icon

Ako zvládnuť polohu reverse cowgirl bez bolesti?

thirstymonk
Včera o 08:06

Chceli by sme s manželkou skúsiť polohu reverse cowgirl. Kto nemá odvahu googliť - je to poloha kde muž leží a žena na ňom sedí, otočená chrbtom (dúfam, že stačí pre predstavu).
Aj sme to skúsili, ale nejako to nešlo. To spojenie bolo pre mňa až také "bolestivé", by som povedal a ona že z toho nič nemala, akurát, že ju bolia stehná.
Ja ju presviedčam, že by mohla skúsiť dať nohy pred seba, teda že by v podstate čupela. Vraj ju z toho bolia stehná a nechce. Pritom ja by som ju nadľahčoval za zadok.

Vie možno niekto dať dajaký typ a trik jak na to? A či to vôbec stojí za tú námahu? Už nás to po nejakých 9 rokoch manželstva nebaví stále rovnako, tak hľadáme nejaké nové možnosti.

Takže pokojne môžte dať aj tipy na nové možnosti, ktoré stoja za to.

Strana
z2
anonym_ca5db1
Dnes o 09:49

@thirstymonk na túto polohu musí mať aj vydrž. Nebolia ju stehná, jej svaly nevládzu sa udržať, preto treba cvičiť. Túto polohu praktizujeme a paci sa nám obom, mužovi asi najviac. A cítiť je to teda riadne, je to predsa len iný uhol. Sme ale obaja športovci a pohybovo nemáme problém s nijakou polohou 😁

anonym_6a702e
Dnes o 14:36

Radsej investujte do nejakych "hraciek" na spestrenie, vibracne kruzky, parovy vibrator a pod. 😇

Strana
z2