Ako zvládnuť ochladnutie vzťahu s nadriadeným?
Ahojte zienky,
Poprosila by som o rady o zienok, ktore maju podobne skusenosti.
Od roku 2021 som mala aferku so svojim nepriamo nadriadenym. Viem, ze ku mne aj nieco citil a ja tiez a celkovo sme sa mali spolu dobre. Ani jeden nechcel vztah a mimo vecerov po praci a par vikendov spolu sme nic viac nechceli. V roku 2023 som odisla na inu poziciu do ineho mesta. Pravidelne sme si volavali, boli to niekolko hodinove telefonaty a mala som pocit, ze sme vhupli do pekneho priatelstva. Ked som sa vratila spat, tak akoby ochladol. Dovtedy mi vzdy hned odpisal, vzdy vyuzil prilezitost a prisiel za mnou, ked som bola sama, hladal dovody, aby sme sa stretli a teraz mam pocit, ze vzdy ked za nim pridem akoby ho otravujem.
Na druhu stranu, on mi uz par krat povedal, ze citi, akoby ma musel do niecoho tlacit, lebo je "nadriadeny" a neciti zo mna to vzrusenie - ano, ked som sa zacala citit, ako otrava a prestal odpisovat a celkovo sa mi zdal iny, tak som aj ja obmedzila kontakt na cisto profesionalny. Hlavne pre to, lebo moj nazor je, ze ked mi chlap povie, ze ma na mna vsetok cas sveta a potom uz zrau nema, nema zaujem. Ale po tychto komentaroch, by som chcela, aby si to nemyslel.
Vedeli by ste mi poradit ako dalej? Profesionalne spolu vieme fungovat, ale chyba mi to viac..
😀 terez jak klesol pracovne, asi mu kleslo aj niečo ine - myslim libido
Ok.
Predpokladam,ze ma tvoje sukromne cislo.
Videli ste sa osamote a nic.
Ziadny flirt,ziadna SMS, ziadne pozvanie n'a kavu.
Dobre som pochopila?
Predtym otvorene flirtoval.
Nie... Nespi s nim...
Narazis,spadnes na pusu a budé to boliet,ver mi.
Tisickrat viac jak ta to boli teraz.
Ja ti rozumiem... Teraz je to take to zranene ego, abstak PO dopamine.
PO Tom sa budes citit horsie...Budes mat ocakavania, budes pré neho prekazka,gula na nohe...
Fakt to nerob...
AK spolu mate byt,tak spolu budete.
Co potrebujes,to k tebe pride.
Si urcite atraktivna a fajn baba, nepodcenuj sa.
AK chces IBA sex,najdi si niekoho ineho...
Ale asi aby som upresnila, preco si nie som uplne ista ci to naozaj chce skoncit: aj predtym to tak byvalo, ze sme sa tyzdne bavili len progesionapne a potom sme mali jeden zamilovany vecer. A vela krat sa stalo zenpocas tych tyzdnov som si povedala, ze dobre this is it. Ze je koniec. A potom ten ieden vecer oed sa nam podarilo byt uplne bezpecne osamote, tak to bolo take mile a tak dokola cize v tomto sa toho vela nezmenilo.
Tak ma zaujimalo, ze ci toto je bezne ked je chlap mega zaneprazdneny a je tam ten jeden vever v mesiaci ked sa da, ale uz sa cyklim a pisem dokola to iste
Ale tym ze je workoholik ta praca je prednejsia a amala
Som pocit ze predtym bola menej prednejsia a teraz je zase viac ….
ešte ti to stále nedošlo???
Moj posledny prispevok dnes.
Odpoviem na otazku,ze ked chce dat chlapovi zena,tak ako to dopadne.
No vyse 10 rokov robim v muzskom IT kolektive,tak si myslim,ze ti mozem odpovedat,co som si vypocula na teambuildingoch a na pive.
Chlap moze odmietnut zenu ak je to pre neho vysoke riziko,ak sa mu nepaci alebo ak je zamilovany do inej zeny,pripadne ma uspokojivy sexualny zivot a nechce riskovat.
Ano,vãcsinu chlapov laka sex s atraktivnou a iniciativnou zenou.Ale bacha,ked sa spravas ako chlap a ponukas sex muzovi,mala by sa spravat ako chlap aj po sexe.To znamena,obliect sa, v tichosti vypadnut a neotravovat,nevypisovat, nic neocakavat.
Nie som si ale ista,ze toto bude tvoja cesta...
on ta uz nechce a ja osobne myslim ze zabezpeci aby ti dali v dohladnej dobe ponuku na odchod z prace
Píšeš ze si vydatá tak prezrad aj co to o svojom manželovi ze prečo ho musíš podvádzať atď.
čo si mala: podla štylu pisma nie si osemnastka, keby si aj mala hoci 100 rokov, to je taky problem, vystihnuť, ked je sam v kancelarii, tak čo je s tebou? neozyvaš sa? mam to chapať ako definitivny koniec? ja som sa raz tak pohadala s chlapom na Obchodnej ulici - on sa ma spytal je koniec? ja že nie, a každy si šiel po svojom, normalne sme sa bavili neskôr
a k otazke moralky a vydaja, to sem nebudem pliesť. ja osobne to nechapem, nebudem tu viriť vodu, ale ani že to schvalujem, len ked tak pekne opisuješ tvoje trapenie, trošku si sa zamilovala, že? a panko si chce dať oddych..to zabolí..nuž,,muži maju vyhodu, že su v tomto racionalni..oddeľujú city od sexu a maju v tom výhodu
Aj to môže byť, že žena sa zamiluje, preňho to nič neznamená, prebrúsi pár postelí, kým.nenarazí na takú, ako je on sám.Zamiluje sa a ona sa vyspí s celou ulicou a jeho poníži a on bude plakať do vankúša
Toto je karma stará ako ĺudstvo samé..
Stale sa opakujúci cyklus už veky
@milovnickakvetov
To je velmi smutne, ked zistis,ze si pre niekoho bola iba prievoznik a nie jeho prva volba..
To si ziadna zena nezasluzi..
Presne pre toto som jej pisala,aby sa mu nenukala.
Lebo kym s nou bude nezaväzne sulozi na tajnaka,tak za inou bude behat a dvorit jej.
No a ked to zisti,tak ju to bude boliet
@karolinakr
Tak o tomto kolegovia velmi nerozpravali...
S tym asi velmi nikto nechvali
Bol to tvoj dvojplamen, preto ste si tak sadli.
Ibaze ste sa stretli v nevhodny cas.
Po akom case ta bolest presla a zostali len pekne spomienky?
Mozno by to autorke pomohlo...
@milovnickakvetov
Rozumiem, velmi dobre...
To naozaj zazijes iba raz a niekto nikdy...
Ale znicil by ta casom. Tito chlapi su jak uragan...
Ver mi
@milovnickakvetov
No do 🍑... Sila toto..
A tu jeho novu zenu poznas? Bavili ste sa o tom?
Teda,ze uz nebudete pokracovat a ze niekoho stretol?
Alebo si bola iba milenka a on to uhral do stratena?
Vies ono to je o tom,ako si to on v hlave vtedy nastavil..
K tej scene v obchode ti napisem iba jednu vec..U mna by klesol nenormalne,ze toto si necha,takto so sebou jednat..
Ziadna objet toxickeho vztahu nie je iba obet,pokial v tom dobrovolne zostava. Takze u mna by toto bola stopka.
On vlastne hladal unik a preniesol nezdravy toxicky model aj do toho vasho mileneckeho vztahu.
@milovnickakvetov dakujem za zdoverenie. Predpokladam, ze nas tu je viac takych co to citaju a nasli sa v nasej diskusii.
A vsetky sme utrpeli New Cow Syndrom
@milovnickakvetov
Hmmm...
Diky,ze si odpisala.
Som si ista,ze to autorke pomoze..
Ked si to zvladla Ty,akoze klobuk dole, tak ona tiez zvladne otocit list a ist dalej..
Tak ziadna sa ti tu otvorene neprizna,ale🤣..
A ze MK je ztrata casu...Nie je,box theory,New Cow Syndrom..Same nove veci
Idem googlit ten New Cow Syndrom..
Mam puknute srdiecko asi viac ako si myslim a bohuzial to nejakym sposobom ovplyvnuje aj moju naladu (to bude asi to co pisete ze som v tom az po usi), ale s tymto sa viem vysporiadat, ale tie jeho hry a komentare …
No a mam aj karierny problem, urcite ma nevyhodi a nemusim kvoli nemu menit pracu ako tu pisete. Moj problem je, ze vzdy je to len jednoduchy jesitny chlap, ktoremu ked nieco preplne v hlave, moze to zle dopadnut. Zatial som nazoru ze mi to prefesionalne neublizi, ale musim byt opatrna a racionalna
Dakujem, ze ma nie uplne odcudzujete. Ked uz sa nestretavame ako silly teenagers tak aspon tieto analyzy ma vracaju spat k lubi ma/nelubi ma hre.
Moje ego ale trpi tiez. Nikdy ma ziadny chlap takto nezacal ignorovat a uz vobec nie starsi zufalec ktory nebyt mna nema ziadny sex
No pruser je trochu aj v tom,ze si sa do prace tesila kvoli nemu..A ze spolu robite.
Mozes byt,ze casom ta to bude frustrovat..Ze uz nesrandujete,neflirtujete a tak.
A moze byt,ze tam samozrejme zostanes,ale uz sa tam nebudes tesit..
Alebo teda,ze ta bude rozptylovat jeho pritomnost.
Zajdi si do posilky alebo sa nejako vyblbni fyzicky,potom s kamoskou na vino, zaflirtuj si s niekym novym a ono to prejde.
Daj tomu cas...Pol roka minimalne od posledneho kontakte,mimo pracovneho.
A prosim ta,hlavne nedoliezaj...
Nech nie si za 🐄 u neho
A co sa tyka tej nevery (nemam uz 18 rokov) - ja nepoznam nikoho, kto by na neveru menimalne nepomyslel 😉😉😉ano, je to sila mysle zastavit toto rozmyslanie, ale veci sa deju a prides domov, stale rovnaky stereotyp, praca, deti, nakup, upratat, skontrolovat ulohy, navarit, dat spat deti, pozriet si Dunaj a dobru noc. Krasny zivot 😂
Nemusis sa tu obhajovat.
Sama si nesies nasledky,si dospela, svojpravna.
Je to vylucne tvoja vec a tvojho manzela.

To je dobre.
Je to inteligentny chlap,mas stastie