icon

Ako zistiť, či vás partnerka podvádza?

23. okt 2024

Ako ziztit či ma partnerka podvádza?

earlgrey
23. okt 2024

@nikita1109 Ja huby ani nepoznám napr. takže to by nedopadlo najlepšie a neznášam les, ja sa bojím ešte aj muchy a nie to ísť niekam, kde to bzučí a všetko možné okolo lieta 🤣 ja mám dosť v lete, keď ideme do prírody (park napr.) ale prekonávam sa kvôli dcére.. ale to, že mám doma domáce kino alebo kávovar, ešte neznamená, že si neužijem kaviareň alebo kino...veď to je iná atmosféra, iné pocity...socializácia a nie niekde na samote v lese alebo doma na terase...

nikita1109
23. okt 2024

@earlgrey tak v takom kine úplne iná atmosféra, pukance,dobrý film,cola ,parádička...huby to čistá nuda

earlgrey
23. okt 2024

@nikita1109 Áno, ten popcorn je na kine naj 🤣 taký doma nespravíš 🫣

autor
23. okt 2024

@nikita1109 ja som do kina šiel aj keď som nechcel a čo o práci hovoríš že zarába pracov je normana vec ide o čas volny nič sa jej nechce nic nenavrhne tak ked jej to vždy tak vadilo prečo nieco nevymyslela ja za nou s taškami po obchode behať nebudem a hovno robiť tiež nie nemusela rovno odpísat celý vzťah

earlgrey
23. okt 2024

@autor
Pekné vyjadrovanie, nečudujem sa, že odpísala celý vzťah 🤣

enusamt
23. okt 2024

Bohuzial nie ste kompatibilni.. ty si kutilsky domased a ona spolocensky mestsky typ.. ani jeden sa nechcete pre toho druheho premoct..

autor
23. okt 2024

@earlgrey som nervózny a anonym naňu som sa nikdy hnusne nevyjadroval… mám nervy v … neviem čo spraviť

nikita1109
23. okt 2024

Večer ju pohladkaj v posteli a nevytvaraj dusnu atmosféru snou,budeš len sebe tým skodit

gubcikova
23. okt 2024

S tvojho príspevku som vycítila, len ja ja ja ja.
A popravde keď toto píšeš ani sa nedivím že ste sa odcudzili.

autor
23. okt 2024

@enusamt mne to nevadí ani jej aj keď sa sťažovala ale ona je ten typ usomrany musí povedať keď jej niečo nevonia ale zvykli sme si a teraz zrazu bum zmena skrýva niečo atusime presnému čo

earlgrey
23. okt 2024

@autor
Si nervózny...fajn, ale prišiel si si po radu/rady, tak usmerni svoju nervozitu a hnev a komunikuj s ľuďmi normálne...dlho ste spolu?

nikita1109
23. okt 2024

Keď som sa pýtala koľko máte rokov? A ako dlho ste spolu? Z toho sa dá tiež vyčítať veľa. Lenže NATO si neodpovedal

marca12
23. okt 2024

Z toho co pises sa vy dvaja k sebe vobec nehodite. Co vymysli ona,nad tym ohrnas nos. Co vymyslis ty,to sa zase jej nechce. Ani by som sa necudovala,keby si nasla niekoho alebo ty nejaku inu,ked sa rozumne neviete dohodnut na rozchode.

marca12
23. okt 2024

@nikita1109 Nejde o tie huby,ale cas straveny spolocne. Zalezi ako sa na to pozeras. Pobyt a prechadzka v prirode je aj zdraviu prospesna. Raz ja idem na akciu,ktoru muz vymyslel a nabuduce pojde on so mnou na moj vymysel. Nam to takto funguje. Dolezite,ze spolu stravime cas a aj to vypoveda o cloveku,ci sa vie prisposobit alebo si ide iba za svojim. Ak to nefunguje a nie su ochotni sa vzajomne "obetovat" tak nech idu od seba. Autor vyzera byt typicky chlap,ktory zaraba a pani domu moze byt rada,ze zaraba a co viac vlastne od neho chce. A potom,ked si pani najde ineho,strasne sa citi urazeny. Ale vlastny podiel viny nevidi.

retatka
23. okt 2024

A ty prečo nezorganizuješ výlet, dovolenku?Ved aj chlapi organizujú.Kebyže mne povieš ideme na huby, dám ti takú istú odpoved ako ona.Treba chodiť pravidelne na kávu, do reštaurácii, kino, divadlo, väčšina žien to ma rada.A keď nie, nechaj nech ide s kamoškami, veď nemusíte na sebe lepiť cele dni.Pokiaľ teda všetko ostatné vám klape, hlavne tie intímnosti.Tam spoznáš svoju odpoveď.Ak nie, bude za tým niekto tretí.

autor
23. okt 2024

@nikita1109 ja? ona zatajuje správa sa ako vymenena a ja ju mám pohladkať a nerobiť atmosféru tak to ďakujem za radu diki

yosi
23. okt 2024

@biibiana Bohužiaľ

autor
23. okt 2024

Ja som si už isty že je niekto tretí a boji sa mi to povedať…pockamsi.. diki caute

retatka
23. okt 2024

Ono každá zmena niečo znamená.Pokiaľ nikde predtým nechodila, nemala kamošky, mobil nebol blokovaný tak tam sa treba mať na pozore a zvyčajne to neveští nič dobre.Aj keby ešte nikoho nemala, mohla sa od teba citovo odpútať a to je tiež veľký problém a je len otázka času kedy príde do vzťahu niekto tretí .

nikita1109
23. okt 2024

Inak ako sexom to nezistis,to je najlepšia rada

nikita1109
23. okt 2024

Huby ,káva , túry,kino, to sú len kompromisy nič viac... Dôležitejšie je spolu komunikovať o všetkom

earlgrey
23. okt 2024

A na čo si akože počkáš? veď jej povedz, že sa s ňou rozchadzaš..ak bude spokojná a šťastná...je v tom niekto iný...ak bude prekvapená, šokovaná, nešťastná...tak si ju posaď a vykomunikujte si to...

autor
23. okt 2024

nikdy som jej nedovolil povedatnieco take ani priamonepoviem ale kurva je to nikdy jej neodpustim

autor
23. okt 2024

@earlgrey počkám kým to povie sama som zvedavý na to herectvo

liv1
23. okt 2024

Ked pride, povedz len. Vsetko viem. A bud ticho, bud uuuuplne ticho. Cakaj co povie. A ked to nezaberie, odsleduj ju kam chodi, to mas istotu. No a k tebe a tej pozornosti. Jedneho takeho som opustila, ktory si myslel ze ine veci au dolezite a nasla takeho, co bol kvoli mne ochitny cestovat zdaleka aby bol so mnou, ktory sa mi viac venoval a viac sa o mna zaujimal. To nie je len ze chodim do prace a zarabam, to su drobnosti, pozornost, pocuvat toho druheho, zaujimat sa..

biibiana
23. okt 2024

@yosi To ma mrzí.

yosi
23. okt 2024

@biibiana Život najlepšie naučí. Vtedy sa mi zrútil svet. 2 malé deti, rozvod... Ale nakoniec sme sa k sebe časom vrátili a dnes je naše "druhé" manželstvo oveľa kvalitnejšie a pevnejšie ako kedykoľvek predtým. O minulosti sa vôbec nebavíme. Ako keby to predtým ani neexistovalo. Aj poradne sme odmietli. Ale musím povedať, že to asi nie je samozrejmosť. Na súde nám povedali, že sme skôr raritka a na podobný prípad ako my si spomenula tá pani len raz. Možno niekedy musí človek niečo stratiť aby si uvedomil, akú cenu to pre neho má.

biibiana
23. okt 2024

@yosi Pekne napísané, ako z filmu. Tak držím palce nech je ten vzťah už pevný.

nikita1109
23. okt 2024

Snáď to dopadne dobre

alexis617
23. okt 2024

No prečítala som si tieto reakcie za mňa ŽENA ťa nemusí podvádzať ak si zablokuje mobil jednoducho Nechce aby si jej do neho chodil chce mať aj ona.svoje súkromie ja ho mám zablokovaný tiež pred mojim mužom aj keď ho lubim a nepodviedla by som ho ja mu do jeho mobilu nechodím rešpektujem jeho súkromie ,tiež sem tam idem ku kamarátke sama na kávu lebo chcem len vypnúť od detí, muža od práce a starostí jednoduchí psychický reset pre mňa dokonca si planújem Dovolenku jeden deň ,dva v mesiaci aby bol muž v práci a deti v školách jednoducho keď ťahám 5 dní v týždni 11 hod smeny a víkend doháňam domácnosť chcem byť sama aspoň pár hodín tiež sa ma muž Spýtal či som si niekoho nenašla je fakt také nepochopitelné pre partnera keď chce byť len pár hodin sám keď vkuse robí či doma či v praci