Ako zvládnuť ochladnutie vzťahu s nadriadeným?
Ahojte zienky,
Poprosila by som o rady o zienok, ktore maju podobne skusenosti.
Od roku 2021 som mala aferku so svojim nepriamo nadriadenym. Viem, ze ku mne aj nieco citil a ja tiez a celkovo sme sa mali spolu dobre. Ani jeden nechcel vztah a mimo vecerov po praci a par vikendov spolu sme nic viac nechceli. V roku 2023 som odisla na inu poziciu do ineho mesta. Pravidelne sme si volavali, boli to niekolko hodinove telefonaty a mala som pocit, ze sme vhupli do pekneho priatelstva. Ked som sa vratila spat, tak akoby ochladol. Dovtedy mi vzdy hned odpisal, vzdy vyuzil prilezitost a prisiel za mnou, ked som bola sama, hladal dovody, aby sme sa stretli a teraz mam pocit, ze vzdy ked za nim pridem akoby ho otravujem.
Na druhu stranu, on mi uz par krat povedal, ze citi, akoby ma musel do niecoho tlacit, lebo je "nadriadeny" a neciti zo mna to vzrusenie - ano, ked som sa zacala citit, ako otrava a prestal odpisovat a celkovo sa mi zdal iny, tak som aj ja obmedzila kontakt na cisto profesionalny. Hlavne pre to, lebo moj nazor je, ze ked mi chlap povie, ze ma na mna vsetok cas sveta a potom uz zrau nema, nema zaujem. Ale po tychto komentaroch, by som chcela, aby si to nemyslel.
Vedeli by ste mi poradit ako dalej? Profesionalne spolu vieme fungovat, ale chyba mi to viac..
@kitycat Uz som to tu pisala, su rozne druhy lasky, ktore mozeme pocas zivota zazit. Jednou z nich je ta pragmaticka, o ktoru nechceme prist a potom su mlade lasky, vzrusujuce, tajne, zakazane, rodicovske. Ja sa nemozem obhajovat, lebo to co robim (som robila) nie je spravne, ale pochopi to len ten, co to zazil.
Vies, to mas ako s dobrym sexom. Ak raz zazijes dobry sex, vies aky je to zly sex....
Že ti nie je trápne zo seba.😀 Si urazena, že ťa vymenil zatiaľ čo ty lihaš do postele k mužovi... Ty nemáš žiadnu sebareflexiu. Prasa si aj ty, takže nepohoršuj sa, očividne nebola si až tak pre neho zaujímavá a dobrá aby sa snažil.
@mimka1402 uz som to tu pisala, nie, nie je a citas spravne, ani nelutujem, co som spravila a boli dni, ked som si aj vdaka mojej aferke lihala k manzelovi ovela radsej.
Ja len pisem, ze co je nove a dokonca (k tej sebareflexii) pisem, ze teda vsetky zeny co komentovali mali pravdu a uprimne pisem ako to citim ja. Samozrejme, tu nehladam lutost, len zdielam svoju skusenost s tymto bizarnym pribehom 😉
Inak celkom zaujimavy pribeh to je, ako to zacalo a tak, by ste neverili 🙂 🙂 🙂
Nevyuzival ta,vzajomne ste si pomohli.
Napumpovali ste si obaja ego,uzili ste si a ide sa dalej
Napis,ja si rada to precitam.
Ùz len kvoli tomu,ze teda ti spociatku neprisiel ani pekny ani sexy.
Ze jak sa stalo,ze si podlahla.
Keby to bol mlady, chrumkavy 🐰a zena 40 a plus ,tak si asi vsetky vieme domysliet
Ale so starsim panom menej
Nie su 🐖, on to v tej chvili myslel vazne.
Lenze potom sa situacia zmenila.
Nic komplikovane
Nie si ani horsia,ani lepsia jak ta jeho nova.
Ibaze teba ùz mal
Ja sa priznam, ze pre mna je nevera grc, stop vsetkeho zleho, asi aj horsie ako tyranie. ale ja svojho muza aj po 17 r.milujem ako kona, nevymenila by som ho za nic, sex mame skvely a on je bez debaty najlepsi milenec, akeho som kedy mala, cize nemam dovod hladat inde. na druhej strane, ked tu citam tie vylevy nepotrtkanych zien, ako sa musia muzom prosikat, aby ich aspon 2x mesacne pretiahli, je mi tazko aj za nich, lebo toto si predstavit fakt neviem. ze by som sa musela chlapovi prosikat/vyhrazat kvoli sexu. cize z hladiska sexu to chapem.z hladiska vzrusa a novych zazitkov nie, lebo vzruso aj zazitky mozes mat aj s dlhorocnym partnerom. ja by som sa extremne bala, ze o ten kvalitny, stabilny, pragmaticky vztah by som prisla kvoli par chvilkam vzrusa. ja mam asi vysoko vyvinuty zmysel pre rodinu a bala by som sa znicit to kvoli par orgazmom.
v utorok mame tu velku firmenu party. Mozno sa dozviem odpovede na moje otazky
@matkahelka fakt by si viac tolerovala, ze ta manzel bije ako podvadza?
netolerovala by som nic z toho. tyranie je bolest tela, nevera bolest duse, ja medzitym nevidim rozdiel.
Pekne napisane. A mas aj stastie ak to co pises je pravda. 🙂
ty si ho s niekym načapala alebo to si len mysliš, že spi s inou? ked ich mal predtym xy, tak len pokračuje vo svojej odysey
ano mam. obzvlast v dnesnej dobe, ked sa vztahy rozpadavaju po par rokoch som vdacna, ze to, ako zijeme. mam skveleho muza, ktory bol aj so svojimi bratmi vychovavany tak, ze harmonicka rodina je zaklad stastneho zivota. a nie, dokonaly nie je (to nie je nikto), pribudajucimi rokmi uz ma maniere, ktore mi prekazaju, ale mat stroj casu, opat by som si ho vzala a vybrala by som si ho ako otca svojim detom. neviem si predstavit podviezt ho, nezasluzi si to, za to, ako sa ku mne sprava, ako sa o rodinu stara.
Je starsi, neatraktivny a tak trochu cudak, workoholik, OCD porucha. Trvalo mu rok kym ma zlomil, stale hovoril, ze pocka a trpezlivo cakal... nepovazovala som ho za dobreho cloveka, za dobreho sefa. Potom som ho zacala spoznavat, islo to pomaly, postupne, zo dna na den, az kym som nedospela do bodu, kedy som uz nevedela sama so sebou bojovat a zlomila som sa napriek vsetkemu co som o nom vedela alebo dozvedela od neho (a od inych) pocas nasej aferky - nic dobre, velke veci, na grc ako tu pisete. Zo zaciatku kombinacia vzrusenia, niecoho noveho, romantiky, neskor aj city. A bola som to ja, co som ho brzdila, nech nejde za hanice, bol to on co plackal, ked ma nevidel cely vikend
Z toho ako som ho poznala, by som to len uzatvorila, ze mi nechce zavadzat v mojom zivote (skrz mojho osobneho zivota, dala som mu najavo ze to je pre mna priorita), ale ak vezmem do uvahy co o nom viem od inych, zacinam si mysliet, ze asi uz nastal niekde bod, kedy ma uz len vyuzival, stratil zaujem a obcasny sex mu nevadil alebo ma inu. Nenacapala som ho s inou, pisem, ze prvotne by soim si to nemyslela, ale preco by nemohol mat, mal aj mna, odisla som, ptom sa to vytratilo, nemyslim si to, ale ani to teda nevylucujem.
Zeny, vadilo by vam ak by autorka pracovala s vasim muzom?
@andreatytler Super otazka Andrea. Taka typu : "ty za to mozes, ze si bola znasilnena, lebo si si obliekla minisuknu".
Ano, z tejto debaty mi nic ine nevychadza. Ty si naschval obliekas tu minisuknu aby si bola znasilnena.
@andreatytler
Nie,nevadilo.
Mozem sa opytat,co je zmyslom tejto otazky?
Inak keby si vedela,ake vselijake typy zien robili a robia s mojim muzom...
Aj keby pracoval s Dua Lipa v priesvitnom korzete kazdy den,tak si nepomozes..
A co teraz?!
@andreatytler moja zlata, zena si moze obliect co len chce a jej oblecenie NIJAKO neospravedlnuje spravanie muza. Podla fotky posobis mlado, dufam, ze svoje dieta neucis takymto zadebnenym nazorom z 19. storocia.
Aby som nadviazala na temu nevera, tak muz/zena ak chce, tak podvedie, opat bez ohladu na minisuknu.
@andreatytler A samozrejme som pochopila aj tvoju metaforu ako zvadzam svojho bohateho sefka. Vychadza ti z diskusie nezmysel, nikdy som nemusela nikoho zvadzat, preto tu teraz ocividne vyplackavam
Ty nemozes pouzit ten argument ze zena si moze obliect co len chce a jej oblecenie NIJAKO neospravedlnuje spravanie muza. Ty aktivne vyhladavas sex so zenatym muzom. Ty sa mu ponukas. On ta ignoruje a ty ides za nim do kancelarie a pytas sa ci ma zaujem pokracovat v sexe. Zakladas internetove temy a hladas sposoby ako pokracovat v nevere (svojej aj sefovej). Dufas ze sa nieco udeje na vecierku. Ty nie si nevynna sexi zena ktora si nemoze pomoct a je lovena na kazdom kroku. Ty lovis zadaneho muza. Bezohladne sebecky a uplne bez rozumu.
Nebojis sa ze sa z teba ludia vo firme zacnu smiat? Tu ide ta zufalka, ktoru sef odkopol a ona to nevie prezit. A to som este pouzila slusne vyrazy. Ludia, na teba ako na vydatu zenu, budu mat ovela stavnatejsie vyrazy.
Ty nicis 2 manzelstva, svoju karieru, svoju povest a dobre meno. Co budes robit ak sa toto prevali a ty prides o rodinu aj pracu aj byvanie (lebo aj susedia si na teba zacnu ukazovat prstom) a mozno aj priatelov (lebo necudovala by som sa keby zacali od teba bocit)?
A ten argument o tom ze su rozne druhy lasky. Ty poznas len jednu. Lasku k sebe.
To fakt kvôli tomuto "starsi, neatraktivny a tak trochu cudak, workoholik, OCD porucha" niekto riskuje rodinu, dobrý vzťah s deťmi a mužom? Plus že niektoré veci čo si sa dozvedela o ňom sú fakt na grc.
A čo si už úplne mimo? Ty ohybný charakter a viac druhov lásky. 🤣
Na deti nemyslíš, ak to praskne? Ktovie koľkí si už o tebe hovoria ako o k.....
Dakujem velmi pekne za nazory.
No nic, idem si rozopnut gombicku na bluzke a zviest dalsieho uboheho zenaca.
Ak nemusis,tak na tu firemnu akciu v utorok nechod.
Ak tam byt musis,tak za nim nedoliezaj.
Radu si si nepytala sice,ale mas hned dve a zadara.
P.S. rozopnuty gombik na bluzke funguje na nespravne typy muzov.
Ahoj, co nove? Vidim,ze si zmazala prispevok,co tu bol n'a obed.
Skoda,nestihla som si precitat.
Si v pohode?
Ides zajtra vecer na tu akciu?
Kasli uz prosim ta na to, nestrapnuj sa. Je predsa jedno, ci spi s inou, alebo len nechce spat s tebou. z teba to zufalstvo, ze ta uz nechce musi priam kricat. to skutocne si sa do neho az tak zamilovala?
@trdelnik234 Dali sme si drink ako stari dobri znami, povtipkovali. Bolo to v pohode, ako vzdy.
Tak skoro a rychlo nanho nezabudnem, stale som v tom az po usi, ale cas to urcite vyriesi.
A nie, nenasiel si inu.

ale teda poviem vam, ze len ked vezmem do uvahy, ako mi vyznaval lasku a ked si pomyslim, ze teraz tak lasku vyznava inej, ti musi su teda dobre prasata 🙂