Ako sa vyrovnať s tým, že ma partner podviedol?
Ahojte, ako sa vyrovnať s tým keď má partner podviedol.
Nevladzem to nejako rozpisovať čo sa stalo atd.
Strašne má to boli....
jediná radosť v tieto dni je moja trojmesačná dcérka ...
Ak sa fo stalo aj Vám, viem že to nepreboli zo dňa na deň...
Ako ste to zvládli vy?
Je mi hrozne , sttasne som mu verila.
ja by som zvazila poradnu manzelsku resp skusit to napravit
No zas ta chapem, ak sa vyspal raz s nejakou babou, a ak ma niekto pomer popri manzelstve 6 mesiacov s milenkou, ze sa stretaju 3x do tyzdna, tiez by som nemavala rukou ale skôr mavala na odchod.1 noc sa da odpustiť podĺa mňa...no aspoň by som to skúsila .nepiseš, či to bolo opakovane alebo ozaj one night stand
Odpustiť môžeš, ale nikdy na to nezabudneš....
@mandarinka555 presne tak a zatiaľ neviem či chcem s touto myšlienkou ďalej žiť ... je to veľmi čerstvé
@karolinakr stalo sa to raz.... ale prenasleduje má myšlienka že keď to spravil raz čo keď to urobí neskôr zas ... neviem ....
osobne nepoznám nikoho, kto raz podviedol a nezopakoval to. ale poznám osobne ľudí, čo podviedli, alebo dlhodobo podvádzali. A aj po odpustení podviedli znovu. za mňa nie. tiež som sa kvôli nevere rozviedla s ex, ja som však 3-mesačnú aférku nedokázala odpustiť. a bolelo to veľmi dlho. stále mám nepríjemné pocity, keď si spomeniem čo všetko mi spravil. Na druhej strane som "vďačná", lebo bez jeho nevery by som neprišla na to, s kým to vlastne toľké roky žijem. určite by som nedokázala dôverovať niekomu, kto už raz moju dôveru narušil. ospravedlňovať neveru, odôvodňovať ju, viniť z nej aj toho druhého, je úplne úbohé a hlúpe. sme ľudia, nie zvieratá čo sa nevedia ovládať, vernosť je rozhodnutie. a žvásty podvádzajúceho, že svojho partnera ale miluje, sú naozaj len drísty. ak niekoho milujem, neublížim mu takým spôsobom.
@huxy Plne súhlasím so všetkým, čo si napísala, ale veľa mužov podvádza práve to obdobie, keď ho žena ani po roku od pôrodu ku sebe nepustí, odmieta sex a podobne...
Nerozumiem, ako môže ktorákoľvek žena/muž tolerovať čo i len 1 jednorázovú neveru v manželstve 🤦🏼♀️ Pre mňa to znamená automaticky koniec dôvery, vzťahu. Zažila som neveru z jednej aj druhej strany a teda sorry, ale ak sa niekto nechá utešiť drístami, že “mal vypité”, “ona po mne išla”, “nič s ňou nemám”, “už sa to nestane”, sú to nechutné drísty a klišé. Človek, ktorý nechce podviesť, nepodvedie ani s 5 promile a ani keby objekt bol stelesnením top objektu. Bodka.
@mandarinka555 toto ale nás prípad veru nebol. Sex sme mali hneď po šestonedelí, vždy som sa mu večer snažila venovať nech som bola akokoľvek unavená
@malasandrika presne tento názor zdieľam aj ja
@mandarinka555 mozne to je. No ja co poznam ludi, co podvadzali ci boli podvadzani, nebolo to ani po porode, ani partner neodmietal sex.
Ak su v manzelstve problemy, treba ich riesit, komunikivat o nich. A ak ten druhy nema zaujem nic riesit, tak na co byt spolu. Ale nie podvadzat
Kazda mame ine hodnoty a mieru tolerancie.U mna by toto bolo neakceptovatelne.Mas sice malu dcerku ale vyhodu v tom, ze mas vlastny byt aj moznost ist nacas k mamine.Odisla by som,hned riesila vyzivne na dceru a venovala jej vsetok cas a lasku.My zeny si zasluzime uctu!
Chápem....ja som to uviedla ako príklad. Prepáč, ak som sa ťa nejako dotkla, to som nechcela.
Ja som to mala v manželstve, mladá, sprostá... Odpustila som a môj otec mi na to povedal Len jedno, keď to manžel zopakoval, citujem "to znamená, že je nepoucitelny, a nikdy sa to nezmení".vyhodila som ho z domu.... Nič lepšie som nemohla spraviť a momentálne má druhú ženu, ďalšie dve deti.... A čo robi? To isté, len ona o tom asi ešte netuší, zhodou okolností moja kamarátka je jeho kolegyňa v praci a vidí, čo tam stvara....
Nikto nad tym nedokaze len tak mavnut rukou… kazdeho to hlboko zasiahne…
Ja som sa okamzite povracala a prehnalo ma, ked som sa dozvedele o nevere mojho muza. Ale da sa to casom prekonat, dokonca to vas vztah moze niekam aj posunut. Ale tak isto to vas vtah moze aj nastrbit a ukoncit. Prajem vela sil a spravne rozhodnutia.
@petricka22 kam sa dokáže posunúť vzťah po tom, ako sa partner uspokojí inde?
@malasandrika presne. Ja to asi budem mat pred ocami do konca zivota. Nevidela som to sice, no citala dost pikantne spravy, a kedze predstavivost mam velmi dobru, tak by som uz nikdy nedokazala s niekym intimne zit, kto stvaral a vypisoval take veci, s niekym inym.
@malasandrika niekedy sa stane, ze obaja pochopia s uznaju si svoje chyby. Ze z nejakeho dovodu doslo k odcudzeniu a ked sa to vsetko zacne riesit, zas si spomenu, preco su spolu. Poznam takych…
Ja som tiez odpustila, ale zopakovalo sa a uplne ma to znicilo, tak som odisla.
Ale myslim, ze su aj ludia, ktori sa poucia.
a kde máš garanciu že iba raz ? z jeho vyjadrenia ? ako si na to prišla?že ťa raz podviedol ?
Ahoj, ako to u vas dopadlo?

@loginexistuje mrzí ho to ... ľutuje to ale na toto mal myslieť skôr predsa