icon

Ako zvládate randenie s mužom, ktorý už má dieťa?

3. máj 2023

Uz nejaky mesiac som na zoznamovacej appke badoo. Nemusite mi pisat, ze je to hlupost, nakolko som mala odtial predosleho partnera aj sestra a kamosky si tam nasli partnerov a su spokojne. Je to sice prehrabat sa bahnom, ale super vec :D ale ine som chcela. Vsimla som si, ze je tam vela chlapov, ktori maju 1-2 rocne deti a uz su rozideni s partnerkou. Ked som sa pytala, ze ako je mozne, ze taky vztah nevyjde, ked je dieta este taketo male. Ved rok je strasne kratka doba, tak velakrat mi povedali, ze uz predtym ten vztah bol zly :D tak ma napada otazka, preboha, naco si ludia robia deti s niekym, s kym si nerozumeju ? A potom sa slobodne matky čudujú, ze im chlapi neplatia vyzivne, dotahuju sa a pod. Mna automaticky odradi, ked ma chlap uz dieta. Je to mozno hnusne, ale je to tak. Zazila som raz takeho a to bola katastrofa. Mali sme naplanovani vylet v Tatrach, konecne volny vikend pre nas dvoch a ex mu naschval supla dieta, aby nam to prekazila. Ako ste zvladli randit s muzom, co uz ma dieta ? Ja mam 27 rokov a proste vzdy natrafim na skveleho chlapa, ale ked zistim, ze uz ma dieta, mna to strasne odradza po tej skusenosti.

miadi
3. máj 2023

Podla mna je dobre vediet svoje hranice . Vies ze nechces muza co mà dieta minulost zavazky je otec .. uplne normalna vec . Ty ho nechces ina ho bude chciet a bude To tak lepsie. Rovno takych vyskrtni v tej appke . Poznala som babu ktorej nevadilo ze mà jej partner 2 deti. . Postupne som od nej zistila ze on vlastne koli nej opustil partnerku Aby bol snou …a potom ked snim cakala dieta Tak jej Strasne vadilo ze on mà uz 2 deti s inou ze to Neni fer voci nej a jej dietatu ze sa musi onho delit . Ze sa jej dieta musi delit o jeho $ a jeho cas a lasku s jeho prvymi detmi. .. Takze vlastne milenka sama sebe vykopala jamu. Som ju utesovala ze aspon vie ze je super otec a Keby im raz krachol vztah nevykasle sa na ich dieta ani koli novej zene. Tu vlastne nie je o com. Mas pravo selektovat. Je to fer voci tym chlapom? Mozno nie ale je to fer voci tebe! Poznas sa vies co by ti vadilo a preco by si si mala komplikovat zivot ? Moj muz bol single bez detny do 38r lebo bol busy pracou a Strasne narocny 😃Ono je vlastne fer takemu chlapovi nedat ani sancu ked vies ze tebe by to dost vadilo a robilo problem vo vztahu aspon nemrhas ich ani svoj cas na nieco co by nemalo serioznu buducnost.

autor
3. máj 2023

@mondolina sme z toho isteho mesta. A kedze mesto nie je velke, tak take informacie rychlo zistis. Predstav si, ze nie za vsetko vzdy moze chlap, ale aj zena ...

autor
3. máj 2023

@aylinn a podla ktorych presne ti pride, ze mam 17 rokov ? Si tiez slobodna matka, co ?:D lebo mam pocit, ze len tie vo vsetkom so mnou nesuhlasia. A nechcete si priznat, ze ten vas, najdokonalejsi chlap, vlastne dokonaly nikdy nebol, len ste boli vy tie naivky...lebo v konecnom vysledu je zena ta, ktora si vybera, s kym dieta splodi a s kym nie....

aylinn
3. máj 2023

Nie nie o mňa sa nemusíš báť ja niesom slobodná 😂 chvalabohu , aspoň nemusím riešiť takéto somariny ako ty a zakladať anonymne diskusie na fóre pre mamičky o tom ako nechápeš že sa ľudia rozchádzajú a hromadne znemožnuješ a ponizujes slobodne matky a ako sú chlapi s deťmi fuj 😂 len aby sa to aj tebe nestalo náhodou

miadi
3. máj 2023

Len z toho nerob odsudzovanie druhych . Ty nevies ake boli ich vztahy preco to nevyslo to je uz ich vec vztahy vedia byt zlozite . Ber to za seba ze si jednoducho nechces komplikovat zivot . Ze nemas zaujem o vztah kde je aj dieta ktore nie je tvoje . Ze vobec nechces riesit kto komu co preco .,

panonia
3. máj 2023

Načo si hľadáš chlapa s dieťaťom ked Ti prekáža že ma dieťa??? Ako, čo si čakala? A tvariš sa ako odborníčka na vzťahy a pritom vieš veľký prd...

autor
3. máj 2023

@aylinn ale zrejme dieta mas s inym, ako s terajsim, kedze som nasla nejake stare konverzacie. Takze nehraj formu a ked sa ti nepaci moj nazor, tak ho nekomentuj.

autor
3. máj 2023

@panonia a co sa staras, koho si ja hladam. Pisala som, ze som to vyskusala a chcela som len vediet nazory, ci aj druhe sa stretli s niecim podobnym. Ale ako vidim, exky su riadne hasterive mrchy. Ked tu stekate jedna radost

sheila121
Odpoveď bola odstránená
som_realistka
3. máj 2023

Každý sme nejaký, ideálne hľadaj slobodného, bez záväzkov, si mladá, máš na výber, ale nesúhlasím s vetou, hádzala mu na krk deti, ja som tiež rozvedená zlá ex, čo hádzala oteckovi deti na krk každý druhý víkend, keď jeho nová frajerka chcela ísť nakupovať, len pozabudla, že je to jeho víkend, asi tak, a keďže ja som mala 4 dní do mesiaca "voľné" tak som nemenila akceptovať vetu, teraz nie, ideme preč 😊

bessie12
3. máj 2023

Žijem s mužom, ktorý má 2 deti. Tie sú už teraz dospelé. Keď som sa k nemu nasťahovala, tak jeho mladšia dcera mala len necelých 16 rokov.

miadi
3. máj 2023

Ale Ved aj ty si exka len nemas dieta vztah si ukoncila po 3m Lebo nevyhovoval. Kazdy co mà vztah moze hocikedy dopadnut ako ex. 😉ci s dietatom ci bez …

aylinn
3. máj 2023

Predstav si že som s otcom môjho dieťaťa 😄 boli sme rozideni , mali sme pauzu , hovor tomu ako chceš , predstav si aj to sa v zivote stáva 😄 potrebovali sme čas od seba prísť na to že si chybame a aj chyby toho druhého nam chýbajú a dali sme rodinu dokopy a už sa na tom len bavíme 😄 takže toľko k “forme” 😉

matkahelka
3. máj 2023

@bessie12 ze LEN 16 rokov 😂 autorka tu riesi otcov s 1.5-2 rocnymi detmi. 16 rocne nepotrebuje 24 hodinovu opateru 😉

autor
3. máj 2023

@sheila121 ja som mala stvorocny vztah, ktory som ukoncila rok aj pol dozadu. Ukoncila som ho ja a predstav si, ze doposial som ja ukoncila vztahy a zvlastne, ze muzi ma chcu :D aj ti oteckovia, aj ti neoteckovia. Ano, som drza, lebo tu moralizijete a pustate sa niektore do mna ako supy zato, ze som napisala, ze mi vadila prepnuta ex mojho zaciatocneho partnera. Uz vidim, ako ty by si skalala meter do vzduchu, keby ti tvoj ex kazil plany a robil napriek

bessie12
3. máj 2023

@matkahelka tak isto by som nemala problém akceptovať malé deti 🤷‍♀️
A navyše jeho deti maju autizmus, takže určitú opateru potrebujú, hlavne ta mladšia.

autor
3. máj 2023

@aylinn 🫶🏻

sheila121
Odpoveď bola odstránená
judit47
3. máj 2023

Ja neviem v com je problem.

Mas si zjavne z coho vyberat, tak mas raz kriterium bezdetny tak neries preco kto kedy mal,a komu to preco stroskotalo ries si sama seba ze mas 27 a si sama a musis si hladat buduceho otca tvojich deti na badoo to je tvoj problem nie preci chlapi maju 1-2r deti a preco sa nechali niektore nabuchat po kratkej znamosti…

banderaska29
3. máj 2023

dvaja rozvedení/rozídení sa majú dohodnúť na dňoch, kedy má kto dieťa. najlepšie to je mať súdne na papieri. ja Ťa, hoci ako slobodná matka, úplne chápem a nie nie si zlá preto, že máte istý plán bez detí a jeho ex cielene tento váš čas narúša. nikdy by som toto exovi nerobila ale ani on mne lebo sa máme stále radi a pomáhame si, nie robíme zle.
aj my s mojim máme deti z predošlých vzťahov a ked su dni, kedy sme sami tak si tam vzdy dohodneme nejaky vylet, nejaky plan kedy sme iba my dvaja.

a ešte dodám - to že on ma dieta a ma problemy s ex neznamena, že ty si mas hladat bezdetneho. ak to je super chlap a rozumiete si tak treba hlavne vyriešit sudne stanovený styk s dieťatkom a bude to ok.

autor
3. máj 2023

@banderaska29 wauu, krasny, inteligentny nazor od sebavedomej, uvedomelej zeny 🙂 kiez by vsetky zeny takto premýšľali 🙂))))

miadi
3. máj 2023

@banderaska29 jo len ten sudny styk s dietatom si musi vyriesit ten chlap nie jeho Nova priatelka. Niektori rozideni rodicia sa celi zivot natahuju robia si nervy a zlotu cez dieta .. a len ak su obaja vyzreti vedia spolu vychadzat a mat vztahy bez problemove vedia sa dohodnut urobit kompromis pomoct si navzajom. No na takuto uroven sa jednoduchsie jedince nikdy nedopracuju.

kaitlin3
3. máj 2023

Badoo, kamošky boli spokojne, prečo si ľudia robia deti… veľmi jednoduché zmýšľanie a ešte k tomu svoj výlev píšeš na modrom koniku… nooo aby si si mohla vôbec vyberať z toho bahna zachvíľku 😉

sense
3. máj 2023

Proste ak ti to vadí, tak s takými nerandi.
A chlap ma voči dieťaťu povinnosti aj práva. A takisto ak má byť s dieťaťom tak ma byt s dieťaťom ak nemá víkend s dieťaťom tak si dieťa brat nemusí a žiadne také ze mu ho žena supne. Možno ti tvoji napadnici ta len ťahajú za nos aby si užili. A chudcijovia každý má ženu harpiu vzťahy nefungovali ale súložiť bez ochrany súlozili to im na nefungujú om vzťahu nevadilo. Skôr vidím problém v tom ze prišlo dieťa a milí chlapi nezvládli nátlak tej zmeny ale najľahšie je to vždy zvaliť na ženu.

Môj ex síce partnerku nemá, ale ja mam partnera už nejaký ten rok a som rada ze mu nevadilo ze mam dieťa, a dokonca ani to keď dieťa šlo s nami na "rande", chodí s nami na dovolenku, aj niektoré predĺžené víkendy. A keď je dcéra u otca a mame spolu voľno ideme aj sami.

autor
3. máj 2023

@kaitlin3 ja nepisem, ze sa bojim, ze si nikoho nenajdem :D s tym problem fakt nemam. Tema bola uplne o niecom inom ;)

h2
3. máj 2023

Ja sa vždy poteším, keď k nám prídu mužove dcéry, či už prídu plánovane, alebo neplánovane. Prispôsobím sa a ak je to len trochu možné, zmením kvôli nim aj plány, ak som nejaké mala. Lebo ich mám rada, teším sa, keď sú s nami, sú super, je s nimi zábava... proste sú pre mňa dôležité.

modrykonik33
3. máj 2023

Inak pre zaujímavosť - počúvala som rozhovor so vzťahovým koučom a ten povedal, že pre samca/chlapa je prirodzenejšie sa starať o cudzie deti/potomkov ako je to u žien...celkom má to prekvapilo, ale niečo na Tom bude 🙂 sme rozdielni preto ten dvojaký meter

katarinka89
3. máj 2023

Pochopíš keď budeš mat ty dieťa a budeš odpinkavana koli tomu.

autor
3. máj 2023

@katarinka89 a preco by ma mal postihnut tento scenar ?:D coak ja deti nechcem? Alebo budem mat, ale s niekym, s kym mi to vydrzi ? Prepac, ale nezijem zivot s tym, ze budem ocakavat to, ze sa raz stanem slobodnou matkou. Je snad moja vec, akeho partnera si vyberiem, no nie ?ci aj to mi chcete nakazat konikarky ? Tema bola uplne o niecom inom a stale dookola tocite to iste

miadi
3. máj 2023

@modrykonik33 zaujimave Ja zas viem ze v prirode samec lev Alfa novy vodca ked vynucha ze mlada nie je jeho tak ho zabije a s danou levicou hnet vyrobi nove.😳( aj ked nechapem ako to vie vynuchat a ako to ta levica dovoli 😡)