Ako zvládnuť polohu reverse cowgirl bez bolesti?
Chceli by sme s manželkou skúsiť polohu reverse cowgirl. Kto nemá odvahu googliť - je to poloha kde muž leží a žena na ňom sedí, otočená chrbtom (dúfam, že stačí pre predstavu).
Aj sme to skúsili, ale nejako to nešlo. To spojenie bolo pre mňa až také "bolestivé", by som povedal a ona že z toho nič nemala, akurát, že ju bolia stehná.
Ja ju presviedčam, že by mohla skúsiť dať nohy pred seba, teda že by v podstate čupela. Vraj ju z toho bolia stehná a nechce. Pritom ja by som ju nadľahčoval za zadok.
Vie možno niekto dať dajaký typ a trik jak na to? A či to vôbec stojí za tú námahu? Už nás to po nejakých 9 rokoch manželstva nebaví stále rovnako, tak hľadáme nejaké nové možnosti.
Takže pokojne môžte dať aj tipy na nové možnosti, ktoré stoja za to.
Radsej investujte do nejakych "hraciek" na spestrenie, vibracne kruzky, parovy vibrator a pod. 😇

@thirstymonk na túto polohu musí mať aj vydrž. Nebolia ju stehná, jej svaly nevládzu sa udržať, preto treba cvičiť. Túto polohu praktizujeme a paci sa nám obom, mužovi asi najviac. A cítiť je to teda riadne, je to predsa len iný uhol. Sme ale obaja športovci a pohybovo nemáme problém s nijakou polohou 😁