icon

Ako získať späť úctu u manžela?

31. okt 2022

Dievčatá, v čom to je, že u muža sa rokmi smerom ku mne stráca úcta, empatia? On je týždeň, dva milý a potom na mňa navrieska pre nejakú hlúposť. Ja by som sa hanbila po ňom nakricat, aj keď ma naštve, tak sa snažím s kľudom to riešiť. Uvediem príklad. Dnes máme obaja dovolenku. Ja spavam v obývačke lebo on veľmi chrape. S týmto sme obaja ok. Tak ja si spím a on príde o 7 do obývačky a prinesie si balík keksov a suchoce tam a chrume. Vôbec ho netrápilo, že do tej 8 by som si rada pospala, keďže do práce vstávam o 5,30. Pred 8 som vstala, normálne mu hovorím, či nabudúce nemôže prísť na počítač o 8. Išla som o 9 ku kadernícke a hovorím mu, že idem. Medzitým som ešte vybrala z umývačky a pustila práčku a hovorím že tak čau. A on začal zvýšeným hlasom na mňa, že načo mu hovorím dvakrát ahoj. Proste mám odísť a hotovo. Že jak u debilov. Už veľakrát som mu hovorila, že ma jeho správanie zranuje ale jemu je to zrejme jedno. Nikdy sa neospravedlni, ja som tá čo sa prvá prihovorí. Aj tak je to vždy moja chýba podľa neho. Čo s tým? Sme spolu 19 rokov, dve deti. K cudzím ľuďom aj ku kolegom je milý. Nekrici na nich. .ne tvrdí, že nemá empatiu.

Strana
z3
autor
31. okt 2022

@nurielka no tak jemu klesá libido, odrazu sú intímnosti veci pre pubertiakov. Takže tak.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
nurielka
31. okt 2022

To skôr tie hry sú pre pubertiakov. Ráno rozlepi oči a ide hrať hneď hry? 🤔

rony2255
Autor odpoveď zmazal
sense
1. nov 2022

Nuz ja budem zs mrchu ak by to neslo po dobrom po zlom a to pichopo aj len proemerme inteligentny....zacala by som ho budit vzdy ked by som sla do prace o 5.30

dzanka23
1. nov 2022

Tak mu premiestni počítač do spalne nech neotravuje nabudúce

Strana
z3