Ako zvládnuť ochladnutie vzťahu s nadriadeným?
Ahojte zienky,
Poprosila by som o rady o zienok, ktore maju podobne skusenosti.
Od roku 2021 som mala aferku so svojim nepriamo nadriadenym. Viem, ze ku mne aj nieco citil a ja tiez a celkovo sme sa mali spolu dobre. Ani jeden nechcel vztah a mimo vecerov po praci a par vikendov spolu sme nic viac nechceli. V roku 2023 som odisla na inu poziciu do ineho mesta. Pravidelne sme si volavali, boli to niekolko hodinove telefonaty a mala som pocit, ze sme vhupli do pekneho priatelstva. Ked som sa vratila spat, tak akoby ochladol. Dovtedy mi vzdy hned odpisal, vzdy vyuzil prilezitost a prisiel za mnou, ked som bola sama, hladal dovody, aby sme sa stretli a teraz mam pocit, ze vzdy ked za nim pridem akoby ho otravujem.
Na druhu stranu, on mi uz par krat povedal, ze citi, akoby ma musel do niecoho tlacit, lebo je "nadriadeny" a neciti zo mna to vzrusenie - ano, ked som sa zacala citit, ako otrava a prestal odpisovat a celkovo sa mi zdal iny, tak som aj ja obmedzila kontakt na cisto profesionalny. Hlavne pre to, lebo moj nazor je, ze ked mi chlap povie, ze ma na mna vsetok cas sveta a potom uz zrau nema, nema zaujem. Ale po tychto komentaroch, by som chcela, aby si to nemyslel.
Vedeli by ste mi poradit ako dalej? Profesionalne spolu vieme fungovat, ale chyba mi to viac..
Tak sa ťa už "najedol" a asi si aj uvedomil, že mu za to nestojíš, tak ti treba
Neponizuj sa pred ním a nájdi si normálneho muža
Ma rad aferky, tak si zacal dalsiu a ty uz si len minulost. Asi ide na adrenaline z noveho, ale to nie je umenie, "zalubit sa" stale do niekoho noveho.
Umenie je zalubit sa stokrat do toho isteho cloveka.
Uz hlada alebo ma novu adrenalinovu, neokukanu šušku.
Pápá.
Aj ja som vydata a ano sme velmi zli ludia a nezasluzime si nic ine len zlomene srdiecko a rakovinu.
Moja otazka znela, ze ci este bude mat zaujem ked ma take komentare alebo to nechat plavat? (Tuto otazku vie odpovedat kazda zena bez ohladu ci ide o aferku alebo vztah, ktora riesila nezaujem muza)
@enmery cize tie komentare ako by chcel byt so mnou viac su len na to, aby zhodil vinu na mna ako tu bolo napisane, ale skutocny zaujem uz teda opadol
@enmery ano, ja som tiez toho nazoru- preto ked ochladol, tak som ho zacala ignorovat, ale nebudem klamat, stalo sa mi to prvy krat (a to nie som najmladsia a mam co-to za sebou) jednoducho mi chyba a chcem, aby sa ku mne sraval ako predtym
Mne keby napísal, že chce byť so mnou častejšie, viacej a neviem co, tak by som mu na rovinu napísala, že mám pocit, ze voči mne ochladol, a že je ťah na ňom. Ak má o mňa záujem, tak nech mi to dokáže skutkami, ze sa rada pridám ked nieco vymysli.. a potom uvidis, či sa začne snažiť, alebo ho to už prešlo, a sú to len prázdne reči...
Ale iniciatívu by som už ako prvá nepreukazovala, nie si chudera odkázaná na neho. Máš svoju hrdosť. Ale čakať v tomto prípade, že ťa bude dobyjat a love story to určite nie. V tomto ste rovnocenný, a viete na čom bol ten vzťah založený, a o čo Vam išlo
@lenicka298 cize sa len opytat ci ideme pokracovat v obcasnom sexe alebo to uplne nechat tak
ako my máme vedieť,čo jemu šrotuje v hlave a či bude mať ešte záujem?? Je mi na grc z teba aj neho.
Čo nevieš pochopiť na tom, že čaro vyprchalo? Zamilovanosť je predsa časovo obmedzená. Ak to neprerástie do skutočného vzťahu, tak je aférka VŽDY odsúdena na zánik. Nejaké 2 roky ste si užili, fajn, nesúdim, ale to obdobie malo smerovať k trvácnemu vzťahu. Takto sa ťa už nabažil, nemusí ťa viac dobýjať tak stratil záujem.
Aj občasný zakázaný sex sa časom opozerá.
zhadzuješ sa... úplne sa prestaň o neho zaujímať a najlepšie by bolo keby si z práce odišla...
@deti95060810 preco by som mala odist z prace?
Lebo časom sa navzájom stretávať bude čoraz trápnejšie a neúnosnejšie. Pre obe strany. On sa z toho zrejme už teraz snaží nejak vykľučkovať, preto má aj tie komentáre a ver tomu že celú aférku už ľutuje.
@athelas86 urcite nic nelutuje, skor ma zaujima ze ci zaujem a teda spominanu zamilovanost vieme vratit spat alebo teda to uz nechat plavat. Skoda. Bolo to dobre.
@enmery nebola, to som napisala aj v prispevku. Ale to je jedno. Nie som naivna sliepka. Chcem vediet ci ma este zaujem aj o nezavazny sex alebo uz aj to ho omrzelo. Ze ci mam nieco iniciovat alebo sa budem iba zhadzovat
Podľa mňa sa už viac zhodiť nemôžeš. Tak mu napíš-Ahoj, mala by som záujem o sex s Tebou aj naďalej, máš záujem aj ty? Jednoduché.
Neprejavuj ani ty .. a keď že má ženu tak nerozbijaj rodinu
Chlap len tak nestratí záujem a keď nemá ženu mohol si nájsť inú alebo je to nejaký sukničkár a proste chce byť chvíľu aj sám
Dakujem za rady. Necham plavat. Velmi si nepiseme a uz neni ani vela prilezitosti si to ukasnit a pokecat, ze co vlastne chceme.
Verim, ze ste vsetky v krasnych zivych manzelskych vztahoch a ak nie a zmirka na vas kolega, spemente si, ze zijete len raz 😉
No nedoprosovala by som sa mu, že prosím pod ma pretiahnut 😀 ale nehrala by som urazenu a odmeranu... A keď napíše, že ťa chce častejšie. Ok kedy a kde? Som za..., vtedy sa mi nedá, ale ak chceš pridať tam a tam- dáš si aj ty podmienky. a keď začne kľúčkovat, že nemá čas a výhovorky, vieš, že už záujem stratil. Možno len ma veľa prace, zle obdobie, doma ženu, ktorej sa musi doprosovat, a ty sa začínaš meniť na podobnú. A to určite nechce.
nechaj ho na pokoji nema o teba uz zaujem vyizi to ze mas novy zaciatok po navrate a hladaj si nezadaneho chlapa usetris si problemy
@lenicka298 presne, sme (boli sme) mega zaneprazdneni a proste neni cas a miesto sa stretnut. Od zaciatku sme s tym bojovali. Kazdopadne vtedy hovoril, ze na mna vzdy bude mat cas, teraz uz tak nehovori. Slecny na fore mi len potvrdili co som si myslela. Skoda
Neser tam, kde ješ 🤷♀️
A inak už si splnila svoj účel,pobavil sa, stačilo.
Do budúcna odporúčam single chlapa a mimo pracovisko, lebo asi horšia kombinácia ako ženatý nadriadený je už len šéfkin manžel alebo incest 🙈

@kitycat nezliali a ako pisem ostali ske v intenzivnom kontakte aj po mojom docasnom odchode ☺️