icon

Ako vnímať mužovu ,,kamarátku"?

24. sep 2022

Ahojte,

poslednú dobu sa dosť hnevám na muža. Minule mi jedna naša známa povedala, že videla muža na obede s výrazne mladšou ženou ( žijeme v menšom meste, takže stretnúť niekoho nie je problém ), tak vyzvedela, kto to bol, nevedela som, manžel podniká v rôznych veciach, tipovala som to na účtovníčku/kolegyňu...neriešila som to nijak extra, ale keď som sa ho potom večer doma spýtala, povedal, že áno, bol s kamoškou, že sa kamošia a občas takto vybehnú von napr. na obed. Predtým mi o nej nikdy nehovoril, nikdy takúto kamošku nespomenul. Povedal to normálne, pokojne, žijeme podľa mňa príjemným pekným životom, máme 3 zdravé deti, dobré podmienky, on je dobrý manžel aj otec. Na druhej strane mi začala táto jeho kamoška vŕtať v hlave.
Myslíte, že preháňam?

nyusika
24. sep 2022

@lilitela ja nie

Všetky pracovné pohovory som absolvovala v priestoroch na to určených.
A NIKDY som sa kvôli práci nenechala pozvať na obed, nie som štetka

janamoto78
24. sep 2022

Môj mal tiež 20 ročnú len “kamošku”. Už sme sedem rokov rozvedení a s kamoškou sa zasnúbil asi tri mesiace po našom rozvode 😀 no jasné že nie sú spolu. Jej asi stačilo, že rozbila vzťah. Inak dnes som za ten rozvrat manželstva neskutočne vďačná, lebo mám super chlapa ☺️

lienka.7
24. sep 2022

20 rocna kamarátka urcite nie je ok...

lilitela
24. sep 2022

@nyusika Nemyslim si ze zena je stetka, ked absolvuje pracovny pohovor na obede/kave. Ono potom asi ozaj zalezi na tom, v akej oblasti sa pohybuje.
A k autorke: uz som pochpila tu formulaciu z uvodu? ze si nevedela o koho ide, lebo ma muz viacero biznisov. Comprende. 🙂

hilda08
24. sep 2022

@zmrzlinka2021 ale ako sa to da zistit, ci si ju vazi? Normalne seriozne sa pýtam, nic za tym nehľadajte

Ja mojmu mužovi dôverujem, ale kebyze nahodou sa ku mne dostane, ze s niekym chodí na obed, ci ma 20 ci 50 bolo by mi podozrivé preco mi to nepovedal? Aspon teda my vzdy preberáme aky sme mali den a preco by mi cielene nieco zatajil? No asi preto ze to nie je nevinne

evaachesa
24. sep 2022

Samozrejme, a určite sa kamarátia už nejaký ten čas...tak od jej sladkých 17, že? 🤦🏻‍♀️si robí srandu tvoj muž, nie? 🤷

acsa
24. sep 2022

Podla mna ak to je iba kamaratka, tak ju mohol spomenúť, takto to vyzera dost pofiderne

simona20201309
24. sep 2022

Joj ti chlapi 🤨
Nesmieš teraz pôsobiť veľmi podozrievavo. Len ho vyplasis, začne si dávať väčší pozor a nezistis vôbec nič. Bud nad vecou, ale spozorni. Ak bude plánovať najbližšiu nejakú,,sluzobku", na poslednú chvíľu povedz, že ideš aj ty, lebo máš tam známu a chcete dať kávu (niečo proste vymyslís). A vsimaj si reakciu. Ja mam vďaka ex dosť bohaté skúsenosti a ak potrebuješ nejaké rady, ako na to, kľudne napíš ss. 😉

simona20201309
24. sep 2022

Keď je taka dobra kamoška, nech vám príde postrazit vaše deti a vy si vybehnete niekam na rande 😄

90909
24. sep 2022

Uverila by som, ze je to kamoska, ak ma baba 120kg, vlasy na jezka a perfektne sa vyzna v najnovších hrach na PC, ktoré tvoj muz po večeroch hrava. A v rámci kavy chceli prebrať, ktoré hry majú mody na VR. Ak vyzerá co len trošku dobre, neverím..Chlapi myslia 90% casu na sex. Tych 10% spia. V hlave vascinou popretahuju kazdu, čo sa okolo nich sustne a stoji im za to a viacerym z nich to staci. Ale tu ta fantazia mala zostat na tej pracovnej akcii. Stretnutím na kave, uz ale prekrocil hranice. Nie, neverím, bola som svedkom viacerých chlapských rozhovorov a naivná nie som uz dávno. Ak chcete vedieť, prečo na tej kave bol, uvažujte ako chlapi a nie ako ženy. Nemusí to mozno skončiť sexom, mozno si len honi ego, ale toto je riadne nebezpečná hra s ohňom.

nyusika
24. sep 2022

@simona20201309 super reakcia 😁😁😁😁

gabika128
24. sep 2022

Ja by som si asi neodpustila poznámku na manžela, či to náhodou nie je jeho dcéra z mladickych čias a či sa mi nechce k tomu priznať 😂

deti95060810
24. sep 2022

mne by to vadilo... aká kamoška, však hádam ja som manželova kamoška, milenka, manželka - všetko...
keby som ja tak išla s niekym na obed tak by sa to ani môjmu manželovi nepáčilo...

wig
24. sep 2022

@nyusika 🤪🤪👍 s tým síce nesúhlasím ale krédo gut! 😁

zmrzlinka2021
24. sep 2022

@hilda08
Ja napr. vobec neriesim s kym moj muz chodi s kolegov / kolegyn na obed, ani on to neriesi. Nikdy ma to nenapadlo. Svojmu muzovi ja doverujem a keby "dačo", on o vela pride, a evidentne nie je to muz na spravnom mieste a nezasluzi si ma.

Uprimne neviem si predstavit taky zivot ako tu niektore zeny pisu, podozrievacky, spehovanie, vysluchy...
Ved ja chodim na sluzobky do zahranicia s kolegami - chlapmi a kolkokrat som sla s kolegom do sauny, tam sme kecali, potom vecer na pivo, najest sa....
A teraz si neviem predstavit, ze ja by som mala robit "zapis" a o tom informovat muza a on by mi daval vycitky... normalne by ma z takeho chlapa drblo...

A ako zistis ze si ta vazi? Ze mu doverujes, a vies, ze ty si pre neho ta jedina zena, ta, ktorej slubil pred Bohom vernost, lasku, oddanost. Nemusis ho spehovat, mat strachy, pretoze vies, ze tvoj manzel ma hodnoty v zivote ktorych sa drzi.

gabika128
24. sep 2022

@zmrzlinka2021 ale toto nie je kolegyňa 😂

mondolina
24. sep 2022

@zmrzlinka2021
zas neprekrúcaj, muža si nešpehujem, v živote som mu nebola ani v telefóne.
poznám jeho kolegov aj kolegyňe a naopak.
ale bolo by mi veľmi divné keby som sa dozvedela, "nie od neho" že sa stretáva s o 20 rokov s mladšou ženou.

zmrzlinka2021
24. sep 2022

@gabika128 a aky je rozdiel, ci je alebo nie je kolegyna?
VEd snad sa z nejake poznaju, tak ked maju moznost, idu cez obed sa spolocne najest.

zmrzlinka2021
24. sep 2022

@mondolina Ale to mas jedno, ci dotycna ma 20, 30 alebo 50 rokov... proste ak je raz chlap hajzel, a nema to v zivote upratane, tak podvedie tak ci tak...
A kebyze je ten hajzel a stretava sa, tak co by si robila?
Nabehla ta a robila cirkus? S clovekom, ktory je mimo a nechape, co znamena vernost, laska, ucta k vlastnej zene? Co by si docielila?
OK, mozno by si ho "odstrasila", ale uz by si vedela, ze ma tieto sklony (ak by sa potvrdilo, ze ide po nej), a proste mu nemozes verit...

nyusika
24. sep 2022

@zmrzlinka2021 ale toto nie je kolegyňa a už vôbec nie špehovačka 😁😁😁

hipuska
24. sep 2022

@lilitela to bolo asi myslené tak, že ta jej kamoška od nej vyzvedala, s kým jej muž bol.na obede. A ona nevedela kto to bol a vlastne tak sa to aj dozvedela

oldcountryroses
24. sep 2022

@zmrzlinka2021 "aky je rozdiel, ci je alebo nie je kolegyna?" no to je sakra veľký rozdiel. Lebo manželovu kolegyňu poznáš aspoň z počutia keď už nie osobne. Vieš o nej už nejaký čas, kto to je co to je. Ze daju spolu obed je celkom logicke, ked sa stretávajú pracovne v práci, dajú spolu aj ten obed. Toto je cudzia žena ktorú niekde stretol a dáva s nou obed lebo chce, a vynaloží úsilie aby sa nan s nou dostal. A samozrejme žene to nepovie, lebo to nie je až také nevinne.

lienka353535
24. sep 2022

Pozri ,už len ,ze mu poslala svoju fotku..
No načo by posielala "kamarátovi "foto však jemu môže byť jedno jak vyzerá ..a navyše ani sa ti nepochválil že s nejakou ženou bol na obede len takom súkromnom.. no ja by som chlapovi urobila taký cirkus ako nehnevaj sa 🤣🤣 áno som z tých žiarlivých, no a čo..🤣 ale toto by u môjho ani vo sne neprešlo... A ten rozdiel boha 20 ročná čaja z 37??
Žena ja mám 23 ale z 37 ročným som nešla ani keď som bola slobodná .. takže čistý úmysel tam nebude podľa mňa

hilda08
24. sep 2022

@zmrzlinka2021 Ano takto vo všeobecnosti mi to je jasne, islo mi skor o tento konkrétny príklad

gabika128
24. sep 2022

@zmrzlinka2021 môj muž má tiež 37, kadejaké známosti, stretnutia, akcie, obedy, večere a služobky, ale kebyže chodí len tak s nejakou 20 ročnou kamoškou na obedy a ja ju nepoznám, tak by mi blikala kontrolka v hlave, pretože mužovych kamarátov a kamarátky poznám a on pozná mojich.

jajanka31
24. sep 2022

@zmrzlinka2021 môžeš ísť do welnes aj na večeru aj na pivo ...pokiaľ kolega ostane kolegom..ako náhle sa zmení na milenca pripadne spriaznenú dušu,ktorej budeš rozprávať o veciach ako financie ci o sexe s manželom ... tak už to normálne nie je. A niektorí ľudia si aj také welnes môžu vysvetliť ako sygnal na nieco viac..

nurielka
24. sep 2022

Ženy, zažila som z pohľadu 21 ročnej kedy ma v rámci jednej firemnej akcie jeden starší pán (okolo 40-45) pozval na kávu v rámci prace, potom ma pozval do firmy akoze na "obhliadku", potom na prac.obed atď. Mne naivke došlo po 4 stretnutiach, že mu ide o niečo iné ako o to robiť v tej firme🙄 Doma žena, 2 deti. (A tak krásne o nich básnil, že Shakespeare je proti nemu h****). A ešte sa má napriamo spýtal či mám priateľa, že aké mám krásne hodnoty v živote.. ani nos medzi očami by som mu neverila. A kecy o tom, že su kamoši..no nechcem strašiť, ale v živote som už zažila všeličo😏

nevenka
24. sep 2022

@lienka353535 ked som mala 20, 23, tak 35+ boli pre mna "starci", teraz ja mam 39, muz 37, neprideme si stari, ale pasujeme k sebe proste, spolocne sme si presli aj tou mladostou, studentskymi akciami a tak...No mam bratranca, slobodneho, 37 rocneho a zije so studentkou gymnazia, mala 17, ked sa spoznali a on 34. Ale je slobodny, bez zavazkov, nuz...Mna by ani nehlo s takym starym. A nema ani prachy ten bratranec, ani krasavec velky nie je, nech mi prepaci 🙃😅

mimka2019
24. sep 2022

@vanilka83 veď ak je slobodná...jej to môže byť jedno...on ako MANŽEL a OTEC by si mal uvedomiť, čo robí...nie tá ŽENA rozbije manželstvo a rodinu ale ten MUŽ=MANŽEL=OTEC to všetko rozbije len pre to, lebo podľahol krásnej mladej žene...ak by ON nechcel..žena by sa aj na hlavu postaviť mohla, tak by s ňou nikam nešiel...ale keďže zjavne ON chce...tak je to jeho chyba...jeho problém...nerozumiem prečo nadávate len na tú ŽENU...že sa mladá nemá stretávať so starším...otcom..manželom? a nemalo by to byť opačne? že ten OTEC a MANŽEL by na také niečo nemal ani pomyslieť?

lienka353535
24. sep 2022

@nevenka hej hej viem o čom hovoríš .. ja som mala 20 a spoznala som terajšieho muža čo mal vtedy 30 a keď sme sa stretli prvý krát nevedela som či mu mám povedať ahoj alebo dobrý deň 🤣🤣🤣🤣 takže tak je to😂