icon

Ako zlepšiť výdrž a spontánnosť v intímnych vzťahoch?

8. jan 2025

Zdravím,
mám 25 rokov a doteraz bez akejkoľvek sexuálnej skúsenosti - čiže panic. Na druhú stranu pred pár rokmi som začal používať rôzne sexuálne hračky a trápi ma v podstate veľmi slabá výdrž - väčšinou pod 30 sekúnd.

Používam ale nejakú "medicínu", ktorá mi umožňuje vydržať podstatne dlhšie(15-30min+) ale je to iba jednorazové riešenie, čiže to musím použiť nejaký čas vopred a tak trochu sa bojím, že ak si jedného dňa nájdem priateľku tak to zoberie zo vzťahu takú tú spontánnosť.

Nejaké rady/tipy ako to zlepšiť aby sa situácia zlepšila dlhodobo ? Je to niečo o čom som googlil už veľmi dlho ale zatiaľ moje riešenie je to čo som napísal vyššie..

Strana
z2
mameha7
8. jan 2025

@55marta1996 😃😃 konečne niečo múdre

karolinakr
8. jan 2025

@55marta1996 je tam nejaky rozdiel, ked naraz dam veľa vody? toto vyskúšam, dúfam, že ma neťaháš za nos a bude to chutiť inak

thirstymonk
8. jan 2025

@yosi A si si isty, že sa to stalo so ženou? :D My sme si tak spravili na firemnom prdel z jedneho kolegu. Ožraty bol na kašu, ta sme mu dali kondom do gati, že mu trčal. A rano sme mu povedali, že sme ho našli s dajakym chlapom sa oblapiať pri obrubniku :D Paaana beka, tu smrť v očiach, čo mal :D

yosi
8. jan 2025

@thirstymonk Som si istý lebo potom sa mi ozvala a ešte chvíľu sme spolu chodili

natalyya
8. jan 2025

@thirstymonk a nechali ste ho v tom dodnes? 😀

55marta1996
8. jan 2025

@karolinakr skús chuť búde intenzívnejšia😌

sono2
8. jan 2025

Tak to bude časom lepšie ale nemusí mam muža ďaleko nad 40 a teda výdrž skoro nulová. Proste veľa testosterónu. Veď to je fajn🙂

sono2
8. jan 2025

@lenkakravcova kokos ty keď čosi napíšeš tak to ma iskru. Hovoríš z vlastnej skúsenosti?

lenkakravcova
9. jan 2025

@sono2 ja vlastnú skúsenosť nemám 😀 ale od tých, čo majú partnerov s ňou + na internete je bežne dostupná informácia, že to predlžuje výdrž kvôli nižšej citlivosti.
https://obriezka.sk/forum/sex-po-obriezke/citlv...
Takže práve mužom, ktorý ju majú príliš krátku toto môže nakoniec dosť zlepšiť sexuálny život.

greywolf
12. jan 2025

Co by som dal za to keby sa mi to aspon obcas podarilo do minuty. 😀 viac treningu a pravidelne a vydrzis aj hodinu

marcel19
30. júl 2025

@anonym_autor mne osobne dosť pomohla obriezka. Teraz výdrž 20minut v pohode

Strana
z2