icon

Ako skrátiť menštruáciu pred rande?

Dnes o 06:28

Ahojte, prosím o radu. Som uz pár rokov po rozvode, stretávam sa s jedným mužom..ideme mať naše rande a ja som dostala menštruáciu, blbé, ja viem, ešte sme spolu nemali sex ale ja by som už po toľkých rokoch aj rada. Máme sa radi, a není to nase prvé rande..nepíšte mi že on to pochopí, chc k sa spýtať či poznáte nejaké babské triky ako sa dá ovplyvniť aby menstruacia skončila skôr..mávam ju tak 7 dní, naše stretnutie je na štvrtý deň..pomoc

anonym_6830e9
Dnes o 06:34

@anonym_autor to kolko mas rokov 15? Ved to nemoze byt realna tema pane boze. Bud si daj 3 dni pred menzesom norethisteron alebo nijak. Co mate ozaj 15? Ved mu povies, ze ta to mrzi ale mas menzes. Nemozte sa aj o tyzden neskor stretnut?

anonym_92c113
Dnes o 06:34

Povies normalne, ze si to dostala a ze hm hm az na buduce ...

autor
Dnes o 06:38

Som po 40, stretávame sa raz za mesiac a veľmi mi na tom záleží..takže ak nemate normálnu radu tak aspoň neosocujte

anonym_6830e9
Dnes o 06:39
@anonym_autor

Som po 40, stretávame sa raz za mesiac a veľmi mi na tom záleží..takže ak nemate normálnu radu tak aspoň neosocujte

@anonym_autor tak si daj 3 dni predtym norethisteron, nijak inac to nevyriesis. Ale kedze si uz menzes dostala, nic z tym neurobis, musi sa uz telo vycistit

autor
Dnes o 06:41
@anonym_6830e9

@anonym_autor tak si daj 3 dni predtym norethisteron, nijak inac to nevyriesis. Ale kedze si uz menzes dostala, nic z tym neurobis, musi sa uz telo vycistit

@anonym_6830e9 na to už je neskoro

anonym_6830e9
Dnes o 06:41
@anonym_autor

@anonym_autor tak potom nic

anonym_6830e9
Dnes o 06:42
@anonym_autor

@anonym_autor na buduce budes na to mysliet skor

crazy_cat_lady
Dnes o 06:45

Od veci, ale :D preco sa vidite len raz za mesiac?

autor
Dnes o 06:47
@anonym_6830e9

@anonym_autor na buduce budes na to mysliet skor

@anonym_6830e9 to sa nedá naplánovať, ja mávam veľmi nepravidelnú menštruáciu, ešte by som ju vôbec nemala mať preto sa pýtam či existuje nieco ako skrátiť dobu menstruacie ak už zacala

autor
Dnes o 06:48
@crazy_cat_lady

Od veci, ale :D preco sa vidite len raz za mesiac?

@crazy_cat_lady lebo bývame ďaleko od seba a práca nám neumoznuje vidieť sa častejšie, ťažko sa nám hľadá spoločný voľný termin

anonym_6a9abb
Dnes o 06:51

na 4 den menstracie je to uz v pohode, ale ak uz ocakavate tento level intimnosti mala by si byt oboznamena ako to on berie, urcite to nebude brat tragicky

anonym_ebc92c
Dnes o 06:56

S človekom ktorého vidím raz za mesiac by som sex nemala, takto môže naťahovať každú

osky
Dnes o 07:31
@anonym_autor

@anonym_autor prepac,ale neni to prve rande a este ste spolu nespali.
Preco chces s nim spat prave teraz, ked budes mat MS????
Skocite po sebe nabuduce...
To uz jeden mesiac nevydrzis???

anonym_92c113
Dnes o 07:35

Takze kamarat s vyhodami na dialku. To vies, ze ak sa vidite raz za mesiac, ze ti hodinky tikaju, nemladnes a cas bezi, ktory by si mohla travit s niekym vhodnejsim a vidiet sa castejsie?

anonym_f6bc17
Dnes o 07:38
@anonym_autor

@anonym_autor ale co je normalna rada v tomto pripade? Ak mas po 40, tak uz mas vediet, ze to bez hormonov nejde (aby sa celkovo oddialil) a snad aj sama vies, ze skor ukoncit menzes, no ani zdravotne by to nebolo dobre, ked sa maternica nie dobre vycisti. Tu sa neda moc spekulivat, ani inak "dobre radit".

jaskolka
Dnes o 08:06

No nijako sa skrátiť to nedá...buď mu to normálne povieš,že máš svoje dni a teda nabudúce alebo skrátka "pôjdete na červenu".
Čo iné chces počuť? Žiadne babské rady nefungujú,menzes sa dá len posunúť pomocou hormónov,aj to potrebuješ predpis od lekára.

januska12323
Dnes o 08:10

Vyspíš sa s ním o mesiac ak ti to zase nevyjde presne načas.

anonym_0b1a38
Dnes o 09:01

Je ti jasne, ze mozete mat sex aj pocas MS, ze? Ano na "prvy krat spolu" ziadne terno, ale ako keby pri tej miere nadrzanosti to prvy raz spolu trvalo dlhsie, ako par minut😅

sweet20
Dnes o 10:11

Ach jaj, a to som myslela po prečítani, že to pise pubertiačka a nie dospelá žena. 😀

anonym_492640
Dnes o 10:26

@anonym_autor sex a vyššie davky vitamínu C.

monro
Dnes o 10:32

Ak teda nechceš "ísť na červenú", budete to musieť odložiť.