Ako zvládnuť odhalenie nevery cez kamerové záznamy?
Dievčatá a ženy
Momentálne mám v sebe také emócie, že nemôžem konať inak by ma zavreli
Prišla som mužovi na neveru, úplne náhodou a totálne trápnym spôsobom.
V chodbe a v technickej máme vnútornú kameru, dávali sme ich kvôli našim dvom fenkám keď boli menšie, aby sme v čase neprítomnosti sledovali na kamerách čo sa deje v technickej miestnosti a na chodbe...Nejak sa pozabudlo, že tam sú,už ich máme nejaký ten čas no a dnes som si zapla apku či to ešte ide a či netreba aktualizovať, načítal sa mi obraz a tam cudzia žena ako sa obúva a odchádza z nášho domu...Na nahrávke je posledných 6 dní z toho 3x tam bola tá istá žena...
Teraz...
Mám to konfrontovať ihneď po príchode z práce, alebo prisť , ukázať nahrávku a len ho ticho ignorovať zbaliť a vyhodiť?
Teraz by som asi aj vraždila, hučala, nadávala skrátka biju sa vo mne pocity ale na druhej strane toto je extrémne prekročenie všetkych hranic, poníženie a totálny vydrb a mám chuť ho len zbaliť a nech ide....Bez slova..Bez všetkého
No moj by mal vyhadzane veci z domu na dvore a ziadne jeho spoluvlastnícke pravo by ma nezaujímalo. A myslim si, ze by si ich ticho pozbieral a nevosiel by ani dnu 🤣🤣🤣 vedel by, ze je zle
Vidno tam aj nejaké lúčenie? Objatie, pusa? Alebo len ju? Nechodí vám upratovať? (Viem blbosť) ale tak človek nikdy nevie. Inak keby som zistila, že mal manžel v našom byte inú, tak si nájde kufor pod balkónom.
@betulinka1 za nejaky cin v afekte je par rokov 😂😂😂 by to rychlo vyhodnotil 😂
Zbaliť? Nieee čosi, len to vyhoď von oknom, aj sa ti uľaví, aj on rýchlejšie pochopí, prečo odchádza.
😄 jasné, muž, ktorý chce podviesť zabudne na kamery...nereálne
No neviem. Ze by zabudol na kamery? hmmmm... Prisla si mu na neveru, aku? Ved si nic konkretne nevidela. Najskor by som mu ukazala nahravku a co povie.
Čo by som spravila ja: nahrala to niekde mimo aplikácie, pozrela čas kedy to bolo /býva a skúsila prísť vtedy domov, zatiaľ by som sa vyhovorila zo sexu chorobou, únavou.
uprimne tomu neverim ... zabudnute kamery? vazne? zrovna ked ich zapnes tak vidis odchadzat zensku? kazda kamera ma bud online ulozisko za kt platis-takze viez ze to mas alebo sim kartu na kt sa nahrava a ta by iste nemala taku kapacitu aby nravala nonstop ...
no ja by som mu to asi poslala a povedala mu, ze ked pridem domov nech tam uz nie je... a nereagovala uz na nic
@januska12323 mam rovnaky nazor. Ako tu bolo spomenute, moze povedat, ze chodi upratovat, zehlit a pod. on si uz vyhovorku najde. A potom co, ked dokonca povie nieco fakt dobre.
@autorka Mas appku, vies sledovat aktualnu situaciu, staci, ked uvidis topanky, ktore tam byt nemaju. Prides domov a uvidis - to uz nevyhovori.
Dalej si uz teraz dobre rozmysli, co chces urobit. Lebo tie silacke reci, ze vyhod ho, majetky ma nezaujimaju - to je ti na dve veci. Jedine, ze by bol ozaj taky, ze uzna a odide. Ale nevera nie je dovod, aby si z neho urobila "bezdomovca", aby si si nezavarila na ine problemy. Kym nemate majetkove vyrovnanie, ma rovnake pravo uzivat nehnutelnost ako ty. Ani, keby to bola tvoja nehnutelnost, manzela len tak vyhodit nemozes.
Tak ked si ju videla odchadzat, tak musi aj prichadzat, snad ju muz vita/caka/otvara jej, to snad vidno nejaku reakciu ci pusu.
Druha vec, netusim aku vyhovorku by musel mat na to, ze ma 3x do tyzdna doma cudziu zensku a ty o tom nic nevies. Keby mne 3x do tyzdna niekto chodil zehlit ci upratovat, tak by som si to rozhodne vsimla. Hadam by netvrdil, ze chcel, aby si si myslela, ze to porobil on.
Vychladni. Sleduj. Kým sa len obúva, vyvráti ti všetko. Záznamy si stiahni a ukladaj u seba
@kandelabra a preco by manzel nemohol prat, zehlit a upratovat? Moj ex upratoval, pral aj varil. Zehlit nezehlime, tak to sme nerobili ani jeden. Ale tak snad si pozna muza, vie co robi co nie. Ked to robil, teraz sa mu nechce ale nechce ani hadky so zenou, preco mina na nieco, co robil sam.
Taktiez moj exsvokor doma varil a upratoval. Jediny. Kuchyna a vysavac boli jeho.
Blbé
TO BOLA ISTO Vitana-varila za teba...😍
Tomuto fakt niekto verí? 🤣🤣🤣🤣Majn got. 🤦🤦🤦
zas téma 🤣🙏
Trochu zhrniem :
Nejako sa ukľudni, aj keď viem že ťažko...
Záznamy si skopiruj, ulož na bezpečné miesto niekde mimo domu
Prezri si ich, kedy prišla - odišla.
Všetko doma prezri, či nájdeš aj iné stopy a dôkazy.
Doma sa tvár že ti je špatne, nejaká brušná viróza, aby si sa maskovala, kým si prezrieš záznamy , urobíš kópie a schováš a hlavne schladíš hlavu, predychaš.
Hystéria a gestá ti nepomôžu, bez prípravy a zálohy to môže ešte otočiť proti tebe.
Želám pevné nervy a silu to zvládnuť
Tak, toto mi určite nepríde, ako dôkaz nevery.
na kamere je zaznam len ako 3x odisla? a neprisla? 🙂

Bez slova ukazat nahravku a pockat na jeho reakciu .
A zbalit sa vie aj sam.ruky mu neodpadli od hanby ..