Ako zvládnuť prvý francúzsky bozk?
noo mam frajera aa chcem aby urobil on prvy krok a to dal mi pusu alee aj chcem aby mi dal aj francuzaka ale niesom si ista ci to uz niekedy robil a zaroven sa bojim ze ja to urobim zle lebo predsa len je to moja prva.. tak nemate radu?🤭
@earlgrey to musite byt hrozna mamka
@viera77 dakujeeem
To trollujes vo viacerych temach?
@ninuskaaq77 Jasné, som hrozná...veľmi veľmi veľmi zlá matka...možno najhoršia na svete...
@earlgrey nie to som nepovedala podla mna ste dobra mamicka urcite vas ma vase dieta rado
@inom75 asi iba závidíš ale ja sa nevzdam svojích snov aj keby že ma hatujete akokoľvek
@ninuskaaq77 Takže kam na strednú školu? Ja ti držím palce, ale veľmi si ťa neviem predstaviť ako redaktorku. Píšeš už niekde? Lebo zatiaľ, a fakt myslím zatiaľ z teba nemám pocit, že by to bola tvoja cesta, mimo štýlu tvojho písomného prejavu, tu je tvoja ovplyvniteľnosť a strach. Ako vieš, že čo budeš propagovať, bude pravda. Tak ma chápeš, začni na sebe pracovať. To je to, s čím budeš žiť, sex je druhoradý.
@gribka1 niie moderatorku prepáčte som si pomylila povolania
@ninuskaaq77 co ti mam zavidiet? Ze nevies napisat bez chyby par viet?
@inom75 neni to náhodou moja vec? asi vás tak veľmi zaujímam že ma furt musíte riešiť že? tak to ma veľmi mrzí...
@ninuskaaq77 Ako sa môžeš v tomto pomýliť? Ale aj moderátorka potrebuje byť taká ako som povedala. Ty si ovplyvniteľná, strachom obalená. Chcela som ti dobre, ale začínam ťa brať ináč.
@gribka1 šak sorry fakt nechapem naco ma riešite
@ninuskaaq77 sny si treba plnit a užívať si zivot plnymi dúškami. Tiez som mala jeden veľký sen, ale ten sa bohužiaľ rozplynul lusknutim prstov. Snaž sa zlepšiť svoj vzťah so svojimi rodičmi kým sú ešte tu. Nespoliehaj sa na nikoho, len na seba samú. Na vzťahy máš ešte času dosť. Teraz mysli na svoju budúcnosť, takže sa venuj radšej skole. Všetko čo má prísť, príde. Len to všetko má svoj čas 🙂
@inom75 momentálne si ju zastanem @ninuskaaq77.
Lebo ako viete že nevie gramatiku keď ste ju vzivote nevideli?
To ze tu nepouziva znamienka neznamena ze nevie pisat a ked pisete rýchlo tak sa stane ze spravite gramaticku chybu.
@bessie12 toto bola fakt dobra rada a s mamkou mame užastny vzťah to bolo len aby ste ma prestali hateovať
@name_354 ďakujeeem❤️❤️
@ninuskaaq77 mas pravdu. Je to tvoja vec. Rob si co chces.👍
@ninuskaaq77 Ak máš s mamkou úžasný vzťah, prečo jej nepoložíš otázku ohľadom bozkávania, darčeka na Vianoce pre frajera...a prečo sa jej neopýtaš ako začať komunikáciu s frajerom, aby ste na seba len nekukali ako dvaja nemí?
@earlgrey lebo si mysli keď mam frajera že s ním budem robiť 🔞 veci ale ja taka niesom
@inom75 ja viem ale nechápem načo furt riešite moju gramatiku keď sa vám nepači tak tu nebuďte
@ninuskaaq77 tak potom nemôžete mať taký úžasný vzťah, keď ti neverí 🤷♀️
@earlgrey ona len kvôli tomu lebo moja najlepšia kamoška už niečo 🔞 robila
@ninuskaaq77 Na čo má riešite? Je to naša téma, či tvoja? Tak ak si tu vliezla, môžeme ťa riešiť ako len chceme. Začala som s tebou ako s rozumným dievčaťom, ale už vidím, čo si zač. Tak si ži ako chceš, olizuj sa ako chceš s kým chceš, a nezabudni informovať kámošku.

Mňa by porazilo, keby toto napísala moja dcéra...nie som za fyzické tresty, ale takú po papuli by dostala, že by na francuzáky rýchlo zabudla...