Ako sa zmieriť so svojím telom?
strasne neviem prijat to ako vyzeram, som nespokojna so sebou a moc s tym nenarobim. mam sirsie ramena a citim sa ako chlap taktiez mam velke lytka a cez tento fakt sa neviem preniest, chcem vyzerat zensky, chcem posobit ako zena ale s mojou postavou sa nikdy nezmierim. pytam sa preco prave ja sa musim takto trapit, preco prave ja musim mat takuto postavu. ziadna dieta ani chudnutie nikdy nevyriesi moj problem. nedokazem sa ani vidiet ako zena. nemozem nosit oblecenie, ktore chcem. strasne ma to obmedzuje. vo vlastnom tele sa necitim dobre.
Ahoj @autorka.
Kukni si toto video 😊
Pani tam dava dobre tipy na to, ako sa obliekat. Sama ma siroke ramena a vzdy da na porovnanie, co zene so sirsimi ramenami nepristane a k tomu, co pristane a vyzera to naozaj krasne zensky 😊
tiez mam siroke lytka … aj ramena, a ziaden pas … :D ked som videla svoje svadobne video ( este aj chôdzu mam po otcovi ) tak som nechapala ako som sa mohla vydat 😂😂😂 este aj spoluziaci na strednej ( blizki kamarati ked si robili srandu, teda jeden) povedal ze nechape ako mohla moja mamka (velmi udrziavana MCBP) porodit taku muzatku ako som ja 🤷🏼♀️😂 … ale napodiv ma nikdy nic take neurazilo … ano ked som bola pribrata presne nad hranicou BMI tak som bola taka neforemna, nic mi nesedelo … teraz po detoch som schudla a citim sa najlepsie vo svojom zivote - co sa vzhladu tyka .. pricom stale ta postava ostala - hrube lytka, siroke ramena a muzska chodza .. ale nejako sa tym netrapim .. verim tomu ze to co mam v hlave a v srdci je viac nez len telo .. napriklad moj muz je extremne na vyzor orientovany a napriek tomu si ma zobral .. aj ked fakt mohol mat hocijaku krasku … ale sam povedal ze proste u mna zavazil charakter a to ze mam v “ hlave “ … vyzor sa opozera, zostarnes… stale bude nejaka krajsia, mladsia …s tym by sa mi nechcelo cely zivot bojovat .. musi to byt unavne .. ale to kym si Ti nik nevezme …
skus zapracovat na sebahodnote, to je viac sexy nez najsexi telo ..takisto ako nie je nic menej pritazlive nez ziadne sebavedomie .. proste to ako Ta budu ludia vnimat je len na Tebe 💪🏻
@negymama najlepšie sú tie náramky na gumičku 😀 pár takých mám s korálami čo nevyzerajú ako pre malé deti ale ktovie aký výber teda neni v tomto.V lete tie retiazkové nosím aspoň na nohe tam si to vynahradzujem.Ale tie hodinky štvú aj mňa stále chodiť k hodinárovi a skracovať ich.Najlepšie je ked sa nosia dlhé rukavy to mám pokoj a nevidno tie chudé hnáty na koncoch😀
Záleží, či cvičíš a ako vyzerá tvoj zadok a brucho... ak necvičíš, nečuduj sa z takej postavy.
@888elizabeth moja zlata 😊 siroke ramena a vacsie lytka nie su iba o cviceni.