icon

Ako zachrániť manželstvo po nevere?

filko92
6. jún 2024

Dobrý deň žienky prosím zúfalo o radu stalo sa mi že moja žena počas toho ako som bol v práci si našla na nejakej sociálnej hre kamaráta teda tvrdila mi že je to kamarát neskôr som zistil že to žiadny kamarát nie je počas ťažšieho obdobia ktoré sme prežívali sme obaja chceli že začneme obaja napravovat všetko no prišiel jedného dňa na kávu a stalo sa nešťastie ja som jej to odpustil lebo ju moc a moc milujem , máme krásneho dva a pol ročného synčeka,nosil by som ju na rukách,nosill jej kvietky aj každý deň sme spolu 6 rokov,ona s ním stále komunikuje a tvrdí mi že potrebuje kľud a čas,veľmi ma to bolí keď to vidím ja len túžim po Tom aby ho zmazala zo života a začali sme od znovu,chcem na toto zabudnúť proste a začať od znovu nechcem aby sa nám kvôli chvilkovej poblaznenosti rozpadla celá rodina ani ho dobré nepozná len trochu cez písmenká a jedného stretnutia,boli sme ukážkový pár😔

Strana
z2
simona92101
6. jún 2024

@filko92 stalo sa nestastie?ja ze vyskocil z okna,a on ju iba poj**al a k tomu si dal kaficko 🙈a ty ju za to nosis na rukach..neblazni clovece

fantaghiro21
6. jún 2024

@januska12323 ja som asi nejaka nevzdelana, ale prosim co je AL ? Nejaka umela inteligencia ci co?nejaky robot ci co.
Nejak som sa s rym.nestretla...

h2
6. jún 2024

@fantaghiro21 Nie AL, ale AI, artificial intelligence, umelá inteligencia.

fantaghiro21
6. jún 2024

@h2 uz mi to dava logiku,dakujem🙂

kiki68
6. jún 2024

Vsak pekne napisat tomu jej objavu a jej dat na vyber, ze bud pojde z domu a ziadas striedavku, alebo sa spamata a ukonci to.

matrioshka333
6. jún 2024

@filko92 asi ste neboli ukážkový pár, keď došlo k takejto situácii 🤷 Na záchranu treba dvoch, inak je to len oddiaľovanie konca.

gabrielka94
6. jún 2024

@pribinak To moze fakt navrhnut len niekto, kto striedavku nezazil😏. Nechcem byt mudra, ale len tolko poviem, ze dieta nema byt prostriedkom na vymahanie si poziadaviek a vybavovania si uctov🙏💕

pribinak
6. jún 2024

@gabrielka94 nie, nemá. Ale aby s tým počítala, že on chce byt s dieťaťom

Pozri ako pekne o tom chlapcovi napísal. Ona keď chce nech ide, ale on chce zostať otcom

domkakvet
6. jún 2024

@filko92 na zachranu treba dvoch, ona zachranovat nic nechce.

yosi
8. jún 2024

@yelena159 Vieš, ja som bol tiež taký frajer kým som to sám nezažil. Ja som svojej dal druhú šancu, aj keď som pôvodne nechcel, a dnes neľutujem. Naše manželstvo je dnes oveľa kvalitnejšie a pevnejšie ako kedykoľvek predtým a hlavne, naše deti majú kompletnú rodinu a šťastné detstvo. O šťastie treba niekedy aj pekne tvrdo bojovať a nie len zbabelo utiecť. Aj keď to niekedy pekne bolí ten boj o šťastie

canany
8. jún 2024

Kazda sa tu vyjadruje aka je ona k..., ze si ho nevazi atd, ale nikto nema sajnu o com bolo to tazke obdobie, ze to vyvrcholilo do tej nestastnej udalosti, ktoru si tu vsetky domyslaju, ze ho podviedla.
Co ak doma nepkmahal.s dietatom, chybal jej sex, nemala vtedy to, co auto opisuje teraz. Nikto nic nevie, len sa domysla a napise, kopnut do prdele, opustit, nevazi si ta...
Kebyze to ide z opacnej strany, pisali by zene, daj sancu kvoli dietatu, chodte do poradne, rozpravajte sa atd
Uz len z pisomneho prejavu mi je jasne, ze panko zatlka a opisuje velmi vseobecne, aby sa nevedelo co sa stalo. Co ak ona s nim bola len na kavu a tento anjel domaci jej jednu pridrbal pocas ziarlivostnej sceny? A teraz to opisuje ako nestastnu udalost. Osobne viem, ze clovek na materskej potrebuje rozptylenie od toho kolotoca a uplne bez sexu s niekym dalsim, porozpravat sa o inych veciach ako s mamickami na ihrisku a beznych domacich veci s manzelom.
Chcelo by to vediet aj opis situacie druhej strany a potkm sa vyjadrovat ...

Strana
z2