icon

Ako veľmi muži riešia naše nedokonalosti?

15. mar 2023

Ahojte :( ako veľmi si muži všímajú to čo nám robí vrásky? Celulitída strie ovisnute partie tuk navyše mlandrave stehna male prsia?? Ako to berú pri sexe ale aj tak všeobecne? Hanbím sa ukázať nahá bojím sa aby si niekto zo mňa robil posmech pre to aká som. Mala som x príležitosti na vzťah ale zrušila som to pretože si neverím že som dosť dobrá aby mohol o mňa mat niekto úprimný záujem. Nie som štíhla modelka 90 - 60-90 a nie som úplne pevná aj keď sa snažím cvičiť. Nuž neviem..

pralinka25
15. mar 2023

tak hlavne sa treba naucit zit sam so sebou, najst svoju hodnotu a mat sa rad.
clovek ktory sa ma rad sa o seba stara, o svoje zdravie, hygienu aj vzhlad. nezanedbava sa a to je podstatne. zanedbany clovek tazko ocari. vsetko ostatne si najde svojho "odberatela"
pozri je kopec svetoznamych hercov ktori nie su ani zdaleka krasni ale maju obrovsku charizmu, su sympaticky a ludia ich maju radi, pacia sa im atd.
je fajn neupadnut do letargie ale s vecami ktorymi sa hybat da treba pohnut. clovek bude aj lepsie vyzerat, aj sa bude lepsie citit aj bude na seba hrdy ze nieco zmenil.

mne moj muz furt hovori aka som krasna (niekedy mam problem tvarit sa pri tom normalne lebo by som vybuchla smiechom a najradsej by som mu zmerala teplotu ci je ok) ale on moje nedostatky ktore stvu mna nevidi ako problem. keby som mala peniaze dam si spravit zuby (staram sa o ne najlepsie ako viem ale skratka v mojom detstve neboli strojceky take ako teraz a su tie zuby trochu krive) alebo mne sa nepaci moj nos ale nikdy nikto mi na neho nic nepovedal len ked si z neho robim ja sama srandu verejne. a napadnikov som mala cely zivot na kazdy prst desat aj s takym frnakom a zubami (zas nie su ako hrable ale aj tak k dokonalosti maju daleko).
tiez by som sa potesila vacsim prsiam (urcite aj moj muz) nuz ale tu zas zlyhava moja odvaha lahnut zbytocne pod skalpel a hovorim si ze hlavne nech su zdrave.
postavu sa snazim formovat cvicenim a stravovanim. robim maximum preto, aby som bola s mojou postavou v poho hlavne ja (moj muz je v poho furt ci mam tehotenske brucho, kila navyse po porode alebo som podla svojich predstav atd.)
no a co sa sexu tyka tak to je asi fakt skor rarita, ze by muz skumal nejake nedostatky. tam snad ide o nieco ine a vsetko ostatne ide bokom ale samozrejme su aj taki ale to je uz asi skor ich problem. treba si najst normalneho. ja nepoznam nikoho komu by nieco v sexe vadilo okrem toho ze sa zene nechce alebo je malo aktivna. to su podla chlapov ktorych poznam jedine dve veci ktore im vadia pri sexe (a este asi nehygiena ale to je hadam samozrejma vec v dnesnej dobe).

lucas1981
Odpoveď bola odstránená
trema
15. mar 2023

To mi pripomenulo ako sme boli s muzom vonku a bola tam taka pekna stihla baba a hovorim, ze "aj take baby maju celulitidu".. a muz mi hovori, ze "ale ty nemas".. pozeram na neho, gulam ocami a on ze "mas? nemas" Ludia sa na teba nepozeraju tak kriticky ako ty sama

pralinka25
15. mar 2023

@trema minule som sa smiala na svojom dvojrocnom malom. stal tak holy na zahrade a on mal na riti normalne celulitidu a to nikdy v zivote nebol tlste babo. je skor z tych drobnejsich a mensich deti. vlastne stale makame na tom aby trochu pribral nuz ale ritusa je s celulitidou tak ci tak 😝

madeline1
15. mar 2023

tak kazdy clovek, tak ako i zena, tak i muz si hlada aj to, co ju/jeho fuzicky pritahuje. nemusis byt tip top dokonala, ale starat sa o seba treba. kazdemu sa vsak paci nieco ine, kazdy je pre niekoho krasny. aby vznikol partnersky vztah je dolezita chemia a potom to ostatne....

liv1
15. mar 2023

@lucas1981 ale ved ty si povedal ze to je na zene najkrajsie. Tak si odporujes vo vyjadreniach. Mne je jedno ci si chlap ci zena

kubkovamama
15. mar 2023

Niektorí si všímajú,niektorí nie..ale všeobecne poznám viac kritických ako nekritickych mužov,čo paradoxne vyzerajú na zaplakanie.😉Ja mám komplexy.Kedysi som mala problém vyjsť von kvôli maličkostiam,ktoré každý odignoruje.Ale bol to môj pocit.A nízke sebavedomie v zlom vzťahu,podpichoval ma ex aj svokra,každý druhý deň,aká si chudá,nemáš prsia,daj si iný účes,iné oblečenie.Rozisli sme sa a veľmi sa to zlepšilo.🤷Takže skôr je to o nastavení a zdravom sebavedomi ženy a nie o chlapoch naokolo.Samozrejme,ak ťa niekto dáva dole,nemá význam s ním chodiť,žiť,brať si ho.Momentalne som po 3 deťoch,stihla,cvičím,ale zostalo mi veľa kože,strie,malé prsia už dávno nie sú pevné,po kojeni polovica vlasov fuč,nepekná pleť-mam kuperozu.Môj chlap je/bol vrcholový športovec,stále má postavu az mu závidím bez nejakej námahy.Mohol si vybrať atraktívnu ženu,to že si ma vzal s dvomi deťmi ani nespomínať.Ale vybral si ma a stále ma žerie napriek zmenám na tele a možno aj na povahe.Nie všetci muži rozmýšľajú tak plytko ako si často myslíme.Stale je na svete dosť inteligentných ľudí čo nestavajú chyby na vzhľade do nejakých výberovych konaní.To,že cvičis,je super,udrz si to a treba trošku popracovať na sebavedomí,ono je to ťažké a nepríde to hneď,ale ten rozdiel v kvalite života je neporovnateľný.Nieco príde aj vekom,no treba začať skôr.Inak si žiaden vzťah a vlastne celé tvoje prežívanie vôbec neužijes.Zivot je strašne krátky,nezožieraj sa a potom lutovat

liv1
15. mar 2023

@fineta to je dobry pohlad. Pozriet sa na to cez seba. Co vadi/nevadi mne? V tomto pripade autorke. Nepoznam zenu ktora by hladala dokonaleho chlapa, tam su ine veci dolezitejsie. Chemia, spravanie, vyzor ako celok, atd atd u kazdeho inak. A kolko z tych ludi neriesi ani “velke” nedokonalosti. Ked clovek miluje, tak ich casto ani nevidi

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
lucas1981
Odpoveď bola odstránená
madeline1
15. mar 2023

hlavne nebyt s nejakym muzom len preto, ze ma rad tvoje srdiecko aj ked ho nepritahujes fyzicky. pokial si spokojna sama so sebou a si trebars moletnejsi typ, hladaj muza, ktoreho pritahuje tento typ zeny. ak spokojna nie si, zapracuj na sebe, kazdopadne bud s niekym komu sa pacis aj fyzicky...vela muzov vyhladava prave baculky, lebo ich vzrusuje takyto typ zeny..lebo tieto komentare vyssie, co pisu aj muzi, ze nie je dolezity fyzicky vyzor, ale aka je vo vnutri...ktora by s takym chcela byt? asi ziadna, pretoze dolezite je aj aby sa ludia pritahovali, aj aby si ludia rozumeli...

lucas1981
Odpoveď bola odstránená
zobaka
15. mar 2023

@lucas1981 otazka znela inak, autorka sa boji, ze s nou nebude chciet mat chlap sex pre nejake nedokonalosti

miadi
15. mar 2023

Chlapi toto vobec neriesia. Ved sa mu zapacis oblecena. Si myslis ze ked sa vyzlecies tak ti povie nie ? Oblec sa a chod domov ! 😆komplexy mas ty v hlave a tam ti nevidi . Tak maj sex v noci po tme ked sa nepacis sama sebe. Ale mala by si po pracovat na svojom sebavedomi. Ak chces mat vztah Mala by si najprv vediet milovat seba.

zobaka
15. mar 2023

@trema to aj mne moj hovori, ze nemam celulititdu ( mozno slepota z lasky😂) a hovori, ze 20 rocne s celulitidou pobehuju, ked sme pri vode 😂

lucas1981
Odpoveď bola odstránená
lucas1981
Odpoveď bola odstránená
zobaka
15. mar 2023

@lucas1981 ma tam autorka kopec otaznikov 😉

saxana000
15. mar 2023

Tak jasne ze ked mi odrastaju sedive vlasy vsimne si to a splechne mi ze mamina tusim by si sa mala zafarbit 🤣..aj ked mam pred menzesom na brade bedar jak varechu tak ho tiez vidi.videl ma cikat vracat kojit po operacii po opici po porode stal vedla mna ked som potratila... nebudem sa hambit pred vlastnym muzom lebo jento clovek ktory ma pozna najlepsie na svete a viem ze ma lubi.. mala by si byt trosku sebavedomejsia nauc sa.mat rada.samu seba.ak sa niekomu pacis tak pre nieco urcite.pozri sa na seba v zrkadle hladaj co sa ti na sebe paci a na to sa zameraj.ziadna z nas nie je dokonala.a raz.pride aj do tvojho zivota ten ktory ta bude vidiet iba krasnu.

lucas1981
Odpoveď bola odstránená
jana_eyre_2
15. mar 2023

Rozmýšľam a myslím že môj muž sa nikdy k žiadnej mojej fyzickej nedokonalosti nevyjadril, ani žiaden môj ex nikdy nedokonalosti nekomentovali.. jedine asi keď sa vytocim sa môj muž vyjadrí že som zapalka.. 😅

zorkahorka
15. mar 2023

Od prveho porodu mam 9 kg navyse. Neriesim a ani moj muz. Ten ma tych kil navyse ovela viac a tiez mu to nevycitam.

terry658
15. mar 2023

Môjmu chlapovi nevadí nič. Ani keď mám o 20 kg viac ako keď sme sa brali. Nevadailo mu, keď som po pôrode chodila 4 dni v tom istom pyžame a mastným vlasmi. Nevadia mu strie. Nevadí mu ovisnutá koža,vrásky. Prosto stále mi hovorí, že som ta najkrajšia žena na svete. Aj keď objektívne v zrkadle.... No pre neho je dôležitejšie či som pri ňom šťastná, či ho milujem takého aký je, či sa mu vrhnem okolo krku, keď príde domov.
Keď nájdeš toho správneho chlapa so správnymi hodnotami, tak nie je problém s ničím.

simca06022011
15. mar 2023

Myslim, ze ked uz dojde k tomu, ze su ti dvaja pokope, nebodaj pri sexe, tak uz na nejakom hodnoteni vyzoru a nedokonalosti naozaj nezalezi a malokto to riesi... a pri sexe som teda nezazila aby niekto si vsimal striu alebo neviem jazvu, alebo co.. :D celulitiudu uz vobec nie. Ale tak kazdy sme nejaky, urcite sa najdu aj dokonali jedinci, ktorym vadi vsetko, taki predpokladam, ziju s mackou/psom 🙂))) alebo sochou...

milanpetras
Odpoveď bola odstránená
foterlotor
15. mar 2023

@harrisson tak toto nie je pravda. To si skor ublizujete zeny, ale plati to aj pre muzov. Ked je niekto tucny, smradlavy alebo hocico ine, zbytocne si bude nahovarat, ze ma nieco do seba.

Je normalne, ze ludia vekom priberaju, muzom sa uklada tuk inam ako zenam. Otazka je do akej miery sa clovek opusti. Smiesne su tie vyhovorky mamiciek, ze ved ja som matka, 3 roky po porode je normalne ked mam 100kg. Nie, nie je. Potom sa cudujete, ze maju muzi milenky.

Dolezite je starat sa o seba, nikto nechce aby ste boli dokonale. Strie su normalna vec. Aj male prsia. Za to zena nemoze.

marca12
15. mar 2023

Ako ktory. Niektori to beru normalne,tak ako niektore zeny,nejdeme sa zblaznit pre par nedokonalosti. A niektori muzi to riesia privelmi, takisto ako aj niektore zeny to prehnane riesia.

adam7122023
15. mar 2023

@autorka
Potvrdzujem to, čo už mnohé(í) uviedli predo mnou.
Máme rôzne preferencie. Ale existujú aj isté hranice, po prekročení ktorých, je už veľmi ťažké nájsť partnera. Teda nie nemožné, ale naozaj ťažké. Myslím, že to platí obojstranne.

Ak by sa ti niekto smial, tak je buď nedospelý alebo *diot - a na takého sa môžeš vieš, čo. Normálny človek možno povie, že nie si jeho typ, či niečo iné, ale vysmievať sa určite nebude.

zobaka
16. mar 2023

suhlasim s nazorom, ze je dolezite starat sa o seba, nikto nemusi byt dokonaly, ale ani sa opustit

siska53
16. mar 2023

No..k tomu by sa asi mali vyjadrit skor chlapi...
Ale..ak sa s tou zenou stretavaju, cize maju vztah.. tak tie zeny beru take ake su, aj s tymi nedokonalostami. To je moj nazor, pocit.