icon

Ako vnímať mužovu ,,kamarátku"?

24. sep 2022

Ahojte,

poslednú dobu sa dosť hnevám na muža. Minule mi jedna naša známa povedala, že videla muža na obede s výrazne mladšou ženou ( žijeme v menšom meste, takže stretnúť niekoho nie je problém ), tak vyzvedela, kto to bol, nevedela som, manžel podniká v rôznych veciach, tipovala som to na účtovníčku/kolegyňu...neriešila som to nijak extra, ale keď som sa ho potom večer doma spýtala, povedal, že áno, bol s kamoškou, že sa kamošia a občas takto vybehnú von napr. na obed. Predtým mi o nej nikdy nehovoril, nikdy takúto kamošku nespomenul. Povedal to normálne, pokojne, žijeme podľa mňa príjemným pekným životom, máme 3 zdravé deti, dobré podmienky, on je dobrý manžel aj otec. Na druhej strane mi začala táto jeho kamoška vŕtať v hlave.
Myslíte, že preháňam?

maranta_leuconeura
25. sep 2022

@katkazocele to co mas za kolegov, nejake zvieratka?! Robis v ZOO? Samozrejme, ze existuju teambuildingy a chaty, kde sa to nezvrhne 🤦

katkazocele
25. sep 2022

@andreatytler Mám úplné rovnaký názor, ja by som bola snáď viac nahnevaná na kamarátky, ak by vedeli, že ma podvádza a oni by len mlčali :(

katkazocele
25. sep 2022

@maranta_leuconeura Myslela som to tak, že je to tam dosť časté, božeee

mimka2019
25. sep 2022

@autor

presne tak, zbytočne robiť scény...vydiskutovať a už len čakať, čo z toho bude...ja by som ešte poprosila manžela, aby v mojej prítomnosti jej napísal, že si jeho manželka nepraje, aby spolu komunikovali, nech to rešpektuje...

megan777
25. sep 2022

Podla mojho nazoru a to uprimneho nema co s druhymi kamoskami chodiť na obedy,ma chodit s jeho zenou,ine je ked sa stretne ze porozprava,ale chodit na obed je to trapne podla mna.

stonoz
Autor odpoveď zmazal
stonoz
25. sep 2022

20r. kamoska s 38r. Ženatym,s rodinou??? To mu je načo??? Určite by mi to vadilo a dala by som mu najavo,ze mi to vadi.

danieli
25. sep 2022

Velmi drzim palce nech sa vam to cele upokoji, je skvele ako ste si to odkomunikovali🙂

zuzka0605
25. sep 2022

kamaratka to nie je.ja ked som mala 20, tiez som spoznavala takychto muzov okolo 35r a o kamaratstvo rozhodne neslo.😅vzdy tam bola minimalne naklonnost. si spominam ako mi raz volala jeho zena, ktora asi z jeho mobilu vytiahla cislo a trochu sa mi povyhrazala😝skus to zvazit.

lucyt11
25. sep 2022

Moj priatel mal vzdy vzdy vzdy viac kamaratok ako kamaratov proste sa baby na neho lepia lebo mu uz aj velakrat povedali ze na nom je nieco take co ich proste k nemu taha, je to super clovek a kamarat a byval u niektorych aj frajer. Doteraz sa s niektorymi baví, s niektorymi si pise a mali aj behnut na kavu ale nevyslo im to casovo…co ja viem, neviem preco niekedy vidime ako zeny problemy tam kde nie su, opisoval mi to velakrat z pohladu chlapa, velakrat to ani oni neberu inak ako kamaratka, proste ze sa niekedy potrebuju porozpravat sa s inou zenou a vypocut si aj ine ako len byt nonstop s jednou zenou a pocuvat len jej nazory len jej, niekedy aj mile slovo od inej zeny prida sebavedomie a pomoze to muzovi citit sa aj vo vztahu stale atraktivny, tak ako aj nam robia dobre komplimenty od ostatnych mimo manzelstva…len treba mat ujasnene ako to berie on ako ju vnima atd, pokial by ho aj ona chcela klofnut ale on vam je verny a miluje vas moze robit cokolvek ak on povie nie 💁🏻‍♀️

siska53
25. sep 2022

@megan777 Ty chodis pocas pracovneho tyzdna na obed so svojim muzom?

nyusika
25. sep 2022

@siska53 čo je na tom divné ?

drahomirrra
25. sep 2022

@siska53 Uplne normalne.

megan777
Autor odpoveď zmazal
lienka.7
25. sep 2022

Len aby si ju neulozil ako Jožka ci Ferka... neverím,ze ona ho nebude otravovat. Kobylka zacitila príležitosť. A inak, su aj rôzne minule spravy a tajne konverzácie. Všeličo sa da nastaviť. Ty nic nezistis. Ja osobne by som mladej slečne povedala, ze nech si najde iného "objavitela". Tento je ženatý otec 3 malých detí.

megan777
25. sep 2022

@siska53 myslela som to tak ze po restikach ma chodit so svojou polovičkou a ked je v praci tak s kolegom,ale tisic zien tisic nazorov ja s druhymi kolegami som nechodila nikdy jedine s kolegynou.

panda21
25. sep 2022

@lienka.7 tiež ma napadli tajné konverzácie, miznúce správy, alebo obyčajne mazanie správ. Chlapi sú veľmi vynaliezavý v tomto.

nazormuza
25. sep 2022

Dufam ze nebude vadit nazor muza. Ak sa ta dotknem, tak prepac, ale pisem ako to citim 🙂 Ak by aj tema bola vymyslena, nevadi, je to celkom realna situacia. Zaujimalo by ma, koho iniciativa vymenit cisla to bola uplne na zaciatku? To sa uz asi nedozvieme. Cele to je u vas velmi vazne, nech to je tak alebo tak. Tvoj muz bezne vidi potencial v mladych ludoch a pomaha im? V tom pripade ak by tam boli hostesi muzi, robil by to iste? Takze to, ze sa jedna o zenu, mladu a atraktivnu je nahoda. Nabuduce to mozno bude 100 kilova preoperovana zena na muza 🙂 Ak urobila ona prvy krok, preco to nechal zajst az k obedu? Ak urobil on prvy krok, tak naco? Vies kolko krat sa realne uz stretli? Mozno 1x, mozno 20x, vedel ze skor ci neskor ho niekto uvidi a dozvies sa to, dopredu si naplanoval chladnu a pohodacku reakciu, ze o nic nejde. Ide, a fakt ze si tu napisala to potvrdzuje. Mozno sa ti podarilo fakt zmarit nieco v uplnom zarodku, ale podla mna si len oddialila nieco, co sa stane opat, mozno s niekym inym. Spravy? Je milion aplikacii, ukazal ti oficialne sms alebo viber a napriklad whatsapp moze mat ako skrytu aplikaciu. Predpokladam ze tvoj muz je pohladny, uspesny a o zaujem nema nudzu podla toho co pises a ty sa javis ako tolerantna manzelka. Mam 39 a ak by som bol na obede s 20 rocnou hosteskou, ktora mi dala cislo a posiela foto, tak okrem toho ze ju chcem pretiahnut, neviem co by som s nou narozpraval.

kassandra25
26. sep 2022

@nazormuza presne si jej to napisal do očí. Ja tu tiež len krútim hlavou nad každou jednou z nich, ako si každá vynucuje tu od tych žien, aby jej napísali, že manžel je modliaci sa človek a hrajúci karty s podozrivou onou dotyčnou ...... potom si to tá žena vynúti doma od muža, aby sa prezentoval ako nevinný a toť : manželka vyhrala nad nami! Tlieskame jej, klaname sa, vzdy kazdej manzel tu je nevinný. Vzdy vsade s dotyčnou ani nebol, bol to len sen v opare, no a keď bol, hrali karty, nikdy nič spolu nemali a aj sa modlili. Manželka, ale kazdá, tu vyhrala.

forewergirl
26. sep 2022

@lucyt11 toto by u mna nepreslo.

katkazuz
26. sep 2022

@lucyt11
Nič v zlom, ale zaujímala by ma tvoja reakcia za 10 rokov, keď budeš mat s ním tri malé deti a on stále bude takýto…

forewergirl
26. sep 2022

@vanilka83 jednoducho povedane, další co mu mozog vyhasol pri pohlade na naivnu 20tku. Ze je ochotny risknut vsetko za ten jeden raz a potom ona zalubena bude manzelke vypisovat v mene "Adama". ! A nakoniec na nu vyvali pribeh lasky a ako on jej od zaciatku tvrdil,ze s manzelkou spolu nespavaju, ze skareda a je to preoperovany muz v sukni a je s nou iba koli detom a caka a este ostava 17rokov k rozvodu. A podobne pikošky, ktorym samozrejme verila. Totalne su sprosti ti muzi.

nurielka
26. sep 2022

@lucyt11 myslím, že na to má svoju ženu aby sa jej mohol zdôveriť so všetkým.. a povedať jej o hocičom.. tiež som bola tolerantná ku manzelovym (vtedy ešte priatelovym) kamarátkam. Až raz uprostred noci mu jedna napísala, ako ho miluje. Tiež by si prehodnotila všetky kamarátske hodnoty.😄😂 Tvoj muž to môže mať upratané v hlave, ale to neznamená že tým druhým babenkam vidíš do hlavy a ver mi ver mi ver mi, že 3 krát príjemné by ti to nebolo😬☝️

mimka2019
26. sep 2022

@nazormuza Presne o tomto to je, ako ste napísal vy. Len ja nerozumiem tomu, prečo 90% žien tu nadáva na tú ženu...Ona ani nemusí vedieť, že je ženatý a má deti..alebo aj keď to vie...a on je k nej pozorný, obdivuje jej krásu, tlačí jej kaleráby do hlavy atď. Jednoznačne chyba je na mužovej strane a že ona rozbije rodinu? nemyslím...ak...tak rodinu si rozbije sám muž. Z pohľadu ženy to vnímam takto a to som mala návrhy od xyz ženatých mužov...a presne ako ste písal...HĽADAJÚ VÁŠEŇ, HĽADAJÚ DOBRODRUŽSTVO...HĽADAJÚ NIEČO INÉ AKO MAJÚ DOMA...a manželka môže byť akákoľvek dobrá, pekná, milá, tolerantná....Sama som bola vo vzťahu s mužom 11 rokov, máme dieťa...doma vždy upratané, navarené, opraté...chodili sme na výlety, nehádali sme sa...proste super vzťah...sex každý deň...až pokiaľ neprišla na scénu ...podotýkam, že ja som v tom čase mala 67kg...a tá slečinka mala 19 rokov a pekných 120 kíl ☺ bola pekná...ale mladá a hlúpučka a naivná...samozrejme o mne nevedela a nevedela,že som v tom čase už tehotná...z vlastnej iniciatívy som sa s ňou zoznámila ☺ resp. on nás zoznámil...lebo to je kámoška 😂 ja som vedela o všetkom...sám sa mi priznal..a nerobila som scény...bola som milá...aj kávu som jej spravila...pokecli sme...zasmiali sme sa ...a už jej viac nebolo...dôvod? napísala môjmu vtedajšiemu partnerovi, že kebyže som ja harpia a fúria a robím scény, tak by s ním pokračovala...ale ž vidí aká som milá...tak má výčitky svedomia 😂

lienka.7
26. sep 2022

@mimka2019 ale prosim ta v dnešnom svete ona chuderka nevie? 🤣🤣🤣 tieto zlatokopky maju vopred všetko pozistovane, asi žiješ v minulom storočí este 😉 majetky, byty, auta... ked je taky "slavny a vplyvny" podnikateľ, tak si hádam nemysli ze je v 37 rokoch single. Jedine ze by bol gay 🙈🤣

simca06022011
26. sep 2022

Nie som ziarliva, moj chlap uspesne podnika roky, sme spolu dlho a casto je obklopeny ludmi samozrejme, aj mimo pracovnu dobu vzdy sa najde nejaky "kamarat", ale teda boli aj "kamaratky". Taketo rychlo vzniknute, kamaratstva pri praci, duplom s tymto vekovym rozdielom (aj ked je to ok lebo podla mna aj v mojej 20tke chlapi 30-35-40 su najatraktivnejsi) ja ako priatelstva neberiem. Vzdy som trochu v pozore a je jedno ci ide o muza alebo zenu. U nas vacsinou sa z toho vyklulo nieco a bol u nas uragan, bud z mojej alebo jeho strany. Az rokmi sa to naucil prekukavat aj on a sice je jeho zivot ochudobneny o mlade masko a tajtrlikov vo vypasovanych kosielkach na kapucinkach, ale ma klud a kamosov, ktorym je jasne o co ide, ze ked sa ide na pivo alebo na obed, ide sa na pivo a na obed a nie je za tym snaha zeny zbalit potencionalneho uspesneho partnera/alebo nejaka zlatokopka sponzora/, alebo ziskat dojnu kravu na svoj startup. Na druhej strane moze to byt uplne v pohode, nahoda a nic sa tam neudeje. Alebo si zbiera kontakty, ak by nieco, co nikdy nie je zle.

Na tvojom mieste ziadne ziarlivostne sceny nemusis riesit, ultimata atd, mozes skusit moju raz pouzitu taktiku a ist na nejake stretko s nim :D ja som zobrala aj dceru, ta tu slecnu rozobrala na kocky a o mesiac uz opalovala ineho muza na obedikoch (male mesto :DDD ). AK si si svojim muzom ista, staci to sledovat a venovat sa mu ako doteraz, rozpravat sa a nenapadne vyzvedat. CO by som mu vytmavila a riesila by som, ze chodi na stretka a obedy s takymito slecinkami a neviem o tom a tiez, na co potrebuje si s nou vypisovat a posiela mu fotky. Lebo u nas sa bezne v konverzacii povie, ze napr. bola som dnes na kavu s Ivom, a on ze bol na obede s manazerkou od kurierov :D Uz to mame zautomatizovane, sme spolu 18r a minuly tyzdne mi volala mama ze videla toho mojho parkovat na sidlisku a co tam asi tak robil :DDD no nic mamy, milenku ma :DDD (v obchode bol). Dobre duse sa vzdy najdu...
A k spravaniu, aj keby sa nieco viac dialo, bude sa spravat doma rovnako. On je spokojny s tebou, spokojny so sebou, ak je to este kratka doba co sa poznaju, je dost mozne ze sa citi iba "polichoteny" zaujmom, alebo nieco take.

simca06022011
26. sep 2022

@lienka.7 no profi zlatokopky isto, ale dnes sa devy uspokoja s vonkajsim vyzorom, pozru auto, oblecko, kde byva a co robi a staci, ze plati... A potom, ak z toho aj neskor je vztah a vykluje sa z neho podvodnik, zlodej, doslova kriminalnik (jeden pripad mam ze aj alkoholik, narkoman a nasilnik - pritom na vonok slusny chlap za vodou, to ze doma do sepa hadzal tabletky ako cukriky uplny detail) su prekvapene. O to viac ak si ho uviazali dietatom a pod. (mam osobnu skusenost)

mimka2019
26. sep 2022

@lienka.7 žijem presne v takom storočí ako aj vy, a sama poznám dosť podnikateľov, ktorí nie sú gayovia ale nechcú sa viazať...nemajú manželky ani deti...len si chcú občas do nejakej pichnúť...vyhovuje im obletovanie mladými ženami...takže asi toľko k tomu...ak chlap chce zblbnúť nejakú mladú pipku, tak sa mu to podarí...muži väčšinou hľadajú presný opak toho, čo majú doma...😉 pekný deň

lienka.7
26. sep 2022

@mimka2019 dakujem za precizny výklad, evidentne si nepochopila moj príspevok. Ale nevadí 😉 aj tebe pekný deň 🙃

oneinamillion
Autor odpoveď zmazal