Ako zlepšiť výdrž a spontánnosť v intímnych vzťahoch?
Zdravím,
mám 25 rokov a doteraz bez akejkoľvek sexuálnej skúsenosti - čiže panic. Na druhú stranu pred pár rokmi som začal používať rôzne sexuálne hračky a trápi ma v podstate veľmi slabá výdrž - väčšinou pod 30 sekúnd.
Používam ale nejakú "medicínu", ktorá mi umožňuje vydržať podstatne dlhšie(15-30min+) ale je to iba jednorazové riešenie, čiže to musím použiť nejaký čas vopred a tak trochu sa bojím, že ak si jedného dňa nájdem priateľku tak to zoberie zo vzťahu takú tú spontánnosť.
Nejaké rady/tipy ako to zlepšiť aby sa situácia zlepšila dlhodobo ? Je to niečo o čom som googlil už veľmi dlho ale zatiaľ moje riešenie je to čo som napísal vyššie..
@55marta1996 je tam nejaky rozdiel, ked naraz dam veľa vody? toto vyskúšam, dúfam, že ma neťaháš za nos a bude to chutiť inak
@yosi A si si isty, že sa to stalo so ženou? :D My sme si tak spravili na firemnom prdel z jedneho kolegu. Ožraty bol na kašu, ta sme mu dali kondom do gati, že mu trčal. A rano sme mu povedali, že sme ho našli s dajakym chlapom sa oblapiať pri obrubniku :D Paaana beka, tu smrť v očiach, čo mal :D
@thirstymonk Som si istý lebo potom sa mi ozvala a ešte chvíľu sme spolu chodili
@thirstymonk a nechali ste ho v tom dodnes? 😀
@karolinakr skús chuť búde intenzívnejšia😌
Tak to bude časom lepšie ale nemusí mam muža ďaleko nad 40 a teda výdrž skoro nulová. Proste veľa testosterónu. Veď to je fajn🙂
@lenkakravcova kokos ty keď čosi napíšeš tak to ma iskru. Hovoríš z vlastnej skúsenosti?
@sono2 ja vlastnú skúsenosť nemám 😀 ale od tých, čo majú partnerov s ňou + na internete je bežne dostupná informácia, že to predlžuje výdrž kvôli nižšej citlivosti.
https://obriezka.sk/forum/sex-po-obriezke/citlv...
Takže práve mužom, ktorý ju majú príliš krátku toto môže nakoniec dosť zlepšiť sexuálny život.
Co by som dal za to keby sa mi to aspon obcas podarilo do minuty. 😀 viac treningu a pravidelne a vydrzis aj hodinu
@anonym_autor mne osobne dosť pomohla obriezka. Teraz výdrž 20minut v pohode

@55marta1996 😃😃 konečne niečo múdre