icon

Ako zvládnuť ochladnutie vzťahu s nadriadeným?

22. apr 2024

Ahojte zienky,

Poprosila by som o rady o zienok, ktore maju podobne skusenosti.

Od roku 2021 som mala aferku so svojim nepriamo nadriadenym. Viem, ze ku mne aj nieco citil a ja tiez a celkovo sme sa mali spolu dobre. Ani jeden nechcel vztah a mimo vecerov po praci a par vikendov spolu sme nic viac nechceli. V roku 2023 som odisla na inu poziciu do ineho mesta. Pravidelne sme si volavali, boli to niekolko hodinove telefonaty a mala som pocit, ze sme vhupli do pekneho priatelstva. Ked som sa vratila spat, tak akoby ochladol. Dovtedy mi vzdy hned odpisal, vzdy vyuzil prilezitost a prisiel za mnou, ked som bola sama, hladal dovody, aby sme sa stretli a teraz mam pocit, ze vzdy ked za nim pridem akoby ho otravujem.

Na druhu stranu, on mi uz par krat povedal, ze citi, akoby ma musel do niecoho tlacit, lebo je "nadriadeny" a neciti zo mna to vzrusenie - ano, ked som sa zacala citit, ako otrava a prestal odpisovat a celkovo sa mi zdal iny, tak som aj ja obmedzila kontakt na cisto profesionalny. Hlavne pre to, lebo moj nazor je, ze ked mi chlap povie, ze ma na mna vsetok cas sveta a potom uz zrau nema, nema zaujem. Ale po tychto komentaroch, by som chcela, aby si to nemyslel.

Vedeli by ste mi poradit ako dalej? Profesionalne spolu vieme fungovat, ale chyba mi to viac..

joesvk
23. apr 2024

Neverím, že v 99% vzťahoch je to také o ničom . Práveže ja mám skúsenosť, že časom je človek oveľa tolerantnejší,že hrany sa obrúsia,sex je menej častý ale kvalitnejší-lebo sa lepšie poznáme..veci sa berú viac s nadhľadom, než v prvých rokoch vzťahu...Vidím to u mnohých vo svojom okolí.

trdelnik234
Autor odpoveď zmazal
mk1111111111
23. apr 2024

Ako spieva Rytmus "tak to pochop, uz je konec"

trdelnik234
23. apr 2024

@mk1111111111
Ale sak ona to vie..
Nam sa to tu lahko pise od klavesnice,ale ten adrenalin pritom,to je ako droga,to ti proste chyba.

julovka8
Autor odpoveď zmazal
margotka17
23. apr 2024

Všetko krásne raz niekde začína a aj raz niekde konci. Myslím si, že u neho už skončilo, ostáva už len na tebe to ukončiť, pretože vaša cesta nevedie nikam. Vaz si samu seba. Nikdy nie je dobré to, čo sa samo núka.

mell27
23. apr 2024

@margotka17 to už je len krásne ako podvádza svojho muža 🤦

autor
23. apr 2024

@joesvk ano, ide o krasnu pragmaticku lasku, vyspelu a dozretu. O taku, o ktoru nechces prist. Ale nemas vlastnu skusenost a do tych vztahov nevidis.

Vidim, ze ta nevera vas zaujima najviac a ja som to schvalne nepisala, lebo som chcela odpoved na otazku ci uz stratil zaujem a ako sa ku nemu spravat, aby z toho neboli nasledky.

No tak dnes sme mali poradu sami dvaja (ano normalne v meetingovke sme riesili business) a riesili sme cisto len pracu, ani jeden z nas nic nespomenul. A takto fungujemre 😔

autor
23. apr 2024

@julovka8 dakujem konecne mi niekto rozumie 😙

mamina7070
23. apr 2024

a aky mas pocit z tej porady? a z neho?

autor
23. apr 2024

Ale ved vzdy povie nieco mile a tak, ale obaja sme mega zaneprazneni a tak nejako riesime len business. Aj predtym to tak byvalo, ze ked je toho vela, tak sme proste robili. Nejakym zazrakom sme to vedeli oddelit. Ja dokonca lepsie ako on.
Cize asi aj to napomohlo
Ale ako to je zeny? Ked chce dat chlapovi zena, tak chlap neodmietne ci? Ked zobladnime iba primitivne chlapake pudy? Straaasne analyzujem a to som si chodila sem zlepsit naladu nad zufalymi cajkami

autor
23. apr 2024

Tak ako pisete asi baby, proste to opadlo z jeho strany a ja to neviem predychat. To bol dovod preco som sa tesila do roboty ze ho uvidim ze pokecame

Este mame v polke maja firemnu party, na takychto
Akciach sa nam vzdy podarilo vyparit, tak vam dam vediet ci sa nieco udialo (nie nevyhnutne sex) a to bude teda bodka

trdelnik234
23. apr 2024

No ak ti mozem poradit, nerob si velmi nadeje..
Aj keby nieco bolo na tej akcii,tak skor bude definitivna bodka,jednorazovka...
Teda podla toho,co tu pises a ked pises vsetko.
Ako pokracuju vase konverzacie?
Daj vediet,ze ako to dopadlo...

karolinakr
23. apr 2024

tu je krasne vidno, ako chlapi vedia oddelovat city od sexu, proste jeden den velke vyznania, leti 1000km kvoli hodine sexu, a na druhy den ta nepozna a robi sa, že ťa nevidí..toto nechápem a nikdy nepochopim. to som robila, ked som mala 15

trdelnik234
23. apr 2024

Co teraz riesis? Chces aby ta chcel? Alebo chces s nim sexovat bez zaväzkov?

trdelnik234
23. apr 2024

Tak bud rada,ze riesi len pracu.
Ty si namotana az to pekne nie je...
Po tom meetingu ti nepisal?Neboli ste aspon na kavu?
Bud rada,ze je normalny.
Co si cakala,ze budé riesit na pracovnom meetingu?
Ked sa neozval potom,tak je to blbe

autor
23. apr 2024

@trdelnik234 chcela by som pokracovat v tom co bolo. V nezavaznom vasnivom vztahu plnom chichotkov, internych forikov a v takej tej zamilovanosti.
Ale niekolko krat som si precitala rady od vas a aj na reddite co o tom pisu a tu zamilovanost uz teda nevratim.
Asi najviac co mozem dosiahnut je nejaky ten sex v office traz do mesiaca oed sa podari ? No a teraz bojujem sama so sebou ci chcem hentaky sex obcasny, predsa len som na neveru povolila ked uz som proti tomu nevedela bojovat a na nic ine ako na neho som nevedela mysliet. No a ked sa uprimne sama seba spytam ci chcem, tak ano, chcem. A mala by som v tom takto pokracovat? Sexovat s nim pre tych 5 min?

autor
23. apr 2024

@trdelnik234 preco je to blbe?

trdelnik234
23. apr 2024

@karolinakr
Tento typek nikam 1000 km neletel ale.
IBA prisiel do zasadacky

trdelnik234
23. apr 2024

Nenapisal ti PO meetingu ?

trdelnik234
Autor odpoveď zmazal
autor
23. apr 2024

@trdelnik234 nenapisal, co to znamena a preco by vobec mal?

trdelnik234
23. apr 2024

No keby ta chcel,tak n'a meetingu drzi formu,lebo sak nie je debil a napise ti PO meetingu.Pozve ta aspon n'a kavu,keby to s nim nieco robilo,keby ta chcel

trdelnik234
23. apr 2024

Tazko ti toto vysvetlim.
Ja tu premietam,co mam odpozorovane u nas z officu,co ti ASI nepomoze.
Sorry

autor
23. apr 2024

@trdelnik234 jaj takto. Chapem co myslis. Toto sme nikdy nerobili. Ale na meetingu sme boli sami dvaja, kludne mohol hocico povedat

autor
23. apr 2024

Ale vies tym ze som nmotama az to pekne neni sa nijako netajim

trdelnik234
23. apr 2024

V pohode..
Nemas sa za co hanbit,naopak.
Je to prirodzene..
Ale bacha...Kym si taka namotana,tak s nim nespi,drz si odstup.Je to cesta do pekla

trdelnik234
23. apr 2024

No a predtym to robil?
Teda,ze ste na pracovnom meetingu flirtovali?
To Robi malo chlapov,pretoze tym stracaju kontrolu a koncentraciu.
Ako ste komunikovali predtym a teraz?
Vnimas ten rozdiel?

autor
23. apr 2024

Nie, v case ked to zacinalo bol o dost vyssie postaveny. Na kave, na obede sme spolu nikdy neboli. Bolo by to napadne, vies, ona ma svoje skusenosti 🙂🙂🙂

autor
23. apr 2024

@trdelnik234 aha flirotvanie, ano predtym to robil