icon

Ako zvládate randenie s mužom, ktorý už má dieťa?

3. máj 2023

Uz nejaky mesiac som na zoznamovacej appke badoo. Nemusite mi pisat, ze je to hlupost, nakolko som mala odtial predosleho partnera aj sestra a kamosky si tam nasli partnerov a su spokojne. Je to sice prehrabat sa bahnom, ale super vec :D ale ine som chcela. Vsimla som si, ze je tam vela chlapov, ktori maju 1-2 rocne deti a uz su rozideni s partnerkou. Ked som sa pytala, ze ako je mozne, ze taky vztah nevyjde, ked je dieta este taketo male. Ved rok je strasne kratka doba, tak velakrat mi povedali, ze uz predtym ten vztah bol zly :D tak ma napada otazka, preboha, naco si ludia robia deti s niekym, s kym si nerozumeju ? A potom sa slobodne matky čudujú, ze im chlapi neplatia vyzivne, dotahuju sa a pod. Mna automaticky odradi, ked ma chlap uz dieta. Je to mozno hnusne, ale je to tak. Zazila som raz takeho a to bola katastrofa. Mali sme naplanovani vylet v Tatrach, konecne volny vikend pre nas dvoch a ex mu naschval supla dieta, aby nam to prekazila. Ako ste zvladli randit s muzom, co uz ma dieta ? Ja mam 27 rokov a proste vzdy natrafim na skveleho chlapa, ale ked zistim, ze uz ma dieta, mna to strasne odradza po tej skusenosti.

mon8060
7. máj 2023

Áno,budeš musieť upustiť lebo ako čítam čo píšeš presne vieš čo chces,to je super ale na druhej strane u teba kompromisy z toho čo píšeš sa budú prijímať veľmi ťažko.ja ti píšem že som bola v horšej situácii ako ty.mala som 33 keď som ukončila 10 ročný vzťah.a mám muža ktorý bol bezdetný.teraz máme dve deti. Plne ťa chápem, ja by som tiež v tom čase muža so záväzkami nechcela presne z tých istých dôvodov. Bezdetná zena má úplne iné trávenie voľného času.drzim ti palce.

lucinkak
7. máj 2023

Na podporu, ja som si po rozvode , s dcérkou , našla chlapa cez Badoo tiež a sme spolu a ľúbime sa, máme spolu aj synčeka (boli sme tam lebo sme nemali čas kvôli práci a ja aj kvôli dcérke nikam chodiť von). A bol slobodný a bezdetný 😊
Neviem odkiaľ si ale hneď aj v rodine máme 3 chalanov slobodných a bezdetných cca 30 ročných 😁 a sú fajn len nemajú čas alebo nevedia nájsť tú pravú 😉(tiež asi aj na zoznamke boli už). Teda chlapi sú a držím palce pri hľadaní toho pravého 🥰. Kľudne napíš aj SS a môžeme niekedy pokecať 😊

ikuska27
7. máj 2023

@vikiki29 tak máš pravdu..ja som mala šťastie,že od nich nadobro odišla a dala nám pokoj...

iveta1970
7. máj 2023

Každý chlap je iný....každý vzťah je iný. Veľa krát dieťa neplánujú a stane sa.Veľká láska a každodenné problémy preveria vzťah...a idú od seba.

zuzanaam
7. máj 2023

@sheila121 rovný nech si rovného hľadá. Prečo by si mala mladá slobodná baba vešať na krk chlapa so záväzkami, keď sa na to necíti. V jej veku a postavení by som tiež do takého vzťahu nešla. A dnes naopak, by som nechcela chlapa bez detí. Pretože som vo veku, kedy už mať deti nebudem, ale jedno mám. Takže vzťah s chlapom, ktorý ešte nemá deti, ale chce, by nemal budúcnosť a chlap, ktorý deti nechce, čiže nemá k nim vzťah by pravdepodobne nerozumel a mal problém s mojim rodičovstvom. Treba nadväzovať také vzťahy, ktoré by vyhovovali všetkým stranám.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
lienka.7
7. máj 2023

@banderaska29 klobúk dole pred tebou, si mega zena 👍👍👍👌👌👌👏👏👏
Kiež by bolo viac takých ako ty, ani @autorka by nemala problém ako ma.

lienka.7
7. máj 2023

@autorka uprimne ti napíšem, ja by som chlapa s malym dieťaťom hneď vylucila a mohol by byť akýkoľvek super tip top. A prečo? Nie pre dieta, ale pre jeho ex. Ked tu čítam v diskusiách tie ich komentáre, že to jej dieťa je first, ty až potom a potom teda vaše spoločne deti sú kde? Až za tým jej? A to z akého dovodu? Tiež co sa tyka výživného a pod., prvému dietatu proste musi dat dat muz prve-posledne, ked náhodou nemá, 3 robotu si hľadať, a potom ešte tie komentáre, ze ďalšie si nemal uz robiť ... a pod. No commemt proste.
Cize v mnohých prípadoch nie dieta je na vine, ale práve matka.
A tiež, prepac, ale hľadať chlapa na badoo, je poriadny fail, ti poviem. To ak, tak 1 z 10 000 je tam mozno normalny, inak tam hľadajú len sex a rozptýlenie popri zenach/partnerkach, ktoré ich s malými deťmi proste chudacikov "zanedbavaju a nechapu".

gagik
7. máj 2023

Podla mna si Ok so svojim názorom.., si mlada, hľadaj si chlapa bez deti a Ano ak je chlap schopny nechat zenu s dvojčaťom je to vadny kus a svietili by mi vsetky kontrolky..

zuzanaam
7. máj 2023

@miadi nič nevyňuchá, len mláďatá danej svorky sú väčšinou predošlého vedúceho samca, čiže nie jeho. Levica to nedovolí, len ich neubráni. To isté sa deje u medveďov, samec v ruji zabíja mladé, aby sa do ruje dostala aj medvedica, ktorá sa inak o mláďatá stará aj pár rokov a v tej dobe sa nepári. A pokojne to môžu byť aj jeho vlastné. Preto sú medvedice s mladými také agresívne a nebezpečné. Len nie vždy sa im podarí potomstvo aj ubrániť. Prežijú len mláďatá schopnej matky.

candii
7. máj 2023

Neboj, po 30-tke budeš mať iné kritériá 🤣 podľa mňa dieťa nie je problém. Práveže by som bola rada, keby mal chlap dieta, sama mám deti a taký človek by už mal vedieť aké to je fungovať v rodine. Ak sama nemáš deti, tak tomu asi nerozumieš. A práve preto by som mám voci bezdetnym mužom predsudky ale tak samozrejme záleží od človeka. Čo sa tyka toho že ex Vám prekazila pobyt. Všetko je o dohode a väčšinou býva súdom určené v akých dnoch má mať dieta. Pokiaľ by to bolo mimo dohodnutého termínu a mal program mal proste odmietnuť. Vravím, všetko je o dohode. Ale pre mňa dieťa určite nie je príťaž.

candii
7. máj 2023

@gagik nemyslím že by mal byť vadny kus. Podľa mňa je práveže lepšie odísť z nefungujuceho vzťahu nech to deti nevidia a necítia tie hádky. Potom by som sa pozerala na to, ako sa o tie deti zaujíma. Ak sa o ne zaujíma, stará nie len finančne ale je im aj otec. Nezanedbáva ich. Tak prečo by mal byť vadny kus.

zuzanaam
7. máj 2023

@sheila121 ja len, že to nemusí mať nič s odsudzovaním žien s deťmi, alebo mužov. Môže to byť logické vyústenie životnej situácie. To neznamená, že sú horší, alebo lepší. Len majú iné predstavy a vzťahu. A radšej 2x merať a raz rezať, nech potom nie sú nešťastní všetci.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
gagik
7. máj 2023

@candii ja som staromódna…za mna najprv svatba,potom dieta a ano mat fungujúcu rodinu je tvrdá praca,ktoru nezvládne kazdy… a nie robit deti na kazdom kroku ako zvieratko a potom ist zase o dom dalej a len same výhovorky , ja by som od takeho chlapa dala ruky prec

candii
7. máj 2023

@gagik prepáč ale píšeš ako keby za rozpad vzťahu alebo manželstva mohol len muž. Dnes sú aj ženy dobré mrchy, ktoré podvádzajú, klamú a majú kopec výhovoriek.

kikus7
7. máj 2023

@candii Ja mám pár rokov po tridsiatke a tiež si nehľadám otecka. To, že vekom sa človek zmení v tomto názore, že do 30tky nechce otecka a potom po 30tke, že už aj otecko je vhodný, lebo iný nie je, je totálna hlúposť.

gabriela_obzerova
7. máj 2023

@nikaeli tak ale to je nejaky blb, ked kasle na svoje dieta. Tych je malinko. Aspon ja v mojom okoli poznam normalnych rozvedenych, ktori si svoje deti beru. Toto je extrem kaslat nan…

erikab82
7. máj 2023

Ja by som chlapa s dieťaťom tiež nechcela. Stačí sa tu pozrieť do diskusií je tu milión príspevkov o šialených ex a problémových deťoch. A ani svojmu budúcemu dieťaťu nie. Príbehy o tomto ako decko žiarli na nové súrodenca viac než dosť. Hľadaj ďalej. Držim palce.

tosaneda
7. máj 2023

..ja uz mam po 30tke (par rokov), mam manzela. Co vsak som v zivote nechcela je chlap ktory ma dieta. Nie nejde o to ze by som sa nevedela "delit", ani neberiem dieta ako pritaz, skor ide o nevyrieseny vztah dvoch ludi kde je dieta. Zial sama vo vlastnej rodine vidim ako jedna osoba (matka dietata) robi totalne zle vsetkym z rodiny ex a este toho ex furt vydiera a ma ho za bankomat. Jasne ze chlap trpi a prenasal by to chtiac/nechtiac na novu partnerku. Tohto by som sucastou odmietala byt a uz nie vobec priamo. Klobuk dolu kde funguju v style moje deti, tvoje deti, nase deti a naozaj to tam funguje v zajomnej tolerancii aspon. Viem ze sa aj takyto sa urcite najdu. To je vsak asi skor rarita ako realita.

lakebabe
7. máj 2023

13 rokov život s chlapom co mal vtedy malého syna keby som vedela co to obnáša už do toho nikdy nejdem, po rozchode bola moja jediná podmienka chlap bez deti , terajší muž deti nemá a mal takú istú podmienku po podobnej skúsenosti . Dvaja bezdetní maju úplne iný životný režim, je v tom veľmi veľa obmedzovania sa. Pokiaľ vieš ze chceš niekoho bez záväzkov ani nič iné nerieš

allexa321
8. máj 2023

Keby máte každá jedna dieťa a chcete vzťah a každý muž by vás odmietal kôli dieťaťu tak neviem či by ste tu písali že muža s dieťaťom nechcete .....Myslím že tie ex sa po ukludnia pretože tiež nemôžu dookola riešiť konflikty s ex ale musia riešiť aj seba svoj život ,súd určí čo a ako.Alebo keby nemôžete mať dieťa ste neplodne a muž má dieťa taktiež by ste ho odmietali?Smutné ako niektorý ľudia rozmýšľajú život nieje len o sebe ale aj o nejakom prispôsobeni sa.

autor
8. máj 2023

@allexa321 lenze je rozdiel led randia slobodni ludia, bez deti, ludia, ktori maju deti a uplne ine je, ked jeden z nich dieta ma a druhy nie. Uplne odveci prirovnavanie

allexa321
8. máj 2023

Netuším aký je v Tom rozdiel nakoľko mám partnera s dieťaťom randili sme rovnako ako ľudia bez detí.Asi 90% percent takých párov má žena dieťa v opatrovníctve to znamená že muž nieje nejak obmedzený .Súdom má určené kedy dieťa má alebo dohodou .Pri takom zmýšľaní si naozaj hľadajte bezdetneho a keď ostanete sama s dieťaťom nik vás nebude chcieť budú vás odsudzovať muži nebude vám to príjemné .

lakebabe
8. máj 2023

Ved toto nechcú chapat ženy co už deti majú, keď sa zoznámia dvaja bez deti si pánom svojho času, ideš spontánne kde chceš, kedy chceš nemusíš sa nikomu prispôsobiť, nemusíš riešiť exmanzelov , alimenty,finančné náklady...ťažko sa to vysvetluje, ale ak to takto cítiš už teraz, budeš s mužom s deťmi nešťastná časom ,moja skúsenosť ...

autor
8. máj 2023

@allexa321 precitaj si vsetky komentare, nie tu len strielat svoje nazory. Pisala som, ze som randila s muzpm,.co uz dieta mal a jeho ex nam robila problemy. Ak by si zazila to, co ja, neviem ci by si tak strasne obhajovala muzov s dietatom. Pokial si slobodna a maa muza s dietatom a podobnu skusenpst, mozme sa potom spolu bavit. Ale ocividne ty uz dieta mas a aj partner a to je uplne nieco ine

allexa321
8. máj 2023

Nie ja dieťa nemám ,a áno zažila som to keď ex robila problémy a veľké ,samozrejme roky išli a začala riešiť svoj život a ustálilo sa to,chodili aj po súdoch .Teraz má ona svoj vzťah život nemá čas riešiť veci ...

autor
8. máj 2023

@allexa321 tak velmi pochybujem, ze ste randili ako bezdetni :D takze tu fakt koncim debatu. Opat raz sa mi potvrdilo, ze muzi s detmi su pre mna uplnee ze mimo mojich poziadavok

lakebabe
8. máj 2023

Hlavne sa netreba tváriť ,ze alimenty na niecie dieťa sú zanedbateľná položka v domácnosti. Pri mojom ex to vyšlo 200 eur na jedno dieťa, pri dvoch 400 co už nie je mala suma v domácnosti, hlavne pokiaľ plánujete rodinu aj spolu a ďalšie dieťa. Nevidím nič sebecké u autorky keď chce pre svoju budúcnosť a buducu rodinu len to najlepšie.

allexa321
8. máj 2023

Mal malého syna nemal ani dva roky ....a áno randili sme,v poriadku tvoj názor ti neberiem .Keď sa ti zdá že nám to nefunguje alebo fungovať nebude .Pekný den