icon

Ako vnímať mužovu ,,kamarátku"?

24. sep 2022

Ahojte,

poslednú dobu sa dosť hnevám na muža. Minule mi jedna naša známa povedala, že videla muža na obede s výrazne mladšou ženou ( žijeme v menšom meste, takže stretnúť niekoho nie je problém ), tak vyzvedela, kto to bol, nevedela som, manžel podniká v rôznych veciach, tipovala som to na účtovníčku/kolegyňu...neriešila som to nijak extra, ale keď som sa ho potom večer doma spýtala, povedal, že áno, bol s kamoškou, že sa kamošia a občas takto vybehnú von napr. na obed. Predtým mi o nej nikdy nehovoril, nikdy takúto kamošku nespomenul. Povedal to normálne, pokojne, žijeme podľa mňa príjemným pekným životom, máme 3 zdravé deti, dobré podmienky, on je dobrý manžel aj otec. Na druhej strane mi začala táto jeho kamoška vŕtať v hlave.
Myslíte, že preháňam?

siska53
24. sep 2022

Ja by som dramu nerobila, ak nevidis nejaky badatelny a nahly rozdiel..... Ja si tez rozumiem s vyrazne mladsimi ludmi..

yoxinka
24. sep 2022

@misana84
Presne. Nemusia spolu mať nič. Ale keď je mladá mrcha, môže byť pre ňu 40tnik úplné terno. Poznám prípad, keď mal ženatý muž takúto kamarátku, ona ho časom úplne opantala, jemu mega imponovalo, že oňho javí mladá kočka záujem. Po nejakom čase došlo k sexu a potom žabka otočila, že pokiaľ jej nezaplatí hento tamto, tak povie jeho žene o ich “vzťahu”. No, chlap sa dobre zapotil … skončilo to rozvodom.

janinah
24. sep 2022

@siska53 aj chodis na obedy s 20 r. chalanmi?

mondolina
24. sep 2022

no mne by to teda vadilo🤣 keby to bola kolegyňa tak nie
nech zoberie teba na obed a nie nejakú náhodnú známu.
no to určite

zmrzlinka2021
24. sep 2022

@autorka

Bud svojmu manzelovi doverujes alebo nie. Bud tvoj manzel ma v zivote spravne nastavene hodnoty alebo nestoji ako chlap za nič.

My sa kamaratime s roznymi vekovymi kategoriami a mame aj 20 "rocne kamosky", kedze vek je len cislo. Neraz clovek okolo 40tky je "od veci", je nezrely, zakomplexovany, točí sa v jednom kolečku a niekedy 20 rocny jedinec je vyspely, a v podstate seberovný.

Vztah bez dovery nema vyznam a také to špehovanie manzela, radady ako ti tu píšu... bud tvoj manzel ta miluje, vazi si ta ako manzelku, alebo nestojí za nič. Iná moznost nie je.

andrea78
24. sep 2022

Tak zrazu sa dozvies, nie pri jeho ,,dobrovolnom,, spomenuti, ze chodieva na obed s kamoskou. Nikdy sa o takom niecom nezmienil. Obed /mozno veceru, posedenie, proste stretnutie/ absolvovali uz viacero krat. Ziadna nahoda, ze stretli sme sa v podniku, prisadol som si. Ty si o tomto nemala ani sajnu. Keby Ti to nepovedala osoba, ktora ich videla, nevies to doteraz.Ked to zhrniem takto, tak to som ja vadana, ked je ja to vidim minimalne ako velmi zvlastne, podozrive?
Vztah je ok, funguje, vraj nic panovi manzelovi nechyba, spokojnost obojstranna. Mas sa mu viac venovat, na 120%? Ved sa venujes, jemu, detom, nejavil nespokojnost. Bud upravena, krasna, aby si si ho udrzala a nepodlahol 20-tke, ktora po nom vystartovala? Ved on je na obede s nou, jeho aktivita nebude negativna ani ignorantska. No to je rada za vsetky prachy, to tak celkom nefunguje. Jasne, pri praci, domacnosti, rodine a dennodennych starostiach sa este tras a hlavne snaz zo vsetkych sil, lebo konkurejes lovkyni modelocke, ktorej napln dni a zivota je uplne inde ako Tvoja. Partner ze Ti nic neskryva, mas byt pokojna? Fakt nie? Skryva, stretavania s 20 rocnou zenou. No ja neviem, tuto situaciu zhrniem porekladlom ,, Bolo koze dobre, isla na na lad smykat,,. Poupravim, v tomto pripade capkovi😉

wig
24. sep 2022

Hmmm myslím, že tam niečo môže začínať. Osobne neverím na kamarátstva medzi mužom a ženou. Záujem z jednej, či druhej strany tam určite je.

lilitela
24. sep 2022

@misana84 Presne tak, nie je co skryvat, tak neskryva a je v klude. A mozno caka ako sa situacia vyvinie.

forewergirl
24. sep 2022

Jednoznacne on vidi iný gól ako kamaratstvo a aj ona. Ktovie scim ju balamuti. Pozvyte ju na veceru 🙂, ze ju teda radi spoznáte. "Kamaratku" kukajte na muzovu necakanu reakciu, ako sa bude z tej situacie skusat vymotavat. Potom na vas zautoci, ze ako ste neskutocne ziarliva. Nemam rada tskychto klamarov a vyuzivacov mladych dievcat. Kolko ma rokov muz?

rodinka
24. sep 2022

@wig som toho istého názoru.. A neraz sa mi to vyplatilo. Mala by som obavy

nikyball
24. sep 2022

Ženy vy ste pekne naivné.
Uvidíš,že len kamoška to nebude. Skôr či neskôr ju bude tvoj muž sponzorovať a ty tu budeš riešiť či zostať alebo odísť.

lilitela
24. sep 2022

A este z pohladu manzela: spoznam sa s nejakou hosteskou na akcii. Pozvem ju ja na kavu? Preco? Lebo sme si dobre pokecali na tej akcii? A to sa s inymi, seberovnejsimi neda a nedeje? Co na to moja zena? Co by na to povedala? Pacilo by sa jej to? Ci na tom nezalezi?
Kebyze mam ja potrebu sa stretavat s ludmi, ktorych som stretla iba raz na nejakej pracovnej akcii a priamo som nemala s nimi biznis (teda napr. s casnikom s ktorym bola strasna zabava pri roznasani jedla), az tak, ze by som ich potrebovala pozyvat na solo kavu, asi by som uvazovala, ci mam doma vztah v poriadku.

ankare
24. sep 2022

Toto nie je kamoska. On si ju vytypoval,lebo sa mu pacila. Maj sa sakra na pozore. A že si s takou mladou nemá čo povedať? Chlapi majú iné priority. 🤷

poslednepogo
24. sep 2022

Navrhni manželovi, že pôjdete spolu na obed. Alebo na kávu, že chceš kamošku aj ty spoznať

forewergirl
24. sep 2022

Vizera to, ze nastupuje tazsie obdobie pre teba, ak si ju bude branit. Ma to svoj dovod. Bude natebe ju odkopnut. Kamošku.

dager
24. sep 2022

Navrhni mu, aby ju k vám pozval na kávu. Chceš spoznať kamošku 😉 Reakcia ti napovie. A ak ju pozve a ona normálne príde, aspoň budeš vedieť co je zač. Za mňa je to win-win riešenie.

misana84
24. sep 2022

@andrea78 a čo by ste jej poradili???nech počká kým ju bude podvádzať? Tak asi mu niečo chyba…ak je to iba sex tak by som ho vystavila, žeby mu bolo zle na to pomyslieť…ale samozrejme ak sa mu páči a je to z jeho strany… nespraví nič

jenny257
24. sep 2022

ja osobne by to neriesila , ja mam sama kamosa , chodili sme spolu kade tade , aj sa najest , kym si nenasiel brutalnu stihacku ale to uz je na inu temu ...aj ex mal kamosku a chodili spolu vsade mozne ale ked bude chciet nieco tak to moze byt aj nahodna osoba , nemusi to byt ani kamoska takze je to uplne jedno

forewergirl
24. sep 2022

@nikyball presne, cim skor ju osobne stretne a povie jej nech pali inym smerom, tym lepsie pre nu. Cakat, ze to zajde tam kam nema, neni najlepsie pre mamu s troma detmi. Podchyt to este na zaciatku..

vanilka83
24. sep 2022

Pozri 20 ročné dievča,ktoré predvádza saty ,tak asi je aj pekná a dali sa potom do reči...akože sorry ja by som nevedela pokojne spávať...dnes sú baby veľmi zlé, rozbijaju dokonalé rodiny jedna radosť a určite 20 ročná baba-decko nemá co chodiť na obedy so ženatým mužom a otcom!!!!!pre boha!to akože o com sa spolu bavia????no flirtuju celý obed ved aké oni už môžu mať spoločne témy.Ach zena bojuj za to,že trvas na tom,že sa s nou okamžite prestane stykat....

vecicky1805
24. sep 2022

Vies co mne to pride trocha cudne, stretnut sa s kolegynou alebo kamoskou pohoda ale vypada ze mate dobry vztah a ako aj u nas proste muz sam keca o takychto kolegoch sam od seba a aj ked niektorych z videnia nepoznam proste o nich viem viac veci a proste o nich viem 😂kedze normalne komunikujeme a teda mna by to nasralo tiez a mala by som sa na pozore lebo je divne ze ti to nespomenul kedze je to kamoska tak sa musia poznat dlhsie nie ze niekoho stretol siel na obed pozna ho par dni tak ti nestihol povedat..asi by som sk to trocha preverila kym je este cas..

vanilka83
24. sep 2022

@andrea78 presne tak!20 ročná baba nemá čo chodiť na obedy ci kávy so ženatým mužom a otcom 3 deti!!!!!ved už to,že si dovolil pozvať tak mladé dievča na obed je dosť divné a ona samozrejme dosť naivná co takýchto mužov priam fascinuje,už len to,že si dovolil to,že svoju ženu dostal do takejto pozície je od neho nemiestne, už aj preto,že žiju v málom meste a ostatní už polemizuju kto to čo to porabaju

nyusika
24. sep 2022

Nie je to kamarátka, píšte si, čo chcete.
37 ročný chlap sa nekamaráti s dvadsaťročnou cicou

mondolina
24. sep 2022

@nyusika
presne tak🙈
keby sa môj 40 ročný zrazu začal kamarátiť s 20 ročnou 🤣🤣
veď by som ho vysmiala🥳

nyusika
24. sep 2022

@mondolina veď to by musel byť uuuuuplne blbý 😁😁 že kamarát 😁

sense
24. sep 2022

Ja som dosť tolerantna, a viem o nejakých partnerov ch známych ktoré poznal ešte predo mnou ale zrazu nejaká akože kamarátka o ktorej mi nepovedal a takmer o polovicu mladšia tak to by mi kontrolky blikali.

sense
24. sep 2022

@vanilka83 možno ani nevie ze dotyčný "kamarát" ma doma manželku a 3 deti

lilitela
24. sep 2022

@vanilka83 Len ciste hypoteticky - keby ti ako 20-rocnej slubil potencialne dobru robotu, nesla by si sa s takym stretnut?

nyusika
24. sep 2022

A ešte dobrá rada autorke (na koníku som sa to naučila)

Múdra žena má na svojho muža také finančné nároky, aby mu neostali peniaze na štetky

lilitela
24. sep 2022

Ja este vypichnem jednu vetu z tvojho uvodu: nevedela som, manžel podniká v rôznych veciach - to si dobre napisala? - ze ty presne nevies, co tvoj muz robi?