Ako zvládnuť ochladnutie vzťahu s nadriadeným?
Ahojte zienky,
Poprosila by som o rady o zienok, ktore maju podobne skusenosti.
Od roku 2021 som mala aferku so svojim nepriamo nadriadenym. Viem, ze ku mne aj nieco citil a ja tiez a celkovo sme sa mali spolu dobre. Ani jeden nechcel vztah a mimo vecerov po praci a par vikendov spolu sme nic viac nechceli. V roku 2023 som odisla na inu poziciu do ineho mesta. Pravidelne sme si volavali, boli to niekolko hodinove telefonaty a mala som pocit, ze sme vhupli do pekneho priatelstva. Ked som sa vratila spat, tak akoby ochladol. Dovtedy mi vzdy hned odpisal, vzdy vyuzil prilezitost a prisiel za mnou, ked som bola sama, hladal dovody, aby sme sa stretli a teraz mam pocit, ze vzdy ked za nim pridem akoby ho otravujem.
Na druhu stranu, on mi uz par krat povedal, ze citi, akoby ma musel do niecoho tlacit, lebo je "nadriadeny" a neciti zo mna to vzrusenie - ano, ked som sa zacala citit, ako otrava a prestal odpisovat a celkovo sa mi zdal iny, tak som aj ja obmedzila kontakt na cisto profesionalny. Hlavne pre to, lebo moj nazor je, ze ked mi chlap povie, ze ma na mna vsetok cas sveta a potom uz zrau nema, nema zaujem. Ale po tychto komentaroch, by som chcela, aby si to nemyslel.
Vedeli by ste mi poradit ako dalej? Profesionalne spolu vieme fungovat, ale chyba mi to viac..
@milovnickakvetov
Bolo by fajn na tom popracovat s odbornikom,aby si to mohla v sebe uzavriet.
Je to dolezite.
Ja len,ze az sem nabehne inkvizicny sud,tak dostanes 🤣
Neprovokuj 🤣
Autorka, ja na neveru nemyslím. Mam naozaj v každom smere výborného manžela. Nikdy by som ho nepodviedla. Je mi taky oddany, dýcha pre mňa a naše deti, nikdy by som to neurobila. Ja som bola slobodná a nezadana, keď som mala ten vzťah s kolegom.
@milovnickakvetov Tiez som si takym presla (s inym) a niekedy ma napadne co by bolo keby bolo. Sice som to sama ukoncila, ale neraz ma napadne alebo sa mi sniva o tom vynikajucom sexe alebo nociach co som prezila. Boze, dufam, ze ma to necaka znova.
Niekedy dokonca rozmyslam, ze ake to maju paradne ti puristi co zazili len jednu osobu a su jej oddani. Nieco na tom bude.
@milovnickakvetov ano to mi doslo, ze si nepodvadzala, iba si napisala skusenost s ignoraciou.
Asi na to nemyslis, ale mne sa stalo, ze mi prislo pod “ruku” to co som kedysi zazivala s inymo muzmi ako vytrhnutie z reality. Tiez bu som manzela nepodviedla, az kym sa neptvorili tie dvierka …
A ešte k tomu, ze starý zúfalec môže byť rád za sex s tebou. Neviem, aký je starý, ale veľmi asi nie, keď ma nielen erekciu, ale aj výkony hodne opakovania. Mam sestru tenedzerku, ma spolužiačky, ktoré majú sestry 20 plus a tie baby chrapu s 50 ročnými. Pre mňa žiaden chlap nie je starý zúfalec, pokiaľ ma charizmu, trochu penazi a ak ma ešte aj nejaký vplyv, ci slušnú kariéru, to je na ženy priam magnet. Myslím, ze aj v tvojom prípade je to ako v mojom, ze si chlap našiel inú.
Ten vztah je po rokoch iny. V niecom lepsi, v niecom horsi. Treba ho udrziavat ako ohnicek v piecke. Ale su veci, ktore sa nevratia ebo lepsie urcite nebudu
No vsetko je v zivote prvykrat...
Patri to k tomu...
Otrasies sa a ides dalej..
Zranene ego bude este chvilu boliet.
Vies co,by ti mohlo pomoct? Uvedomit si,ze on nezahodil/neodmietol teba ale vas vztah.Proste spolu ste vytvorili nieco ako projekt a on uz v tom nechce/nevie fungovat.
Chce nieco ine alebo mat klud.
Podla toho,co pises, o chvilu mas noveho a n'a tohto zabudnes.
Tvoja hodnota nastastie nezavisi od toho ako ta vnima ten 🍆.
Ked toto pochopis,budes zahojena 💃
@trdelnik234 cow viem že je krava
@karolinakr new cow theory znamena, ze ked uz zensku pretiahne, chce dalsiu “novu “ zensku co je v sulade s primarnymi muzskymi pudmi 😂
Ano, nie vsetci su taki. Su aj taki co su verni celych 50 rokov manzelstva ze ano. Hlaste sa zeny, co ste vydate 15+ rokov a vsetko je skvele
Hlupa otazka, ziadna zena si nemoze byt 200% ista ze nebola nikdy podvedena
To nie ..
Ale je sakramentsky rozdiel,ked ta podvedie inteligentny chlap alebo Falat 🍆 ci chronicky suknickar.
V Tom prvom pripade o Tom nevies a zijes si spokojne dalej.
Plati aj o zenach...
Autorka, chceš povedat, že hladá ďalšie kravy? snáď sa neurazite, na vtipnú nôtu

Čítala som tvoje príspevky ešte raz a v jednom píšeš, ze ste už aj predtým mali obaja aferky. Tým myslíš, ze si ty aj on mali iných milencov?
@karolinakr každý máme iné prežívanie, inak sa citovo angažujeme, sme rôzne citliví. To, ze ty sa dokážeš nad blbý vzťah povzniesť a s noblesou ho ukončiť neznamená, ze to tak dokáže každý. Ja varím lepšie ako moja mamka, co vari 50 rokov. Sú ženy, ktoré nevedia variť vôbec. Prečo? Ja som výborná kuchárka, prečo nie je každá žena výborná kuchárka...?
@milovnickakvetov však ok, len sama seba tyraš
akože mne to je jedno, ty sa budeš trápiť, nie ja
mne to neprekaža, že tu o ňom píšeš, možno ho stale ešte lubiš, ktovie
ked ti to tak vyhovuje, čo ja s tým🤷♀️
@karolinakr no prave nikto tych chlapov neospevuje, preto napr ani nereagujem na prispevky typu “chudak tvoj manzel ked si mu neverna, spytaj sa ho co si mysli”
Si vydata? Ako dlho? Je vam spolu dobre? Chcela by si aby to jedna trtkacka pokazila? Zamysli sa nad dosledkami
Co sa tyka zdravotnych problemov, iba ozajstny chujko si to neriesi na tajnasa alebo spolu s manzelkou
tak na koniec ja som, zla ..človeku, čo vyjadrujem podporu si na koniec najviac papulu otiera o mňa, a tom si ti tu nijake inkvizične sudy nerobila, iba poskytla útechu ..
už chapem prečo vas kopol do zadku, ale nebudem to pisať, lebo . ..
bye bye👋 odhlasujem sa
@milovnickakvetov
@karolinakr prepac, nemyslela som to negativne. Iba diskutujem, lebo sa tu pise preco vztah neukoncit namiesto nevery. Nechcela som urazit 😊
@karolinakr reagovala som na to, ze ty nerozumieš, prečo to my tak prežívame a tyrame sa. Každá sme iná. Netrápim sa, mam manžela za odmenu a som šťastná.
Kvôli jednorazovej trtkacke by som dlhoročný vzťah neukoncila. Treba však rozlišovať jednorazovú trtkacku a niekoľko mesačne trtkanie s citmi. To je už ďalší, paralelný vzťah. Kvôli tomu by som bez diskusie ukončila aj dlhoročné manželstvo. Ak má človek potrebu sa opakovane stretávať s niekym dlhé mesiace a fungovať s nim intímne, manželstvo je len fraškou a neplní to, co plniť ma.
🤮
@johny54
Co si mal/mala n'a obed ?
Nesadlo ti? 🤣
Pomohla ti aspon trosku tato diskusia?
@karolinakr
Hladat nove zazitky,slusne povedane
ok. i tak si myslim, že ked je už ten koniec, mala si sa s nim porozpravať a žiadne caviky, že prečo načo začo..proste chceš vediet vysledok a bodka, budeš vedieť na čom si, takto len tápať a domýšľať si

@trdelnik234 ja sa neobhajujem, asi vidis z mojich prispevkov ze nic nelutujem