icon

Ako sa vysporiadať s kritikou na erotickú bielizeň?

28. sep 2024

Ahojte. Neviem ci este viac treba pisat k tomu. Dala som za to kopec penazi, stajlovala som sa do toho asi pol hodinu a on sa mi vysmial. Potom ked som to hodila do kosa s placom chcel sex. Ja som ho odmietla. Prvy krat som mu odmietla sex. Ja som revala, citila som sa strasne ponizena a on isiel kludne spat. Vobec nemam na neho ani chut, normalne akoby sa vo mne nieco zlomilo. Strasne sa mi sprotivil v momente.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
ivik4
28. sep 2024

Co tak si z toho spravit srandu ?
Ja mam viac erot. Pradla ale raz mi muz kupil jedno sam. Obliekla som si ho a obaja sme sa strasne smiali, dodnes spominam ze som vyzerala ako Batman 😃 ( sama som sa tak nazvala)
Ci on urazal Teba, tvoju postavu?

janinah
28. sep 2024

Tlieskam chlapovi.Možno keby takých bolo viac prestali by ženy robiť zo seba niečo,čo nie sú....a opičiť sa za každú cenu.

gribka1
28. sep 2024

@bonboniera No tak ale toto stačí vyriešiť a odkomunikovať. Ak mu povie, že ju tým ponížil, že sa jej to dotklo a on to aj potom bude zľahčovať a vysmeje ju znova, tak potom asi majú nejaký problém. On to možno takto nevníma ako ona. Takže komunikácia, alebo tichá domácnosť aj spalňa.

bonboniera
28. sep 2024

@gribka1 no ja súhlasím ze komunikácia, ale príspevky väčšiny tu riešia názor na spodné prádlo, co autorku absolútne nezaujima a ani nerieši jej problem

michaelam2
28. sep 2024

@1ryba a to je dovod vysmiat partnerku? Rozumny chlap to povie normalne a nezachova sa ako debil

januska12323
28. sep 2024

Prvá reakcia na oblečenie bola ok, nie každému sa to páči. Zle reagoval len potom ako si sa rozplakala.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
bonboniera
28. sep 2024

@1ryba zato ze ty povieš ze to je smiešne tak je to smiešne? Aha dobre. Ďalší komentár je zbytočný 🙂

1ryba
Odpoveď bola odstránená
bonboniera
28. sep 2024

@janinah tlieskať chlapovi za hulvatske správanie k jeho žene je mentálna atletika. Ale pri tebe ma to neprekvapuje, v kostole za tento názor určite dostaneš piskotek

sense
28. sep 2024

Ono je rozdiel zasmiať sa a vysmiať niekoho, my ženy berieme všetko príliš vážne a osobne a urazame sa za veci ktoré ani ako urážka myslené nie sú len preto že to nenaplnilo nase ocakavania.... A teda mňa by osobne zaujímalo čo to bolo za prádlo do ktorého sa treba stylovat polhodinu.... Nevraviac o Tom že kvázi to doslova erotické prádlo pôsobí erotický možno len na obrazku
Ak je váš vzťah dobrý tak si to vydiskutujte...

michaelam2
28. sep 2024

@1ryba alebo sa on mohol zachovat normalne a povedat napriklad “zlato si krasna, ale este krajsia si bez toho oblecenia/v pyzame/satach/teplakoch…” ale tu sa bezne obhajuju hulvati co sa nevedia spravat takze ma tieto komentare ani neprekvapuju

1ryba
Odpoveď bola odstránená
michaelam2
28. sep 2024

@1ryba tak ale vychadzam z toho co napisala, nebudem si teraz domyslat, ze to bolo cele uplne inak

jomarch
28. sep 2024

myslim si, ze presne takto vznikaju rozne psychicke problemy, staci na to mozno nevinne zasmiatie v takychto situaciach..nevieme ako je na tom autorka so sebavedomim, nevieme co presne a ako jej povedal...vsetko sa da odkomunikovat aj normalne a nie sa smiat...smiat sa mozu spolu potom. predstavujem si teraz ze ja som muz, za ktorym pride zena v takom pradle - ok, mozno sa mi to nepaci (co mi inak pride divne, je to jeho zena, moze ocenit aspon snahu alebo tak), urcite sa jej ale nezacnem smiat preboha 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️ ale mozno potom (predpokladam ze po sexe) alebo aj uplne inokedy by som teda tuto temu otvoril, ze pocuj laska, mozno to netreba hrotit...alebo to ani neotvarat, naco, ved nenutila jeho sa do niecoho navliect, snazila sa, chcela im spestrit partnersky zivot...nevidim tam nic na smiech....nechapem ako tu niektore zastavate tuto jeho reakciu...

peter244
28. sep 2024

Ja som veľmi na erotickú bielizeň a mega by som si to užil, ale u nás zas naopak moja nechce o ničom takom ani počuť a hračky už vôbec nie 🥲🥲

1ryba
Odpoveď bola odstránená
janinah
28. sep 2024

@bonboniera hulvatske správanie je niečo celkom iné ako zasmiať sa na žene,ktorá zo seba robí maškaru....
Ale presne toto som čakala,spomenúť v súvislosti s mojou osobou kostol ci kresťanstvo...ja sa za to nehanbím a nebudem ani čušat,napíšem si svoj názor rovnako ako ktokoľvek iny

lienka.7
28. sep 2024

@autorka no podľa toho, čo si mala na sebe.

petracandle
28. sep 2024

Ach....ešte sa tu pretekajte v tom, ktorú partner viac vysmial a ktorému sa to viac nepáči 🤦‍♀️🤦‍♀️ súhlasím s
@16zolik16 že normálneho chlapa žena v prádle vzruší a nie sa začne smiať 🤦‍♀️ líši sa to jedine v preferenciách, že niekto má rád nevinné skoro cudné prádlo a niekto zas opačný extrém latex atď. A samozrejme nahé telo je naj.
Ale neexistuje, aby ste sa vašim chlapom nepáčili v nejakom normálnom prádielku ak nevyzeráte ako slon a viete ho sebavedomo "nosiť"

petracandle
28. sep 2024

@1ryba záleží čo si predstavuješ pod pojmom erotická bielizeň..ty evidentne nejaký 5 korunový gýč z lacného sexshopu. Asi si ešte nevidela rôzne komplety s hodvábu a drahej čipky. A áno, tak to u normálneho chlapa funguje, že keď vidí niečo sexi tak ho to vzruší.

iwesska
28. sep 2024

Boze moj,vsak sa trosku povznes na to. Asi si v tom vyzerala smiesne a nevedel to prekonat. Nevyslo to. No a co,zivot nie je dokonaly. Trosku nadhladu by ti nezaskodilo.

earlgrey
28. sep 2024

@sense Stačí len pozrieť tu na MK za čo všetko sa ženy dokážu uraziť...a aj niektorí muži 😃

1ryba
Odpoveď bola odstránená
petracandle
28. sep 2024

@1ryba ty si to zase otočila 🤦‍♀️😄 vieš, krása sexu spočíva v tom, že partneri sa navzájom páčia či už nahí alebo v teplákoch alebo slušnom oblečení alebo prádle..vôbec sa navzájom nevylučuje, že sa svojmu mužovi budeš páčiť v čipkovanej podprsenke a aj vo vyťahanom tričku s macíkmi.

doriiis
28. sep 2024

@janinah ....no prezrad nám všetkým,čo zo seba ženy,ktoré sa oblecu do sexi prádla robia.
Vieš,v súkromí,za dverami svojej spálne si každý môže robiť,čo sa mu zachce.
Fakt hrozne a poburujuce,že jedna žena zvádza svojho muža a rada sa hrá😱.Vieš,nie každý je tak strnuly,upnuty a negatívny ako ty.🤷🏻‍♀️
Takže sa neznižuj na úroveň partnera autorky.Ked sa niekomu niečo nepáči,dá sa to povedať aj slušne a bez výsmechu.

doriiis
28. sep 2024

@bonboniera ....že piskotek😀.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
autor
28. sep 2024

Zacinam lutovat ze som zalozila tuto temu. No ako to prebiehalo, proste ako normalne pred sexom akurat ze sa zacal rehotat, doslova rehotat a povedal ze to je hrozne naco som ostala uplne zarazena a chcela som sa prepadnut od hanby. Ihned som sa isla prezliec, s placom som to hodila do kosa a vzlykajuc si lahla….na co ma zacal obchytkavat a chcel sex. Ako som revala neprisiel sa ospravedlnit ale prisiel o sex a ked som mu povedala ze ja uz dnes sex nechcem tak sa otocil a isiel spat. A od rana sa so mnou nebavi, je oduty a odisiel k rodicom. Ano asi som hysterka fakt. Toto je zda sa uplne normalne