ne nalakovaných nechtoch , vždy lepšie ako zlámané zo stavby.
@ahhola z milenky spravil murara

Zbytočne 4 strany nariekania - mal dorobit v sexe, čo bolo treba a išlo sa spať..
chlap ti nikdy nepovie - dokonči ma? si videla chlapa neukojeneho v polke sexu ist spať? tak v akom zmysle sa citiš ako odpadkovy kontajner, jasne, že chces byt spravena a či on si pritom mrmle popod fuzy alebo bručí, ti mòže byť šuma fuk..
Tak z mojho pohladu si moc akcna, vela robis a vela chces, tak skus zo vsetkeho ubrat.
@belllinka ty porovnavas uplne od veci . Je ine ked je to spolocny byt dom majetok. Tiez som renovovala v nasom dome vselico dvihala tazke gauce novy nabytok spolu s manzelom. Toto je frajer co si kupil byt ide ho prenajat a ona mu prliz beha za zadkom pomaha vari potom chce len sex .., mal si tam zavolat kamosa ktoremu by za pomoc dal $ alebo by mu tu pomoc oplatil casom a pracou na jeho byte. Ona mala ist z roboty domov si odychnut. Ked budem mat nehnutelnost ktoru chcem prenajat dojdes mi pomahat ? Asi nie Preco by si mala ?? On je rovnako cudzi clovek a kto vie ci spolu budu o rok ked uz teraz mà problem poklikat na mysku 5Minut .. ked ona je uz dobra len na plnenie jeho potrieb.
@belllinka povie jej aby sa ho ani nefotykala, potom sa pánko ide vyhodiť, jasne ze sa jej revansuje a pozve ju na večeru. Keby ju mal ako partnerku tak jej nedovolí robiť mužské prace, max tak robiť pomocníka typu prines vŕtačku alebo kladivo. Pozri darmo tu budeme my dve vypisovať, myslím ze ty aj ja už máme dosť vlastných aj odpozorovanych skúsenosti aby sme vedeli ze autorka sa ma stiahnuť a nerobiť to co robí a ze pan si ju pomýlil s neplatenou pomocou a využíva ju.
Ah zeny to co mate za partnerov. 🫣 normalny chlap dorobi zenu rukou aj keby ju mal zlomenu. 😀
Verím reálnosti tejto témy, niečo podobné som zažila pred16 rokmi, mladá, sprostá. Našla som si frajera, ktorý si akurát staval chalupu. Od druhého rande som vyfasovala kýbel, všetok čas sme trávili na jeho stavbe, lebo "to staviame pre nás." zaboha si nedal vysvetliť, že sa potrebujeme spoznať, on mi vynadal, že som lenivá, egoistická, vypočítavá a že na rande nemá čas.. ešte po večeroch som počúvala, že som sa oňho nepostarala, nenavarila mu. Za mňa celé zle. Našťastie to trvalo len 3 mesiace 🙂 skúsenosť do života
Autorka ešte jeden postreh z pohľadu staršej generácie. Predpokladám že už asi nemáte 25. Poznáte sa rok a bývate spolu, mali by ste vedieť či sa k sebe (ne)hodíte a či spolu ostanete. Podľa toho ako hnusne sa správa tvoj priateľ porozmýšľaj či už nemá iné plány a ty v nich nebudes len ta chce využiť kým sa dá.
Ja s tebou súcitím, ale strašne som sa nasmiala na tých komentároch 😂😂 ďakujem baby 👍
😄 ty mu robíš kuchárku murara stahovaka zadarmo ešte ho aj obskaces😄 už som videla všetko. Trochu sa spamätaj a začni sa správať ako žena nie ako handra . Ešte dres na cudzom . Ty nie si frajerka ty si jeho kamoš na stavbu
Baby, mňa asi porazí. Povedala som mu, že si potrebujem dať oddych a nebudem mu teraz chodiť pomáhať. Takže štvrtok ani piatok som nebola robiť. Ale včera podvečer som mu chcela doniesť niečo pod zub, bez ohlásenia. Už keď som prichádzala, všimla som si, že stojí pred vchodom s nejakou ženou. V živote som ju nevidela. Prichádzala som pešo, čiže ma nevidel a v tom ju pohladil po ramene. Po chvíli si ma všimli, tak od nej odstúpil, ona sa mu poďakovala nastúpila do auta a odišla. Keď som sa ho pýtala, že kto to bol, tak že to bola známa, vraj ma nejaké osobne problémy, tak si prišla pokecať. Večer, keď prišiel opäť vravel, že je unavený, bol na mobile. Vravím, že či si píše s tou “známou”. Vybehol na mňa, že či naozaj po celom dni musíme riešiť takéto hlúposti a prečo do neho rýpem. Absolútne neviem, čo si o tom myslieť, či je naozaj unavený alebo tá známa nie je iba známa ☹️
Nepisala si, ze sa zbalis a ides odtial prec? Po tomto tvojom prispevku mi sanka padla, ze tam este si.
Moj pribeh je podobny, priatelovi som pomahala prerobit celu garsonku, mali sme aj peniaze spolocne, cize vsetko som dala do vztahu, cas, peniaze, pracu, seba, ja som ju upratovala, udrziavala, varila, prala, splacala s nim hypoteku na jeho garsonku, a ked som raz chcela odist, povedal, ze mi nic nevyplati, ze si mam zbalit tasku, s ktorou som prisla a ist.
Nestaci ti pribeh nas, co sme sa museli poucit na vlastnych chybach?
@canany ja mám svoj byt, on býva u mňa. Riešili sme to tak kvôli malému.
A do kedy to chces takto tahat a trpiet? On si tam da byt do poriadku, vyuzije ta a vidis uz aj sama, ze uz lovi v inych vodach. Ani na sex nie je dobry, ze si ho chovas ako domace zvieratko pre radost.
Vysmar ho, dorobi byt, spravi to on. 👽
autorka, toto vôbec nie je dobré. Ale ani trocha. Moja sestra s bývalým priateľom začali stavať na jeho pozemku, po svadbe sa tam mali nasťahovať. Robila tam ako hoviadko , ťukali sme si s mamou na čelo , dohovárali sme jej , no ked tam investovala úspory a založila aj svoj byt , tak jej naši rodičia povedali že je tupá ako poleno . Dom sa dostaval a keď sa už mal zariaďovať, jej povedal že stretol niekoho iného a že už dhšiu dobu pociťoval že to nie je to čo by chcel. Ale robiť ju tam nechal , fúriky ťažké ťlačiť, do miešačky nahadzovať nemal s tým žiadny problém . Vytĺcť z neho to čo do toho investovala no katastrofa , až keď mu zo súdu bola doručená žaloba , tak to zaplatil . No a byt , story na tri roky .
Uf, je mi to luto. Normalne mi zostalo uzko pri tej predstave že máš za sebou zle manzelstvo, chytila si druhy dych... No zial myslim ze situacia je jasna, toto nevyzerá na happyend.

@subartic veď ja som sa rovnakú deľbu práce a aj za to, aby sa na prácach v domácnosti podieľal aj muž, nemusíš mi to tu rozpisovať! Tak ale ona mu išla dobrovoľne pomôcť a robila roboty, ktoré zvládne. Asi ju násilím nenútil, keby povedala, že tú skriňu nezdvihne a ani vrece nevládze vyniesť. Preto že ty iba sedíš s nalakovanými nechtami a ničoho sa nechytíš, nemusíš zo všetkých žien robiť neschopáčky.
@som_realistka a odkiaľ vieš, že kamoša by pozval na pohárik, ale ju nikam nepozval a ani sa jej nerevanšoval?