Ako veľmi muži riešia naše nedokonalosti?
Ahojte :( ako veľmi si muži všímajú to čo nám robí vrásky? Celulitída strie ovisnute partie tuk navyše mlandrave stehna male prsia?? Ako to berú pri sexe ale aj tak všeobecne? Hanbím sa ukázať nahá bojím sa aby si niekto zo mňa robil posmech pre to aká som. Mala som x príležitosti na vzťah ale zrušila som to pretože si neverím že som dosť dobrá aby mohol o mňa mat niekto úprimný záujem. Nie som štíhla modelka 90 - 60-90 a nie som úplne pevná aj keď sa snažím cvičiť. Nuž neviem..
@lucas1981 🥳
@bessie12 ty si koža, kašľať na strie, žijeme len raz 🥳🥳🥳🥳
@katarinka89 👍👍👍👍 ja to uz neriesim. Nepatrim medzi stihle a uz som si na to aj zvykla 😀
Ako chces, aby si sa pacila muzovi, ked sa nepacis sama sebe? Popracuj na sebalaske a sebaprijati, potom aj vztahy pojdu lahsie..
Lebo to, ze neveris, ze to s tebou niekto moze mysliet vazne by sa nezmenili, keby zrazu vyzeras Ako modelka. Ten pocit niekde prameni, na toto sa zameraj..
A co sa tyka, co si muzi vsimaju, nuz drviva vacsina berie zenu ako celok, neriesi adresne jej nedokonalosti.
podla mna muz, ktoremu taketo fyzicke "nedostatky" prekazuju, nie je hodny vztahu s nou. ak by som mala po boku takeho chlapa, tak jednoznacne by letel🙂 naco mi je chlap, ktory ma nema rad taku aka som? ved to zene aj sebavedomie logicky klesa, no nie? nastastie ja mam toho najvacsieho lichotnika pod slnkom :D ak by si aj myslel nieco ine, tak by mi to rozhodne povedal🙂
A ty sa ako pozeras na muza? Hladas na oko dokonaleho a chces to iste ponukat? Nie je to trochu povrchne vnimanie? Ked sa dvaja naozaj lubia, tak im ani tie male prsia a pivny pupek nevadi, ci? 😁
Mám celulitidu, žiadne prsia, strie, mlandravu riť a žiadne komplexy. Môj muž to vôbec, ale vôbec nerieši, nie je to povrchný blb. Navyše, muži si skôr všimnú to, čo z teba vyžaruje. Ak z teba vyžarujú komplexy, všimnú si to... Mimochodom, muži,ktorí kritizujú ženy, si podľa mňa pozornosť žien nezaslúžia(platí aj naopak). A teda, bavíme sa o normálnych mužoch a normálnych ženách, nie namyslenych sebestredných modeloch a umelých ženách, čo sa na seba nepodobajú ....
Zas nepotlapkavajme sa tu po pleci ako jedno je ako vyzerame a ze na tom vobec nezalezi ☺️netreba robit zo vzhladu modlu ale treba byt aj uprimny
@lucas1981 ano, popraskane brucho je mimoriadne sexy 🤦♀️ ja raz za svet nepochopim, preco sa mame tvarit, ze taketo telesne cbyby na krase su vlastne nejake strasne pritazlive a atraktivne.
Ja mam tiez zopar "pamiatok" na tehotenstvo, ale nekrochkam nadsenim pri ich vzhliadnuti a veru ani moj manzel nie 🤷♀️
@darkswan, jedno to nie je. Ale okolie nas spravidla vidi podstatne menej kriticky nez my sami. To neznamena, ze moja vaha a vyska moze byt rovnake cislo a umyvat sa budem len na Vianoce, lebo som prirodzena a všetci ma budu povazovat za krasnu. Ale moje materske znamienko na tvari, ktore povazujem za hnusne moze byt pre niekoho strasne sexy, ze prsia ako psie uši môjmu mužovi vyhovuju, lebo maju akurat mierku do jeho ruky, ze strie povazuje za pamiatku na tehotenstvo a nie za chybu krasy, o tom je diskusia (to su priklady a nie moj opis)
Ako rozmýšľam, tak rozmýšľam, pri sexe nikdy žiadnemu chlapovi nic nevadilo, práve naopak 😄 veď oni sú happy, že môžu mať sex, nie aby ťa skúmali lupou

@katarinka89 tak strie urcite 😂 preto som sa ho pytala, pretoze patrim do tejto kategorie, ktora ma strie a tehotna este nebola. Nastastie moj priatel to neriesi 😅