Ako zvládnuť ochladnutie vzťahu s nadriadeným?
Ahojte zienky,
Poprosila by som o rady o zienok, ktore maju podobne skusenosti.
Od roku 2021 som mala aferku so svojim nepriamo nadriadenym. Viem, ze ku mne aj nieco citil a ja tiez a celkovo sme sa mali spolu dobre. Ani jeden nechcel vztah a mimo vecerov po praci a par vikendov spolu sme nic viac nechceli. V roku 2023 som odisla na inu poziciu do ineho mesta. Pravidelne sme si volavali, boli to niekolko hodinove telefonaty a mala som pocit, ze sme vhupli do pekneho priatelstva. Ked som sa vratila spat, tak akoby ochladol. Dovtedy mi vzdy hned odpisal, vzdy vyuzil prilezitost a prisiel za mnou, ked som bola sama, hladal dovody, aby sme sa stretli a teraz mam pocit, ze vzdy ked za nim pridem akoby ho otravujem.
Na druhu stranu, on mi uz par krat povedal, ze citi, akoby ma musel do niecoho tlacit, lebo je "nadriadeny" a neciti zo mna to vzrusenie - ano, ked som sa zacala citit, ako otrava a prestal odpisovat a celkovo sa mi zdal iny, tak som aj ja obmedzila kontakt na cisto profesionalny. Hlavne pre to, lebo moj nazor je, ze ked mi chlap povie, ze ma na mna vsetok cas sveta a potom uz zrau nema, nema zaujem. Ale po tychto komentaroch, by som chcela, aby si to nemyslel.
Vedeli by ste mi poradit ako dalej? Profesionalne spolu vieme fungovat, ale chyba mi to viac..
@karolinakr
Hlavne,ze ja som tu dostala vynadane,ked som pisala,ze do prace sa chodi makat a nie trtkat...
No stihnut sa toho za dve hodiny naozaj dost.
Chapem🤣
@trdelnik234 🙂 🙂
@karolinakr
Tak su len styri moznosti ked pani manzelka dostane echo od susedky a prichyti ich:
1.prizabije ju a vyhodi ju nahu na ulicu
2. prizabije jeho
3. neurobi nic,v tichosti si ich vyfoti,natoci a popremysla,co dalej
4.prida sa k nim
Alebo
neurobi nic,lebo ho ma v pazi,vie o tom a nevadi jej to
Alebo
Neexistuje,len to autorke nepovedal z bezpecnostnych dovodov (nic vzacne)
To casanova byva kdesi na lazoch bez susedov? inak si to vysvetlit neviem, ze by si na ulici nikto nevsimol, ze tam casto do dvora chodieva to iste cudzie auto, ktore soferuje cudzia zena alebo ze v tom majitelovom aute stale sedi ina zena ako manzelka. vsak ludia nie su retardovani. ci on je fakt taky casanova, ze sa u nich doma zeny menia ako na beziacom pase a teda pre nikoho to uz nie je zaujimave? predpokladam, ze aj jeho manzelka je s tym ok. ked si pisala, ze on je uz stary, tak aj ona uz je asi v jeho veku a teda ked mu ona neda, ochotne mu dopraje nech mu daju ine? sorry, nechala som sa uniest, ale pre mna je toto vsetko predstavitelne.
Damy, ja byvam v zahranici vo velkom meste, tu si susedia strazia svoje sukromie a nepchaju nos do coho ich nic nie je. Sef je starsi a jeho zena to uz asi vzdala, ale ste nejake moc tragicke nie? Si myslite, ze kazda manzelka je histerka, ktora vyhodi milenku na ulicu a manzelovi hned zbali kufre? Ani ja by som to neurobila svojemu kebyze ho pristihnem
Chodim tam len ked je jeho zena odcestovana, ak by nas nejaka suseda aj videla a povedala to jeho zene, tak to neni moj problem, ale jeho
A da sa to pocas pracovnej doby alebo aj po praci, nechodite s kolegami na drink?
Ale zacali sme v kancelarii pocas covidu, ked tam nikto nebol, tak sme sa ak zblizili …
Mas pravdu, nie kazda zena pri strete s milenkou by hystercila alebo by muza vyhodila. Ta, ktora v sebe nema kusok sebaucty, ktorej na muzovi uz nezalezi a je s nim so zistnych dovodov, ta by sa tvarila, ze vsak sa nic nedeje. Vo svete bezne pracujucich matiek matka po praci riesi logisticky kolobeh nakupy, skola, kruzky, ucit sa s detmi, chystat veceru. ak sa s detmi ucit netreba, tak ta matka s tymi detmi po celom dni chce stravit spolocny cas prechadzkou, spolocenskou hrou, atd. takze nie, nepoznam zeny, ktore pocas pracovneho tyzdna chodievaju na drink s kolegami po praci.
@matkahelka
Suhlasim.
Alebo teda sa ta zena matka v istom veku stara o to,aby este nejako vyzerala,takze chodi sportovat v tie dni,ked ma deti ocino.
V niektorych odboroch si possible veceroch doplnas vzdelanie napriklad.
A autorke:
Poznam take zeny,co su kazdy tyzden na slezine v bare PO praci ale vzdy je to na ukor niecoho.
Ja idem raz za kvartal a to si sakramentsky dobre premyslim, ci tie dva volne vecery co mam len pre seba venujem tomu,alebo radsej si zajdem zacvicit ci sa dovzdelat.
Ale chapem a presne potvrdzujes,co som tu vypozorovala.
A tipovala som zahranicie,hej.
K tym velkym mestam.
Aj v zahranici a dokonca aj vo velkych mestach su ludia zvedavi a stekaji nos tam kam nemaju.
V jednom takom meste zijem tiez uz 15 rokov.
V nasej fy je nas okolo 3000 a poviem ti,ze furt vieme,ked niekto niekoho oprel o stenu.Furt!
Inak bola by sranda,kebyze zistim,ze sa pozname a sme kolegyne..🤣
Ty to tak je zaujimava love story....
@matkahelka mozeme si o tom opat pokecat, ked ti za par rokov ostane uz iba ten kolobeh a vela nevyplneneho casu. Zena matka si casto mysli, ze ked ten kolobeh skonci, vsetko sa vrati do normali a vztah a zivot bude ako pred detmi … zacnes hladat samu seba, na gauci uz nenajdes toho isteho frsaka ktoreho si si zobrala a aj ty budes ina … potom mi napis
Ano aj u nas v praci sa vie kto s kym trtkal, mozno vedia aj o nas ktovie 🤷♀️
Akoze nechcem vyzvedat,ale preco si nenajdes nejakeho mladsieho a sexy chlapa vo fitku alebo niekde mimo prace napriklad ?
Predpokladam,ze mas tak medzi 39 az 44 (mozno si to pisala,nepamätam si )urcite udrziavana budes aj pekna podla mna.
Je to tvoj prvy milenec? Mozno je on iba tvoje kriza stredneho veku.
Ono ste si pracovne blizko, rozumiete si, travite spolu cas aj mimo prace,to uz je pruser jak Brno.
Co on? Chce ta rovnako jak predtym? Alebo viac? Jaky mas z neho pocit?
On bude tak 52 a viac,ze?
@trdelnik234 on bude mat tak 60, vsak pisala, ze ona je v strednom veku a on je od nej ovela starsi a ze je to nepritazlivy starec, ktory by bez sexu s nou nemal ziaden sex. inak tiez mimo moj rozmer chapania, najst si dedka namiesto nejakeho mladeho zajaca.
@matkahelka
Aha.
Ty mas dobru pamät teda (alebo narozdiel odo mna nie si leniva hladat)😅.
No ja kebyze mam doma vsetko dovolene alebo teda mrtvy partnersky zivot ta sa vytunim tak ze konec (za manzelove prachy ak by sa dalo,nech mi v pripade rozvodu zostanu uspory ze) a hladam pekneho pevneho konverzacie a kopulacie schopneho 🐰.
My sme si v 40 urobili s muzom druhe dieta, takze mne ten kolobeh a vyplneny cas bude trvat este dlhoooooo. A kedze je medzi dcerami velky vekovy rozdiel, tak kym nam mladsia z domu odide, starsia nam uz mozno donesie vnucata. u nas to aktualne s jednym deckom na vrchole puberty a s druhym na vrchole obdobia vzdoru vyzera po veceroch ako vo vybehu pre simpanzy a nie ako v dennej miestnosti na geriatrickom oddeleni. my sa s muzom uprimne tesime na to spolocne vylihovanie na gauci pred TV, na dovolenky v adults only hoteloch a na zivot paru. ale teda tak skoro nam to nehrozi. mna vsak muz aj po 17 r.manzelstva chyti pri upratovani za zadok, aj mi pocas sprchovania vlezie do kupelne, aj mi pocas dna kedokolvek napise, ze ma chut ma pomilovat. aktualne mi po vsetkych strankach (aj tej intimnej) max. vyhovuje. je pravda, ze netusim, co bude o 10 rokov a mozno sa to tak velmi pokasle medzi nami, ale co viem s istotou, ze ak sa to pokasle, tak nebudem nestastna vedla niekoho v 50 lezat na gauci a vlhnut pri predstave sefa milenca, ale jednoducho si zivot zariadim k svojej spokojnosti BEZ nevery. pre teba je tazke sci-fi fungovat v dlhodom zvazku bez bocakov, pre mna naopak hrat divadielko fungujucej rodiny a trtkat s inym.
Ono ja tiež nepochopím keď niekto umelo udržuje nefunkčný vzťah a radšej bude podvádzať .Za mňa je to vychcanost, pokrytectvo ,vypočítavosť.Však keď nám to nefunguje po intímnej stránke, ano aj to je veľmi dôležité vo vzťahu, lebo potom to takto dopadá, že sa ľudia zaľúbia inde.Ja by som sa s rozviedla, ani deti by ma neudržali, lebo aj tie vnímajú nefunkčný model rodiny a čo z nich potom vyrastie … a s čistým svedomím by som si hľadala iný vzťah alebo keď niekomu stačí aj len milenecký.Ale niekomu poza chrbát toto robiť, neviem, na to treba silný žalúdok a zvyčajne tie konce bývajú bolestivé.Raz deti odídu a keď ten vzťah je roky mŕtvy, nerada by som toho partnera mala denne na očiach.To radšej sama a nebrániť sa novému vzťahu, ako kto uzná za vhodné.Ale tak každá sme iná , máme iné morálne zásady.
Lebo premrhať si život v nefunkčnom vztahu by som určite nedopustila.Na staré kolena by som to veľmi ľutovala.
Uz sa mi to nechce vysvetlovat, proste city …
A nebolto ani dovod tejto temy
Sranda ako na začiatku pani zakladateľka pôsobila sebaisto, racionálne, postupom času ako stránky diskusie pribúdajú tuším tuto tvar stráca. Už tu prácu nevie tak oddeliť, a za chvíľu aj ten zivot mimo robotu ovplyvní. Bolo to o tom čo tým vzťahom získava- vzruso, uznanie (ktoré už od asi tiež manžela vzrušeneho inde nie) a už začína strácať- robotu, kam to až zájde?
@evazhoufova len uz sa mi nechce ohbajovat vysvetlovat preco ako …
To neni hejt len aj pre Teba wake up call
@evazhoufova moj pribeh je dhdi, moj vztah trva niekolko rokov, tento rok som zrazu mala pocit, ze to uz nie je “ono” ta lahkovazna zabava za ktoru ma tu dissujete… medzitym sa to urovnalo a zistila som, ze z jeho strany city stale su (vsetko mi bolo vysvetlene a rovnako ako som si ista, ze nemal inu pkrem mna, tak aj v tomto mu verim)
Ale kazdopadne som si trosku popremyslala a zamyslela nad tym, ze je karierne cas na zmenu a mozno aj tento vztah ma brzdil? Alebo som motivovanejsia zmenit pracu ked viem ze to zmenou skonci? Kedze to inak ukoncit neviem
Co sa tyka nevery a manzelstva, ako som pisala, nie je to ciernobiele a je to na dlho a nechce sa mi to pisat. Bolo tu par komentarov, kde so mnou niektore zeny suhlasili, asi vedia o com hovorim …
Vies len na začiatku si robila ramena že viete o čom to je čo od toho čakať…dobrý sex uznanie zamilovanosť hormonovy koktail,,,,a hopla už tu máš hlbšie city nevieš ukončiť sama…len to že už to úplne pod kontrolou rozumovou nemáš - nehodnotim neveru ani jednu..
@evazhoufova ale aj toto som pisala na zaciatku uz 🙂 zr ja mam city a nebola som si ista ci aj on este ma 😊dokonca som pisala, ze to ukoncit nechcem ale viem ze by som mala
Aha, a ty by som ochotná rozviesť sa kvôli nemu?
A teraz to ùz vies?
Teda vies co citi on k tebe?
@evazhoufova nie 🙂
Ani keby on chcel?
Hmm, koľko tolerancie na neveru, až sa mi rozum zastavil. Ja svojho muža ľúbim tak, že by mu vsetke veci leteli oknom, ak by som sa dozvedela o nevere a to isté by bolo so mnou z jeho strany. Vážis si seba samú, svojho muža aj milenca?
@evazhoufova obaja sme tak nastaveni, ze mozno v inom zivote by sme boli spolu alebo keby boli veci inak, ale ani jeddn z nas by uz teraz neopustil zazemie, ktore ma vybudovane

len ked ta chyti, nechcela by som byt v tvojej koži..ženy sa spravaju jak šialené....vy ste špeci pripad, obaja zadaní..to je taky sex s dátumom spotreby