Ako si užiť sex s malým penisom?
Ahojte,kocky.
Chcela by som sa poradiť s takou chulostivou záležitosťou.
Po dlhých rokoch sme sa dali dokopy s kamarátom. Prišlo k sexu...a ja som zistila zrejme dôvod toho,prečo bol celé roky sám.. má malý penis (a navyše obriezku). Neviem si s tým dať rady, už len tá obriezka je pri ručnej práci iná...a celkovo ten prvý sex dopadol dosť fiaskom. Vôbec som ho v sebe necítila, pri polohe na koníka som musela dávať veľký pozor, lebo sa stále kĺzal zo mňa von.. navyše má väčšie bruško a to už je ozaj zlá kombinacia.. dá sa s tým niečo robiť? Viete mi,prosím,poradiť, nejaké tipy na polohy alebo čokoľvek, aby sme si to obaja užili? Rozchádzať sa s ním kvôli tomu nemienim. Ďakujem ❤️
@banderaska29 sex nikdy žiadny vzťah nezachránil a nezachráni. Ani nemôže, je to záležitosť chvíle, ale život treba žiť s človekom , ktorý je empatický, stojí pri tebe , pomáha ti, môžeš sa spoľahnúť vo všetkom, je dobrý otec atď . Ja som vo veku kedy fakt očakavam toto od partnera. Akú dlhú ma chlap hadicu. v nohaviciach je ti v ťažkých životných chvíľach u prdele.
@rumbagula hovorí sa ze malý šašo tiež dokáže veľa, či ako to je. Ale to asi vymyslel chlap s malým penisom. Ja som mala straaasne dávno to co ty a rozišla som sa s ním. Ani nie pre samotný fakt,že z toho sexu som naozaj nič nemala,ale pre ten blbý pocit ze som ho ani necitila..a ako ty hovoríš viac bol von ako dnu... blbé mi to bolo kvôli nemu..bola som mlada ale myslím ze aj dnes by som sa tak zachovala. A veľa záleží aj od toho ako sa k sexu stavias. Ja mam sex rada a bolo by to trápenie.
@mateson tak máš na vec iny pohlad. rozvrateny vztah nezachráni ani svätý Dindy, to máš pravdu, ale skôr som to myslela v rámci bezneho života, to spojenie tiel a duší je velmi dôležity element vo vztahu partnerov a vždy ich spája k sebe viac a viac. a kto tvrdí že nie, tak klame sameho seba. a ak to má byť človek, ktory mi je opora, je empaticky a stojí pri mne, ale sex žiadny resp. nulový, tak na to mám najlepšieho kamaráta. ale zasa, pre asexuálnych ľudí je to v poriadku. každého vec.
@mateson povedzme to tak, ze sex je jeden z pilierov kvalitneho vztahu u nie asexualov.
A tym padom vsetky piliere su rovnako dolezite. Jeden chyba, stavba nestoji 😃 ani doslova, ani symbolicky.
@rumbagula ak sa smiem opytat, kolko mas rokov ty a teda aky maly to je maly penis? Vobec s tym nemam skusenosti, ani si neviem predstavit, ako by som taku situaciu riesila, ale pre mna je sex vo vztahu velmi dolezity a urcite by ma vztah bez kvalitneho milostneho zivota nenaplnoval, mozno v neskorsom veku, ale na to radsej este nemyslim 😁
@mateson sex vztah nema zachranovat, ma len posilnit vzajomnu blizkost a intimitu. Ja si neviem predstavit, ze by som musela partnerovi klamat, ze sa mi to s nim paci, alebo mu povedat pravdu a ranit ho? 🤷 Ako by si to riesila? Lebo predpoklad je, ze on ten sex vyzaduje, koniec koncov ja by som sa sexu tiez vzdat nechcela. Ak toto nefunguje, tak je to za mna zasadny problem
Ťažko poradiť, veľký penis tiež nie je veľmi dobrý, síce som malý ešte osobne nezažila ale veľký áno a nie je to tiež moc príjemné keď musí dávať pozor aby nevošiel celý dnu (rozumej neklopal na koniec chodby) a ja som musela dávať pozor taktiež, pretože neskutočná bolesť a z toľkého stresu v podstate ani uvoľnenie-uspokojenie.. ktovie čo je horšie
@rumbagula Ja som mala raz chlapa s malým penisom,ale ten bol taký malý,že ja som bola v hlbokom šoku,keď som ho videla nahého,môj syn ho mal väčšieho pri narodení 🙈 keď tu ženy píšu o chytaní do dlaní,tak ja som ten jeho penis nevedela chytiť ani medzi prsty,keď som urobila toto 👌 vtedy som pochopila,prečo mi dotyčný hovoril,ako on strašne miluje robiť žene orál,no ani sa nečudujem,keďže tým zjavne kompenzoval tento svoj nedostatok..Každopádne sex s ním ani nebol sexom,ja som ani nevedela,že je dnu,vydržalo to medzi nami len chvíľu,ale neskončilo to kvôli sexu..Každopádne veľa závisí od ochoty toho chlapa niečo s tým robiť,resp.uspokojit ťa inými spôsobmi,ale ak vám to nebude klapať v tejto oblasti,ten vzťah nemá dlhú trvácnosť..Ja osobne by som sa už nikdy neuspokojila so vzťahom,v ktorom sex za nič nestojí..
@rumbagula a este jeden postreh...ked mal muz 130kg tak penis na pohlad vyzeral oxaj mali cca 10cm v klude. Ked schudol a bol stoporeny zrazu bum 19cm
Tu radšej z krátkej cesty a určite sa to nezlepší ani schudnutim - tak to nefunguje…
@zuzanka.zuzu
Pači sa mi ako vieš nájsť v malom penise to pozitívne. 😂
Som chlap a vekom nepozorujem zmenšovanie penisu. To bude nejaký vymysel. 😉
@fido69 ale citas vyssie, ze niektori ani nevedeli, ze maju maleho?
@babulkomale Tak ak beriem, že priemerný penis má dĺžku 16cm, tak si myslím, že malý bude tak 8cm a menej.
Ako tu už niekto napísal je to rovnaké ako u žien. Niektoré majú obycajné prsia a niektoré gombičky. Rovnako to bude aj s penismi. Ale ešte som nevidel žiadnu súťaž, kde by sa porovnávala dĺžka penisu. Podľa mňa bude dôležitá skôr jeho hrúbka.😉
Vymením sa ja neznášam a rozišla som sa daavnos hrubým prirodzeným co mal, neznášam to a neviem aké sú ženy široké alebo co ale podla mňa to je o žene ako sa zruší niektorej stačí aj jeden prst mužský.. ale každý jeasi iný. Iná. A aj také som počula ze žena sa nevie nikdy utesit nevie to ani s takým ani s malým veľkým ničím.. tak či to neni zenou:/
No ale ak je úplne 7cm ci koľko to mi je tých. ach jaj. No všeličo je ale zimná je veľký hnus.🙄 A bolesti

@rumbagula no ale teba to dobehne a ked prejde táto prvotná lojalita, tak budeš lutovať, že si to neurobila, keď si mohla. ver mi niekedy je to práve sex, čo zachranuje vztah 😀 neviem čo ale spravíte vy dvaja.... ver mi daj na mna, tu ide o životné rozhodnutie. jemu už šulina nenarastie, iba sa zmenší a nie, časom sa to nespraví a ani sa to neprispôsobí. bohužiaľ. prepáč mi za otvorenosť, dobre ti chcem.