Ako správne postupovať pri tvrdom sexe bez romantiky?
Hanbim sa ale neviem ako postupovat. Pisem si s jednou zenou. Jecz ineho mesta. Piseme si kazdy vecer a boli sme aj par krat von prechadzka kava a raz vecer po drinku v starom parku. Ked si piseme o sexe povie ze to ma rada ked si ju chlap zdrapi a surovo si ju vezme. Ma rada pri sexe tahanie za vlasy. A tu je problem. Ja si to ani neviem predstavit co je este normalne a co uz hrube zaobchadzanie. Surovo si ju vziat? To uz mi pride ako znasilnenie. Ked sme si pisali povedala ze som mal sancu ale moja chyba ze som ju nevyuzil. Ona neurobi ziaden naznak ani prvy krok ale v spravach je hrdinka ze som mohol ze som mal sancu. zrejme ju coskoro.prestanem bavit lebo uz nepise kazdy vecer a je toho menej. Nepotrebujem radu zabudni to pride aj samo. Potrebujem citat co je normalne ako sa zachovat. Mate skusenosti ako ste postupovali ak ste boli na rande kde neslo o romantiku. Stretnut sa este asi stretnene zatial chce len co si mozem dovolit aby to bolo este ok? prosim o radu niekoho kto ma skusenost s takym tvrdym sexom bez romantiky.
@anonym_autor Myslím, že najlepšia rada pre teba je, že hľadaj niekoho, kto je s tebou sexuálne kompatibilnejší, lebo u tejto to pravdepodobne nedáš.
Pýtaš sa ale ako na ňu... aj tvrdý sex môže byť konsenzuálny... napríklad namiesto "Chceš prísť ku mne domov?" povedz "Teraz ideme ku mne domov a poriadne ťa tvrdo vyšukám". Je to príkaz, čo ju vzrušuje... a zároveň jej dávaš dostatočný priestor, aby povedala nie. Doma jej daj safe word v šýtle "Tvoje safe word bude xxxxx, kým ho nepovieš, budem si s tebou robiť, čo sa mi zachce" (povedz to rozkazovacím tónom hlasu). A potom si ju komanduj... vyzleč sa, otoč sa, teraz ma fajči, ty suka.. strč jej ho hlboko do úst... plieskaj ju po zadku... aj jej facku, atď, atď... fantázii sa medze nekladú.
Alebo, ak ti fakt záleží na jej šťastí, daj jej na mňa kontakt 😂
@morpheuss posledna veta 😀 😀 😀
dajme teraz autorovi nejaky cas, kym si umyje ruky a sup-sup - skolenie pokracuje 😀
@anonym_autor Myslím, že najlepšia rada pre teba je, že hľadaj niekoho, kto je s tebou sexuálne kompatibilnejší, lebo u tejto to pravdepodobne nedáš.
Pýtaš sa ale ako na ňu... aj tvrdý sex môže byť konsenzuálny... napríklad namiesto "Chceš prísť ku mne domov?" povedz "Teraz ideme ku mne domov a poriadne ťa tvrdo vyšukám". Je to príkaz, čo ju vzrušuje... a zároveň jej dávaš dostatočný priestor, aby povedala nie. Doma jej daj safe word v šýtle "Tvoje safe word bude xxxxx, kým ho nepovieš, budem si s tebou robiť, čo sa mi zachce" (povedz to rozkazovacím tónom hlasu). A potom si ju komanduj... vyzleč sa, otoč sa, teraz ma fajči, ty suka.. strč jej ho hlboko do úst... plieskaj ju po zadku... aj jej facku, atď, atď... fantázii sa medze nekladú.
Alebo, ak ti fakt záleží na jej šťastí, daj jej na mňa kontakt 😂
@morpheuss dik predstavy take mam ale to slovo som nepoznal. Ma mat nieco cit to sama zastavi. A kontakt jej na teba nedam 😀
@anonym_9574e2 ja celkom nerozumiem, naco taktyto komentar.
evidentne je jasne, ze sa sem prisiel odbavit.
ale teda - co mu poradis, mily anonym ?
@nyusika inu partnerku, co ine?
@morpheuss posledna veta 😀 😀 😀
dajme teraz autorovi nejaky cas, kym si umyje ruky a sup-sup - skolenie pokracuje 😀
@nyusika myslim si ze kludnevta tvoj moze podvadzat a ty naivne veris ze nie. A teraz nad tym premyslaj. Sakra co ak ma ten moj vazne podvadza. Dobre ruky si umyvsm pred jedlom.
@nyusika inu partnerku, co ine?
@anonym_9574e2 prepac ale toto su rady. Inu... Co sa valaju po zemi? Aktualne je tu tato ina nie je
@anonym_autor toto je take ako ked sa do knihkupectva prides spytat, kedy je najlepsi cas sadit mrkvu 🤷♀️ ona ti jasne napisala co chce, rovnako tak ti bude vediet povedat aj co nechce, co uz bolo prilis alebo naopak malo. Jediny, kto ti moze dat nejaky konkretnejsi “navod” na tuto zenu, je jej ex, nie niekto, kto ju v zivote nevidel. Tie hranice ma kazda zena inde, co funguje u jednej, nemusi u ziadnej inej.
Takze toto si vyries s nou, nie s cudzimi ludmi.
@morpheuss make my day😂🤩😍🖤
@anonym_ba36de ❤
Btw, krásne si to zhrnula, ak to v človeku nie je. tak to tá žena vycíti... toto nezahráš. Mne sa stalo podobné, ale v opačnom garde... že žena sa pri mne hrala na submisívnu, ale to proste hneď vycítiš, keď začne umelo počas sexu vykrikovať "som tvoja kurvička, vyšukaj ma". To skutočne submisívne ženy len tak nerobia...
Vieš, že v sexe je povolené všetko čo vyhovuje dvom alebo viacerím zúčastneným? Vy dvaja si musíte dohodnúť pravidlá ale ak sa musíš pýtať na koni dlho vám to nevydrží.
@anonym_autor prepánajána, už rozumieš tomu, že sa ti pár z nás snaží povedať, že buď to v sebe máš alebo nie?! V tvrdom sexe a pri určitých praktikách obzvlášť to človek vidí, cíti, počuje a hlavne komunikuje,ale to musia byť obaja na rovnakej vlne a z rovnakého cesta.Keby som mala dávať mužovi návody,tu pritlač, toto sprav tak ma veľmi rýchlo chuť prejde. Snáď už si nejaký ten sex zažil, takže snáď vieš, pretože to tak funguje všeobecne, ale za mňa ti hovorím,ako žena čo toto praktizuje, že už teraz z tvojich vyjadrení vidím, že to nemáš v sebe. Dá ti jednu,dve šance,ale keď ju to nebude baviť, pôjde o dům dál....
@anonym_ba36de prva sanca bola sex nebol. A ja si to uvedomujem ze mozno pride posledna. Nechcem to iba pokaslat.
@anonym_ba36de ❤
Btw, krásne si to zhrnula, ak to v človeku nie je. tak to tá žena vycíti... toto nezahráš. Mne sa stalo podobné, ale v opačnom garde... že žena sa pri mne hrala na submisívnu, ale to proste hneď vycítiš, keď začne umelo počas sexu vykrikovať "som tvoja kurvička, vyšukaj ma". To skutočne submisívne ženy len tak nerobia...
@morpheuss nedá sa dať anonymný palec hore😅😆 tak aspoň takto 👍
@anonym_ba36de ❤
@morpheuss zazil som jednu co o sebe tvrdila ze je domina a lezala ako drevo. Opacne viem ju zdrapit aj ostatne si viem predstavit ale neviem zenam pri sexe nadavat.
@anonym_ba36de presne o tieto prazdne reci nestojim zjavne nemas skusenost ale chces sa zapojit akurat rada o nicom.
@anonym_autor anonym ti spravne odpovedal. Bud to v sebe mas alebo nemas. Ak by si mal, vedel by si o tom. To sa neda naucit, lebo sa budete trapit obaja.
@anonym_autor anonym ti spravne odpovedal. Bud to v sebe mas alebo nemas. Ak by si mal, vedel by si o tom. To sa neda naucit, lebo sa budete trapit obaja.
@valiant ak to v sebe mas. To sa s tym narodis? Lebo aktualne nikam neodisla je tu a nechcem to iba pokazit. Vztah nehladam. Zabavu ano
Jedna sa LEN o tahanie za vlasy ??? Lebo to za tvrdy sex teda vobec nepovazujem. Teda viacere, nie iba ja
@ivik4 to teda je. Teda jeho súčasťou. A podla mňa je to najmä ponizujuce a to mám rada dominantných mužov..
Ak to má rada surovo, dohodnite sa už cez správy, že ten sex bude, aby si nemal pocit, že ju znasilnujes. Proste nech ti dá jasné áno, že chce sex. A potom využi správny moment a ten sex začni, očividne jej ide o to, aby si začal ty!!!!! Keď sa jej páči ťahanie za vlasy,tak to rob, prefackaj jen troška zadok...a vezmi si ju.....ďalej asi návod netreba, či? Po akte si môžte obaja povedať....čo nabudúce vylepšite.
Ona má decko bratu ?
@elenka74 ale mne by sa to pacilo len kde je hranica co je vziat si ju a co uz hranici so znasilnenim akoze toto ani omylom nechcem. Ale byt surovy dokazem ked chcem akurat ako spravne pochopit kdecto este chce aj ona?
@anonym_autor no pozri, hranicu ma každý inde. Necitam všetky komentáre, ale predpokladám, ze ste spolu ešte nespali. V každom vztahu musíš vždy spočiatku "otestovať " kam az zájsť. Vsimaj si reakcie, univerzálny návod neexistuje. Jasné, ze jej hneď pri prvom stretnutí nestrelis facku, ze ju krv zaleje bez ohľadu na to co píše. Skúšaj a pozoruj kam az posunúť hranicu.
@valiant ak to v sebe mas. To sa s tym narodis? Lebo aktualne nikam neodisla je tu a nechcem to iba pokazit. Vztah nehladam. Zabavu ano
@anonym_autor
ano naridis sa s tym, blbo povedane! Bud to mas akebo nie a ty mas ln predstavy. Chybaju ti gule mat takyto sex inak by si uz davno osobne zistil, ci a co mas robit. Kedysi som bola zvedava a zacala pisat s ludmi na pokeci - zrovna islo o tych submisivnych a dominantnych. Dnes sa uz vies stretnut s konkretnym clovekom kôli konkretnemu sexu. Tie "mamičky" mali pred detmi aj pocas ich vychovy sex a nie vsetky len ten romanticky! Ale ty im radsej nadas do hlupučkych namiesto priznania si, ze nechapeš.
Ak to má rada surovo, dohodnite sa už cez správy, že ten sex bude, aby si nemal pocit, že ju znasilnujes. Proste nech ti dá jasné áno, že chce sex. A potom využi správny moment a ten sex začni, očividne jej ide o to, aby si začal ty!!!!! Keď sa jej páči ťahanie za vlasy,tak to rob, prefackaj jen troška zadok...a vezmi si ju.....ďalej asi návod netreba, či? Po akte si môžte obaja povedať....čo nabudúce vylepšite.
@anonym_de9104 ano teoriu viem len som.nechcel aby to bolo ze som ju zneuzil bez suhlasu.
@anonym_autor no pozri, hranicu ma každý inde. Necitam všetky komentáre, ale predpokladám, ze ste spolu ešte nespali. V každom vztahu musíš vždy spočiatku "otestovať " kam az zájsť. Vsimaj si reakcie, univerzálny návod neexistuje. Jasné, ze jej hneď pri prvom stretnutí nestrelis facku, ze ju krv zaleje bez ohľadu na to co píše. Skúšaj a pozoruj kam az posunúť hranicu.
@anonym_8b84bb nespali ale nieco velmi malo bolo. Posobi odovzdane a nebrani sa len to ja nechcem prehnat aby bol.problem
@anonym_autor a ved co na tom nechápeš? Chce aby si ju dobre surovo vybuchal, tak to urob. A keď chce aby si ju znásilnil, tak ju znásilni. Ved to chce ona. takto my ti ťažko poradíme, my tam s tebou nebudeme. Keď to už budete robiť tak počas toho uvidíš čo sa jej páči, a co už nie.
@anonym_de9104 ano teoriu viem len som.nechcel aby to bolo ze som ju zneuzil bez suhlasu.
@anonym_autor preto píšem, že si ten súhlas pýtaj predom !!!! Asi by to pre ňu stratilo silu vzrušenia, pýtať si povolenie tesne pred sexom. Ona chce, aby si si ju vzal "akože" násilím.....je to proste hra.
@anonym_autor
ano naridis sa s tym, blbo povedane! Bud to mas akebo nie a ty mas ln predstavy. Chybaju ti gule mat takyto sex inak by si uz davno osobne zistil, ci a co mas robit. Kedysi som bola zvedava a zacala pisat s ludmi na pokeci - zrovna islo o tych submisivnych a dominantnych. Dnes sa uz vies stretnut s konkretnym clovekom kôli konkretnemu sexu. Tie "mamičky" mali pred detmi aj pocas ich vychovy sex a nie vsetky len ten romanticky! Ale ty im radsej nadas do hlupučkych namiesto priznania si, ze nechapeš.
@anonym_ca5fa8 chcem sa poradit lebo slusne poradit lebo logicky ju nechcem stratit. Rady najdi inu su tak urazajuce ako by to bolo jednoduche. Je tu tato a mam ju rad a neviem co robit to je cele
@anonym_autor boze moj, napis jej nech si ide hladat bdsm ze ty ten pravy orechovy nebudes... je snad jedina, ktora ti odpisala? Na tu uz neminaj ani halier . Nemas za co
@anonym_autor a ved co na tom nechápeš? Chce aby si ju dobre surovo vybuchal, tak to urob. A keď chce aby si ju znásilnil, tak ju znásilni. Ved to chce ona. takto my ti ťažko poradíme, my tam s tebou nebudeme. Keď to už budete robiť tak počas toho uvidíš čo sa jej páči, a co už nie.
@bielasovicka uz len to slovo znasilni je hnusne. Da sa o tom.niekde citat co je hruby sex ale nech sa zabava neotoci proti mne?
@anonym_autor preto píšem, že si ten súhlas pýtaj predom !!!! Asi by to pre ňu stratilo silu vzrušenia, pýtať si povolenie tesne pred sexom. Ona chce, aby si si ju vzal "akože" násilím.....je to proste hra.
@anonym_de9104 ano ale vediet kde je hranica hry by mi dalo pokoj na dusi
@anonym_de9104 ano ale vediet kde je hranica hry by mi dalo pokoj na dusi
@anonym_autor u každej ženy je tá hranica inde, každá sme predsa jedinečná....takže túto odpoveď na koniku nehladaj, opytaj sa priamo jej.....no myslim si, že žiadna nechce cítiť skutočnú bolesť. Má to byť vzrušujúce a nie sa zvijat od bolesti
Znasilnenie je, ked ona povie nie a ty pokracujes. Vsetko pri com neprotestuje je ok

A prečo sa tu akože osočujete, ľudia? 😀
Tvoja otázka znie vlastne ako? Že ako máš na to s ňou ísť v posteli? Ako postupovať? Toto ti ale konkrétne nikto nepovie. Veď skúšaj, spoznávajte sa, postupne zisťuj, čo má rada. Keď ti vraví o ťahaní za vlasy, tak to sprav, veď možno sa to zapáči aj tebe 😀
@petricienka dakujem. Mne by sa pacilo ju vytahat len nie som prasa a uvazujem aby to nebol koniec.