icon

Ako zvládate randenie s mužom, ktorý už má dieťa?

3. máj 2023

Uz nejaky mesiac som na zoznamovacej appke badoo. Nemusite mi pisat, ze je to hlupost, nakolko som mala odtial predosleho partnera aj sestra a kamosky si tam nasli partnerov a su spokojne. Je to sice prehrabat sa bahnom, ale super vec :D ale ine som chcela. Vsimla som si, ze je tam vela chlapov, ktori maju 1-2 rocne deti a uz su rozideni s partnerkou. Ked som sa pytala, ze ako je mozne, ze taky vztah nevyjde, ked je dieta este taketo male. Ved rok je strasne kratka doba, tak velakrat mi povedali, ze uz predtym ten vztah bol zly :D tak ma napada otazka, preboha, naco si ludia robia deti s niekym, s kym si nerozumeju ? A potom sa slobodne matky čudujú, ze im chlapi neplatia vyzivne, dotahuju sa a pod. Mna automaticky odradi, ked ma chlap uz dieta. Je to mozno hnusne, ale je to tak. Zazila som raz takeho a to bola katastrofa. Mali sme naplanovani vylet v Tatrach, konecne volny vikend pre nas dvoch a ex mu naschval supla dieta, aby nam to prekazila. Ako ste zvladli randit s muzom, co uz ma dieta ? Ja mam 27 rokov a proste vzdy natrafim na skveleho chlapa, ale ked zistim, ze uz ma dieta, mna to strasne odradza po tej skusenosti.

Strana
z6
autor
8. máj 2023

@allexa321 takze mi chces nahovorit, ze ked sa dotahoval s ex, tak sa vedel odosobnit a na teba neprenasal tu nervozitu ? Ze ste si uzivali tie kras e chvilky? Bud klames alebo si si nasla idiota, ktory na svoje prve dieta serie. A nahovaras si, ze mas vedla seba uzasneho muza. Internet vela znesie. Neverim, ze to randenie bolo take iste, ako ked randia dvaja bezdetni, to je obrovske klamstvo

banderaska29
9. máj 2023

@lienka.7
Ďakujem Ti si ma potešila ♥

maialeo
9. máj 2023

Ja som vhupla do vzťahu s chlapíkom po jeho dvoch manželstvách a jednom dieťati a veru dobreeeee. Má už všetk poriešené, dieťa veľké... prakticky si žijeme len pre seba. 24 hodín denne rok a pol v kuse sme spolu... zatiaľ žiadna ponorka. Každopádne ak by mal to dieťa menšie, tak zvažujem... proste dušu s dieťaťom nebrať.

allexa321
9. máj 2023

Ja som ti písala svoj názor na všetko že netreba odsudzovať .Vidím že máš nejaký problém pretože ho vidíš všade dokonca aj v Tom čo ti píšem že sú to vymysly .Vyššie som písala že áno boli problémy ale rokmi prestali.Z ex sme boli obaja nervózny nie len on.Ma súdom určené kedy je s malým keďže mali konflikty chodili po súdoch.Nenutim ťa mať muža s dieťaťom len píšem že netreba ich odsudzovať da sa tak fungovať .Nech sa ti darí nájsť super muža.Ja ho mám aj keď má dieťa .

morgane1975
9. máj 2023

Nešla by som do takého vzťahu. Strata času. Ja uprednostňujem vlastne dieťa a aj keď mám partnera čo ma deti z predchádzajúceho vzťahu, je to komplikovane. Ak by som bola bezdetna určite by som ho nechcela. Treba rátať s mnohými obmedzeniami. Ak majú obaja deti z predošlých vzťahov, je to 50/50, ale ak je baba slobodná a akceptovať a ešte sa starať o tak malé deti čo ani nie sú jej…nerobí to dobrotu a ma to veľa úskalí. Našťastie môj partner ma dieťa 15r. Ak by bolo malé nešla by som do toho.

tara
10. máj 2023

Ja poznám opačný prípad. Náš bratranec si našiel priateľku s dvomi deťmi. Zamiloval sa tak, že miluje aj jej deti...takže vždy je to aj o vzťahu k tomu druhému. Či ho chceš skutočne spoznať, byť s ním, alebo odsúdiť hneď preto, že má deti. A ver, že aj pri tomto zdanlivom "probléme", sa dajú odpozorovať určité vlastnosti partnera a zistiť, či ti vyhovuje. Takže sa toho netreba až tak báť.

daniela2202
12. máj 2023

Načo problém, keď nemusí byť

Strana
z6