Ako skrátiť menštruáciu pred rande?
Ahojte, prosím o radu. Som uz pár rokov po rozvode, stretávam sa s jedným mužom..ideme mať naše rande a ja som dostala menštruáciu, blbé, ja viem, ešte sme spolu nemali sex ale ja by som už po toľkých rokoch aj rada. Máme sa radi, a není to nase prvé rande..nepíšte mi že on to pochopí, chc k sa spýtať či poznáte nejaké babské triky ako sa dá ovplyvniť aby menstruacia skončila skôr..mávam ju tak 7 dní, naše stretnutie je na štvrtý deň..pomoc
Som po 40, stretávame sa raz za mesiac a veľmi mi na tom záleží..takže ak nemate normálnu radu tak aspoň neosocujte
@anonym_autor a aku chces normalnu radu?? Das s prepacenim otazku vhodnu 13r pubertiaka a potom mas problem ked ti tu niekto odpise ako 13r decku... Normalny chlap toto dokaze pochopit a ty ked si taka nadrzana ze to nedavas tak bud budes musiet pockat alebo pouzi doma vibrator pripaden prwloz strwtko o tyzden...
Na 4. den to už je len take skôr nič, nie?
Skus tie citróny a príprav si vreckovky k posteli… na prvý alebo druhý den by sa mi nechcelo, ale takto nevidím problem, takto mu len spomenies, že môže sa stat, že to nebude úplne čisté, nemyslím si, že si tým niekto ma problem
@anonym_6830e9 na to už je neskoro
@anonym_autor jezis to nemyslis vazne toto
Fakt mas tolko rokov?