Ako ste zistili, že vás partner podvádza?
Rozišiel sa so mnou. Neskôr sa mi priznal, že si našiel inú. Ja som o tom ani len netušila.
Co si myslite o tom ze si ma priatel premenoval v telefone na Nika Dano ( ja sa Nika nevolam a on je Dano) a ano to cislo je moje
mohol si ta aj horsie premenovat ;) ... mozno len skusa, ci mu lezes do mobilu 🙂
@sheila121 Tiez si myslim ze ide o neveru
...poslal mi správu, ktorá nebola pre mňa 🤷🏻♀️
A co to ma dokazovat? Neveru? Ku komu? K tebe? Ci k tej druhej?
To by ti asi nedaval ine dievcenske meno. Bola by si standardne "Jozo". Nech ta druha nevie, ze si vobec zena. Keby malo byt jasne, ze si dalsie dievca, tak uz ti moze nechat tvoje meno.
@moonlight1210 Neviem preco ma zatajuje v telefone a si ma ulozil takto
Keď o tom hovorila celá dedina 😂
Poslal mi foto a nerátal s tým ze si všimnem. Ze je tam aj iný pohár a potom som sa prvýkrát v živote pozrela do jeho telefónu
@autorka nemôžeš sa ho na rovinu opýtať? Ze haha to ako ma mas uloženú?
povedali mi o tom iny ludia kedze sme boli spolu dlho ale este predtym som v jeho mobile nasla sms eroticke ktore nikdy neprisli mne a prva varovna vec, zmena spravania, nechut na sex, chlad....
@lanka999 On sex chce ale nasla som spravy ako utesuje inu ktora ma problemy vo vztahu
Išla som prat jeho veci a vo vrecku rifli boli bločky z reštaurácie, kde bol dátum, kedy mal byť v nočnej. .... potom som išla do ďalšieho vrecka a tam bloček z nákupu Swarowski..... nebolo to pre mna.... takže som ho hneď konfrontovala , zo 4 mesačným dieťaťom na rukách...... priznal sa mi..... ešte asi mesiac sme boli spolu..... ale nedali sme to.....
Daj si niekde telefón, že akože ho nevieš nájsť. Napríklad niekde pod paplón alebo nejaké veci a povedz mu, že sa ideš prezvoniť, lebo nevieš nájsť telefón. A potom sa ho to zrovna spýtaš, prečo ťa má tak uloženú.
Ja som sa ho pytala preco si ma tak ulozil tak povedal ze to je na dlho
Tak si mala povedať, že máš dosť času, nech ti to vysvetlí. Omg. Je to divné.
@janickacrazy On isiel do prace mal by sa vratit v piatok tak ma odbil ze to je na dlho
len ti pisem ake som to mala ja
Zatiaľ si vymyslí nejaký príbeh, aby ťa oblbol. Inak sa choval normálne?
Ked mas divny pocit ze nieco nie je ok, hlavne všetko zacina asi ked si pozries jeho telefón a nahodou najdes nieco podozrive
Tak samozrejme tam bude ta zmena spravania ako kazdy napisal, a tiez ked netravi s tebou vsetok volny cas, a samozrejme my zeny to vycitime tou nasou zenskou intuiciou.
A ako ta mal pred tym? Ved mu povedz, ze mas cas aby ti to na dlho vysvetlil. Alebo zober telefon a premenuj sa mu na Lasocka 😉