icon

Ako zvládnuť ochladnutie vzťahu s nadriadeným?

22. apr 2024

Ahojte zienky,

Poprosila by som o rady o zienok, ktore maju podobne skusenosti.

Od roku 2021 som mala aferku so svojim nepriamo nadriadenym. Viem, ze ku mne aj nieco citil a ja tiez a celkovo sme sa mali spolu dobre. Ani jeden nechcel vztah a mimo vecerov po praci a par vikendov spolu sme nic viac nechceli. V roku 2023 som odisla na inu poziciu do ineho mesta. Pravidelne sme si volavali, boli to niekolko hodinove telefonaty a mala som pocit, ze sme vhupli do pekneho priatelstva. Ked som sa vratila spat, tak akoby ochladol. Dovtedy mi vzdy hned odpisal, vzdy vyuzil prilezitost a prisiel za mnou, ked som bola sama, hladal dovody, aby sme sa stretli a teraz mam pocit, ze vzdy ked za nim pridem akoby ho otravujem.

Na druhu stranu, on mi uz par krat povedal, ze citi, akoby ma musel do niecoho tlacit, lebo je "nadriadeny" a neciti zo mna to vzrusenie - ano, ked som sa zacala citit, ako otrava a prestal odpisovat a celkovo sa mi zdal iny, tak som aj ja obmedzila kontakt na cisto profesionalny. Hlavne pre to, lebo moj nazor je, ze ked mi chlap povie, ze ma na mna vsetok cas sveta a potom uz zrau nema, nema zaujem. Ale po tychto komentaroch, by som chcela, aby si to nemyslel.

Vedeli by ste mi poradit ako dalej? Profesionalne spolu vieme fungovat, ale chyba mi to viac..

lenicka298
22. apr 2024

Tak pokiaľ sa už nesnaží ani rečami, tak to nechaj plávať. No písala si, že minulý týždeň ešte chcel s tebou tráviť viac času...

chodec15
Odpoveď bola odstránená
autor
22. apr 2024

@lenicka298 recami zaujem stale ma, proto som na vazkach ako dalej a asi je jasne z toho co pisem, ze ja chcem pokracovat

joesvk
22. apr 2024

Fakt ti toto stačí?
Neviem to pochopiť .Nemáš sa vôbec rada?
Fakt sa nedá napraviť manželstvo?
Ten chlap, ktorý si ťa zobral a je stále v manželstve s tebou-ti dal v skutočnosti viac, než tento, o ktorého náklonnosť tak stojíš. Na toho,čo máš doma, sa zameraj.
A to nehovorím kvôli tomu, že ťa chcem súdiť.
Ale toto,čo robíš-je pre teba len "cesta do osobného pekla"....

luccija
22. apr 2024

"nie som naivná sliepka" ale mne to pripadá, že si.Ako sa môže vrátiť to isté zamilovanosť atď...po takom čase?zistil, že to nestálo za to, má výčitky, už ho to nebavilo veď sa ho spýtaj.Ale určite nemá žena naháňať muža duplom vydatá, ženatého.ak by chcel...nohy si polame skôr to chce uhrať do stratena

anickabasnicka
22. apr 2024

co je v dome, neni pro me. pravdive to porekadlo . zenska, ktera se vnucuje chlapovi, ztraci v ocich toho chlapa svoji zenskost. pokud v tom budes pokracovat, tak akorat jemu zvednes sebevedomi, ze o nej ma porad nekdo zajem, pritom ale zaroven budes pred nim v jeho ocich klesat, protoze jen nicky , o ktere nikdo nestoji, zebraji o pozornost a doprosuji se pohlazeni...chovej se k nemu profesionalne, s usmevem , ale jakekoliv narazky prehlizej a nereaguj na ne. pokud o tebe stoji, tak tvuj chlad a nezajem ho muze zacit provokovat a zacne o tebe znovu bojovat . pokud ale uz zajem ztratil , nech ho jit. dvakrat do stejne reky nevstoupis.

lenicka298
22. apr 2024

Preto by si nemala byť odmerana a ignorovať ho, ale keď chce OK, som za. Alebo daj jeden návrh, nepôjdeme tam a tam vtedy a vtedy? Ak nema čas, záujem proste smola, nebudeš sa prosiť. No čakať, že ťa bude dobyjat to nie... Vám v tom vzťahu ide hlavne o fyzické potreby, takže by som jednala na rovinu a nie čakala a nechala sa doprosovat. To ma aj doma...

oliolijanka
Autor odpoveď zmazal
lonely66
Odpoveď bola odstránená
majka36912
22. apr 2024

Fungujte uz len profesne. Ono to, co bolo medzi vami, sa uz len tak nevrati, ked ste sa odcudzili. On ma bud v sebe bordel, ze nevie, co chce, alebo vie, co chce a to co chce nie si ty. Kazdopadne ani jedna z variant mi nepride ako nieco, co sa da este vratit do povodnej formy. Mala som podobny typ vztahu na pracovisku, len ja som bola slobodna, on rozvedeny. Nejake detajly pisat nebudem, nie su dolezite. Ale fungovali sme si v pohode, kym som nesla takmer na rok na PN. Cely cas sme si pisali, volali. Ked som sa vratila nazad, zrazu som uz ale o neho vobec nemala zaujem. Nejako ma to cele prestalo pritahovat. Skor mi prislo smutne a bolo mi ho luto, ako sa snazil vratit do povodnych kolaji, sadli sme si a narovinu mu povedala, ze ja uz to tak necitim. Proste ma to cele omrzelo.

evaachesa
22. apr 2024

Fandila som ti až kým som si neprečítala že je ženatý. 🤦🏻‍♀️

barbora01
22. apr 2024

Neviem ci si uz pocula o box theory, v skratke ked muz niekoho stretne, tak do 10 minut vie, ci zenu chce na vztah, na sex alebo na priatelstvo. Ty si v skatulke sex a aj ten ho uz presiel, tak sa na to vyser, keby chcel viac, tak tu nepises

rozculena
22. apr 2024

@evaachesa a ona vydatá

evaachesa
22. apr 2024

@rozculena omg 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

lily246
23. apr 2024

Ty budeš asi veľmi stará škola, keď sa tu tváriš, že je v pohode nešťastné manželstvo riešiť neverou, prečo nie rozvodom? Ty si ešte nejaký minulorežimový odchovanec či čo? Vtedy fičalo takéto hlúpe riešenie.

karolinakr
23. apr 2024

je možne, že ma mileniek xy, berie to hned zkraja, ked je ženaty, nemusi sa bať, že pride k važnym zaväzkom, omrzí jedna, príde druhá..jedna čas nema, druha bude mať..

karolinakr
23. apr 2024

alebo teraz ma obdobie, že so ženou vedu pestry sexualny život, tak teraz tvoje služby nepotrebuje, alebo ma inu kolegyňu v hĺadačiku...ked chlap ochladne, tak väčšinou je niekto 3. v dohĺade..
a toto su veci, čoby ste mali normalne vyrozpravat na rovinu..aspon budeš vediet, na čom si..

autor
23. apr 2024

Nemyslim si, ze ma niekoho ineho resp ze nieco ozilo s jeho zenou 😃 (nie som naivna, ale mam dovody si to mysliet) Asi ako pisu ostatne zeny, uz som ho omrzela, tym padom budem pokracovat len v profesionalnom pristupe, bez dalsich iniciativ. Suhlasim, ze ak chlap chce, tak chce. A ked nechce, tak nechce 🤌skoda no,normalne ma to mrzi, az mam z toho prasknute srdiecko. Mozno sa nam podari sadnut si spolu a pokecat si o tom, ale z toho ako to je teraz to skor vyzera, ze to ostane nevypovedane a vlastne keby si to chcel vyrozpravat tak aj on iniciuje

autor
23. apr 2024

@lily246 ty budes asi velmi mlada skola 🤣, mozeme si na tuto temu pokecat, ked budes niekolko rokov vydata s detmi a karierou ☺️

matkahelka
23. apr 2024

Chlap, ktory o zenu stoji - akymkolvek sposobom - otoci svet hore nohami, aby ju ziskal. Chlap, ktory si hlada vyhovorky, alebo ignoruje, o zenu nestoji. Toto plati odkedy je svet svetom. Netreba ziadne siahodlhe analyzy na to, aby bolo jasne, ze si kolegu jednoducho prestala bavit. A ak ma kurevnictvo v povahe, nasiel si inu.
Myslim, ze vacsina z nas zazila v praci (zenatych) zmurkajucich kolegov. Vacsina z nas, co mame hranice moralky v normale a nie posunute az kdesi do nekonecna, to zmurkanie odignorovala. Mam 40 plus, 2 deti, dlhorocne manzelstvo a keby som v manzelstve spokojna nebola, dam muzovi adieu a hladam stastie inde, mozno aj u zmurkajuceho (nezenateho) kolegu. Toto mame s muzom pradavno vykomunikovane. Moji rodicia stravili celu mladost v nestastnom manzelstve a takto by som nikdy nezila. Prave preto, co si napisala, ze zivot je jeden a aj to kratky. Kedze si pisala, ze s muzom zijes v kamaratskom vztahu, predpokladam, ze nesexujete a preto ti milenecky vztah vyhovoval. Neviem si z tvojej pozicie predstavit- to teraz kvoli kamaratstvu v manzelstve budes do dochodku hladat kolegov na sexovanie?

jozko_z_lesa
Odpoveď bola odstránená
lily246
23. apr 2024

Zaujímavé, som niekoľko rokov vydatá s deťmi a kariérou. 😀 Ako to súvisí s trpením v nefunkčnom manželstve a podvádzaním?

natiblaskova
23. apr 2024

Možno cíti už viac a keď to z tvojej strany necíti tak si drží odstup

karolinakr
23. apr 2024

prasknute srdiečko
tak mu musiš dohovoriť ako bratia Česi :
- hele, voco go?
2 milenci si nevedia vydiskutovat koniec?

karolinakr
23. apr 2024

ono sa to dlho neutaji, teraz mòže rozprávať, čo chce, prejde tyždeň a stretneš ho s novou kolegyňou na obede, a bude sa naparovať ako moriak

autor
23. apr 2024

No z toho, co hovori (z toho mala co sa nam podari rozpravat) hovori, ze chce. Ale je pravda, ze predtym si cas nasiel atd atd. Kazdopadne kazdy jeden nazor co tu padol hovori, ze uz opadol z jeho strany zaujem, takze to necham plavat a ak by sa nieco zmenilo napisem update 😀

autor
23. apr 2024

@lily246 Kolko rokov si vydata a ake stare mas deti?

O utrpeni a nestastnom manzelstve nikto nic nehovoril. 😉 som rada, ze vam to klape tak ako na zaciatku. Vynimka potvrdzuje pravidlo. Kazdopadne v 99% vztahov po rokoch pozera manzel na svoju manzelku ako na flasu piva (vychladeneho a niekedy tepleho) - za toto ma mozete kludne aj ukrizovat a buchat sa do hrude, ze u vas to tak neni. Super, prajem vam to. Nezavidim a tesim sa s vami. My ostatni, s flexibilnym charakterom, verime na viac druhov lasky (vtipkujem nech to neji take tragicke)

ema234
23. apr 2024

Podla mna to strieda jak ponozky a kazdek rozprava to iste, ved vieme preco 🤣

katuskamala1
23. apr 2024

Ved sa opytaj jeho!

Alebo tvojho manzela sa opytaj... ze co si on mysli.

lily246
23. apr 2024

Môžeš to zaobalovať do vtípkov a eufemizmov, podstata veci je, že nespokojnosť v manželstve riešiš neverou namiesto rozvodu. Iba o tom píšem v mojich príspevkoch ale ty to otáčaš na dôvody prečo vám to neklape. Veď buď rieš tie dôvody (že manžela po rokoch nezaujímaš) alebo sa rozveď. Ale nevera? Veď to je úbohé.