icon

Ako ste zistili, že vás partner podvádza?

20. feb 2024
sheila121
Odpoveď bola odstránená
rurutiax
20. feb 2024

Rozišiel sa so mnou. Neskôr sa mi priznal, že si našiel inú. Ja som o tom ani len netušila.

autor
20. feb 2024

Co si myslite o tom ze si ma priatel premenoval v telefone na Nika Dano ( ja sa Nika nevolam a on je Dano) a ano to cislo je moje

egonsk
20. feb 2024

mohol si ta aj horsie premenovat ;) ... mozno len skusa, ci mu lezes do mobilu 🙂

sheila121
Odpoveď bola odstránená
autor
20. feb 2024

@sheila121 Tiez si myslim ze ide o neveru

nikaeli
20. feb 2024

...poslal mi správu, ktorá nebola pre mňa 🤷🏻‍♀️

moonlight1210
20. feb 2024

A co to ma dokazovat? Neveru? Ku komu? K tebe? Ci k tej druhej?

To by ti asi nedaval ine dievcenske meno. Bola by si standardne "Jozo". Nech ta druha nevie, ze si vobec zena. Keby malo byt jasne, ze si dalsie dievca, tak uz ti moze nechat tvoje meno.

autor
20. feb 2024

@moonlight1210 Neviem preco ma zatajuje v telefone a si ma ulozil takto

daniela2202
20. feb 2024

Keď o tom hovorila celá dedina 😂

sense
20. feb 2024

Poslal mi foto a nerátal s tým ze si všimnem. Ze je tam aj iný pohár a potom som sa prvýkrát v živote pozrela do jeho telefónu

alzbeta311
20. feb 2024

@autorka nemôžeš sa ho na rovinu opýtať? Ze haha to ako ma mas uloženú?

lanka999
21. feb 2024

povedali mi o tom iny ludia kedze sme boli spolu dlho ale este predtym som v jeho mobile nasla sms eroticke ktore nikdy neprisli mne a prva varovna vec, zmena spravania, nechut na sex, chlad....

autor
21. feb 2024

@lanka999 On sex chce ale nasla som spravy ako utesuje inu ktora ma problemy vo vztahu

liviaba
21. feb 2024

Išla som prat jeho veci a vo vrecku rifli boli bločky z reštaurácie, kde bol dátum, kedy mal byť v nočnej. .... potom som išla do ďalšieho vrecka a tam bloček z nákupu Swarowski..... nebolo to pre mna.... takže som ho hneď konfrontovala , zo 4 mesačným dieťaťom na rukách...... priznal sa mi..... ešte asi mesiac sme boli spolu..... ale nedali sme to.....

adka176
Autor odpoveď zmazal
misicka06
21. feb 2024

Daj si niekde telefón, že akože ho nevieš nájsť. Napríklad niekde pod paplón alebo nejaké veci a povedz mu, že sa ideš prezvoniť, lebo nevieš nájsť telefón. A potom sa ho to zrovna spýtaš, prečo ťa má tak uloženú.

autor
21. feb 2024

Ja som sa ho pytala preco si ma tak ulozil tak povedal ze to je na dlho

janickacrazy
21. feb 2024

Tak si mala povedať, že máš dosť času, nech ti to vysvetlí. Omg. Je to divné.

autor
21. feb 2024

@janickacrazy On isiel do prace mal by sa vratit v piatok tak ma odbil ze to je na dlho

lanka999
21. feb 2024

len ti pisem ake som to mala ja

janickacrazy
21. feb 2024

Zatiaľ si vymyslí nejaký príbeh, aby ťa oblbol. Inak sa choval normálne?

lilstar111
24. feb 2024

Ked mas divny pocit ze nieco nie je ok, hlavne všetko zacina asi ked si pozries jeho telefón a nahodou najdes nieco podozrive

luccija
24. feb 2024

@nikaeli
@sense
@liviaba strašne sú tí chlapi sprostí, jednoduchí.Ked už klamem dávam si obrovský pozor

mqkm
2. mar 2024

Tak samozrejme tam bude ta zmena spravania ako kazdy napisal, a tiez ked netravi s tebou vsetok volny cas, a samozrejme my zeny to vycitime tou nasou zenskou intuiciou.

betulinka1
2. mar 2024

A ako ta mal pred tym? Ved mu povedz, ze mas cas aby ti to na dlho vysvetlil. Alebo zober telefon a premenuj sa mu na Lasocka 😉